Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Recaps © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

10 - Magic is the right word

''Kan du lova en sak till.'' Han började närma sig mig igen och satte sin hand på min kind för att smeka bort ett hårstrå. Medan han satte en mörk hårslinga bakom örat och tittade mig djupt in i ögonen sa han
''Lova att inte falla för mig.'' Det fick min blick att vika undan, mina hjärtslag att bli få och den varma känslan i kroppen att sjunka. Var det på något sätt en besvikelse att höra de av honom? Kanske det var det... Eller så var det bara något jag trodde. Jag kanske gömde mina - rädda hatfulla - känslor genom att bilda nya. Genom att tro att jag fallit för honom. 
 
''Ms Lightwood?'' Sa en bestömd röst som fick mig att vakna ur mina tankar. Jag tittade upp på Mr George som vänligt log mot mig.
''Lektionen har slutat, du kan gå.'' Sa han innan han gick mot tavlan och suddade bort allt han kladdat. Jag hade inte - sedan i morse - hängt med under någon lektion. Jag hade varit borta i mina tankar, drunknat i dom. Jag hade Justin och vargen i tankarna, hur mycket jag än ville glömma det och fokusera på här och nu... Så kunde jag inte det. Det var som om någon stoppat mig från att kunna leva i nuet, jag var fast i mina tankar och hittade ingen utväg. Jag nickade, nu medveten om att detta var sista lektionen, innan jag med ett falskt leende steg ut genom de tomma klassrummet och gick med raska steg mot mitt skåp. Hela korridoren var tom, antagligen för att alla snabbt skyndat sig hem. Ingen ville tillbringa mer tid än nödvändigt här. 
''Holly...'' Andades en hes röst bakom mig som fick hela min kropp att stelna till när jag skulle stänga skåpet.
''Vad vill du Daniel?'' Han överraskade mig, verkligen. Att han tagit sig tid att prata med mig efter våran lilla konversation via telefon. Sedan dess hade han inte hört av sig eller ens viljat ge mig en endaste blick i skolan, förrns nu. När ingen kunde se oss stå här och prata. Jag förstod inte vad hans problem var? Var han rädd för att någon skulle se honom med mig? Eller var han helt enkelt bara... Arg på mig?
''Jag vill säga förlåt.'' Mumlade han och gick med snabba steg efter mig som hade börjat ta mig ut genom skoldörrarna och var nu på väg mot parkeringen.
''Så du har ändrat dig?'' Fnös jag och kollade runt efter min bil, som var spårlöst borta. En suck lämnade mina läppar innan jag vände mig mot honom.
''Det har aldrig varit några problem mellan oss...'' Började han. ''Så, vad är problemet?'' Korsade jag armarna framför bröstet. En brummande motor hördes bakom mig som fick mig automatsikt att vända mig om. Den tonade rutan hissades ner och i förar sätet satt Justin han själv med sin kalla blick brännandes på mig.
''Han är problemet.'' Morrade Daniel. 
''Jump in baby!'' Sa Justin med en raspig röst och viftade med sin hand att jag skulle komma. Nu när Daniel väl kommit och pratat med mig, sagt förlåt och på sätt och vis förklarat varför, så ville jag bara bort från honom. Att Justin var problemet förstod jag inte? Justin var problem, det räknade man lätt ut, men han var inte vårat problem.
''Jag måste gå...-''
''Snälla, stanna... Han är farlig.'' Stoppade han mig från att gå mot Justin. I detta fall var Justin min ända räddning från att vara med Daniel. Jag skulle mer än gärna godta hans hjälp i detta fall. Han tittade med hopp i ögonen på mig och ville verligen att jag skulle stanna. Men jag bara vände mig om och gick med snabba steg mot andra sidan av Justins bil, hoppade in och kunde se hur vi körde förbi honom.
''Från och med nu ska du inte umgås med honom.'' Sa Justin i en allvarlig ton. Varför ska alla be mig att göra saker? Varför ska alla bestämma över vad jag vill? Varför, är det perfekta ordet. Men jag valde att inte säga emot, eller ens säga någonting. Utan satt där tyst. Jag orkade heller inte bry mig om vart han körde, vart vi skulle hamna. Men jag kunde inte undgå att undra hur jag aldrig såg det vita huset på den gröna ängen, den dagen när vi kommit hit. Vi hade passerat ängen, men inget hus. Hur underligt var inte det? Nu var jag nyfiken och ingen kunde stoppa mig från att undra.
''Vart är vi?'' Mumlade jag chockat medan vi samtidigt steg ut genom bilen. ''Hemma.'' Log Justin.
Jag steg in genom dom stora dörrarna. Huset var stort, vitt och fint. Ljusa tapeter lyste upp den långa korridoren som funnits rakt framför mig medan till höger så fanns ett kök och till vänster en lång spiral trappa. Ett förtjust leende spred sig på mina läppar innan jag kände Justins hand greppa tag om min mjukt innan han började dra in mig i korridoren. Vi passerade passvis av dörrar tills vi slutligen nådde den han sökte efter, en stor silvrig dörr. Mina ögon blev stora som bowling klot innan jag såg hur den sakta öppnades sig. Med hjälp av Justin, som dragit i mig, hade vi tillsammans passerat dörrkarmen och satt foten innanför rummet. Rummet var stort, fortfarande ljusa väggar - nästan lite likt vad man skulle kunnat tro vara guds hus, Soffor, bord och massvis av böcker som var uppradade i bokhyllor. Jag tittade mig chockat runt och tog min egen väg. Började kolla bland dom gamla böckerna, satte mig i någon fåtölj innan jag gick fram till Justin som tagit en bok i handen. Den var blå med ett igenkänt märke som omslag - av guld.
''Jag ska visa dig något...'' Viskade han med ett mystiskt leende och tog tag i min hand igen innan han ledde mig ut genom dörren för att öppna en annan dörr som totallt chockade mig. Denna gången, var jag verkligen i chock. Ett grönt, växtfullt rum prydde väggarna, eller om det ens fanns väggar? Träd, färgglada blommor, buskar, sand, lycktor och små sjöar fanns lite överallt. Men det som mest överraskade mig, var den blåa boken Justin höll i, som nu lös i fina färger. Han drog mig bort mot en växt hängmatta som vi båda slog oss ner på innan han drog handen över omslaget och öppnade boken. En vind pust slog lätt till mot oss innan den automatiskt - av sig själv - började byta sidor i full hastighet tills den stannade på en sida med en varg på. Ur dom beige aktiga sidorna började små vargar att springa, upp på min hand och tittade granskande på mig innan dom gick upp i rök - mer som glitter, som jag sedan fångade i min hand.
''Den varg liknande varelsen, mer känd för Creatures Wolf som vandrar runt på natten är djuret som Joi Pascall skapat till sin högra hand, med andra ord, sin arme. Dom ska kriga för honom, tjäna honom troget och veta sin plickt när dom utväcklatts till en full värdig Creatures Wolf - CF.'' Läste Justin högt, alla orden försökte jag ta in, jag var tvungen att ge de tid att sjunka in. Sedan fortsatte han lika allvarligt. ''Den tredje september år 1931 dog den mäktiga Joi Pascall av dom alls mäktiga Black Worres. Hans CWolf krigare blev utan någon ledare och började sprida ut sig runt om i världen, försökte smällta in bland dom männskliga varelserna och anpassade sig till den normala kulturen. År 1950 kom dom nya Creaturens till planet Jorden, i namn: Creatures Of The Night - COTN slog sig samman med vargvarelserna och började strida mot Black Worrsen. Sedan den 15 februari år 1960 har det varit fred mellan dom goda och dom onda...'' Han pausade och vände sin blick mot mig.
''Detta är vad jag är, Holly. Detta är vad jag kämpat för i år... Detta är vad du kommer få stå ut med, för du har just satt foten i något riktigt farligt som kanske får dig att missta ditt liv.''

Ni har fått höra lite av vad han är, vem som skapat dom, lite av hans ''släkts'' historia. Om några kapitel, så kommer något oväntat, vet inte exakt om hur många kapitel, men räkna med 3-5 stycken :D 
 
Fråga: Vilken är eran favorit JB-tatuering? Alltså en av dom Justin har :)
Svar: Tycker texten han har på ryggen, måsen och den heta Tigern xD Dock tycker jag det räcker med tattoos nu <3 But its his choice and his body...
 

Kommentarer
Anonym säger:

sjukt bra!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

sjukt bra!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Celebnovell säger:

Sjukt bra! ♥ All den historia du skrev upp... hittade du på det själv eller "skrev av" någon bok? Det lät så proffsigt. :P♥
Sv: "Den heta Tigern" som du valde att uttrycka det är min favorit. XD

Svar: Tack hjärtat!^^ haha, nej jag hittade på ❤️ xD
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se

Rebecka säger:

Jag har det, jag har det! Justin & Daniel hatar varandra då ngn av de är COTN medans den andre är black worrsen, kolla även fast de har fred så hatar de varandra liksom, jag meanar när finnland var en del av ryssland ville de ju inte de och hata ryssarna utan de vänta på att ryssarna var som svagast och gick till atack och det är just det som anntingen COTN:arna eller black worrsen gör.

Svar: ähm... jag har inen favorit av justins tatueringar vet knapt vad han har för tatueringar då jag har bättre saker för mig än att ta reda på va jb har för tatueringar så som att stirra på bilder av 1D!! Haha nej men seriöst jag vet inte.

Peace out people! ¡Adiós amigos y amigas! ¡Hasta mañana! Bye bye! Hejdå! Okej jag ska sluta säga hejdå på olika språk nu.

KOMMENTAR SKRIVEN:

Josefin säger:

Fattar mer nu <3 :)
Svar; Min favoirt är nog hans mammas födelsedatum, den gillar jag verkligen.

KOMMENTAR SKRIVEN:

-A säger:

äntligen någon som inte skriver om möjliga grejer som händer i verkligheten =D Utan att man skriver mer åt fantasy-hållet :3

-A

Svar: Tycker faktiskt fantasy/sience fiction är mycket mer spännande att läsa ;)<3
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emelie säger:

Jätte bra :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Michelle säger:

Jag gillar det :)

Min favorit av Justin´s tatueringar är Believe, Texten han har på ryggen och Pattie´s födelsenummer.

Men jag håller med dig det börjar bli för mycket tatueringar nu.
Jag hoppas inte att han kommer sluta som Lil Wayne. Men det är Justin´s kropp

KOMMENTAR SKRIVEN:

Maria :* säger:

Jätte bra! Älskar när du hittar på och sånt, tycker att det är roligare och spännande att läsa fantasy.
Svar: Min favorit är tigern och ugglan, tigern är riktigt sexig *-*

KOMMENTAR SKRIVEN:

Vicky säger:

ÅHH SÅ HIMLA BRAAA!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

När kommer nästa? =D

(vill du göra fler länkbyten)

Svar: Om du mailar din statistik så får vi se om det blir ett länkbyte... (Pg av krav av antal unika ;)<3) kram!
Btw, ikväll :D
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://canadianstoory.bloggplatsen.se/




- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback