Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 23. You came ... but you've already lost me

           
''Du skulle ha lyssnat på mina varningar!'' sa en lugn men arg röst. En tjej den här gången. 'Hon' denna gången.
''Vad vill du mig?'' sa jag surt.
''Du skulle lämna Justin! Vad var det du inte fattade?'' sa hon och tog hotfulla steg mot mig.
''Så du kan få tillbaka honom? Aldrig att han vill ha dig igen! Du gjorde slut! Av vilken anledning vill du ha honom? Att vi är vänner? Att du är avundsjuk?'' sa jag kaxigt. Jag leker med elden just nu. Något jag kommer ångra mig sen.
''Tillräckligt stor anledning att vilja ha honom igen... Men du ska inte bry dig.'' sa hon medans hon gick runt min stol. Hennes svarta klackar gav ett klickande ljud för varenda steg hon tog. 
''Åh jag bryr mig så mycket jag vill... Han kommer få reda på detta förr eller senare! Jävla psyko!'' sa jag med ett flin. Hon tittade på mig med en mördande blick och slog mig hårt i ansiktet. Ännu en smärta spred sig i ansiktet. Det var vad hon var. Ett psyko.
''Du kommer ångra dig! Det lovar jag...'' flinade hon...... 
 
Simple Plan – This Song Saved My Life (lyssna gärna!)
Mina ögonlock var tunga men jag var för rädd för att kunna somna. Hon hade gått och bara lämnat mig här själv. Jay och Cole hade inte kommit tillbaks ännu vilket var bra. Paniken hade sjunkit en aning men jag var fortfarande rädd. Att bli räddad var det ända jag kunde tänka på. Att Justin skulle komma och rädda mig. Fast jag visste ju att han inte kan slåss eller änns använda en pistol. Jag kommer sitta kvar här tills jag dör. Och dö kommer jag snart göra. Varför just jag? Varför just jag på hela planeten? Varför inte någon annan? Jag vill inte dö. Inte nu. Inte sen. Inte såhär! Jag vill inte dö pågrund utav någon som är helt sjuk i huvudet. Jag vill inte att Justin och resten ska gå och sörja eller änns behöva gå runt med mig som en börda pågrund av att jag dött. Dem ska inte må dåligt i resten av deras liv. Dem ska heller inte behöva veta att Lola Monroe deras vän blev mördad. Mina ögon slocknade och jag föll i en djup sömn.
 
         
         
Jag satt i bilen med ett hårt grepp om ratten. Ilska bubblade inom mig. Hur kan någon göra så? Att kidnappa någon. Att änns tänka den tanken. Det mystiska var att varken Lola eller Selena inte var här. Var båda kidnappade? Jag hade ringt flera gånger till Lolas mobil. Men inget svar såklart. Lola kommer i förstahand. Och nu Selena. Med blicken fast klistrad på vägen drog jag upp mobilen och slog in Selenas nummer. Signaler gick... Jag skulle percis lägga på då hon svarade.
''Hallå?'' sa hon i andra ändan av luren. Hon lät inte gråtfärdig eller arg. Utan helt normal på sätt och vis.
''Vart är du?'' frågade jag snabbt.
''Justin?'' sa hon en aning nervöst.
''Ja, det är jag. Vart är du? Vart är Lola?'' frågade jag med ihopbitna käkar.
''V-vad menar du?'' stammade hon nervöst fram. Jag har inte anklagat henne till någonting men hon låter som om hon försöker låta så oberörd som möjligt och dölja något för mig. Jag skakade av mig tankarna. Hon är den sista jag skulle kunnna tänka vara en kidnappare. Hon kan inte vara det. Det bara känns fel. 
''Precis det jag frågade. Vart är hon? Och vart är du? Vi är oroliga...'' sa jag en aning lugnare.
''Ehm... Aså... Jag hörde att Lola var borta. Jag kände mig hjälplös och ville såklart hjälpa till. Så... Jag körde iväg för att leta efter henne.'' Sa hon fast denna gången ett snepp lugnare. Jag kunde höra någon eller något i bakrunden.
''Justin jag-'' hon hann inte säga mer förrens samtalet bröts. Jag slog ilsket i ratten och suckade iriterat. Jag kunde inget mer göra än att själv leta upp Lola. Eller dem. Jag parkerade en bit bort från byggnaden jag skulle till. Jag tittade mig omkring. Detta stället var helt övergivet. Stängsel och skylltar överallt. Troligen var jag den ända människan här. Stället gav mig dåliga vibbar. Men jag valde att ignorera dem och sedan leta upp Lola. Jag sprang mot tegelbyggnaden med de ena vapnet i handen. Hjärtat dunkade hårt i bröstkorgen. Nervositeten steg för varje sekund som passerade. Jag var mer närvös och rädd att hitta Lola död i någon hörna än vilka jag kommer möta. Fönstrerna var sönderslagna och dörren var sönderskuten. Stället var helt klart mysko. Ingen förutom jag och mitt crew visste att jag kunde handskas med sånt här. Att slåss och använda pistoler. Det var inget jag berättade för folk. Hur det inte kommit ut visste jag inte. För alla våra eller mina hemligheter brukar förr eller senare läcka ut och spridas i tidningar, tv och såvidare. Men detta var tryggt gömmt. Ingen skulle får reda på det. Kanske Lola. Men då riskerar jag hennes liv. Det finns folk som vill döda mig och mina nära och kära. Det är pågrund av det jag var tvungen att kunna detta. Jag fick inte välja utan det var ett måste. Det låter konstigt att jag måste kunna det men jag är känd och har fans... Även haters. Dem såkallade haters kan mer än bara hata på nät utan i den värkliga världen också. Hata i värkligheten är mer att få mig död. Vilket ingen lyckats med eftersom jag står här... Med en pistol i handen och är påväg att rädda min bästa vän. Jag kikade försiktigt in genom det söndriga fönstret för att se om någon änns var i huset. När jag inte såg någon sparkade jag upp dörren och började letandet efter Lola.
                 
Jag vaknade av en spark i magen. Jag drog mina armar om min mage och böjde mig fram av ren reaktion. Smärtan spred sig i hela magen. Det bulltade och sved. Tårar letade sig fram. Men jag ville inte visa mig svag. Även fast jag redan gjort det skulle jag spela tuff. Synen blev suddig av tårarna som fyllde mina ögon. Jag blinkade snabbt bort dem och tittade sedan upp mot personen som nyligen slagit mig i magen. Jay. Jag blängde surt på honom.
''Har prinssesan vaknat?'' sa han med ett äckligt flin. Jag ville bara slå ner honom här och nu. 
''Idiot!'' spottade jag fram med en ilsken blick. Hans stora flin suddades snabbt ut och utan att änns få en varning slog han mig hårt i ansiktet. Smärta spred sig i min högra kind och även en blodsmak spred sig i munnen. Jag spottade ut blodet på honom så han fick det i ansiktet.
''Jävla peddo! Har du inget liv?! Att gå runt och slå tjejer är det vad ni gör? Justin hade så rätt om dig och din jävlar vän Cole. Ni är inte normala. Ni är skumma idiotiska peddos!'' röt jag argt. Hans käkar spändes och även hans näve. Han höjde den för att sedan slå mig då någon stoppade honom. Jag förväntade mig Justin men fick syn på henne.
''Låt bli... Inte nu.'' sa hon lungt och puttade bort honom. Han gav mig en mördande blick och gick sedan ut ur rummet. Rummet jag då är i visade sig vara en källare. Hur ska någon hitta mig när jag är i en källare. Säkert isollerad så ingen hör mig.
''Tro inte jag gjorde dig en känst. Du kommer inte tycka om mig länge till...'' flinade hon. Nu kunde jag inte hålla dem inne. Tårarna forsade ut. Smärtan fick mig nästan att skrika.
                  
                    
''Du har gjort mitt liv till en mardröm!!!'' skrek jag med tårarna rinnandes ner för kinderna. Hur skulle jag kunna tacka henne?! Hur skulle jag kunna gilla henne!? Det går inte!
''Hur skulle jag någonsin kunna vara tacksam över det du gjort? Jag dör hellre!'' skrek jag i full halls. Tårarna rann fortfarande. Jag såg hur hennes flin sakta försvann och en arg blick föll på mig. Hon gick med bestämmda steg runt mig och knöt upp repet som höll fast mina händer. Detsamma med repen runt mina fötter. Först trodde jag att hon skulle släppa mig men det skulle vara konstigt så som hon behandlat mig. Jag satt kvar på stolen med blicken i en tom riktning. Hon gick runt så hon stog framför mig. Ett varmt leende spred sig på hennes läppar men försvann snabbt och en smärta spred sig i benet. Inte förens efter några få sekunder förstod jag att jag blivit slagen och nu ligger på marken. Hon sparkade mig ännu en gång i magen. Jag hostade och hostade och kupade efter luft. Blod for ur min mun samtidigt som jag hostade.
''DU SKULLE LYSSNAT PÅ MIG!'' skrek hon i full halls och sparkade mig i ryggen. Jag fick svårare att andas. Det kändes som om jag andades genom ett sugrör. Luften blev allt mer tyngre och synen suddigare. Allt ljud lät som om det kom flera meter ifrån mig. Jag såg suddigt hur hon panikslaget vände sig om och sedan sprang därifrån. Ett skott avlossades och en kille sprang mot mig. Men längre han hann inte förens någon attackerade honom. Han slog ner killen som slog honom och sprang sedan emot mig igen.
''NEJ!!'' skrek jag av ren panik. Han kom närmre och närmre.
''LÅT MIG VARA!'' skrek jag medans jag grät. Jag försökte backa ifrån honom men nådde tillslut väggen. När han väl var framme vid mig blev min syn lite tydligare vilket fick mig att se att det var Justin. Han satte sig på huk framför mig. Han var blodig i pannan och lite skrapsår här och var i ansiktet.
''J-Justin?'' stammade jag fram för att vara säker på att det värkligen var han.
''Ja, Lola det är jag.'' sa han och kramade mig. Ett litet leende spred sig på mina leppar. Han kom. Han kom för mig. Jag var alldeles skakig och kände mig svag. Mina ögon var tunga och min kropp var öm. Ont hade jag i hela kroppen. Synen var suddig och syre var svårt att få.
''Lola... Säg mig. Vem är hon?'' frågade han och höll mig i hans famn.
''H-hon...H-hon...Är...S-'' började jag men kunde inte fortsätta. Mina ögon slocknade och hela jag blev tung. Mina andetag blev tunga och färre. Mitt hjärta kände jag dunkade saktare och saktare. 
''Lola?'' hörde jag Justin säga långt ifrån mig. Jag hörde hur hans skrek mitt namn men jag var redan borta... Maybe in heaven.....
____________________________________________________________________________________________
 
Ojojoj! Kanske redan i himmlen? Borta? Död? Och vem var A? Första bokstaven... S.
S...pencer? S...elena? How is it?
Komentera!♥ pöss ♥
 

Inlägget är skrivet under kategorin © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 22. Kidnapped...

''Ni två för alltid? Det kommer aldrig hända! Njut av stunden så länge den varar... -A''. Jag kände hur rädslan sakta kom tillbaka. Jag kände mig iaktagen och en obehaglig känsla spred sig i kroppen. Jag tvingade fram ett leende och tryckte ner mobilen i portföljen igen. Justin ska inte få veta det. Inte nu. Kanske aldrig.
''Vem var det?'' frågade han med en rynka i pannan.
''Min mamma.'' sa jag med ett faikat leende. Han nickade och log. Vi åter gick till det vi höll på med men det var inte lika mysigt längre. Jag kunde inte slappna av. Känslan av att A är här. I samma land som mig. I samma stad. Och till och med kanske här..... 
 
Mitt i allt bra ska A gå och förstöra det. Jag vågar knappast somna på nätterna. Jag är rädd att hon ska komma och döda mig. Så som hon utrycker sig så kommer jag vara död snart. Jag vill hem och låsa in mig i ett litet rum där jag kan ruttna. Jag vill inte leva såhär! Att en jävla mördare av något slag ska stalka mig resten av mitt liv. Men det är Justin som får mig att leva vidare. Han ger mig hopp att en dag blir A mördad. Jag vet... Det låter grymt men hellre A än mig. Jag kände hur lakanet klibbade sig mot ryggen. Det var varmt. Jag kunde inte somna. Jag sneglade på klockan ännu en gång. 02:22. Jag har varit vaken i hela 3 timmar. Jag var trött men kunde ärligt talat inte somna. Därav värmen och tanken av att bli kidnappad. Justin sov som en liten bebis. Sött faktiskt. Han var vänd mot mig och täcket slutade vid hans midja. Den här kvällen var underbar! Fram tills A förstörde den. Jag suckade tyst och satte mig upp. Jag drog på mig magtröja och ett par shorts för att sedan gå ut och ta lite frisk luft. Jag sneglade snabbt bak mot Justin för att se så han fortfarande sov. Det gjorde han så jag gick ut till den stora altanen vi hade. Jag öppnade försiktigt glasdörren och steg ut. Den svaga luften träffade min hud vilket fick mig att rysa till. Jag satte mig på det första trappsteget och tog några djupa andetag. Mitt i allt började min mobil ringa. Som tur var hade jag stoppat ner den i byxfickan. Jag drog snabbt upp den och kollade på skärmen. Aria? Sover inte hon?
''Ja hallå?'' sa jag med en rynka i pannan. Varför ringer hon när hon bara gå gå in till mitt rum och säga det hon vill säga?
''L-lola... Hjälp... S-snälla h-hjälp!'' Hörde jag henne säga medans hon grät. Hon grät något så förfärligt. Jag hörde skott avlossas i bakrunden. Paniken steg för varje sekund som gick.
''Aria!? Vart är du?!'' sa jag oroligt. Jag hörde hur någon pratade i bakrunden. En kvinna och två män.
''Om du vill se din vän igen får du gå till...'' Denna gången var det en kvinna som talade. Hon sa en adress som jag skulle gå till. Kvinnans röst var så bekant. Jag har hört den innan... Många gånger. Men jag bestämmde mig för att gå. Jag kan inte låta dem döda Aria pågrund av mig. Även fast jag inte gjort något då... Men kvinnan som talade kan jag bara tänka mig vara en person... A.
''Släpp mig!'' hörde jag Aria skrika i bakrunden och mer än så hörde jag inte förens hon la på. Med tårar i ögonen sprang jag in mot stan. Jag blev snabbt anfodd men struntade helt i det. Aria var i mina tankar. Har dem skutit henne? Är hon kanske död? Ska jag förlora ännu en vän? Så många frågor men inga svar. Jag sprang och sprang tills jag tillsut nådde platsen. Jag snurrade runt på plattsen för att se om Aria var här någon stanns. Men jag var den ända här. Helt ödelikt. Jag drog upp telefonen och slog in Arias nummer och tryckte mobilen mot örat. Efter några få signaler svarade hon.
''Ja hej?'' frågade hon förvirrat.
''Vart är du!? Jag är här nu!'' sa jag anfodd.
''Lola... Vad pratar du om? Jag är i sovrummet... Vart är du?'' sa hon helt förvirrat. Jag var lika förvirrad som henne. Hon hade nyligen blivit kidnappad och nu är hon hemma, i sovrummet.
''Aria jag-'' Ett högt skrik lämnade mina leppar... Allting blev svart och det ända jag hörde var en brummande motor sättas igång.
 
      
Jag vaknade av att någon skakade i mig otåligt. Jag öppnade sakta ögonen och fick syn på en panikslagen Aria med tårar i ögonen. Jag satte mig hastigt upp och tittade mig omkring i rummet. Ingen Lola. Nu fick jag panik! Att Aria sitter med tårar och Lola inte är här. Jag svalde hårt och vände blicken mot Aria.
''Aria... Vad har hänt?'' frågade jag oroligt. Hon tittade med en tom blick i väggen medans tårar rann ner för kinderna.
''Lola...Jag...Jag tror hon...'' började hon men började genast gråta. Tårarna rann okontrolerbart ner för hennes kinder. 
''Snälla... Berätta!'' sa jag och kramade henne. Hon lugnade ner sig och tog några djupa andetag innan hon fortsatte.
''Lola... Hon ringde mig ganska nyligen och var alldeles anfodd. Hon undrade vart jag var. Jag blev lite förvirrad över hennes fråga. Jag menar... Hon visste ju att jag var här. Jag frågade henne vad hon pratade om men precis när hon skulle svara hörde jag ett högt skrik och samtalet las på.'' Hemska tankar for runt i huvudet. Lola, hon kanske är... Borta? Kanske försvunnen? Någon kanske kidnappat henne? Hon kanske trillade och slog i huvudet? Vad som hälst kan ha hänt henne. Men att hon inte var här och undrade vart Aria var när hon visste att hon var i rummet tvärs emot var konstigt. Riktigt konstigt. Min mage blev till en knut. Jag klarar inte av att nästan förlora henne igen. Nog med att någon körde över henne och alla dem konstiga smsen. Jag steg ur sängen och tog fram mobilen och slog in hennes nummer. Flera signaler gick... Tillslut svarade någon. Men det var inte hon.
''Vad fan vill du?'' svarade en kille. Rösten hade jag hört förut. Men bara några få gånger.
''Vart är hon!?'' sa jag bittert.
''Jaså... Är det inte Justin Bever? Ska du rädda din såkallade flickvän?'' skrattade han med en hes röst.
''Hon är inte min flickvän! Vart är hon!'' upprepade jag.
''Justin... Du kan lika gärna ge upp! Hon kommer dö! Fattar du? Hon kommer aldrig bli hittad! Hon kommer dö långsamt. Varken du eller någon jävla polis kommer hitta henne!'' skrek han ilsket. Mina ögon fylldes med tårar. Dö?
''Du ljuger! Fan ta dig!'' skrek jag i full halls. Jävla idiot! Han eller någon överhuvudtaget kommer aldrig röra henne! Dem får inte röra henne! Han skrattade retsamt. Jag sprang in i killarnas rum vilket fick dem att vakna.
''Chaz... Dator, mobil, hacka... NU!!'' sa jag i en order. Chaz är grym på att spåra och hacka och sånna nörd saker.
''Jag ljuger aldrig! Fattat? Och... Det finns någon som vill prata med dig...'' sa han. Jag kunde höra hur han flinade.
''Justin? H-hjälp! S-snälla h-hjälp!'' grät Lola. Mitt hjärta gick i tusen bitar. Hur kan ett monster som hans skada henne eller änns få henne att gråta!?
''Lola!? Lola jag kommer hitta dig! Okej? Oroa dig inte! Jag låter dem inte röra dig!'' sa jag med en lugn röst för att få henne lugn.
''Jag är rädd... Hon har tagit mig... Hon kommer döda mig!'' grät hon. Hon? Jag trodde det var en han?
''Hon!? Vem är hon?'' sa jag...
''Justin... Det är-'' hon han inte säga mer för ett skott avlossades och ett högt skrik lämnade hennes läppar. S-sköt dem henne? En tår slank ner för min kind.
''Lola..?'' viskade jag gråt färdigt i telefonen. Med all ilska inom mig gick jag förbi allas sovrum och ner i källaren. Ut i ett rum och sedan in i en hemlig gång. I ett hemligt rum hade jag fullt med vapen. Stora och små. Jag tog en pistol i handen och en innanför skon. Det finns saker jag aldrig berättat om mig... Jag sprang snabbt upp till dem andra. Tydligen saknades Selena också. Detta blev bara konstigare och konstigare. 
''Chaz... Adressen?'' sa jag medans jag gick ut i hallen. Han rabblade upp gatan, huset, rummet och allt. I detaljer. Jag drog på mig min svarta skin jacka och stoppade ner vapnen i en ficka innanför jackan. När jag steg ut ur huset blev jag bländad av massor av blixtrad. När jag väl fick syn på vilka det var förvånade det inte mig alls. Paparatzziz. Toppen! 
 
          
 ''Jävla idiot!!! Släpp mig!'' skrek jag i full halls. Mina tårar hade tagit slut. Det låter konstigt... Jag vet. Men dem hade bokstavligen det. Jag hade gråtit så mycket att jag inte längre kunde göra det. Jag var fast bunden på en brun gammal stol. Jag befann mig i ett tegelrum. En enstaka lampa som hängde i taket lyste upp det lilla rummet. Bakom mig låg en ful trasig och gammal säng. Jag hade nyligen prata med Justin... Att få höra hans underbara röst. Kanske sista gången i hela mitt liv. Hon hade tagit mig. Hon hade kidnappat mig. Hon kommer döda mig. Paniken steg hela tiden. Jag kunde inte ta mig samman. Tanken av att jag kommer dö gör det inte bättre.
''KÄFTEN!'' skrek han argt. Det fick mig att titta chockat på honom.
''Fan heller! Jay... Tro inte jag kommer sitta här lugn och låta er röra mig!'' Skrek jag. Ja, det chockade mig lika mycket att få veta att det var Jay och Cole och-
''KÄFTEN sa jag!'' upprepade han och gav mig en örfil. En brännande smärta spred sig i min kind. Tårar letade sig fram men jag höll dem inne. In kom Cole rusande med en pistol i handen och viskade något i hans öra. Jay kollade på honom med en rynka i pannan men återgick till sitt bittra arga face. Jay nickade förstående och följde  med Cole ut. Nu var det ändast jag här. Att sitta här i tystnad fick mig inte lugnare. Nästan tvärtom. Vad planerar dem nu? Att våldta mig? Att faktiskt döda mig? Eller plåga mig? Men en fråga var... Vad hade jag gjort för att förkänna det här? Den frågan ville jag gärna ha svar på.
''Du skulle ha lyssnat på mina varningar!'' sa en lugn men arg röst. En tjej den här gången. 'Hon' denna gången.
''Vad vill du mig?'' sa jag surt.
''Du skulle lämna Justin! Vad var det du inte fattade?'' sa hon och tog hotfulla steg mot mig.
''Så du kan få tillbaka honom? Aldrig att han vill ha dig igen! Du gjorde slut! Av vilken anledning vill du ha honom? Att vi är vänner? Att du är avundsjuk?'' sa jag kaxigt. Jag leker med elden just nu. Något jag kommer ångra mig sen.
''Tillräckligt stor anledning att vilja ha honom igen... Men du ska inte bry dig.'' sa hon medans hon gick runt min stol. Hennes svarta klackar gav ett klickande ljud för varenda steg hon tog. 
''Åh jag bryr mig så mycket jag vill... Han kommer få reda på detta förr eller senare! Jävla psyko!'' sa jag med ett flin. Hon tittade på mig med en mördande blick och slog mig hårt i ansiktet. Ännu en smärta spred sig i ansiktet. Det var vad hon var. Ett psyko.
''Du kommer ångra dig! Det lovar jag...'' flinade hon......
____________________________________________________________________________________________

Dun dun dun!! Kidnappad :O? Av vem? Jay och Cole... Men vem mer? Jag tror
ni listat ut det ;) Kommer Justin och räddar henne? Eller kommer hon förbli fast där?
 
 

Inlägget är skrivet under kategorin © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

3 snabba saker...

Hej! Jag har tre saker att säga/fråga... 1: Detta har inget med novellen att göra men Kenny Hamilton är i Sverige!!! I Stockholm!! Fattar ni att Justins livvakt är här! I Stockholm!?!?!?! Jag kan inte tro det! En tanke slog mig att Justin kanske var med Kenny? Fast han är väl säkert på en konsert eller något. 2. Vad tycker ni om designen? Själv tycker jag den är super snygg! Är jätte nöjd! Älskar den helt seriöst! Och nu till det 3:dje och sista... Kapitel 22 kommer ut ikväll! Jag lovar! Ni gör mig så glada! Statistiken bara stiger hela tiden! Tusen tack!! Puss o Kram! ♥♥

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 21. Forever and Always...


''Welcome my beauty...'' sa han och parkerade på en grusplan. Jag steg ur bilen och fick syn på ett stort och lyxigt hus. Med pool och bar, solstolar, vita soffor, parasoller. Allt fanns! Fast vänta... Vad trodde jag igentligen? Att vi skulle bo på ett hotell? Snälla... Jo, såklart ett lyxigt hotell. Men detta... Det slår liksom allt! Han tog tag i min hand och drog med mig till yttedörren. När han långsamt öppnade dörren fick jag syn på Aria, Chaz, Ryan, Selena, Vannessa och Zac! Min mun formades till ett 'O'. 
 
Att Vanessa Hudgens och Zac Efron var här... I samma rum som mig! Det var helt... wow! Men eftersom jag redan umgås med Justin -som då är den kändaste tonåringen- så är jag inte helt utflippad. Jag ser dem nästan som vanliga människor. Klart jag ibland tänker att dem är kända och sådär... Men det inget jag lägger tid på. Detsutom så är Selena också här. Jag har tänkt över om Justin och Selena och hela den grejen. Jag kan inte ogilla henne för att hon kanske har kännslor för Justin. Justin värkar också ha kännslor för henne. Vilket jag inte kan styra över. Han får självklart ha kännslor för henne. Men... Det ända som stör mig är att han glömmer mig. Fast jag hoppas på att det inte kommer att hända igen. Och jag ska börja på nytt med Selena. Hon är ju så rar i vanliga fall. Faktiskt alltid. Det är svårt att ogilla henne. 
''Heej!'' shöt Aria i full hals och sprang fram och kramade mig. Jag kramade henne förvånat tillbaks. Så Aria var också med på detta? Ja, alla i detta rummet var troligen med på detta. Hon avslutade kramen och log glatt mot mig. Selena kom fram till mig med ett leende på lepparna.
''Hej! Skönt att se att du mår bra igen!'' sa hon och kramade mig. Jag kramade henne halvt förvånat. Men log sedan.
''Ja, det är skönt att slippa rullstolen...'' sa jag och log. Hon nickade förstående och gick sedan åt sidan så Chaz och Ryan kunde komma fram.
''Hey Marry!'' Sa Chaz och kramade mig. Marry har han börjat kalla mig för några veckor sedan. Eftersom jag heter Monroe i efternamn och det finns en kändis som heter Marilyn Monroe så har det blivit mitt smeknamn framöver. Marry... Det är väl fint antar jag. 
''Hey Chazzy!'' skrattade jag. Chazzy... Vart kom det ifrån? Jag har aldrig kallat honom det. Men på något sätt lät det roligt. Chazzy och Marry... Nja?
''Mitt nya smeknamn?'' skrattade han.
''Jepp... Nu framöver!'' skrattade jag. Ryan kom fram till mig och log glatt.
''Skönt att skippa rullstolen huh?'' 
''Hej på dig med Ryan! Och ja...'' Skrattade jag. Han kramade mig och gick sedan till dem andra. Det blev värsta kram stunden här. Justin stog med ett leende bakom mig med en hand på min höft. Nästan som han signalerar till alla att jag är hans. Bara hans. Vilket var gulligt. Vanessa kom fram till mig med ett sött leende.
''Hej! Trevligt att träffas... Lola!'' sa hon och kramade mig.
''Trevligt att träffas Vanessa...'' log jag och kramade henne tillbaks. Vannessa... Hon värkade lika rar och snäll som Selena. Ingen kan ogilla sådana personer. Tillsist kom Zac fram till mig. Med ett snett leende.
''Hej Lola... Trevligt att träffas'' Sa han med en hes röst.
''Hej... Zac. Nöjet är på min sida.'' sa jag. Nöjet är på min sida? Vad var det? Det var väl något man sa på 1900-talet? Jag log generat och om kramade honom. Medans jag kramade Zac kände jag hur Justins arm spände sig och i ögonvrån såg jag hur han spände käken. Han harklade sig och tvingade fram ett leende. När jag avslutade kramen så kände jag hur Justin slappnade av igen. Jag vände mig om och tittade på Justin med en rynkai pannan.
''Vad var det?'' viskade jag så bara han hörde.
''Vadå?'' viskade han. Jag bara skrattade och skakade lätt på huvudet. Allihopa samlade sig i det stora fina vardagsrummet. En stor svart soffa stog längst väggen. Väggarna var vita med små hyllor lite här och var. En stor platt tv hängde på ena väggen sedan ett svart litet bord framför soffan. En stor färgglad tavla hängde på den andra väggen som prydnad. Rummet fylldes av massa röster. Vi pratade förfullt. Jag, Selena, Vanessa och Aria satt och pratade om allt. Vilket var kul! Nessa - som jag kallar vanessa - och jag kom väldigt bra överäns. Faktikst alla vi fyra. Och killarna satt och pratade kill grejer. Jag vet inte vad killgrejer är. Jag antar att det är bilar och fotboll vad mer? Fast dem är ju skådisar och sångare vilket dem har gemensamt. Förutom Chaz och Ryan. Dem är ju Justins kompisar. Det är de ända dem är kända för. 
.
Vi gick runt på stan. Alla åtta. Jag, Nessa, Sel, och Aria gick armkrok tillsammans genom all folkmassa. Killarna gick strax efter oss. Som tur var hade vi med Kenny och Moshi. För stan var full av folk i olika storlekar. Solen sken något så otroligt starkt. Hettan ökade. Jag kände hur svettet sakta rann ner för ryggen. Jag rös av obehag men valde att ignorera det. Jag kände en varm och svettig hand krama min svettiga hand. Jag vände blicken upp och fick syn på Justin som hade ett stort leende. Jag flätade ihop våra fingrar och ett stort leende spred sig på mina leppar. Sådär gick vi hela turen på stan. Det kändes rätt! Blickar från allihopa fick vi ja... Men det försökte jag ignorera. Jag menar... Dem vet ju att vi är bästa vänner. Thats it! Bara vänner.
''Ashley! Kom!'' sa Sel och viftade med handen. Jag log och gick till henne där hon stog vid en fontän med Nessa vid hennes högra sida.
''Okej... Lee nu!'' Sa Aria bakom kameran. Alla tre plutade med munnen istället för att lee. Efter hon tagit fotot och vi fått se det skrattade vi smått åt hur vi såg ut. Sedan fortsatte vi att vandra bland all folkmassa.
                                                      ▼▼▼
''Lola?'' Ropade Justin från hallen. Jag ställde mig motvilligt upp ur soffan och stegade ut mot hallen där Justin stog.
''Mm?'' sa jag tyst. Jag var nästan helt utslagen. Värmen hade fått mig så trött. Värmeslag. Det är det jag har. Tror jag?
''Jag ska ut stund. Passa på att vila om du behöver... Okej?'' sa han och pussade mig på gässan med ett leende. Jag nickade lätt innan han steg ut ur huset och sedan mot bilen. Jag stängde dörren strax efter honom och gick trött mot soffan. Sell och Nessa kom ut joggande och slängde sig i soffan.
''Hej tröttis!'' skrattade Nessa. Jag skrattade medans jag kämpade emot att somna. Men jag var för trött.
''Ehm... Jag... Går och... Lägger mig en stund.'' mumlade jag och gick mot mitt sovrum. Det var ju inte bara mitt sovrum. Mitt och Justins. Ingen anna ville sova med honom. Inte änns Sel. Jag kom inte riktigt ihåg hur vi fick ihop det såhär? Att jag och Justin delar rum. Tjejerna sover tillsammans och killarna sover tillsammans. Förutom jag och Justin då. Men det var väl okej för mig. Jag la mig bekvämt i sängen och somnade snabbt.
.
Jag vaknade med ett ryck när jag hörde att min mobil ringde. Jag slängde mig på golvet av ren panik. Smärtan spred sig i min höft. Men jag struntade i det och ställde mig snabbt upp för att ta min mobil.
''Hallå?'' sa jag nyvaket medans jag vinglade tillbaks till sängen.
''Nyligen vaknat eller?'' skrattade Justin i luren. Jag suckade iriterat.
''Mm, tack för du fick mig att slänga mig på golvet!'' sa jag ironiskt. Hans skratt klingade i mina öron. Hans skratt var det underbaraste jag visste. Det fick mig att lee även fast smärtan bulltade i höften.
''Sorry... Men det var inte det jag skulle säga. Ta på dig något fint. En bil kommer och hämtar dig om en halvtimme.'' sa han. Jag kunde höra att han log.
''Varför?''
''Sluta ställ frågor och bara gör som jag säger... Vi ses snart.'' sa han och innan jag hann säga något la han på. Kan han aldrig sluta att överraska mig? Vad är det nu han hittat på? Jag suckade högt innan jag gick till min resväska som var proppfull av kläder. Inget av det hade jag packat. Utan Justin. Men han visste vad jag gillade och brukade ha på mig. Jag rotade bland en massa kläder. Mina kläder låg lite överallt i rummet när jag äntligen hittat något att ha. 
En vit väldigt kort klänning med ett brunt läder bällte. Jag nickade nöjt och tog ett par bruna sanddaler i handen och gick in i badrummet. Jag fixade mitt hår lite snabbt genom att locka det lite och satte maskara på nytt. Jag tog min mobil i handen och kollade på klockan. 21:00. Det var hyfsat sent. Alla låg till sängs. Det hade vart en lång dag vilket innebar att alla skulle vara väldigt trötta vid denna tiden. Vilket stämmde. Jag tog min bruna portfölj och smög ut till hallen. Jag satte på mig mina sanddaler och öppnade dörren då jag skulle gå ut när någon stoppade mig.
''Vart ska du?'' viskade Nessa som stog alldeles yrvaken.
''Öh... Jag ska ta lite frisk lugt.'' ljög jag.
''Sådär finklädd?'' sa hon och höjde på ögonbrynen. Jag visste att det inte gick att ljuga för henne.
''Okej... Jag ska träffa Justin.'' sa jag med en suck.
''Ojojoj! Är det något på gång mellan er?'' sa hon för att retas.
''Nessa... Nej, nej. Klart det inte är. Han är som min storebror. Men jag måste värkligen gå...'' sa jag och log innan jag steg ut. Hon nickade med ett leende och stängde dörren efter mig. En svart bil väntade på mig precis som Justin sakt. Jag joggade mot bilen och hoppade sedan in. I förar sätet satt Kenny med sitt stora leende som han alltid har.
''Okej, vad har Justin nu planerat?'' sa jag nyfiket.
''Lola, det är din födelsedag ju.'' sa han som om det vore självklart att det var hemligt.
''Ja, men berätta!'' sa jag med stora ögon. Han skakade lätt på huvudet och startade bilen.
''Nepp. Det får du se...'' sa han och körde sedan ut från grusvägen. Jag suckade högt och lutade mig tillbaka i sätet, satte på mig bilbälltet och tittade ut genom fönstret. Det tog inte så långt tid innan vi äntligen var framme. Han stannade vid en strand och dumpade mig mitt på den kritvita sanden. Så det var det? Skulle han bara lämna mig här? Min mobil började surra. Jag drog upp den ur portföljen och såg Justins namn lysa på skärmen.
''Vart är du?'' sa jag snabbt.
''Gå en bit längs stranden... Du kommer se vart du ska.'' sa han med en mystisk röst och la sedan på. Han svarade inte änns på min fråga. Men jag hade inget annat val så jag gjorde som han sa. Jag gick en ganska lång bit längs strandkanten med sanddalerna i ena handen. Havet var alldeles klarblott och vackert. Solen hade ännu inte gått ner. Och klockan är mer än nio. Jag vände blicken från havet och fick syn på en brygga. Den var lång med... Vad är det? En bar längst ut? Nej, men iallafall ett litet tak och ett golv. Jag tittade mig omkring för att se om Justin kanske var här någon stanns. Men nej. Inte en ända människa i syn håll. Hur skulle jag veta vart jag skulle? Jag visste inte änns vart jag var! Jag kände mig villse. Istället för att gå ut på bryggan fortsatte jag gå. Och det var tur att jag valde att gå för en liten bit bort från bryggan fanns ett litet hus. Den hade en liten altan där det var dukat för två personer. Ett stort leende spred sig på mina leppar. Jag har äntligen hittat! Det har tagit mig en halv timme att hitta hit! Varför kunde inte Kenny köra mig hit från första början? Jag skakade av mig tankarna och sprang mot huset. Det var tomt. Men tända ljus fanns lite hör och var. Det var riktigt fint. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra så jag valde att sätta mig ner på en utav dem väldigt bekvämma stolarna.
''Du hittade!'' Hörde jag någon säga bakom mig. Jag fick nästan lite panik men kom sedan på att det var Justin. Jag vände mig om och log glatt mot honom.
''Ja, Efter att ha blivit dumpad på en helt okänd strand så är det otroligt!'' sa jag ironikst. Han bara skrattade och satte sig sedan på stolen framför mig. Han var... Fin klädd? Eller? Nej, inte riktigt. Han bar iallafall en vit skorta och ett par gråa jeans . Okej, jämfört med vad han brukar ha på sig så är det här fin klätt. En servitris kom utgåendes till oss och serverade våran mat. Det luktade något så otroligt gott! Jag visste inte riktigt vad det var jag åt med det var så gott! Han hällde upp lite vin i mitt vin glas och sedan till sig själv. Jag smuttade lite på vinet. Det var gott. Jag brukar typ aldrig dricka vin. Om det är något jag dricker så är det väl... Cola. Lite konstigt i know. Men jag är inte så mycket för vin och alkohol drycker.
''Det var jätte gott Justin!'' sa jag och stoppade den sista i munnen.
''Tack...'' sa han och log. 
''Varför en middag?'' frågade jag plötsligt.
''Det är väl självklart? Du fyller ju år idag!'' sa han. Ja, jag fyller år. Men det var nog med att få åka hit. Jag menar... Det borde kostat mycket pengar. Och nu, en middag. 
''Ja... Men-'' jag hann inte säga mer förens han avbröt mig.
''Inga men... Okej?'' sa han. Jag log tacksamt för det han gjort. Han var så underbar. Att han tagit sig tid att göra det här för mig. Hela resan och att alla mina vänner är här. Han ställde sig plötsligt upp och gick runt till mig och tog min hand.
''Kom..'' sa han och drog med mig. Jag ställde mig hastigt upp för att hinna med honom. Vi gick hand i hand längs stranden.
Solen hade börjat gå ner. Det var riktigt vackert. Han stannade mitt i allt och tittade på mig med ett leende sen drog han upp något ur byxfickan.
''Här... Öppna den'' sa han och gav mig en liten ask. När jag öppnade asken så fick jag syn på en guld ring. Min mun formades till ett 'O'.
''D-du friar inte v-va?'' stammade jag jag fram. Han skrattade och skakade lätt på huvudet. Jag pustade lättat ut och log. Han tog ut ringen och satte den på mitt ring finger. På ringen var det inristat ''forever and always''.
''Du och jag bästa vänner för alltid? Vad som än händer så kommer vi förbli vänner... Okej?'' sa han och tog mig i handen. Jag stog där halvt förvånad över vad som hänt men nickade med ett leende.
När jag kollade ner på våra händer såg jag att Justin hade en likadan ring med samma inristning. Han och jag föralltid. Det låter bra. Jag satte mina armar om hans nacke medans han satte sina händer på mina höfter. Vi kollade varandra djupt in i ögonen med ett leende. Såhär kan jag stå hela kvällen. Men stunden var över då min mobil plingade till. Jag tittade på honom med en förlåt-jag-måste-kolla blick. Han nickade förstående. Jag drog upp mobilen och slog in koden för att sedan läsa smset. ''Ni två för alltid? Det kommer aldrig hända! Njut av stunden så länge den varar... -A''. Jag kände hur rädslan sakta kom tillbaka. Jag kände mig iaktagen och en obehaglig känsla spred sig i kroppen. Jag tvingade fram ett leende och tryckte ner mobilen i portföljen igen. Justin ska inte få veta det. Inte nu. Kanske aldrig.
''Vem var det?'' frågade han med en rynka i pannan.
''Min mamma.'' sa jag med ett faikat leende. Han nickade och log. Vi åter gick till det vi höll på med men det var inte lika mysigt längre. Jag kunde inte slappna av. Känslan av att A är här. I samma land som mig. I samma stad. Och till och med kanske här.....
_____________________________________________________
 
 Ni fick ett lite längre kapitel idag! :D♥ Dem är nu i Bahamas och har det så bra.
Men kommer glädjen hålla länge till? Eller kommer kanske A förstöra semestern?
Och vem är A?
 
 

Inlägget är skrivet under kategorin © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Design...

Hej mina underbara läsare!
Jag vet att jag har ändrat designen rätt ofta och jag har inte riktigt
blivit nöjd hur jag än ändrar! Den designen jag har nu är bara tillfällig. En helt otroligt snygg - vad jag tycker - design är på väg! Jag har fått kika på den och den är jätte snygg! Designen kommer jag få någon gång nästa vecka!
Kram ♥♥

Ps. Rekommenderar verkligen miickzzdesigner om du vill ha en snygg design! ♥♪ länk: http://miickzzdesigner.blogg.se/

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 20. Welcome to Bahamas!

-A'S PERSPEKTIV: 
''Ni skulle dödat henne!! Vad var det som gick fel!'' Skrek jag på dem efter hon lagt på. Hon ska dö! Hon får inte leva! Justin är min. Han kommer bli min... 
''J-jag... V-vi bara-'' sa han nervöst men avbröts av mig.
''Vadå?! Ni kunde liksom inte backat på henne eller!?'' Skrek jag frustrerat.
''Vi är inga döds maskiner!'' sa dem argt.
''Nej... Men jag är! Och jag vill se henne död! Fattat?'' sa jag och spännde blicken i dem.
 
LOLAS PERSPEKTIV: 
Det har gått två veckor sedan olyckan. Igår åkte jag till sjukhuset och tog bort gippset. Det var hur skönt som helst! Inget gipps, ingen rullstol och inga kryckor! Fast kryckorna skulle jag ta med mig hem ändå. Jag var tvungen att vara försiktig nu. Det förstår jag. Det var inte så länge sedan operationen var och jag är lite öm om benet. Ännu en sak som är bra är att jag fyller år om tre dagar. Tänk att jag då blir 19 år! Justin... Han fyllde ju 19 innan han flyttat hit. Alltså är vi snart lika gammla.
''Snart är din födelsedag...'' Sa Justin från poolkanten som om han läst mina tankar.
''Jepp!'' sa jag med ett flin. Jag ville inte ha en stor fest eller något. Utan bara få vara med mina vänner. Det är de ända jag begär.
''Och jag har den perfekta överraskningen!'' sa han och flinade stort. Justin vet att jag inte gillar överraskningar men ändå har han fixat någon överraskning. Typiskt Justin!
''Justin... Du vet att jag hatar överraskningar!'' sa jag med en suck. Hata var nog fel uttryck. Jag hatar inte det. Utan mer ogillar det.
''Okej... Inte hatar, ogillar'' ändrade jag mig snabbt. 
''Jag vet... Men denna överraskningen kommer du älska! Jag lovar.'' sa han och gick fram till mig. Jag tittade fundersamt på honom och nickade sedan. Jag får väl lita på honom då.
''Kom, vi badar!'' sa han och räckte ut sin hand till mig. Jag skakade på huvudet.
''Nej, Jag ska sola en stund till'' sa jag och stängde mina ögon. Jag hörde en suck. Jag log nöjt och trodde han hade gått till poolen då jag kände några kalla armar om min midja. När jag öppnade ögonen såg jag att jag hängde över Justins axel.
''Nej! Justin nej! Du gör det inte!'' sa jag surt men kunde inte hålla inne skrattet.
''Joho du! Jag gör det!'' skrattade han.
''Just-'' Jag hann inte säga mer förrens vi hamnat under vattnet. Jag simmade snabbt upp mot ytan och kupade efter luft. Efter jag fått tillbaks min normala andning tittade jag surt mot Justin som gap skrattade. Jag skvätte vatten på honom som han troligt vis fick i munnen och satte i hallsen. Han hostade ett tag och sedan fortsatte han att skratta. Jag tittade surt på honom men kunde inte låta bli att skratta själv.
                                                 ▼▼▼
Jag vaknade av någon som skakade i mig. Jag öppnade sakta ögonen och fick syn på Justin. Han satt i min säng med ett stort leende.
''Godmorgon sömntuta!'' skrattade han.
''Godmorgon... Vad gör du här?'' sa jag med en rynka i pannan. Vanligtvis brukar man inte vakna av att sin bästa vän sitter -nästan på mig- i äns säng och försöker väcka en. Men idag var det visst så. Det är liksom en helt vanlig dag. Vad är det som är så speciellt idag? Kunde han inte kommit och väkt mig imorgon eller något?
''Du ska få se. Bara klä på dig!'' sa han och ställde sig upp och tog en resväska i handen.
''Justin... Vad gör du med min resväska?'' sa jag helt förvirrat.
''Ehm... Jag väntar i bilen. Bara skynda dig okej?'' sa han och väntade tydligen inte på något svar utan sprang ner med resväskan. Jag stog där som ett frågetäcken och visste inte vad som pågick. Men gjorde som han sa ändå. Jag satte på mig
en svart tubtopp och en blå mönstrad topp och ett par slitna jeansshorts. Jag satte på mig ett långt halsband och sminkade mig snabbt. När jag väl var klar sprang jag ner till köket där mamma satt.
''Ehm... Vad håller Justin på med? Vart ska vi?'' sa jag fortfarande lika förvirrat. Hon log hemlighetsfullt...
''Det får du se.'' Så hon var också med på det? Jag suckade surt och gick till hallen och satte på mig mina svarta sandaler och gick ut. Där ute väntade en svart jeep. Jag antog att det var Justins så jag hoppade in baksättet. I passagerar sätet satt Kenny och jämte mig satt Justin med ett hemlighetsfullt leende.
''Justin... Kan du berätta vad det är som händer?'' sa jag och slog ut med händerna. 
''Det är en överraskning!'' sa han och flinade. Det störde mig att det var hemligt. Jag antog att Kenny också var med på det så han skulle nog inte säga något om jag frågade. Vi körde en stund tills bilen stannade.
''Är vi framme?'' frågade jag med ett leende.
''Inte riktigt.'' sa han och mitt leende suddades snabbt ut. Jag suckade och hoppade ur bilen. När jag såg var jag var blev jag ännu mer förvånad. Flygplattsen? En privat jet stog och väntade på oss. Jag orkade inte ställa fler frågor så jag steg på planet med Justin hack i häl efter mig. Planet var riktigt lyxigt! Det fanns ett bord med fyra stolar, en stor tv, en toalett -såklart-, en byro med kläder och såklart stora fönster så man kunde se ut när man flög. Jag satte mig i en utav dem helt otroligt bekväma stolarna. Justin satte sig framför mig med ett leende.
''Så... Kan du gissa på ett ungefär vad överraskningen är?''
''Kanske semester?'' sa jag med ett leende. En semester vore helt perfekt nu. Efter ett långt skolår och allt som har hänt så skulle det vara perfekt.
''Kanske det...'' sa han med ett Justin-flin som bara han kan få. Jag ville ha ett rakt svar inte kanske eller det får du se utan ja eller nej. Jag tänkte inte fråga något mer eftersom jag visste att han inte skulle svara. Justin tog fram sin lapptopp och var helt inne i det han gjorde. Eftersom han var så social -är ironsik nu- så var det ingen ideé att försöka få hans uppmärksamhet så jag satte på mig ett par hörlurar som låg framme på bordet och satte igång Rocketeer (Far East Movement). Jag sneglade på klockan som hängde på den vita väggen, 07:15. Hur kan Justin vara så pigg vid denna tiden? Jag var hur trött som hälst. (ni får gärna lyssna)
(Far East Movement – Rocketeer) <---- länken
Solen var påväg upp. Det var så vackert. Mina ögonlock var så tunga men jag vägrade att somna. Jag ville se soluppgången. Himmlen var lite orange gul. Otroligt vackert.
''Justin koll-'' Jag avbröt mig själv när jag såg att han sov. Jag drog fram en fillt som fanns ovanför mig och gick till hans sida och satte den på honom. Jag satte mig på den yttersta stolen jämte honom och drog en bit av fillten på mig. Jag sneglade med ett leende på honom. Han var så söt när han sov. Jag lutade mitt huvud mot hans axel och somnade efter en stund.
.
''Lola?'' sa en vänlig röst. Jag öppnade sakta ögonen och fick syn på Justin. Jag satte mig upp och märkte att vi hållt om varandra hela flygturen. Jag slingrade mig ur hans grepp och log.
''Ehm... Vi är framm snart.'' sa han och harklade sig.
''Öh... Okej.'' sa jag och satte mig ordentligt upp i stolen. Jag knäppte fast bälltet och kollade sedan ut genom fönstret. Himmlen var klarblå och mollnen var -såklart- vita. Jag kände hur planet började sakta in och sätta sig i ställning för att landa. Det började pirra i magen när vi höll på landa. Med ett dunst så var vi nere på den svarta asfallten igen. Farten blev långsammare för varenda sekund som gick och tillslut var planet helt stilla. 
''Är du redo att se vart du är?'' frågade han otåligt.
''Jajamensan!'' sa jag nyfiket. Vi ställde oss upp och gick mot utgången. När jag såg vart vi var, var min mun vid öppen.
''Välkommen till Bahamas!'' sa han och la sin arm om min midja.
''B-bahamas?'' Stammade jag fram. På riktigt? Drömmer jag?
''Jepp!''
''Åh... Gud tack Justin!!'' sa jag och kastade mig runt hans hals. Hans skratt klingade i mina öron. Han kramade mig hårt tillbaka och släppte sedan mig.
''Det är din födelsedags present!'' sa han medans vi gick mot en röd porsche. Bilen var jätte snygg. Han öppnade dörren åt mig. Jag hoppade in och stängde sedan bildörren. Han gick runt och satte sig. En svart jeep stog parkerad bakom oss. Kenny satt antagligen i den.
''Men du skulle inte behövt!'' sa jag och slog ut med armarna.
''Jo, Lola.'' sa han och log. Ingen ideé att säga emot. Han kommer ändå inte ge upp.
''Men... Tack'' sa jag och log tacksammt.
''Så... Är du redo att se vart vi ska bo?'' sa han och startade bilen. Motorn brummade till under oss. 
''Japp!'' sa jag glatt. Vi ska alltså stanna här ett tag. Men det gör mig inget! Vi körde i ungefär 15 minuter med Kenny bakom oss. Jag lutade mitt huvud mot fönsterrutan och log för mig själv. Jag vet att jag sakt det flera gånger men han är världens bästa bästis! Inte pågrund av hans presenter och plötsliga överraskningar utan för den han är. Underbar! Jag som alltid trott att Kändisar som han skulle vara snobbiga. Det finns säkert kändisar som är det men inte Justin.
''Welcome my beauty...'' sa han och parkerade på en grusplan. Jag steg ur bilen och fick syn på ett stort och lyxigt hus. Med pool och bar, solstolar, vita soffor, parasoller. Allt fanns! Fast vänta... Vad trodde jag igentligen? Att vi skulle bo på ett hotell? Snälla... Jo, såklart ett lyxigt hotell. Men detta... Det slår liksom allt! Han tog tag i min hand och drog med mig till yttedörren. När han långsamt öppnade dörren fick jag syn på Aria, Chaz, Ryan, Selena, Vannessa och Zac! Min mun formades till ett 'O'.
__________________________________________________________________________________________
 
KOMMENTERA PLEASE! ♥♪

Inlägget är skrivet under kategorin © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 19. You could have killed her!

Jag har alltid gillat brunneter och brunögda tjejer bäst. Men hon är helt tvärt emot. Hon har blont hår och blåa ögon. Just nu i mina ögon är hon perfekt. 
''Justin?'' sa hon med ett litet leende.
''Det är jag...'' sa jag med ett stort leende och kramade henne hårt. Hon kramade mig lika hårt tillbaka och sa...
''Jag trodde aldrig jag skulle få möta dina vackra ögon igen. Jag trodde jag var död...''
 
LOLAS PERSPEKTIV: 
Jag sneglade på klockan som hängde på den vita väggen framför mig. 20:30 exakt. Det fanns inte mycket att göra på ett sjukhus mer än att bara ligga i sängen dag in dag ut. Jag fick åka hem imorgon... Som tur var! Nästan hela mitt ben var gippsat. Många hade kommit och kollat hur varit med mig. Om jag mått bra. Sedan hade dem skrivit något på mitt gipps. Sedan gick dem och så var det bara jag kvar igen. Och Justin! Han sitter jämte mig hela tiden. Han ville kolla till mig. Men detta kallar jag barnvacktning. Om jag liskom ändrar ställning eller något liknande så vänder han blicken åt mig för att se så jag mår bra. Faktiskt lite skrattretande. Men också väldigt snällt av honom även fast jag inte behöver en barnvackt. Mitt i allt tänkande började min mage kurra något så förfärligt. Jag hade inte ätit sen operationen, alltså för kanske 12 timmar sen. Det var ju igår olyckan inträffade. Igår kväll då jag och Justin skulle hem. Jag fick det dära konstiga smset från A. Att det skulle vara sista gången A såg mig. När jag tänkte efter så kanske olyckan inte var i ren olycka? Det kanske... Var.... A? Ideén skrämmer mig men det låter ganska troligt. Det hänger liksom ihop. A på något sätt visste att vi inte skulle ses någon mer gång och precis då var bilen timad att köra på mig. Det var hans plan. Troligen. Jag vet ju inte säkert men det känns liksom så. Min mage fortsatte kurra. Hungerheten fick mig att inte kunna tänka klart.
''Justin?'' sa jag och vände blicken mot honom.
''Ja?'' sa han med ett litet leende.
''Jag är värkligen hungrig! Skulle du kunna hämta lite mat?'' 
''Självklart! Men... Klarar du dig själv sålänge?'' frågade han. Jag började små skratta.
''Justin... Jag är inte fem. Okej? Jag klarar mig fint!'' Sa jag. 
''Jo ja...'' sa han och började tänka efter.
''Bara... snälla hämta min mat! Jag dör av hunger!'' skrattade jag. Han nickade med ett flin och försvann sedan ut ur rummet. Jag satt och väntade ett tag. Det tog sådan tid. Jag tittade på klockan. Det har gått 15 minuter och han har fortfarande inte kommit. Mina ögon blev tyngre och tyngre. Precis när jag höll på somna så öppnades dörren. Justin kom in med en bricka full med mat.
''Tack Just-'' Jag avbröt mig när jag såg att det inte var Justin. Personen hade inte änns en bricka med sig. Han steg in i rummet och stängde dörren efter sig. Han hade svarta kläder på sig. Man såg inte hans ansikte. Luvan skymde hans ansikte. Jag visste inte om det var en kille eller tjej. Jag gissar på kille? Han började gå runt och rota och leta i rummet.
''Hallå? Vad gör du!?'' Sa jag. Han drog upp något ur hans ficka och gick sakta mot mig. Paniken steg. När han var precis framför mig-
''Lola? Vakna!'' Sa Justin och skakade i mig. Jag öppnade snabbt ögonen och kollade mig panikslaget runt i rummet. Det var bara en dröm. Jag pustade lettat ut.
''Ehm... Hej. Tack!'' sa jag och tog brickan.
''Förlåt att det tog sådan tid! Det var sån lång kö. Och så stötte jag på Aria, Spencer och Emily utanför.'' Sa han med ett leende. Ett stort leende kröktes på mina leppar.
''Kan du be dem komma in?''
''Visst!'' sa han och öppnade dörren. In kom Aria, Spencer och Emily.
''Hey!!'' sa jag glatt. Dem sprang fram och kramade mig mjukt.
''Hur är det?'' frågade Aria med ett litet leende.
''Bra... Antar jag?'' sa jag och log. Justin gav mig ett leende innan han steg ut ur rummet.
''Okej! Ehm... Ni vet vad som hänt... Right?'' sa jag och satte mig upp. Dem visste såklart allt! Dem är mina bästa vänner! Även Justin... Jag vet. Men han får inte veta. Han är liksom Justin Bieber! Och inget får hända honom. Och om han får reda på det så kommer han ta hit polisen och en hel arme med soldater! Jag menar... Han är väldigt övervakande nu när jag liksom bara har brutit benet. Tänk då när han får reda på att någon hotat mig till döds. Mamma vet inte heller. Hon kommer inte få reda på det heller! Det är för riskabelt. Jag vill inte att något ska hända henne. Om det gör det så vet jag inte om jag kommer kunna förlåta mig själv för det. Mamma är ju helt underbar nu för tiden. Hon ville inte lämna igår. Hon hade stannat hos mig i hela 12 timmar utan sömn och mat. Men jag tvingade henne att åka hem för att få lite sömn och mat i sig. Hon skulle komma lite senare idag för att titta till mig. Ifall jag mådde bra. Jag mår bra. Jag har mått bättre. Men för att ha varit med om en olycka så mår jag förvånadsvärt bra!
''Ja... Vi vet såklart! Men... Du... DU vet inte vem det är? Eller?'' frågade Em med en darrig röst. Dem är lika rädda som jag är. Jag förstår dem. Men jag bryter inte ihop. Inte nu.
''Em... Nej, jag vet inte vem det är. De är de som skrämmer mig mäst.'' sa jag och tittade ner på mitt gippsade ben då jag såg det... Jag hamnade i shock. Rädslan kom tillbaka och paniken steg.
''T-tjejer... K-kolla...'' viskade jag och pekade på 
                  ''sorry about losing my temper my bad love, -A''
mitt gipps. På gippset fanns det med svarta bockstäver en liten text från...A.
''ledsen över att förlora humöret mitt fel kärlek, -A'' Läste Spencer högt. Vi alla fyra tittade shockat på varandra.
''Få bort gippset av mig!'' sa jag stelt. Tanken av att A har varit i mitt rum och skrivit medans jag sovit skrämmer mig. Dem tittade på varandra och visste inte vad dem skulle säga.
''FÅ BORT DET DUMMA GIPPSTE FRÅN MIG... NU!'' sa jag av ren panik. Jag vill inte se texten. Jag vill inte gå runt med det!
''Lola! Ta det lungt! Okej? Vi kan inte ta av dig det...'' sa Aria och försökte lugna ner mig. Emily tog fram en gul lapp och klistrade på det över den svarta texten. Det kändes bättre men det var fortfarande kvar.
''Ehm... Jag måste berätta en sak för er...'' sa jag och tittade ner på mina händer. Det jag drömmde innan. Det kanske inte var en dröm? Dem nickade och väntade på att jag skulle börja.
''När Justin skulle hämta mat åt mig... Då han stötte på er. Jag låg ju kvar här. Jag sov, trodde jag! Men det var inte så. Jag trodde jag bara drömmde men jag gjorde visst inte det...'' började jag. Jag tog några djupa andetag och fortsatte sedan.
''Det var en svartklädd man eller kvinna som steg in i mitt rum. Jag såg inte denns ansikte. Personen gick runt i rummet och letade efter något. Jag frågade vad han höll på med och då tog han fram något ur fickan och gick mot mig. Mer än så kommer jag inte ihåg... Jag vaknade sedan. Jag vet inte om det var en dröm eller inte?'' Sa jag och tittade upp på dem.
''Tror du att det kanske var... A?'' sa Aria och tittade på mig med stora ögon. 
''Jag vet inte? Jag kan inte tänka mig en annan person gå runt och rota bara si sådär.'' sa jag och slog ut med armarna. 
''Jo, du har en poäng där...'' sa hon och nickade.
 
JUSTINS PERSPEKTIV: 
Tjejerna hade pratat ett tag nu. Jag vet inte om vad. Men jag antog att jag inte fick höra så jag hade gått ut från första början. Något var skummt igårkväll då olyckan inträffade. Lola... Hon fick ett sms. Varenda gång hennes mobil plingar -för att hon fått ett sms- rycker hon alltid till. Hon blir på något sätt rädd. Och när hon väl läst smset ser jag att hon blir rädd. Det är någon eller något som skrämmer henne. Det är inte första gången. Det har hänt ett par gånger. Men jag har valt att låta det vara då hon sakt att det var hennes mamma eller någon kompis. Men så som hon reagerar så värkar det inte vara någon kompis eller hennes mamma. Min mobil surrade till. Jag drog upp mobilen och på skärmen stog det stora svarta bokstäver Selena. Jag tittade en stund på mobilen innan jag valde att svara.
''Hej...'' Svarade jag med ett halvt leende som bara nådde till öronen.
''Hej Justin!'' Svarade hon glatt.
''Hur är det med Lola? Hörde att hon brutit benet.'' sa hon med en medlidande röst.
''Ja, hon bröt benet men nu mår hon bra. Hon får åka hem imorgon som tur var!'' sa jag medans jag tittade runt med blicken i koridoren. Det var helt tomt. Den ända personen var jag som satt här på den blåa stolen.
''Vad skönt att höra!''
''Ja... Men du, jag måste lägga på! Vi hörs kanske'' sa jag och efter hon sakt hejdå la jag på. Tjejerna kom ut med ett leende. Jag kramade alla tre innan dem lämnade sjukhuset.
 
Två dagar senare  
            LOLAS PERPSEKTIV: 
Jag rullade ut i köket där mamma stog med en kopp kaffe i handen. På bordet stog det en tallrik med en smörgås, ägg och ett glas appelcin juice.
''God morgon!'' sa hon med ett leende.
''God morgon!'' sa jag glatt.
''Jag har gjort lite frukost till dig...'' sa hon och pekade på mackan och ägget.
''Tack!'' log jag och rullade sedan fram till bordet. Att sitta i rullstol är inte det smidigaste. Ja, det var ju anting rullstol eller kryckor. Så jag valde rullstol. Men ångrade mig sedan därefter. Men kryckorna har jag hemma ifall att. Fast byta orkar jag inte göra. Så rullstolen fick duga ett tag. Sommarlovet började inte direkt bra. Men den kommer bli bättre! Det hoppas jag iallafall!
''Jag ska ut med Ella... Jag kommer hem efter lunch!'' sa hon och pussade mig på pannan innan hon gick ut i hallen.
                        (Ella Montgomery. Arias mamma)
Efter några få sekunder hörde jag hur dörren small igen. Nu var jag hemma själv. I ett stort hus helt handikappad. Jag tog en tugga av min macka och drack några klunkar av juicen. Hela köket blev svart och jag hörde fotspår. Det hände liksom bara så plötsligt. Jag han inte reagera. Jag släppte mackan med en dunst och rullade mig mot mina kryckor och tog en och la den i mitt knä. Bäst att ha något att skydda sig med. Tänkte jag och rullade sedan in mot en vägg för att vara säker på att någon inte kommer bakom mig. Fotstegen hördes inte något mer. Istället började min mobil ringa. Jag tog upp den och kollade på skärmen. Det var dålt nummer. Jag svalde hårt innan jag klickade på svara. 
''Hallå?'' sa jag nervöst.
''Die...'' Hörde jag en förvrängd röst säga. Med tårar i ögonen la jag på. D-dö?
 
-A'S PERSPEKTIV: 
''Ni skulle dödat henne!! Vad var det som gick fel!'' Skrek jag på dem efter hon lagt på. Hon ska dö! Hon får inte leva! Justin är min. Han kommer bli min... 
''J-jag... V-vi bara-'' sa han nervöst men avbröts av mig.
''Vadå?! Ni kunde liksom inte backat på henne eller!?'' Skrek jag frustrerat.
''Vi är inga döds maskiner!'' sa dem argt.
''Nej... Men jag är! Och jag vill se henne död! Fattat?'' sa jag och spännde blicken i dem.
____________________________________________________________________________________________
 
Dun dun dun! A vill se Lola död. Vad kommer hon nu planera?
Kommer Justin få reda på det? Kommer Lola klara av all press? Vad kommer härnäst hända?
Olycka igen? Brutna ben? Kanske något som leder till döden......
♥♥♥
 

Inlägget är skrivet under kategorin © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 18. I thought she was dead...

 
Jag drog upp mobilen ur fickan och kollade vem det var ifrån. F-från... Anonymus. Jag läste det snabbt så inte Justin skulle få syn på det. ''Jag har varnat dig flera gånger. Du får inga fler varningar än såhär... Förmodligen så är det sista gången jag ser dig. Hejdå... Lola!'' Stog det. Vad menar ''han'' med det? Mitt i allt såg jag ett starkt ljus skina mot oss och en motor som brummade. Ett högt skrik lämnade min mun och med en smäll flög jag och allting blev svart.
''Lola!!!!!'' hörde jag en röst långt bort härifrån.
 
JUSTINS PERSPEKTIV: 
''Lola!!!!!'' Skrek jag i full halls. Den svarta bilen som nyligen kört över Lola körde i fullfart iväg. Jag sprang panikslaget till henne. På den svarta asfallten fanns det en pöl med blod. Paniken steg för varje andetag jag tog. 
''Lola!!??'' Skrek jag och skakade i henne. Hon var helt medvetslös. Ingen som helst reaktion. Jag kollade mig omkring för att se om det kanske var någon som såg och kunde hjälpa oss. Men inte en ända människa i synhåll. Jag vände sedan blicken mot Lola igen. Hennes ben var alldeles blodig och uppskrapad. Jag vet vad man ska göra i sådan hära sitouationer men nu... Nu har jag panik och kan värkligen inte tänka klart. Jag drog snabbt upp mobilen och ringde 911 (112) och tryckte sedan mobilen mot örat.
''Svara då!!!'' Skrek jag av ren panik och ilska när det tog sådan tid för dem att svara. När dem äntligen svarat och jag gett dem all information dem behövde så tog det inte så lång tid innan dem var på platts. Massor av polisbilar kom och en stor ambulans. Dem satte henne på en bår snabbt och sedan in i ambulansen.
''Jag följer med.'' sa jag bestämmt och skulle precis hoppa in i ambulansen så jag blev stoppad av en man med gröna kläder.
''Tyvärr så kan du inte det.'' sa han med en sur blick och stängde bakdörren med en smäll och sedan hoppade han in i ambulansen och körde iväg. Jag stog där med tårar i ögonen och visste inte vad jag skulle göra.
''Justin!?'' Hörde jag någon ropa. Jag vände mig hastigt om och fick syn på mamma, Scooter och Selena. Jag sprang fram till mamma och slängde mig nästan i hennes famn.
''Gubben... Hur är det?'' frågade hon med en lugn röst. Men jag hörde hur ledsen och förkrossad hon var. Jag kunde seriöst inte prata. Jag var stumm. Jag kände mig anfodd och kunde inte få luft. Jag var i shock. Jag släppte taget och mamma och tittade på henne med tårar i ögonen. 
''Justin...'' sa Selena och tänkte ge mig en kram då jag avböjde och gick därifrån. Hon stog där paff över mitt beteende. Men jag orkar inte med henne nu. Jag orkar inte med något. Hon får tycka att jag är helt idiotiskt mot henne men jag struntar i det. Hon kan inte förvänta sig att jag ska vara mottaglig nu när min bästa vän blivit påkörd och kanske är död? Vad vet jag? För jag är här och inte hos Lola som jag borde vara. Jag sprang hem och satte mig i min bil och körde snabbt mot sjukhuset. Tårarna rann ner för kinderna. Hon kanske inte överlevde smällen!? Tänkte jag. Hon får inte lämna mig sådär. Jag behöver henne. När jag parkerat på sjukhusets parkering så sprang jag in till receptionen.
''Lola Monroe! Var ligger hon?'' Sa jag anfodd.
''Rum nummer 0301 på våning två.'' sa hon med ett vänligt leende.
''Tack-'' sa jag men blev avbruten av henne.
''Juste! Hon är i operations salen men kommer sedan återvända till sitt rum.'' sa hon med samma leende. Jag nickade stelt och sprang sedan vidare. Jag tog hissen upp till våning två. Men hissen var långsam som en snigel. Det tog åratal innan jag äntligen var upp. Jag rusade förbi massvis med dörrar tills jag hittade det rätta nummret. 0301. Jag slog upp dörren med en smäll. Ingen Lola här inne. Den ända personen som satt där var hennes mamma, Ashley. Hon hade rödsprängda ögon.
''Justin..?'' sa hon och tårkade bort tårarna som var halvvägs ner för hennes kinder. Jag gick fram till henne och gav henne en lång kram. Hon kramade mig hårt och släppte ut tårarna. Dem sprutade ut. Det fanns inget stopp. Jag var alldeles tårögd och ville så gärna gråta här och nu. Men jag måste vara stark nu. Så jag höll inne tårarna. Visst, det är konstigt att jag gråter. Men fasten jag är kille så kan jag gråta. I sånna här fall.
 
Två timmar har nu gått. Och ingen doktor som har gett något besked om hur det går, om hon överlevt eller... dött. Tanken om att hon kan dö eller kanske är död får mig att må illa. Ashley hade gått ut en stund för att ta sig samman. Hon hade gråtit... Ja, jag vet inte hur länge men den mästa av tiden vi spenderat här. Folk har kommit och gått för att se hur det var med Lola men eftersom hon inte var här hade dem gått. Massor av papps och intervjuare har varit här sålänge jag har vart här. Dem står nedanför hennes fönster och vid ingången. Flera av mina livvakter -inkluderar Kenny och Moshi- står vid ingången och ser till så dem inte kommer in. Scooter har varit här. Även Chaz och Ryan. Men nu är det bara jag kvar. Jag vet inte när Ashley kommer. Men det är skönt att få sitta här själv och vänta på besked. Jag får tid att fundera.
''Ursäkta?'' sa en man med brittisk dealekt. Han var läkare. Det såg jag på hans vita rock och hans namnskylt där det stog... Wren Kingston.
Jag ställde mig hastigt upp.
''Är du Lolas pojkvän?'' frågade han och steg in i rummet och stängde sedan dörren efter sig.
''Ehm... Nej, hennes kompis.'' sa jag och tvingade fram ett leende.
''Okej. Ja, jag är Wren Kingston... Hennes läkare.'' Sa han och sträckte fram sin hand. Jag skakade hans hand lätt och tittade sedan nyfiket på honom. Kan han berätta då? helst nu!
''Som du tydligen hört så har hon varit med i en olycka...'' började han.
''Jag var med när det hände.'' sa jag för att förtylda om att jag visste vad som hänt så han kan beratta hur det var med henne. Men han fattade tydligen inte.
''Som du då säkert vet så blev hon påkörd. Hon var svårt skakad. Hennes ena ben var brytet och hon hade några skrapsår här och var.'' sa han och tittade sedan på en lapp han hade i handen. Jag visste det! Kan han inte bara komma till saken!? Ska det ta hundra år att berätta att hon mår bra? Eller han hon inte klarade sig? Det kändes som tusen år. Seriöst!
''Ursäkat? Men kan du komma till saken? Mår hon bra? Klarade hon sig?'' sa jag så artigt jag bara kunde. Men nästan ilska hördes i min röst. Jag menade inte att vara otrevlig men jag vill veta idag! Inte imorgon.
''Självklart. Hon klarade sig. Operationen tog tid och vi var nära på att förlora henne... Men hon klarade sig. Hon kommer vara väldigt trött nu och hon har gipsat sitt ben.'' sa han med ett svagt leende. Jag kunde pusta ut och kände lycka komma tillbaks. Oron försvan och nu kunde jag äntligen slappna av.
''*pust* Tack gode gud att hon mår bra! Var är hon nu? Får jag träffa henne?'' frågade jag i ren lättnad och hoppades innerligt att han skulle säga vart hon var.
''Hon kommer snart hit, till sitt rum. Jag ska gå och skriva ut lite smärtsillande till henne så kommer jag snart och kollar så att hon mår bra.'' sa han med ett leende och steg sedan ut ur rummet. Jag satte mig sedan i en utav dem röda fotöljerna och log för mig själv. Hon mår bra. Det fick mig att hoppa av lycka. Det knackade på dörren och in kom Lola på sin säng med en läkare som körde in henne. En säng hade saknats innan. Förmodligen denna som hon ligger på. Hon sov. Läkaren som då var en kvinna ställde sängen mot väggen och lämnade sedan rummet. Jag sprang sakta fram till henne och satte mig på kanten av sängen. Hon var lika vacker som vanligt. Hennes blonda hår låg utsläppt på den vita kudden under henne. Hon hade små sår i ansiktet men inget som störde mig. Hennes hud var kritvit. Men inget kunde få henne att se ful ut. Hon var vacker som en ängel. Hennes läppar var så fylliga och jag skulle kunna kyssa dem närsom hälst. Justin! Vad är det du tänker på? Tänk inte så! Hon är din bästa vän och inget annat! Det kommer aldrig bli något mellan er! Hon har inga kännslor för dig! Fattar du? Tänkte jag för mig själv. Det vore bara jobbigt att ha kännslor för henne när hon inte har det för mig. Hon vill vara vänner medans jag vill mer äns så. Jag skakade bort tankarna när hon öppnade sinna ögon. Jag mötte dem vackra isblåa ögonen.
i vissa fall var dem isblåa som nu. Och ibland var dem någonslags gråblå färg. Det var en helt unikfärg. Tyckte jag. Jag har alltid gillat brunneter och brunögda tjejer bäst. Men hon är helt tvärt emot. Hon har blont hår och blåa ögon. Just nu i mina ögon är hon perfekt. 
''Justin?'' sa hon med ett litet leende.
''Det är jag...'' sa jag med ett stort leende och kramade henne hårt. Hon kramade mig lika hårt tillbaka och sa...
''Jag trodde aldrig jag skulle få möta dina vackra ögon igen. Jag trodde jag var död...''
____________________________________________________________________________________________
 
Så det blev bra ändå. Lola överlevde och Justin han blev såklart överlycklig.
Men en fråga var.... Vem var det som ville se Lola död? Vem var det som körde över henne?
Var det -A? (Anonymus).
 

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 17. I will never leave you...do you understand?

 
JUSTINS PERSPEKTIV: 
Jag satt där inne jämte Selena i soffan. Lola hon bara plötsligt... Blev arg? Eller sur? Men varför... Det vet jag inte. Jag hade inte gjort något fel! Inte vad jag visste iallafall. Jag hade försökt ringa henne tre gånger nu. Men inget svar. Oron kröp sakta upp i ryggraden. Vart var hon? Inte hemma. För Ashley trodde hon fortfarande var hos mig. Vilket hon inte var. Och dessutom svarade hon inte. Jag kunde inte bara sitta här och inte göra något när min bästa vän kanske är där ute. Mitt i ingenstanns.
 
Jag satt fortfarande i soffan med Selena jämte mig. Jag visste bara inte vad jag skulle säga för att gå härifrån. Men jag måste göra något snabbt. För ju snabbare jag kommer härifrån ju snabbare kan jag leta efter Lola. Jag ställde mig upp och gick mot hallen utan att säga något. Selena tittade på mig med en rynka och ställde sig upp för att sedan gå efter mig. När jag väl kom till hallen stog hon som ett frågetecken och tittade på mig.
''Vart ska du?'' frågade hon och tog mig i handen och kramade den med sin hand. Jag slingrade ur min hand ur hennes grepp.
''Jag ska ta en promenad.'' sa jag och tog på mig mina skor och öppnade dörren för att gå ut då hon stoppade mig.
''Jag hänger med!'' sa hon med ett stort leende. Själva grejen var att gå själv. Och inte direkt gå en promenad utan leta upp Lola.
''Nej, jag vill gå själv.'' sa jag stelt och drog mig ur hennes grepp och började gå bort från henne snabbt. Hon tittade på mig med en besviken och ledsam blick. Men jag hade inte tid eller ork att bry mig om henne nu. Jag gick med raska steg genom vår gata och letade med blicken efter henne. Lola... Hon var som bortblåst. Jag tog upp min mobil och gjorde ännu ett försök att nå henne. Flera singnaler gick men inget svar. Jag la på snabbt och satte mig på en bänk som stog snett intil mig. Varför svarar hon inte? Och var är hon? Flera frågor åkte runt i huvudet men väldigt få svar. Jag var nära på att ge upp då jag kom på vart hon kanske var. Klippan!? Det är det ända stället jag inte letat på -och hela världen förstås- så där finns hon säkert! Det hoppas jag iallafall på. Jag började jogga in i skogen och sprang sedan så fort jag bara kunde. Mitt i allt springande kände jag hur det började regna. Det nästan öste ner på bara några få sekunder.
 
LOLAS PERSPEKTIV:
Jag vaknade av att jag frös. Jag öppnade snabbt ögonen och tittade mig omkring. Det regnade. Det bara öste ner. Men jag kommer ändå inte gå tillbaks även fast det är iskallt och att det regnar. Mitt hår blev snabbt dyngsurt och detsamma med mina kläder. Kläderna klibbade sig mot huden. Jag hade omedvetet somnat här på den kalla stenen.
''Lola?'' hörde jag en välkänd röst säga. Regnet slog mot marken så det var svårt att höra vem det var. Men rösten kände jag igen väldigt väl. Jag vände mig sakta om och fick syn på en dyngsur... Justin?
''J-Justin?'' stammade jag fram. Nu kommer han säkert be mig förklara varför jag stack sådär och jag måste ha en förklaring. Snabbt! Jag kollade ner på mina händer för att inte möta hans blick. Inte förrens då märkte jag att min hud nästan var alldeles kritvit. Mina ögon var tårfylda. I allt regnande skulle man troligen inte se om jag grät. Men höll ändå inne tårarna.
''Lola... Varför stack du bara sådär?'' frågade han med en rynka i pannan och började långsamt gå mot mig. Jag satt där helt förstelnad. Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara. Jo, pågrund av att jag var avundsjuk! Svårt att gissa va? Tänkte jag med en suck. Det skulle jag gärna säga men är själv inte övertygad om det är så. Jag kanske inte är avundsjuk. Jag kanske bara är rädd att förlora honom. Det kanske bara var så? Men problemet var att jag inte visste. Det störde mig. Jag hade heller inget svar på hans fråga eftersom jag inte riktigt visste varför jag bara sprang iväg?
''Ehm... Jag...'' började jag men kunde inte avsluta meningen. Nu stog han framför mig. Jag kunde inte undgå att titta på honom så jag tittade upp på honom... Och då. Då mötte jag hans underbara ögon. Dem var alldeles hazzel bruna -som vanligt- och vackra. Regnet som öste speglades i hans ögon. Jag blir som paralyserad av att titta in i hans vackra ögon. Min blick vandrade sedan ner mot hans fylliga -lite rosa- leppar. Dem såg så kyssvänliga ut. Sedan tittade jag på hela hans ansikte som var alldeles perfekt. Håret hade klibbat fast sig i ansiktet men det var lika perfekt ändå. Att jag inte märkt det förrens nu? Han är ju hur snygg och perfekt som helst! Hans leppar... Hans ögon... Lola!? Vad är det du tänker på!? Lägg av! Sluta tänka så! Han är din bästa vän! Och det kommer aldrig bli något! Tänkte jag förvånat. Jag slog ner blicken i marken. Jag skakade av mig tankarna och tittade sedan upp på honom igen. 
''Lola...'' sa han. Han letade efter svar. Även jag gjorde det. Och denna gången har jag svar.
''Justin... Jag... Jag såg hur du kollade på Selena. Och hur du skrattade med henne. Även hur glad du blev när hon kom idag. Och långt där inne kände jag att... Att jag faktiskt är ensam. Jag kommer bli ensam den dagen du träffar din livs kärlek, den du kommer vara med för livet. Att jag sakta men säkert kommer försvinna. Våra minnen kommer sakta suddas ut med tiden, med åren och sen tillslut kommer våran vänskap vara helt bortblåst. Du kommer fortsätta med din kariär och jag. Jag fortsätter mitt vanliga liv i Stratford. Vi kommer inte finnas något mer. Justin... Den tanken skrämmer mig. Jag vill inte att du ska glömma mig.'' sa jag med alldeles tårögda ögon. Det kom direkt från hjärtat. För det var faktiskt sant. Tanken har slagit mig ett par gånger men inte förrens idag känner jag att det kanske blir så. Han har massor av fans och en kariär att ta hand om medans jag. Tjejen som bor i lilla staden Stratford inte har någon framtid som han. Jag har iallafall inte tänkt på någon framtid. Och jag kommer inte få en som han. Jag kanske blir tjejen som kände Justin Bieber. Eller så blir det så att vi håller ihop tills döden skiljer oss åt. Jag vet inte. Men tanken skrämmer mig. För i min tanke ser jag ingen framtid för mig. Bara ett stort svart håll. Ett håll som aldrig tar slut. Det år djupt och det finns ingen utväg. Jag kände att tårarna rann ner för kinderna.
''Lola... Jag... Jag visste inte att du kände så...'' sa han med en ledsam blick. Nej, inte jag heller... Förrens nu. 
''J-jag har aldrig k-kännt så, o-okej? Inte förrens i-idag.'' stammade jag fram medans jag snyfftade.
''Förlåt... Lola. Jag ville inte att du skulle känna så! Förlåt. Det är mitt fel.'' sa han och kramade mig hårt.
''Ditt fel..? N-nej! Justin... Det är inte ditt fel. Du ska få leva som du vill och jag... Jag ska inte stoppa dig. Förlåt!'' sa jag och kramade honom lika hårt tillbaka. Han ska inte få skulldkännslor efter det jag sakt. Det var inte menat att få honom att känna så. Även... Fast det lät så så var det inte så jag menade. Detta blev på något sätt fel. Men nu var det iallafall sakt. Vilket kändes skönt.
''Kan vi gå tillbaka nu? Till mig? Jag kan be all att gå... Om du vill?'' frågade Justin med ett snett leende.
''Nej, Justin det behövs inte. Låt dem stanna.'' sa jag med ett leende.
''Nej, Jag vill att dem ska gå.'' sa han med samma snea leende. Det gjorde mig glad. Att han ville spendera tiden med mig. Bara mig och inte sitta med Selena resten av kvällen.
''Okej... Om det är det du vill så.'' sa jag och log stort. Han nickade nöjt och sedan började vi vandra ur skogen. Min mobil var i min ficka. Jag hade fått många missade samtal från Justin. Vilket jag inte märkt -förrens nu- eftersom jag sov innan. Vi kom precis ur skogen och gick ut på den lilla vägen för att sedan gå över övergångsstället då min mobil plötsligt plingade till. Eftersom jag -eller vi- inte såg några bilar så stannade vi mitt i vägen. Jag drog upp mobilen ur fickan och kollade vem det var ifrån. F-från... Anonymus. Jag läste det snabbt så inte Justin skulle få syn på det. ''Jag har varnat dig flera gånger. Du får inga fler varningar än såhär... Förmodligen så är det sista gången jag ser dig. Hejdå... Lola!'' Stog det. Vad menar ''han'' med det? Mitt i allt såg jag ett starkt ljus skina mot oss och en motor som brummade. Ett högt skrik lämnade min mun och med en smäll flög jag och allting blev svart.
''Lola!!!!!'' hörde jag en röst långt bort härifrån.
___________________________________________________________________________________________
 
 
 

Inlägget är skrivet under kategorin © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 16. It was not that I thought

 
''Så... Ehm... Lola? Vi kan väl fira hos mig efteråt? Du, jag, Aria + grabbarna.'' sa han till mig med ett snett leende. Han sa det liksom framför Selena utan att bjuda henne. Aja... Mig gjorde det inget.
''Ja! Det vore kul!'' sa jag med ett brett leende.
''Jag hänger gärna med!'' sa Selena plötsligt. Ska hon bara bjuda sig själv? Utan att ens fråga? Justin var ju ganska tydlig när han sa: Jag, han, Aria + grabbarna -Ryan och Chaz-. Vad var det hon inte förstod? Jag tittade på Justin som gav mig en ja-eller-nej blick. Jag tog snabbt ett beslut.
''Ehm... visst...'' sa jag och tvingade fram ett leende. Vad skulle jag säga? Nej? Det går ju bara inte... Hon hade säkert ändå inget att göra. Och hon värkar ändå trevlig. Så snart fest hos Justin....
 
Efter rektorn hållt sitt sista tal och hela avslutningen var slut stack alla till Justin (jag han aria chaz ryan och selena) för att då ha en liten efter fest. Det skulle bli jätte kul! Månaderna har gått så snabbt och nu... Nu är det äntligen sommarlov! En sålänge värkade Selena väldigt snäll och trevlig. Men vad förväntar jag mig? Att hon ska vara snobbig och elak? Nej... Det är bara det dem blickarna Justin ger mig när han ser henne som innan. Som om han inte vill ha någonting med henne att göra. Sånna vibbar får jag. Jag menar... Det är ju hans ex. Dem 'värkar' vara vänner. Jag vet ju inte. Det är ju inte så att jag frågar. Även fast jag så gärna skulle vilja veta hela deras bakrund och deras förhållande så kan jag bara inte gå och rota i deras förflutna. Det går inte. Det känns bara inte rätt. Jag och Justin satt i min bil påväg hem till honom som dem andra. Vi körde i enskilda bilar. Jag ville köra med Justin. Först och främst för att han är min bästis och sen för att prata med honom om Selena. Om jag så vågar. Men jag tog mod till mig och sedan frågade jag.
''Justin...Ehm...'' började jag nervöst. Han tittade på mig med ett leende och nickade som typ ja-vad-vill-du?
''Varför blir du så konstig när Selena är med?'' sa jag snabbt för att inte stamma eller pausa mitt i hela meningen. Nervös över hans reaktion? Jepp! Det kan man säga. Hans leende försvann snabbt därefter min fråga. Han vände bort huvudet och efter några få sekunder vände han huvudet mot mig igen.
''Inget...'' sa han änkelt. Han tänkte efter en stund för att sedan svara inget?! Slöseri med tid. Jag är inte tålig nu. Jag vill veta. Här och nu.
''Vadå inget!? Justin... Jag ser att det är något. Du ger mig konstiga blickar när hon kommer och så blir du en helt annan person. En stel och tråkig person.'' sa jag med en lugn röst. Det stämmde. Han var sån. Iallafall när hon var i närheten.
''Okej... Jag bara... Hon är mitt ex. Det känns bara lite konstigt att se henne. Efter vårat 'break.up'. Och om du inte visste så ville hon bli vänner igen. Mer en vänner.'' sa han och drog sin hand genom sitt silkes lena hår. Vänner? Mer... En vänner? Men... Det var väl hon som gjorde slut. Varför då gå tillbaks till honom?
''Varför?'' frågade jag änkelt. Jag ville bara ha svar på min första fråga. Och nu har jag fått det. Men nu har jag ännu fler frågor att ställa. Och jag vill ha svar på alla dem också. Vilket jag sannorligen inte kommer få. 
''Jag vet inte? Fråga inte mig... Jag frågade aldrig och kommer nog heller aldrig vilja veta.'' sa han med en änkel axel ryckning. Jaha... Längre en såhär kommer jag nog inte. Massor av frågor men så få svar.
''Okej...'' sa jag änkelt innan jag parkerade utanför hans hus.
''Men nu ska vi ha kul! Okej?'' sa han glatt. Jag nickade med ett stort leende. Vi steg ur min bil och travade in tillsammans. En sålänge var det bara jag och Justin. Dem andra hade inte kommit ännu. Vilket var skönt. Eftersom vi var tvugna att göra iordning snabbt. Ta fram läsk och snacks och ja... Lite allt möjligt för att ha idag och ikväll. När vi plockat fram allt så kom alla. Så bra time-ing. Aria, Chaz och Ryan kom tillsammans och sedan Selena. Selena kom lite for-ever-alone men för mig eller henne gjorde det inget. Hon var lika glad och detsamma jag. Vi alla satte oss i soffan. Jag satte mig i mitten av Justin och Aria och jämte Justin satt Selena. Chaz och Ryan satt i en två persons soffa snett jämte oss. Selena och Justin pratade och pratade och pratade och det tog aldrig slut. Något som störde mig ganska mycket. Justin han... Han typ ignorerade mig. Vilket gjorde ont. Eftersom han lovat att aldrig göra det mer. Vilket han tydligen inte kunde hålla. Jag försökte att ignorera honom genom att prata med Aria, Chaz och Ryan. Vi pratade om en massa. Justin störde sig inte på det eftersom han väl visste att dem var våra vänner. En kännsla långt innom mig... Då menar jag långt innom mig känner jag nästan lite svartsjuka. Seriöst? Lola! Det är inte svartsjuka! DU är bara sårad att han ignorerar dig. Intalade jag för mig själv. Men det hjälpte inte. Nej, utan det blev nästan värre. Tänk att jag ska stanna här hela kvällen. Och vem vet hur den kommer bli. Allting kanske vänder mitt i allt. Eller så blir det bara värre.
 
 
Klockan var nu 20:30. Jag tog en näve godis och mörjade trycka in mig en massa för att fördriva tiden. Jag har värkligen försökt att vara glad och trevlig. Men det är svårt när ens bästa vän bara helt stänger ute en. Det är lite svårt att undvika. Hur jag än försöker så går det inte. Jag sneglade på klockan igen för att bara få tiden och flyga iväg. Men bara sekundvisaren flyttade sig. Vilket störde mig. Jag lutade mig tillbaka och vände sedan blicken mot tv:en som var på. Men programet som visades väckte inte direkt mitt intresse. Jag sneglade på Justin som hade sin arm om Selena. Ilska bubblade inom mig. Varför kände jag så? Jag menar... Han är min bästa vän och inget mer! Det har aldrig varit något mer. Och varför kommer dem här kännslorna nu? Jag skakade bort tankarna och suckade högt. Det fick Justin att reagera så han vände blicken mot mig.
''Vad är det?'' frågade han med en lugn röst. Jo! Justin... Mycket! DU sitter och typ har armen om din förredetta och du ser inte att hon klänger sönder på dig! Kan du inte ge mig en gnutta uppmärksamhet?! Är det så svårt?! Tänkte jag surt för mig själv. Men inte kan jag svara det här framför alla och dessutom inte framför Selena.
''Inget'' sa jag istället och tvingade fram ett leende. Han nickade med ett snett leende. Bryr han sig äns? Han värkar inte det eftersom han helt struntar i mig. Jag slängde en snabb blick på Chaz och Ryan som satt i soffan med en stor skål med chips och gluffsade i sig det. Aria satt jämte mig och var helt inne i programet som visades. Ingen i detta rummet var sociala. Jag slängde en blick på klockan som nu visade 20:35. Tiden gick som långsamast nu när jag vill att den ska flyga iväg. Efter några få minuter bestämmde jag mig. Jag kan fan inte sitta här när Justin och Selena sitter och myser jämte mig. Det går inte! Om jag så kunnat så skulle jag för länge sedan gett Selena en bitch-slap. Den ideén har slagit mig ett par gånger men det gör saken inte bättre. Jag reste på mig och gick mot hallen utan att säga till någon. Jag antar att ingen kommer märka att jag lämnar? Tänkte jag medans jag drog på mig mina skor. Jag hade bytt om här. Jag hade inte ork att gå runt med en fin-klänning hela kvällen. Så jag hade på mig ett par jeans shorts och en grå magtröja. Det fick duga för stunden. Precis när jag tryckte ner handtaget och skulle gå ut tog någon tag i min arm. Jag vände hastigt blicken mot personen och fick syn på Justin. Den sista personen jag ville se ikväll. 
''Var ska du?'' frågade han med en rynka i pannan. Han steg ut med mig och stängde sedan dörren efter sig. Jag kan ju inte säga som det är. Det skulle låta konstigt eftersom vi bara är bästa vänner. Och om jag säger det låter det som jag har kännslor för honom. Vilket jag inte har! Eller?
''Jag... Ska hem.'' svarade jag änkelt och försökte se så oberörd som möjligt.
''Hem? Varför?'' frågade han. Han gör det inte mycket änklare för mig.
''Jag är trött, okej?!'' sa jag med höjd röst och slet mig ur hans grepp och gick därifrån. Justin stog där häpen över min reaktion. Jag har ju inte rätt att reagera såhär. Han vet ju inte varför jag reagerar så. Vilket han inte kommer få reda på heller. Men det var det ända sättet jag kunde komma därifrån. Jag slängde en sista blick mot honom. Han stod utanför dörren lika häpen som innan. Selena kom ut och försökte få in honom men han nästan vägrade. Tillslut gav han upp och gick in. Dörren smällde igen och sedan var det inte mer med det. Ett par tårar slank ur och rann långsamt ner för min halv bleka hy. Jag ångrar detta stort! Men inget mer kan jag ju göra. Justin har ju all rätt att vara med Selena. Jag vet inte vad som flög i mig. Tårarna forsade ner nu.
Det var löjligt. Att jag grät över detta. Men det är inte det ända... Jag är mer ledsen över att Justin nu kanske går tillbaka till Selena och bara glömmer bort mig. Jag var den ända tjejen i hans liv förut. Antar jag? Fast han sa det själv. ''Lola... Du är min bästa vän och ingen kan ta din platts! Du är den ända tjejen jag bryr mig om. Den ända som faktiskt betyder något...'' Har han sakt. Hans mamma har ju inte med det att göra eftersom jag vet att han älskar henne till 180%. Men nu kommer det nog inte vara så längre. Utan jag kommer sakta försvinna och våra minnen kommer suddas ut. Han kommer ha Selena och jag... Ja? Jag kommer vara helt ensam. Jag kommer vara osynlig och olycklig. Dem tankarna ville bara få mig bort härifrån. Åka någonstanns och aldrig komma tillbaka. Jag skulle precis gå upp för våran uppfart när jag sedan ångrade mig och sprang in mot skogen. Ut ur den lilla skogen och sedan mot en klippa där man hade utsikt över hela stranden. Jag satte mig på den stora gråa stenen och tittade sorgset ut mot havet. Detta stället var speciellt. Jag och Jack brukade vara här offta när vi var små. Det var vårat ställe när vi kanske var ledsna eller när vi skulle gömma oss för våra föräldrar för vi busat. Iallafall... Vi var här offta. Vi tillbringade en stor del av tiden här. Och det var bara jag och Jack som visste om detta stället. Bara jag och Jack. Men sen kom Justin. Och vi blev tighta. Jag berättade om stället så nu är det ''vårat'' kan man säga. Jag la mig ner på stenen som var platt. Vi brukade leka -när jag och jack var små- att stenen var en säng. Eftersom den liknade en säng. Så vi låg på stenen -''sängen''- och pratade. Men nu vill jag inte prata. Och inte leka. Jag vill försvinna. Jag knep ihop med ögonen hårt och sedan efter en stund så somnade jag. Vilket inte var planerat utan det bara blev så.
 
JUSTINS PERSPEKTIV: 
Jag satt där inne jämte Selena i soffan. Lola hon bara plötsligt... Blev arg? Eller sur? Men varför... Det vet jag inte. Jag hade inte gjort något fel! Inte vad jag visste iallafall. Jag hade försökt ringa henne tre gånger nu. Men inget svar. Oron kröp sakta upp i ryggraden. Vart var hon? Inte hemma. För Ashley trodde hon fortfarande var hos mig. Vilket hon inte var. Och dessutom svarade hon inte. Jag kunde inte bara sitta här och inte göra något när min bästa vän kanske är där ute. Mitt i ingenstanns.
____________________________________________________________________________________________
 
Lola... Hon börjar få kännslor för Justin? Eller?! Justin och Selena? Igen?
Kommer Justin leta efter Lola. Eller kommer hon tillbaks? 
 
 
 

Inlägget är skrivet under kategorin © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 15. School closure

En svartklädd man eller kvinna stod där med en läskig vit babyface mask och stirrade på mig. Paniken steg inom mig och inget mer än att stå där kunde jag göra. Jag tänkte precis stänga dörren av ren panik men allting blev plötsligt svart och en obeskrivlig smärta spred sig i hela kroppen.....
 
Jag öppnade ögonen sakta och tittade mig omkring. Jämte mig satte en kille. När jag tittade nogrannare såg jag att det var Justin. Mitt huvud dunkade. Hela min kropp gjorde ont. 
''Lola? Hur mår du?'' frågade Justin med en orolig blick. 
''Ehm... Bra?'' sa jag och satte ena handen för huvudet.
''Vad hände?'' frågade jag och satte mig upp medans jag tittade mig omkring. Jag var i vardagsrummet. I hans vardagsrum.
''Jag hittade dig liggandes i hallen... Helt avsvimmad.'' sa han och drog bort några hårstrån som klistrat fast sig på min svettiga panna.
''Aha...'' sa jag med en rynka i pannan. Jag kom ihåg vad som hände. Bara det... Om han visste? Men det gjorde han inte. Som tur var. Det var ju den dära svartklädda typen med en mask som bara helt plötsligt stod där vi dörren och helt plötsligt så blev allt svart och nu ligger jag här. Det var såklart... Anonymus. Jag kallar person för det eftersom jag inte vet vem det är. Han eller hon är ju anonym. Något som skrämmer mig. Vem som helst kan vara Anonymus. Hur jag än försöker så går det bara inte att ignorera! Det var alldeles tyst i rummet. Näst intill pinsam tystnad.
''Så... Var var du?'' frågade jag för att bryta tystnaden som hade lagt sig som en hinna. Var var han hela den tiden jag var i duschen fram till nu? Han kan ju inte bara poffas bort helt plötsligt.
''Ehm... Jag skulle... Öh? Hämta mat.'' sa han halvt nervöst. Jag såg mistänksamt på honom men lät det passera och sa ett änkelt ''okej''. Jag visste att han inte var och hämtade mat eftersom jag var tvungen att beställa hem pizza. 
 
JUSTINS PERSPEKTIV: 
Jag blev riktigt rädd när jag såg henne ligga där på golvet helt avsvimmad. Men när jag äntligen fick henne till soffan vaknade hon... Jag visste inte hur länge hon legat där eller hur hon hamnade där. Men att hon bara svimmade helt plötsligt var ju inte likt henne. Jag blev så nervös när hon frågade mig vart jag varit. Jag kunde inte säga sanningen... Då skulle själva överraskningen vara helt förstörd. Något jag inte ville. Så jag fick hitta på en lögn. Troligtvist så skulle hon inte gå på det. Och det gjorde hon inte heller. Jag bara såg det i ögonfrån. Men hon lät det vara. Jag hade bara tur denna gången. Jag gav henne ett snett leende innan jag tog fram det stora pizza paketet.
 
                   12 Juni Dagen innan skolavslutningen

Jag och Aria stod framför en butik full med klänningar. Butiken var enorm och otroligt fin. Vita väggar med massor av hyller med prydnader och massor av kläningar. Klänningar i olika färger. Det tog tid innan jag hittade en kläning som passade mig. Den var lång med leopard mönster i alla möjliga färger. Den var riktigt snygg! Aria hade hittat en rosa tight kläning. Den var också riktigt snygg! Jag sneglade på klockan som visade 13:17. Min mage kurrade något så förfärligt. Den skrek efter mat.
''Ska vi betala?'' frågade jag i ren hopp om att hon skulle svara 'ja'.
''ja, visst!'' sa hon med ett stort leende och började vandra mot kassan. Detsamma gjorde jag av ren lättnad. Klänningarna tillsammans kostade 3500 kronor. Dyrt! Men det var det värt eftersom dem var så otroligt vackra.
''Mot Starbucks!'' sa hon med ett stort flin.
''Yes!'' sa jag glatt och började gå mot Starbucks.
                                                    * * *
Gårdagen hade gått snabbt och nu så är det skolavslutning! Aria hade sovt över hos mig eftersom vi skulle göra oss iordning. En så länge hade vi sminkat oss och fixat håret. Nu skulle vi bara ta på oss våra kläningar och skorna. Jag satte på mig klänningen och satte på mig mina svarta pumps och snurrade runt framför spegeln. Jag blev väldigt nöjd med min spegelbild. Mitt blonda långa hår var utsläppt och lockat detsamma med Arias hår. Jag sneglade på klockan som visade 10:30. Om cirka en halv timma så skulle vi vara i parken där vi alltis brukar ha avslutningen. På sistone har inte jag och Justin träffats lika offta. Han har varit ganska upptagen -något jag förstår att han kan vara eftersom han är känd- med allt kändisskap. Men jag saknar honom en hel del. Eftersom vi alltid brukar ha så kul. Ibland bråkar vi men alla har sinna svackor. Denna gången bråkar vi inte utan han har helt änkelt inte tid för mig. Jag vet att han saknar mig men mer än så kan jag inte göra. Det är ju Scooter -hans manager- som bestämmer allt. Senast jag träffade Justin var nog för tre dagar sedan om man inte räknar med skolan. Då träffas vi ju dagligen men jag menar efter skolan. Då vi inte har lektioner.
''Lola? Hallå?'' sa Aria och vifftade framför ansiktet. Jag hade visst drömmt bort mig och helt änkelt inte hört vad hon sakt. Så typiskt jag.
''Ja?'' sa jag och kollade på henne som ett frågetecken.
''Vi måste gå... NU!'' sa hon och pekade på klockan som bara var tio minuter innan elva (10:50).
''Oj! Shit!'' sa jag helt glömskt. Vi båda sprang försiktigt ner för trappan för att undvika att trilla -eftersom vi hade riktigt höga klackar på oss- och sprang sedan vidare mot hallen.
''Hejdå mamma! Vi sticker nu!'' ropade jag och utan något svar sprang vi ut mot min bil. Jag satte snabbt igång bilen och körde snabbt mot parken. Taket var nere så håret fladdrade i vinden. Efter några få minuter var vi äntligen framme. Vi små joggade mot all folk som stod i den stora gröna parken. Framför oss var det en hyffsat stor scene. Där uppe stod rektorn med en mikrofon i handen. Jämte honom var en svart pall och en väldigt snygg gitarr. Undra vem som ska uppträda?
''Ja... Kära elever. Vi är nu samlade här för att..'' och så fortsatte hans tal som tar tusen år. Efter sådär... 15 minuter så var han äntligen färdig! Tänk att det varenda år är såhär. Och nästan ungefär samma tal varenda år! Jag kan den utantill nu.
''Ja... Då ska en kille i namn Justin Bieber -en utav eleverna- uppträda.'' sa han och gav micken till Justin som kom uppspringandes på scenen. Ett stort fånigt leende spred sig på mina leppar.
''Hej...  Jag har skrivit en låt till min bästa vän... Som går såhär:'' sa han och började sjunga...
''Well let me tell you a story 
About a girl and a boy 
He fell in love with his best friend 
When she's around, he feels nothing but
joy...'' och så fortsatte han. Han tittade på mig genom hela låten med ett stort leende. Låten var så underbar. Jag vet inte om det att han blev förälskad i mig var sant men allt annat stämmde in ganska bra. När låten nästan var slut kände jag hur en blick brände i nacken. Jag vände mig om och fick syn på Selena som stod där i en vit klänning och log mot mig. Jag log tillbaka och vände sedan huvudet mot Justin igen. Vad gjorde hon här? Det är ju... Liksom Justins ex. Vad gör hon här? Jag släppte dem tankarna när jag fick syn på Justin som steg ner från scenen och joggade mot mig. Jag slängde mig i hans famn och kramade honom hårt.
''Hej! Justin... Låten var underbar!'' sa jag efter den långa kramen.
''Tycker du? Bra... för den är till dig. Det är därför jag inte kunnat träffa dig lika offta. Jag har skrivit denna låten och det har tagit en evighet!'' Sa han med ett smile. Så... Han har skrivit denna låten till mig. Och det har tagit sådan tid men det var det värt. För den var amazing! Så det var inte en massa intervjuera han var på? Utan han har gjort detta hela tiden? Han är ju bara för go!
''Naw! Världens bästa bästis!'' sa jag och kramade honom ännu en gång fast denna gången gav jag honom en puss på kinden. Något som jag faktiskt brukade göra nuförtiden. Det var väl okej? Right? Han kramade mig med ett stort leende.
''Hej! Justin!'' sa en pipig mjuk röst bredvid oss som fick oss att avsluta kramen. När jag såg vem personen var fick Justin och jag ett litet leende. Selena.
''Hej... Selena.'' sa han och log.
''Låten var jätte fin! Var den till dig?'' sa hon och vände sedan blicken till mig.
''Ehm... ja!'' sa jag med en nickning. Hon nickade glatt och tittade på oss båda.
''Så... Ehm... Lola? Vi kan väl fira hos mig efteråt? Du, jag, Aria + grabbarna.'' sa han till mig med ett snett leende. Han sa det liksom framför Selena utan att bjuda henne. Aja... Mig gjorde det inget.
''Ja! Det vore kul!'' sa jag med ett brett leende.
''Jag hänger gärna med!'' sa Selena plötsligt. Ska hon bara bjuda sig själv? Utan att ens fråga? Justin var ju ganska tydlig när han sa: Jag, han, Aria + grabbarna -Ryan och Chaz-. Vad var det hon inte förstod? Jag tittade på Justin som gav mig en ja-eller-nej blick. Jag tog snabbt ett beslut.
''Ehm... visst...'' sa jag och tvingade fram ett leende. Vad skulle jag säga? Nej? Det går ju bara inte... Hon hade säkert ändå inget att göra. Och hon värkar ändå trevlig. Så snart fest hos Justin....
____________________________________________________________________________________________
 
Förlåt för det inte blivit något kapitel under dem senaste dagarna men har somsakt fullt upp! Men här är det... Kapitel 15!! ♥♥♥ (sorry för jag hoppar sådär -i tiden-)
 
Puss o Kram!♥♥♪

Inlägget är skrivet under kategorin © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 14. Everything went black...

 
 
''Redo att glömma allt för ikväll och bara ha kul?'' sa han med ett flin.
''Jadå!'' sa jag glatt. Ikväll ska jag ha kul. Jag ska glömma allt tråkigt som hänt och ha kul för en gång skull! Vi steg ur bilen och små joggade mot öppningen där det stod en vakt med svart kostym. Vi kommer aldrig komma in! Tänke jag. Han blängde surt på oss tills Justin viskade något till honom och han bara öppnade och lät oss gå in. Vad tänkte jag på? Han är ju Justin Bieber. En våg av hög musik och lukt av alkohol träffade oss. Massor av folk dansade på dansgolvet och hade kul. Något jag kommer ha ikväll....
 

Vi satt vid baren och beställde drink efter drink. Jag har aldrig sätt Justin på detta fest humöret. Och han har nog inte heller sätt mig såhär.
''Två till!'' sa Justin och svepte i sig drinken. Detsamma gjorde jag.
''Kom! vi dansar!'' sa jag och drog med honom på dansgolvet utan att änns få något svar. En jätte bra låt började spela. (rock the boat - Bob Sinclar) Vi började dansa och hoppa runt helt galna. Musiken var så hög men efter några timmar så har man vant sig. Som jag nu gjort. Jag la mina armar om hans nacke. I detta fall visste jag inte riktigt vad jag gjorde. Så jag kunde göra vad som helst. Vilket inte var bra. Han drog mig närmre sig och flinade stort. Jag tryckte mina leppar mot hans och kysste honom mjukt. Fjärilar i magen började vakna till liv. Även fast jag knappt visste vad jag gjorde så kände jag att detta var rätt! Men ändå inte. Han är ju min bästa vän. Och inget annat. Bästa vänner kysser inte varandra right? Jag avslutade kyssen och tittade på honom nästan lite förvånad över att jag gjorde det. Men efter några ynka sekunder spred sig ett stort leende på våra leppar och kvällen fortsatte lika vilt.
 
Jag slog upp mina ögon och blev bländad av ett starkt solsken. Jag kisade ett tag för att vänja mina ögon. En obeskrivlig smärta spred sig i huvudet. Det dunkade något så otroligt. En våg av illamående spred sig. Jag vände blicken mot andra sidan av sängen och fick syn på Justin som sov och i nästa sekund rusade jag mot toaleten och spydde. Jag huklade och en massa sörja for upp. Jag satte mig vid sidan om toalettstolen och andades häftigt. Spy... Det värsta som någonsin finns! Jag ställde mig upp och skölde munnen ett par gången innan jag tog några klunkar av det iskalla vattnet och satte mig sedan ner igen. Jag hade sån tur att jag stängt dörren efter mig så jag hoppas innerligt att det inte hördes. Det sista jag vill är att Justin ska få se mig såhär. Inte en channs att han ska se mig må såhär dåligt. Och jag vill inte att han ska se mig spy. Never!
''Lola?'' sa han och knackade på dörren. Great! Han timar bra! Not... Jag tog ett par djupa andetag för att försöka få väck dem sura uppstötningarna som ville växa till hucklingar.
''Kom inte in!'' ropade jag. Jag böjde mig över toastolen för att sedan spy igen men höll emot.
''Mår du bra?'' frågade han oroligt. Nej! jag mår piss...
''Ja...'' ropade jag så övertygande det bara gick men hörde hur rasslig min röst lät. Själv så skulle jag inte tro på det. Och det värkade inte heller han göra.
''Lola... Jag kommer in!'' sa han och i andra sekunden stammpade han in.
''Snälla... Gå!'' sa jag tyst.
''Nej... Hur mår du?'' frågade han och satte sig på huk bredvid mig.
''Jag vill inte att du ska se mig såhär...''
''vadå?''
''Jag vill inte att du ska se mig spy!'' sa jag och slog ut med armarna men drog snabbt ner dem när jag kände hur illamåendet började öka.
''Lola... Har du glömmt att jag har två småsyskon? Som faktiskt också gjort det många gånger. Och jag har tagit hand om dem... Som jag ska göra med dig.'' sa han och tvingade fram ett leende. Även fast han gått igenom det många gånger så vill jag inte visa mig såhär framför honom. Nej, det känns bara fel även fast det är normalt.
''Justin...'' började jag och tittade på honom med en snälla-gå-härifrån blick. Men han ignorerade det och strök mig över pannan.
''Ta och duscha så beställer jag något att äta... Okej?'' sa han. Allt för att få ut honom...
''Okej!'' sa jag och tvingade fram ett leende. Han nickade nöjt och travade sedan ut och stängde dörren efter sig. Jag pustade ut och lutade huvudet mot det vita kaklet. Jag var inte alls sugen på någon mat. Inte nu när jag mår illa. Att bara tänka på mat fick mig att må ännu mer illa om det så är möjligt! Jag satt där på golvet och försökte att ignorera illamåendet. Kanske inte är så dummt att ta en dusch? För att få väck tankarna om illamåendet så var de värt ett försök. Jag klädde snabbt av mig och steg in i den stora duschkabinen.
 Det kalla vattnet rann ner för min kropp och det var värkligen avslappnande. Illamåendet försvann snabbt därefter. Det var skönt. Jag tvålade snabbt in kroppen och håret sedan skölde jag av det och steg ur duschen. Jag letade med blicken efter en handduk men det ända jag hittade var en blå badrock som var stor. Antagligen Justin. Jag drog på mig den och den var förvånasvärt mysig. Medans jag torkade mitt hår och smörjde in min kropp så funderade jag på gårdagen. Eller snarar sakt igårkväll. Jag visste inte riktigt vad som hände. Och eftersom jag inte riktigt minns och bara har minnes luckor så antar jag att jag gjort något jag inte skulle gjort. Jag bara får den kännslan. Jag vet inte om jag vågar fråga Justin. Tänk så slog jag till någon eller ja, vad vet jag? Men dem få minnenan jag hade var roliga och jag ångrar inte det! Justin hade absolut visat en helt anna sida för mig. Och detsamma hade jag också gjort. När jag var klar och hade tagit på mig ett par gråa mjukis byxor + ett svart linne så gick jag ner för trappan. Jag steg in i det stora vita köket. Justin var inte innom synhåll. Det var helt tyst så om man skulle tappa en nål på golvet så skulle man höra den. Jag gick mot hallen. Inte där heller. Jag tror jag gick runt i hela huset och letade efter honom men hittade inte honom så jag återvände till köket och slog mig ner på en utav dem höga bar stolarna. Mitt huvud dunkade av smärta lika mycket som innan. Som tur hade han lagt fram en huvudvärkstablet och ett glas vatten som jag inte såg förens nu. Jag sträckte mig efter det och greppade tag om glaset och tabbleten. Jag satte den på tungan och med hjälp at vattnet svalde jag den. Jag tog min mobil i handen och gick mot vardagsrummet som låg i rummet jämte köket. Jag la mig ner i soffan och slöt ögonen för att sova en stund men det gick inte. Bara på någon sekund så var jag vrål hungrig. Min mage skrek efter mat. Att det bara kan vända så. Jag reste mig upp och gick mot kylskåpet och letade efter något gott att äta. Men inget såg frestande ut. Jag stängde kylen igen och fick syn på en lapp som var på kylskåpet. En lapp med telefon nummer till en pizzeria. Stanns bästa pizzeria stod det. Det lät frestande. Jag slog in nummret på mobilen och efter några få sekunder så svarade en kvinna i luren.
''Ja hej, vad får det lov att vara?'' frågade han med en pipig röst. Något som störde mig nu eftersom jag har ont i huvudet. Mer än bara ont i huvudet.
''Ja, jag ska ha en vesuvio och en cola.'' sa jag medans jag vandrade bort mot soffan igen.
''Okej, då kommer dem om 15 minuter!'' sa han. Hon bad om min adress och sedan var pizzan beställd. Nu ska jag bara vänta i 15 minuter innan jag kan ta en stor tugga utav den goa pizzan. Det bara frestade mig ännu mer och magen kurrade. Min mobil plingade till mitt i mitt dagdrömmande och allt annat jag höll på med. Alltså inte mycket mer. Jag tog fram mobilen och låste upp skärmen och kollade på smset. Det var från det dolda nummret. Det fick mig att rysa av obehag. Jag tog ett djupt andetag innan jag läste vad som stod... ''Hade ni kul igår? Du och Justin? Jag såg det minnsan... Hur ni dansade och drack hur många drinkar som helst. En fråga... Är du trög? För du värkar inte fatta en sak. LÄMNA Justin ifred! Jag finns överrallt! Jag ser allt du gör. Sitt där i soffan och fundera en stund... Vågar du riskera Justins OCH ditt liv?''. Jag började skaka av rädsla och kände mig genast iaktagen. Hon såg att jag satt här i soffan? Jag vet vad hon är kapabel för. Jag vet att hon kan göra hemska saker. Men jag kan inte leva utan min bästa vän. Och jag kan inte leva hela mitt liv i rädlsa. Jag vill inte en dag känna att det var mitt fel att Justin kanske dog. Eller att han blev skadad. Jag kan inte gå och bära på så mycket skuld hela mitt liv och veta att det var jag som fick Justin att dö. En tår rann ner för min kind och hela jag skakade. Vem det nu är som får mig att må såhär så får det mig att mig på dåligt. Helt förfärligt. Mitt i allt så plingade dörrklockan till och jag ryckte till av rädsla. Jag tog ett djup andetag innan jag gick mot yttedörren. Jag antog att det var Pizza kille som kom om inte Justin som ja, var iväg och gjorde något. När jag öppnade dörren var det inte alls den personen jag förväntade. Chockad och rädd blev jag stående där.
En svartklädd man eller kvinna stod där med en läskig vit babyface mask och stirrade på mig. Paniken steg inom mig och inget mer än att stå där kunde jag göra. Jag tänkte precis stänga dörren av ren panik men allting blev plötsligt svart och en obeskrivlig smärta spred sig i hela kroppen.....
____________________________________________________________________________________________
 
Dundundun!!!! Usch! Bilden ger mig rysningar! Tänk dig att du öppnar yttedörren och väntar dig en person och så plötsligt så står hen (han eller hon) där med en läskig mask. Och innan du hinner göra något blir allt svart och du kan inget göra. Läskigt! Vem kan det vara? Justin kans det inte vara right? Men vem? ♥
 
 
 

Inlägget är skrivet under kategorin © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Uppdateringen

Hej! Förlåt för det inte blivit något kapitle ännu! Men jag har mycket att göra just nu! Jag går i hanboll ett par gånger i veckan och så dansar jag + några andra aktiviteter. Jag har även läxor att göra så uppdateringen kommer nog inte ligga på topp... Men jag lovar att jag ska göra mitt bästa! Hoppas ni förstår... Pöss ♥♥♪

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 13. Two new guys...

''Jag har saknat dig!'' sa jag. Han slingrade sina muskulösa armar om mig och skrattade smått.
''Jag har saknat dig också...'' sa han med ett flin. Jag slingrade ur mig ur hans grepp och log stort mot honom. Dagarna gick långsammt eftersom det mästa vi gjorde i LA var att sörga. Eller jag försökte vara glad även fast det var hur svårt som hälst. Och jag lyckades inte riktigt. Just nu var det detta jag saknade. Mig och Justin.
''Hur var det?'' frågade han med en harkling. Nu vände det nästan. All glädje försvann och tårar letade sig fram.
''ehm... bra...'' sa jag med gråt i hallsen. Han såg på mig att han inte skulle frågat det.
''Förlåt... jag bara... förlåt!'' sa han och kramademmig igen.
''Nej... Justin. det är lungt. Jag har tagit farväl av henne och går vidare...'' sa jag och tvningade fram ett leende.
Det stämmde. Jag har nu tagit farväl och går vidare. Jag kommer aldrig glömma henne men inte heller deppa för att hon är borta. Ett sista farväl.....
 
Jag satt vid frukost bordet helt utslagen. Denna gången -pålänge- så åt jag hemma och sov hemma. Mamma hade saknat mig och ville så gärna ha mig hemma. Så inget övernattande hos Justin -iallafall inte på ett tag-. Emily och Spencer hade åkt utomlands tillsammans. Dem ska vara bort... Ja, länge. Tills slutet av sommarlovet tror jag. Och det är länge! Dem var i Hawaii. Ditt skulle jag vilja åka. Det värkar så fint där. Helt underbart. Och Aria är kvar här i Canada. Så vi två får väl hålla ihop.
''Lola?'' sa mamma och viftade framför ögonen på mig.
''öh... ja?'' sa jag tyst. Jag var helt innen i mitt dagdrömmande att jag inte hört vad hon pratat om.
''Det är om Zarah...'' sa hon med en dyster min. Oh nej! Säg inte att hon fått reda på det som hände förra sommaren. Något jag aldrig kommer glömma.
''ehm... vad är det med henne?'' sa jag nervöst.
''Hon kommer inte i sommar... tyvärr! jag vet att du så gärna ville det men någonting kom imellan.'' sa hon och strök mig mjukt på armen. Hon sa vad!? Ett stort leende spred sig på mina leppar men försvann så fort jag fick syn på mamma konstiga min.
''Nej! jag som saknar henne!'' sa jag och försökte se ledsen ut.
''Nästa sommar kanske?'' sa mamma för att trösta mig. Självaste grejen att hon inte ska komma det var tröstande. Det var toppen!
''Mm...'' sa jag tyst. Jag hörde hur det tutade utanför.
''Men du... vi ses sen. om jag inte hännger med Justin hem!'' sa jag och skyndade mig ut. Jag satte på mig mina svarta converse och tog min svarta skinväska. Sedan sprang jag ut och hoppade in i bilen.
''Hey!'' sa jag glatt.
''Hej!'' sa han med ett snett leende. Jag satte på mig mina svarta Raybans och sedan körde vi mot skolan. Idag är det första dagen i skolan på fyra dagar. Om man då räknar med helgen. Det har varit svårt att försöka komma över Tamara. En så länge så känns det hyffsat bra. Men det kommer ta tid innan jag har kommit över henne helt och hållet då jag kan prata om henne utan att nästan börja gråta. 
''Ska vi hitta på något efter skolan?'' frågade han och satte sedan på radion. Låten I know you were in trouble (taylor swift) spelades i radion och vi båda började sjunga med.
''Visst!'' sa jag med ett smile och fortsatte sjunga. Det pirrade i magen. Tänk att nästan alla kommer att veta att Tamar har dött. Eftersom jag känner Tamara och Justin känner mig kommer nog hela världen känna till Tamars död. Något jag hälst skulle vilja slippa. Han parkerade bilen och tittade på mig med ett leende.
''Redo?'' frågade han. Jag var tvungen att tänka efter ett tag. Men jag hade inget val.
''Jepp!'' sa jag med ett leende. Vi steg ur bilen och tillsammans gick vi in och gick igenom koridoren. Allas blickar var på mig. Vissa viskade och gav mig konstiga blickar men jag valde att ignorera dem. Bland alla elever som stog och tittade på mig såg jag två nya killar. Två väldigt söta killar. Dem var antagligen dem nya eleverna.
 
                 (Jay)                                                           (Cole)
 Jag kände hur dem stirrade men med ett smile. Inte sånna blickar som dem andra ger mig. Jag log tillbaka och fortsatte sedan gå mot skåpen.
''Lola... du dräglar!'' sa Justin och små skrattade. 
''Men ha-ha!'' sa jag ironiskt. Visst. Dem var snygga. Men inte så att jag faller för dem. Jag känner ju inte änns dem.
''Jag har matte nu så... vi ses sen. okej?'' sa jag och tog min mattebok och smällde sedan igen skåpet.
''visst!'' sa han med en nick. Jag log snett mot honom innan jag började gå mot mattelektionen. Aria visade sig vara sjuk idag så det fick bli jag och Justin. Om inte Chaz och Ryan också hänger på. När jag kom in i klassrummet var det näst intill tomt. Så idag fick jag välja platts. Jag satte mig längst bak och drog upp mobilen.
''Föresten vad har du för ämne?'' skickade jag till Justin och fick svar med direkten.
''No/So! det är det tråkigaste i skolan... NÅGONSIN!'' jag små skrattade för mig själv och knappade in ett svar.
''haha! Ja, det är tråååkigt! Aja. lektionen börjar nu så vi ses ♥'' och skickade det.
''Min med! Bye Lol♥'' skrev han. Jag log för mig själv och tryckte sedan ner mobilen i jeansfickan.
''Ehm... hej. är det upptaget där?'' sa en kille som stod framför mig. Han menade nog plattsen jämte mig.
''Nej... du kan sitta där.'' sa jag och tittade upp på honom med ett smile. Inte förens då såg jag att det var en utav dem nya killarna. Han hade svart hår -typ Justin frilla-. Han hade mörkbruna ögon. Nästan svarta och ett brett leende.
''Tack! förresten, jag heter Jay. jag är ny här om du märkt det.'' sa han samtidigt som han satte sig ner i stolen jämte mig.
''Jag är Lola.'' sa jag och nickade.
''Är du Justin Biebers flickvän?'' frågade han med en rynka i pannan. Måste varenda en fråga de? 
''Nej. vi är bästa vänner'' sa jag med ett leende. 
                                                 * * *
''Så vad tycker du om dem nya killarna?'' frågade jag medans jag höll på mig mobilen. Justin, Jazzy och Jaxon stod vid kanten och tittade ut mot havet/vattnet. Han vände sig om och gick och satte sig jämte mig.
''Jag vet inte. det värkar... skumma.'' sa han med en allvarlig blick.
''Seriöst? skumma! dem är ju snälla...'' sa jag med en rynka i pannan. Ibland undrar jag hur han tänker. Jag menar... Dem var ju jätte trevliga och roliga att vara med och sen kommer han och säger att dem är skumma? Jag kommer inte kunna övertala honom om att dem är shyssta för jag känner Justin. Och om han tror på något så släpper han inte det. Utan han har rätt! Enligt honom då. Han har oftast rätt men det betyder inte han ska ha det denna gången. Jag träffade Cole också. Han är som jag beskrev honom. Snygg är han också! Båda två. Men inga jag skulle kunna vara ihop med.
''Mm...'' sa han tyst. På något sätt såg han deppig och ledsen ut. Men varför? Det vet jag inte.
''Justin...? Är det typ något som hänt?'' frågade jag och la en hand på hans axel.
''Nej..? Hurså?'' frågade han med en rynka i pannan.
''Du ser... Ledsen ut.'' sa jag och tittade honom djupt in i ögonen. Hans ögon var så vackra. Dem var i någon slags hazzelnöst brun. I solen blev dem till honungs färgade. Nästan lite gula.
''Nej, jag är bara... Är trött.'' sa han och log. 
''Okej...'' sa jag med ett leende. Men helt övertygad var jag inte.
''Vi hittar på något kul!'' sa han med ett brett smile.
''Som vadå?''
''Vi går ut och festar ikväll!'' sa han med ett busigt flin. Som om han hade något i baktankarna. Eftersom jag inte hade något bättre för mig så lät det som en bra ideé. Problemet är det att jag fick ju inte sova över hos Justin. Som det då kommer sluta. Vi festar och sedan crashar vi hos honom. Efter funderande så nickade med ett stort flin och sa helt övertygat ''okej!''.
 
Klockan var 20:45 och snart skulle vi åka till festen. Eller någon slags nattklubb tror jag? Eftersom jag inte känner till någon som ska ha fest den närmsta tiden. Jag hade på mig en
 
  röd kort kläning. Den var riktigt fin. Enligt mig.
''Nå... Vad tycks?'' frågade jag Justin och snurrade runt i klänningen. Hans mun var format som ett O. Ett brett smile spred sig på hans leppar.
''Woow! snyggt!'' sa han med ett snett nöjt flin.
''Detsamma!'' sa jag och kollade in hans kläder.
 Han hade på sig en jätte snygg svart skinjacka med nitar på axlarna. En vit t-shirt under och ett par svarta bagi jeans. Han bar även ett silvrigt halsaband. Jag har en sjukt snygg kille till bästa kompis!
''Så... ska vi gå?'' sa han och satte på sig sinna Raybans även fast det inte var soligt ute. Solen hade nästan gått ner. Inte riktigt. Det var snart solnedgång.
''Visst!'' sa jag och följde med honom ner för trappan. Jag satte på mig mina svarta höga pumps. Han satte på sig sinna vanliga men snygga Supra som var svart vita.
''Vå går nu!'' ropade Justin innan vi steg ut utan ett svar. Jag hade fixat det. Alltså att hänga med till festen. jag sa till mamma att jag skulle övernatta hos Aria. Som tur var visste inte mamma att Aria var sjuk. Vi satt i hans bil påväg mot festen. Detta var ett tillfälle att glömma Tamara för några timmar. Även fast jag tänker på så mycket och gör mycket och att jag ser så glad ut så finns hon någonstanns där inom mig och skär i hjärtat. Det smärtar att tänka på henne. Men jag försöker att vänja mig. Något som är rikgti svårt just nu. Jag lutade mig mot det väldigt bekvämma sätet och tittade ut genom fönstret. Bilar svichade förbi och detsamma med träden som var längs trotoarerna. Han saktade in och parkerade utanför en byggnad där det dunkade av musik. Ett stort flin spred sig på minna leppar.
''Redo att glömma allt för ikväll och bara ha kul?'' sa han med ett flin.
''Jadå!'' sa jag glatt. Ikväll ska jag ha kul. Jag ska glömma allt tråkigt som hänt och ha kul för en gång skull! Vi steg ur bilen och små joggade mot öppningen där det stod en vakt med svart kostym. Vi kommer aldrig komma in! Tänke jag. Han blängde surt på oss tills Justin viskade något till honom och han bara öppnade och lät oss gå in. Vad tänkte jag på? Han är ju Justin Bieber. En våg av hög musik och lukt av alkohol träffade oss. Massor av folk dansade på dansgolvet och hade kul. Något jag kommer ha ikväll....
____________________________________________________________________________________________
 
Inget speciellt hände... I know! Och jag vet... Ni undrar säkert när eller varför Justin och Lola inte blir ihop... Men det kommer! Jag lovar! Det kommer hända saker (mellan dem) som får deras vänskap att förendras. Så håll ut!
 
Kramiiiiis!♥♥♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 12. A last farewell...

 
Jag vaknade av att någon skakade på mig. Jag öppnade sakta ögonen och fick syn på Kenny.
''Vi är framme!'' sa han. Med ett leende som inte nådde till öronen. Ett medlidande leende.
''okej...'' sa jag tyst. Jag satte mig upp och sträcket på mig innan jag ställde mig upp och gick mot utgången då jag fick syn på en brunnet stående vid en svart Range Rover. Den ända jag kunde tänka mig var Sophie. När hon väl fick syn på mig spred sig ett litet leende på hennes ljus rosa leppar. Jag sprang ner för den lilla trappan och sprang sedan fram till henne och gav henne en hård kram. Sekunden efter brast hon ut i gråt. Jag förstod exakt hur hon kände. Just nu var det jag som skulle vara stark. Så jag höll inne tårarna som ville ut.
''Jag är här nu... shh!'' sa jag och kramade henne. Detta ska få mig att gå vidare... Tillsammans ska vi gå vidare hur svårt det än kommer bli.....
 
Vi satt hemma hos Sophie. Kenny hade skjutsat oss hit och nu satt vi här. Jag har funderat ett par gånger att säga att Tamara blev mördad. Eller... Jag vet ju inte säkert men så som jag uppfattade smset så var det så. Men om jag skulle säga det så skulle jag vara tvungen att berätta om alla sms och hon kommer ju såklart att säga till polisen. Trotsallt ingen bra ideé. Vi satt tysta i den vit gråa soffan som var hård och obekväm. Min rumpa hade redan hunnit dommna för fem minuter sen. Hon snyfftade ett par gången och satt i hörnet av soffan ihop kurrad. Jag ville så gärna bara säga något som genast kunde göra henne glad. Men i denna situationen så kunde inget göra henne glad förutom om Tamara började leva igen. Något som är omöjligt. Jag önskar hon var här. Allting skulle vara normalt då och jag skulle inte behöva sitta här och trösta Sophie. Igentligen är jag helt förstörd och krossad av nyheten men håller masken.
''Sophie... snälla säg något!'' sa jag tillslut. Efter Kenny då skjutsat hem oss till henne så har hon inte sakt ett knysst. Jag förstår nu hur Justin kände sig när inte jag svarade. Hopplös och frustrerad! Hennes blick var i tomma intet. Jag gick fram till henne och satte mig jämte henne i soffans hörn. Där var det mycket mysigare och inte lika hårt och stelt. Jag kramade henne hårt. Jag kunde inte mer än att trösta henne och finnas där för henne. För att be henne att prata var hopplöst. Och att bli arg på henne kunde jag inte. Jag hade inte hjärta att göra det även fast jag blir frustrerad av att hon inte reagerar på saker jag gör eller säger. Istället så ska jag bara sitta där hur tråkigt det än är. Ifall hon vill prata så pratar hon. Och om hon inte vill så tvingar jag inte henne.
''Jag saknar henne så mycket!'' viskade hon med en hes röst. Jag kunde inte mer än att hålla med henne.
''Sophie... det gör jag också! något så otroligt mycket! men någon gång måste vi släppa taget. jag vet att det kanske bara gått en dag eller två sen hon dött... men jag tror inte hon vill att vi ska sitta här helt gråt fördiga och vissna. hon skulle säkert vilja att vi skulle ha kul för henne... hon vaknar inte till liv för att du sitter här och gråter.  hon älskar dig lika mycket som du älskar henne och hon vet och jag vet att det bästa du kan göra är att ta farväl av henne och sedan gå vidare.'' sa jag med en mjuk röst. Orden kom direkt från hjärtat. Det är bara så. Någon gång måste man gå vidare och det är här och nu. Att ta ett sista farväl av henne och sedan gå vidare i livet. Det menas ju inte att glömma henne... Utan iallafall acceptera det att hon dött och leva vidare. Hon tittade på mig med röd sprängda ögon och nickade sedan efter en lång stund.
''gå upp och fräsha upp dig... okej?''
''okej'' sa hon änkelt och gick sedan upp till sitt rum. Jag lutade mig tillbaka i soffan och kände en tår rinna längs med kinden. Jag tog några djupa andetag och tårkade bort tåren. Lola... Du klarar detta. Du ska inte gråta nu. Inte nu när hon behöver dig... Du måste vara den starka här. Tänkte jag för mig själv. Det hjälpte litegrann. Jag skulle inte kunna hålla mig i två hela dagar utan att gråta. Och om jag gråter slår jag vad om att Sophie också kommer gråta. Något jag inte vill.
                                                ** ** ** 
Klockan var 08:10. Idag skulle jag hem. Tillbaka till lilla härliga Stratford. Under dem två dagarna jag nu varit här så har jag varit stark även fast jag var svårt och det har inte direkt hjälpt att komma hit. På nätterna har jag brutit ihop och gråtit mig till sömns. Som tur var sov jag i gästrummet så jag hoppades innerligt att ingen hört mig. Jag packade alla saker jag hade med mig i min lilla svarta resväska. Jag satte på mig
 En lite bäch rosa kläning och en jeans väst. Jag satte på mig mina svarta ballerina skor. Jag tog min resväska och smög ner för trappan. Jag hade lämnat en lapp på sängen där det stod att jag var påväg hem nu. När jag kom ut ur deras vita och stora hus stod en svart bil och väntade på mig. Förmodligen Kenny. Jag små joggade mot bilen.
''här... jag kan ta den'' sa han och tog min resväska. Jag log tacksammt och steg sedan in i bilen. Vi körde mot flygplatsen och där väntade Justins privat jet. Jag steg ur bilen och in i planet. Jag satte mig i en utav dem bekväma stolarna som var gjord av vitt skin. Jag lutade mig tillbaka i stolen och försökte slappna av. Det var onsdag idag. Jag hade tagit ledigt två dagar. Eller Justin gjorde det år mig. Och mamma visste att jag skulle till Sophie. Mamma var självklart också väldigt ledsen. Eftersom det var ju mammas bästa väns dotter som dött. Tanken av att hon faktiskt inte finns mer och att jag aldrig kommer få se hennes söta leende något mer gör mig illamående. Jag skakade bort tankarna om henne. Just nu ville jag inte bry mig om någonting utan bara sitta här en stund. Men det var svårare än vad jag trodde. Att inte tänka på någonting går bara inte. Jag suckade iriterat och drog upp mobilen som var i min byxficka. 
''Är påväg hem nu... ses snart Biebs ♥'' skrev jag och skickade det sedan till Justin. Jag tittade ut genom flygplanets lilla runda fönster. En massa moln svischade förbi och solen sken starkt. Mobilen plingade till och jag antig att det var Justin.
''Bra!! Har saknat dig så mycket när du inte varit i skolan eller överhuvudtaget! ses snart Lol ♥'' stog det. Och ja, det var från Justin. Jag log för mig själv och släckte sedan skärmen.
 
Vi hade precis landat och jag ställde mig upp för att sedan gå ut och möta Justin som jag saknat något så otroligt mycket! Jag gick mot öppningen och kisade pågrund av att solen sken något så otroligt starkt. Jag fick tillslut syn på Justin lutandes mot sin svarta cab. Han hade på sig ett par svarta Raybans och log glatt mot mig. Jag små joggade mot honom och slängde mig runt hans halls.
 ''Jag har saknat dig!'' sa jag. Han slingrade sina muskulösa armar om mig och skrattade smått.
''Jag har saknat dig också...'' sa han med ett flin. Jag slingrade ur mig ur hans grepp och log stort mot honom. Dagarna gick långsammt eftersom det mästa vi gjorde i LA var att sörga. Eller jag försökte vara glad även fast det var hur svårt som hälst. Och jag lyckades inte riktigt. Just nu var det detta jag saknade. Mig och Justin.
''Hur var det?'' frågade han med en harkling. Nu vände det nästan. All glädje försvann och tårar letade sig fram.
''ehm... bra...'' sa jag med gråt i hallsen. Han såg på mig att han inte skulle frågat det.
''Förlåt... jag bara... förlåt!'' sa han och kramademmig igen.
''Nej... Justin. det är lungt. Jag har tagit farväl av henne och går vidare...'' sa jag och tvningade fram ett leende.
Det stämmde. Jag har nu tagit farväl och går vidare. Jag kommer aldrig glömma henne men inte heller deppa för att hon är borta. Ett sista farväl.....
____________________________________________________________________________________________
 
 Att ta farväl av Tamara var nog det svåraste hon gjort.
Men stark är hon som kämpar... ;)♥
 
Kram :)
 
 
 

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 11. Try to move on...

            (Sophie)
 ''Justin... min...m-m-min... vän är död!'' viskade jag så knappast jag hörde men han värkade höra då han slöt sina armar runt min kropp.
''Lola... jag... jag beklagar!'' viskade han mot mitt blonda hår.
''Hon var min vän...'' viskade jag.
Jag slöt mina armar runt honom och släppte ut mina tårar så dem bara forsade ner för kinderna. Det känns som om jag förlorat en syster. Min ''syster'' som nu inte längre finns.....
 
 
Jag satt i Justins bil och snyfftade. Mina ögon var nästintill uppsvullna och alldeles röda. Dem sved och jag kunde inte se så tydligt pågrund av att dem var svullna. Chaz och Ryan var kvar på stranden men Justin hade inte hjärta att trösta mig där och just i den situationen. Jag kunde inte mer än att sörga i denne stunden. Vad mer skulle jag kunna göra? Inte kan jag få henne i liv igen. Något jag önskar jag kunde. Sophie hade ringt mig ganska nyligen men jag kunde inte prata nu. Jag la på varenda gång hon ringt. Jag vill inte bli ännu deppigare än vad jag redan är. Justin har försökt att prata med mig påväg hem -till honom- men jag har inte svarat utan bara suttit där stumm och inte svarat eller änns visat att jag hört honom. Men vad förväntar han sig när min bästa vän -nästan syster- dött. Jag sa fel. Jag har aldrig bott i LA. Men det var så att Sophie och Tamara faktiskt var syskon. Och... Dem skulle flytta till LA. För då fyra-fem år sen. Jag har ju bott i Canada hela mitt liv. Något jag önskade Tamara och Sophie också gjort. Jag menar... Om dem inte skulle varit i LA den dagen hon dog och det som fick henne att dö så skulle hon inte dött right? Då skulle hon varit i liv nu. Jag och Justin kanske inte skulle varit vänner då? Något jag inte ville skulle ta slut heller. Våran vännskap är stark. Men jag hade inte ork att tänka på det nu. Jag hade inte änns ork att tänka på att Zarah skulle komma. Allting var som bort glömmt nu när detta hänt. 
''Vi är framme...'' harklade han sig. Jag torkade bort en tår som på något sätt tagit sig igenom mitt röda och svullna öga. Jag sa inget eller visade ingen reaktion utan bara steg ur bilen och gick mot stängslet. Jag knappad snabbt in den och sprang mot ytte dörren, smällde upp dörren och rusade mot hans rum. Jag kastade mig i hans säng och släppte ut tårarna. Dem rann och rann och jag kunde inte sluta gråta. Det var svårt att hålla innen det. Jag ville inte sitta och gråta i bilen utan spelade stark även fast jag visste att han visste att jag inte mådde bra alls.
                     
''Lola...'' sa han med en medlidande röst och la sig jämte mig i sängen och strök sin varma och lena hand på min rygg.
''Snälla... ta dig samman! vet du hur svårt det är att se dig såhär? det är inte bara du som lider okej? även jag! att se dig såhär är hemskt! jag vill inte att min bästa vän ska gråta...'' sa han och kramade mig.
''Justin... h-hon...hon var som en syster för mig... en syster! fattar du?'' snyfftade jag fram. Jag ville inte bli arg på honom men all sorg och ilska gick ut på honom som inte var mening. Han suckade surt och slutade genast krama mig.
''Justin! snälla... det var inte meningen... jag bara... det... det är inte änkelt just nu, okej?'' sa jag och satte mig upp. Det var svårt att prata när jag grät så mycket. Att han änns hörde mig?
''Jag vet...'' sa han och kramade mig ännu en gång.
 
Jag satt i hans säng med en kopp tee i ena handen och mobilen i andra. På några timmar hade jag tagit mig samman. Men ett stort hål i hjärtat fanns fortfarande kvar. Något som skulle ta tid att läka. Jag smuttade lite på teét. Jag brände mig smått på tungan och gjorde en smärtsamm grimas. Jag bet mig i kinden för att inte känna smärtan i tungan. Det blev inte bättre utan jag bet så hårt att den smakade blod. Jag kollade på mobilen jag hade i handen. Jag har nu suttit och velat ett långt tag om jag skulle ringa Sophie. För att se hur hon mådde. Även om jag redan visste att hon mådde lika dåligt som jag om inte värre. Jag klickade på kontakter och rullade ner tills jag såg hennes namn på displayen. Jag klickade på hennes namn och skulle precis klicka på ''ringa'' knappen då jag fick ett sms... ''Stackare som förlorat en nära vän... vem ska bli nästa... din mamma?'' stod det med svarta bokstäver från den anonyma personen. Jag kände hur paniken kom krypande igen. Så... Tamara... Hon? Hon blev mördad!? Detta blev bara värre och värre. Jag kände hur tårarna letade sig fram i ögonen. Dem brände under ögonlocken men jag ska inte gråta igen även fast jag visste att hon blivit mördad. Förmodligen så vet polisen inte vem det är.  Och inte jag heller. Det skrämmde mig. Vem som hälst kan vara den som mördade henne och som försöker förstöra mitt liv. Jag var så nära på att ringa polisenmen kom sedan på... Justin. Jag vill inte riskera att få honom skadad om inte dödad som Tamara. Detta är mer än hot. Jag vet inte vad det heter eller är men detta är inte bara ett sms jag får. Utan saker och ting händer här omkring. Folk jag bryr mig om dör!
''Hur mår du?'' frågad Justin som nyligen kom in i rummet.
''Ehm... sådär...'' sa jag och släckte skärmen och la mobilen åt sidan. Jag smuttade ännu en gång på teét. Denna gången var det inte lika hett utan det gick att dricka. Jag måste träffa Sophie nu. Inte för att berätta om att Tamara blivit mördad utan... För att faktiskt få träffa henne och kanske, prata ut.
''Justin... jag måste träffa Sophie!'' sa jag helt plötsligt. Han visste vem Sophie var. Eftersom vi hade en stund då jag berättade om typ allt för att lätta på trycket.
''Nu?'' sa han förvånat.
''Ja... nu!'' sa jag och ställde undan teekoppen med en liten smäll.
''Ehm... jag beställer flyggbiljetter då'' sa han och gick sedan ur rummet. Jag pustade lättat ut och klev ur sängen. Mina ben var skakiga. Jag vinglade fram till hans wic och steg in där. Jag drog fram lite kläder som var minna. Ett par shorts och en grå lite genomskinlig grå t-shirt. Jag satte på mig mina svarta ballerinaskor och gick sedan ut till badrummet. Jag såg hämsk ut. Mitt smink var över hela ansiktet. Jag letade fram Patties sminkväska och började sminka mig på nytt. Jag kände mig liksom som hemma här. Pattie har ju sakt att jag ska känna mig som hemma och är alltid välkommen. Och inte förrens idag kände jag mig riktigt som hemma. När jag väl var klar gick jag ner. Jag satte på mig vattenfast maskara ifall att jag kanske får en gråt attack senare. Man vet aldrig. Jag satte mig i vardagsrummet -eller la mig ner i soffan- och tittade upp i det vita taket.
 
          
        
''Är du säker på att du klarar dig själv nu?'' frågade han änny en gång. Vi stod vid hans privat jet. Jag förväntade mig inte det. Mer än änkelt biljett men jag klagar inte.
''Justin... jag är säker!'' sa jag så övertygande jag bara kunde. Men jag ville såklart ha med honom. Jag klarade mig inte själv efter allt som hänt bara idag! 
''Jag skickar med Kenny...'' sa han och gav mig en hård kram.
''Tack... antar jag?'' sa jag och kramade honom tillbaka lika hårt. Vi släppte taget om varandra efter en lång kram.
''Lola! vi måste åka nu!'' ropade Kenny från planet. Jag ropade ett lätt okej och log snett mot Justin.
''Tack Justin, för detta! jag kommer somsakt hem om två dagara...'' sa jag med en vinkning. Han nickade och vinkade sedan. När planets dörr stängde igen satte jag mig ner på en utav stolarna. Som tur var satt Kenny med piloten och jag var ensam. Det var det ända jag ville just nu innan jag skulle få träffa Sophie. Jag lät några tårar slinka ut. Jag ser stark ut men är svag inombords. Alla berömmer mig. Att jag är så stark i alla svåra situationer. Men det är jag inte. Inte om jag får vara själv i ett rum. Då brister jag. Jag vill bara inte göra det framför folk. Jag lutade mig tillbaks i stolen som var förvånatsvärt bekväm. Jag slöt mina ögon för att försöka slappna av. Jag ska till LA. Det är en bit dit. Så vila en stund hinner jag förmodligen göra. Efter en stund var jag i en djup dvala.
 
Jag vaknade av att någon skakade på mig. Jag öppnade sakta ögonen och fick syn på Kenny.
''Vi är framme!'' sa han. Med ett leende som inte nådde till öronen. Ett medlidande leende.
''okej...'' sa jag tyst. Jag satte mig upp och sträcket på mig innan jag ställde mig upp och gick mot utgången då jag fick syn på en brunnet stående vid en svart Range Rover. Den ända jag kunde tänka mig var Sophie. När hon väl fick syn på mig spred sig ett litet leende på hennes ljus rosa leppar. Jag sprang ner för den lilla trappan och sprang sedan fram till henne och gav henne en hård kram. Sekunden efter brast hon ut i gråt. Jag förstod exakt hur hon kände. Just nu var det jag som skulle vara stark. Så jag höll inne tårarna som ville ut.
''Jag är här nu... shh!'' sa jag och kramade henne. Detta ska få mig att gå vidare... Tillsammans ska vi gå vidare hur svårt det än kommer bli.....
____________________________________________________________________________________________
 
Dudundun......!
Hur ska det gå för dem? Lola värkar väldigt inställd på att gå vidare... Men det är nog svårt.
Och vem är det som smsar henne? Och vem mördade Tamara?
 
There you will see in the next chapter!
Kramiiiiis♥♥♥