Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Recaps © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

10 - Magic is the right word

''Kan du lova en sak till.'' Han började närma sig mig igen och satte sin hand på min kind för att smeka bort ett hårstrå. Medan han satte en mörk hårslinga bakom örat och tittade mig djupt in i ögonen sa han
''Lova att inte falla för mig.'' Det fick min blick att vika undan, mina hjärtslag att bli få och den varma känslan i kroppen att sjunka. Var det på något sätt en besvikelse att höra de av honom? Kanske det var det... Eller så var det bara något jag trodde. Jag kanske gömde mina - rädda hatfulla - känslor genom att bilda nya. Genom att tro att jag fallit för honom. 
 
''Ms Lightwood?'' Sa en bestömd röst som fick mig att vakna ur mina tankar. Jag tittade upp på Mr George som vänligt log mot mig.
''Lektionen har slutat, du kan gå.'' Sa han innan han gick mot tavlan och suddade bort allt han kladdat. Jag hade inte - sedan i morse - hängt med under någon lektion. Jag hade varit borta i mina tankar, drunknat i dom. Jag hade Justin och vargen i tankarna, hur mycket jag än ville glömma det och fokusera på här och nu... Så kunde jag inte det. Det var som om någon stoppat mig från att kunna leva i nuet, jag var fast i mina tankar och hittade ingen utväg. Jag nickade, nu medveten om att detta var sista lektionen, innan jag med ett falskt leende steg ut genom de tomma klassrummet och gick med raska steg mot mitt skåp. Hela korridoren var tom, antagligen för att alla snabbt skyndat sig hem. Ingen ville tillbringa mer tid än nödvändigt här. 
''Holly...'' Andades en hes röst bakom mig som fick hela min kropp att stelna till när jag skulle stänga skåpet.
''Vad vill du Daniel?'' Han överraskade mig, verkligen. Att han tagit sig tid att prata med mig efter våran lilla konversation via telefon. Sedan dess hade han inte hört av sig eller ens viljat ge mig en endaste blick i skolan, förrns nu. När ingen kunde se oss stå här och prata. Jag förstod inte vad hans problem var? Var han rädd för att någon skulle se honom med mig? Eller var han helt enkelt bara... Arg på mig?
''Jag vill säga förlåt.'' Mumlade han och gick med snabba steg efter mig som hade börjat ta mig ut genom skoldörrarna och var nu på väg mot parkeringen.
''Så du har ändrat dig?'' Fnös jag och kollade runt efter min bil, som var spårlöst borta. En suck lämnade mina läppar innan jag vände mig mot honom.
''Det har aldrig varit några problem mellan oss...'' Började han. ''Så, vad är problemet?'' Korsade jag armarna framför bröstet. En brummande motor hördes bakom mig som fick mig automatsikt att vända mig om. Den tonade rutan hissades ner och i förar sätet satt Justin han själv med sin kalla blick brännandes på mig.
''Han är problemet.'' Morrade Daniel. 
''Jump in baby!'' Sa Justin med en raspig röst och viftade med sin hand att jag skulle komma. Nu när Daniel väl kommit och pratat med mig, sagt förlåt och på sätt och vis förklarat varför, så ville jag bara bort från honom. Att Justin var problemet förstod jag inte? Justin var problem, det räknade man lätt ut, men han var inte vårat problem.
''Jag måste gå...-''
''Snälla, stanna... Han är farlig.'' Stoppade han mig från att gå mot Justin. I detta fall var Justin min ända räddning från att vara med Daniel. Jag skulle mer än gärna godta hans hjälp i detta fall. Han tittade med hopp i ögonen på mig och ville verligen att jag skulle stanna. Men jag bara vände mig om och gick med snabba steg mot andra sidan av Justins bil, hoppade in och kunde se hur vi körde förbi honom.
''Från och med nu ska du inte umgås med honom.'' Sa Justin i en allvarlig ton. Varför ska alla be mig att göra saker? Varför ska alla bestämma över vad jag vill? Varför, är det perfekta ordet. Men jag valde att inte säga emot, eller ens säga någonting. Utan satt där tyst. Jag orkade heller inte bry mig om vart han körde, vart vi skulle hamna. Men jag kunde inte undgå att undra hur jag aldrig såg det vita huset på den gröna ängen, den dagen när vi kommit hit. Vi hade passerat ängen, men inget hus. Hur underligt var inte det? Nu var jag nyfiken och ingen kunde stoppa mig från att undra.
''Vart är vi?'' Mumlade jag chockat medan vi samtidigt steg ut genom bilen. ''Hemma.'' Log Justin.
Jag steg in genom dom stora dörrarna. Huset var stort, vitt och fint. Ljusa tapeter lyste upp den långa korridoren som funnits rakt framför mig medan till höger så fanns ett kök och till vänster en lång spiral trappa. Ett förtjust leende spred sig på mina läppar innan jag kände Justins hand greppa tag om min mjukt innan han började dra in mig i korridoren. Vi passerade passvis av dörrar tills vi slutligen nådde den han sökte efter, en stor silvrig dörr. Mina ögon blev stora som bowling klot innan jag såg hur den sakta öppnades sig. Med hjälp av Justin, som dragit i mig, hade vi tillsammans passerat dörrkarmen och satt foten innanför rummet. Rummet var stort, fortfarande ljusa väggar - nästan lite likt vad man skulle kunnat tro vara guds hus, Soffor, bord och massvis av böcker som var uppradade i bokhyllor. Jag tittade mig chockat runt och tog min egen väg. Började kolla bland dom gamla böckerna, satte mig i någon fåtölj innan jag gick fram till Justin som tagit en bok i handen. Den var blå med ett igenkänt märke som omslag - av guld.
''Jag ska visa dig något...'' Viskade han med ett mystiskt leende och tog tag i min hand igen innan han ledde mig ut genom dörren för att öppna en annan dörr som totallt chockade mig. Denna gången, var jag verkligen i chock. Ett grönt, växtfullt rum prydde väggarna, eller om det ens fanns väggar? Träd, färgglada blommor, buskar, sand, lycktor och små sjöar fanns lite överallt. Men det som mest överraskade mig, var den blåa boken Justin höll i, som nu lös i fina färger. Han drog mig bort mot en växt hängmatta som vi båda slog oss ner på innan han drog handen över omslaget och öppnade boken. En vind pust slog lätt till mot oss innan den automatiskt - av sig själv - började byta sidor i full hastighet tills den stannade på en sida med en varg på. Ur dom beige aktiga sidorna började små vargar att springa, upp på min hand och tittade granskande på mig innan dom gick upp i rök - mer som glitter, som jag sedan fångade i min hand.
''Den varg liknande varelsen, mer känd för Creatures Wolf som vandrar runt på natten är djuret som Joi Pascall skapat till sin högra hand, med andra ord, sin arme. Dom ska kriga för honom, tjäna honom troget och veta sin plickt när dom utväcklatts till en full värdig Creatures Wolf - CF.'' Läste Justin högt, alla orden försökte jag ta in, jag var tvungen att ge de tid att sjunka in. Sedan fortsatte han lika allvarligt. ''Den tredje september år 1931 dog den mäktiga Joi Pascall av dom alls mäktiga Black Worres. Hans CWolf krigare blev utan någon ledare och började sprida ut sig runt om i världen, försökte smällta in bland dom männskliga varelserna och anpassade sig till den normala kulturen. År 1950 kom dom nya Creaturens till planet Jorden, i namn: Creatures Of The Night - COTN slog sig samman med vargvarelserna och började strida mot Black Worrsen. Sedan den 15 februari år 1960 har det varit fred mellan dom goda och dom onda...'' Han pausade och vände sin blick mot mig.
''Detta är vad jag är, Holly. Detta är vad jag kämpat för i år... Detta är vad du kommer få stå ut med, för du har just satt foten i något riktigt farligt som kanske får dig att missta ditt liv.''

Ni har fått höra lite av vad han är, vem som skapat dom, lite av hans ''släkts'' historia. Om några kapitel, så kommer något oväntat, vet inte exakt om hur många kapitel, men räkna med 3-5 stycken :D 
 
Fråga: Vilken är eran favorit JB-tatuering? Alltså en av dom Justin har :)
Svar: Tycker texten han har på ryggen, måsen och den heta Tigern xD Dock tycker jag det räcker med tattoos nu <3 But its his choice and his body...
 

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Recaps © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

9 - Don't fall in love with me

 
Var allt en dröm? Hade det endast varit en dröm? Som alla andra jag haft? Men det var för verkligt för att bara vara en ynka dröm, jag hade blivit slagen... Jag hade blåmärken över hela ryggen och dom blåa ögon... Dom hade jag inte bara som ett suddigt minne. Det hade hänt och jag lät inte mig själv tro något annat. Efter en lång stund, av fundering framför den stora helkropps spegeln började jag deppigt springa ner för trappan och för första gången på evigheter hade jag vaknat i tid, klätt på mig och satt mig i köket, före alla andra. Ingen frukost på bordet som jag i vanliga fall var van vid, inga glada röster. Utan bara en skön tystnad. Det var skönt att för en gång skull vara först och i tid, men ensamt när man nu bara satt här, utan sällskap. Medan jag började ta fram olika pålägg och bröd kunde jag se Jace stiga i köket med ett brett leende
"Hur mår min syster idag?" Spred sig ett leende på hans läppar.
"Toppen..." Ljög jag och försökte tänka bort smärtan.
"Eh... Jace?" Jag tittade osäkert ner i marken med den röda tomaten i handen, ställde den på bordet och lät min blick föras upp mot honom igen.
"Vet du vem Justin Bieber är?" Jag var rädd för vilket svar jag skulle få, han kanske kände till honom? Och om jag berättat om allt som hänt... Skulle inte få honom att gilla honom mer. Men jag hade ännu inte fått något svar, så jag visste inte hur jag skulle tolka detta.
"Bieber?" Han höjde på ögonbrynen och skakade sedan på huvudet.
"Han är ingen du ska umgås med, han är trubbel." Mumlade Jace med sammanbitna tänder. Det var de jag fruktade. Jag suckade högt och började skära tomaten.
''Hurså?'' Slog han sig ner vid bordet. ''Nej... Nej, inget.'' Skakade jag på huvudet och la några tomat skivor på mackan framför mig.
''Du är väl inte med honom, hu?'' Ville han veta. Jag ljög inte om jag sa nej, för jag var inte det och kommer förmodligen aldrig att vara. Han var inte den jag trodde han var. Inte för att jag trodde något gott om honom från första början.
''Självklart inte.'' För varje gång jag ljög fick det mig mer osäker över allt som hänt. Jag började vela mellan att berätta... Eller hålla - det som hänt - hemligt för honom. Han var trots allt min bror.
''Jag måste...'' Började jag osäkert, fast nej, han har inte rätt att veta detta. ''... Gå nu.'' Sa jag nerövst, tog mackan i handen och rusade ut ur köket för att sedan pressa i mig mackan i hallen innan jag drog på mig yttergkläderna och drog. Jag satte mig i den ena bilen för att sedan börja köra mot skolan när jag märkt att min mobil var borta, jag hade i för sig märkt det redan när jag vaknat och vänt hela mitt rum upp och ner, men sedan glömt det och struntat i det. Jag vände riktning och började köra mot Quinn för att sedan utgå därifrån för att köra in mot skogen jag blivit jagad i. Även där jag mötte, Justin. Om det var en dröm eller inte, kunde jag inte skillja på. Jag visste inte riktigt vad som var verklighet och vad som endast var fantasi? Jag hade tidigt denna morgon vaknat upp i min säng, precis som om jag vaknat alla andra dagar. Bortsätt från den förfärliga smärtan som ilade i hela ryggraden. Det var inte förns då jag visste att detta inte kunde vara en dröm, det hade hänt. Jag saktade in precis utanför skogen och klev ut för att börja gå in mot den täta skogen. Jag förlitade mig på minnett just nu, vad jag kom ihåg, vilket inte var mycket. Medan minna fötter trippade över grenar och stenar var min blick upp mot himmlen. Jag skymtade trä topparna svaja till när vinden blåste till, bara att se fåglar, med andra ord... Djur, runt om kring fick mig på en gång mycket lugnare. När jag vänt tillbaks blicken kunde jag få syn på precis vad jag letat efter, min telefon. Ett lyckligt leende spred sig på mina läppar in jag rusade fram mot den och nappade åt mig den. På frambilden stod det med stora bokstäver ''Vänd dig om''. Jag svalde hårt innan gjorde som texten bett om, mina ögon mötte dom hassel bruna ögonen och en flash back om dom blåa ögonen flög förbi. Det var han, allt hände här, han räddade... Mig.
''Justin?'' Mumlade jag nervöst, osäker på hur jag skulle reagera. Visste han om att jag visste hans hemlighet? Men det är väl klart han visste, eller?
''Vad gör du här?'' Sa han stelt och tittade osäkert på mig. Då var min fråga, vad gjorde han här?
''J-jag... Jag skulle hämta min mobil som jag... Ehm... Tappade igår'' Blickade jag ner i marken. ''Du räddade mitt liv.'' Viskade jag och mötte hans ögon. Som för någon dag sedan hade dom en glimt av blott i sig som sedan försvann som ljusets hastighet. 
''Vad pratar du om?'' Försökte han förvirra mig. Men jag var säker på vad jag såg, jag var säker på att det hade hänt.
''Du vet precis vad jag pratar om.'' Han bröt våran ögonkontakt och började andas tungt, jag var rädd för vad som nu skulle hända, kanske jag bara skulle hållt det för mig själv? Inte påmint honom? Eller helt enkelt försökt inse att det bara var en dröm?
(Relaxing Piano Music Consort – Summer Piano)
''Du fucking satte dig själv i knipa... Jag... Jag var bara tvungen att, göra någonting åt det!'' Morrade han medan han rörde sig snabbt mot mig, som backade in i trädet bakom mig innan han kom tätt inpå. Hans ögon började mörkna, vilket skrämde mig och fick mig själv att glömma bort att andas för någon sekund.
''Du... Hade inte behövt visa mig allt.'' Jag tänkte på det han gjorde när jag var som räddast, de flash backen jag fick mitt i allt som fick mig att förstå vem vargen var.
''Du flippade ut, jag hade inget val.'' Skakade han på huvudet och lutade sin panna mot min. Nu kunde jag, som den kvällen vid ballkongen, känna hans varma mint andedräkt mot mina läppar slå till i jämna mellanrum.
''Nu vet jag vem du är, Bieber.'' Viskade jag mot hans läppar. ''Du vet vem jag är, men inte min historia.'' Viskade han tillbaks, fortfarande allvarlig.
''Du kan alltid berätta den...'' Ett flin spred sig på mina läppar och jag blev allt mer avslappnad ju längre jag spenderade tiden i hans armar, tryckt mot trädet.
''Det räcker med vad du redan fått reda på.'' Skakade han flinandes på huvudet.
''Du kan lita på att jag inte säger något.'' 
''Hur ska jag kunna lita på dig?'' Frågade han fundersamt och försökte typ läsa mina tankar eller något så intensivt som han tittade i mina ögon.
''Du får helt enkelt bara göra det.'' Ett mjukt leende spred sig på mina läppar. ''Håll det, så lovar jag att inte döda dig.'' Jag skrattade lågt innan jag puttade bort honom ifrån mig. Men jag visste att någonstanns i den skämtsamma rösten, fanns det en del sanning.
''Kan du lova en sak till.'' Han började närma sig mig igen och satte sin hand på min kind för att smeka bort ett hårstrå. Medan han satte en mörk hårslinga bakom örat och tittade mig djupt in i ögonen sa han
''Lova att inte falla för mig.'' Det fick min blick att vika undan, mina hjärtslag att bli få och den varma känslan i kroppen att sjunka. Var det på något sätt en besvikelse att höra de av honom? Kanske det var det... Eller så var det bara något jag trodde. Jag kanske gömde mina - rädda hatfulla - känslor genom att bilda nya. Genom att tro att jag fallit för honom.

Så... För er som var osäkra över om det var Justin - vargen - så har ni antagligen fått reda på det nu :D Med andra ord, ja... Justin är vargen. Hur det är möjligt att han är det? Ja... Det får ni reda på senare! ;)
 
Fråga: När fyller alla mina fina läsare år? ^^
Svar: Här var det ett april barn! xD
 

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Recaps © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

8 - ''Justin?''

''Är du färdig?'' Mumlade jag och väntade på att han skulle låta mig gå. Hans hand gled sakta ner mot min svanskota och hjälpte mig att stå upp normalt, fortfarande tryckt mot hans överkropp. Han böjde sig försiktigt mot mitt öra och viskade långsamt
''Glöm inte bort vem jag är.''
 
Hans raspiga röst, meningen och hans allvarliga ansikte. Det gick bara inte att glömma. Glöm inte bort vem jag är.  Det skulle jag inte, för den killen, som hade mördat någon på en fest, gick inte att glömma. Han var som en tumör som satt sig i huvudet, den försvann inte och blev bara större för varje gång jag tänkte på honom. Under den svarta natthimmlen hade han lämnat mig, efter att sagt sin sista mening, hoppat ut genom ballkongen och försvunnit iväg i det mörka. Det fick mig att vilja veta mer om honom, veta hans historia.
''Holly! Quinn!'' Ropade min syster från nedervåningen. 
''Är du säker, på att du vill med till skolan, för du får stanna kvar här om du vill.'' Undrade jag för säkert tionde gången. Som innan, nickade hon övertygande och log.
''Helt säker.'' Sa hon innan hon lämnade mitt rum för att trippa ner för trappan med mig hack i häl. Så gullig som mamma varit, hade hon gjort frukost till båda och tagit upp det till mitt rum då hon visste att Quinn var ledsen över en anleding. Men jag har inte berättat, bara hoppats på att dom skulle förstå... Vilket dom gladligen gjort.
''Vi kommer!'' Ropade jag på väg mot hallen, dörren stod vidöppen och vid bilarna stod alla redo för att bara köra. Vi drog på oss skorna och väskorna innan vi rusade ut mot resten och körde iväg.
''Vet Justin om det?'' Viskade jag i Quinns öra. Hon skakade snabbt på huvudet. ''Han får inte heller veta.'' Viskade hon i en rädd ton. Det var som om han skulle döda henne ifall han fick reda på det. Som om hon var rädd för de att hända. Efter några minuter i en tyst bil, hade vi hamnat på skolan och börjat ta oss mot ingången. Givtevist så var både Chanel och Justin där, båda på var sin sida av korridoren. Bådas blickar var på mig, men Chanels var den värsta. Hon borrade sig in i mig och fick en obehaglig känsla att bubbla upp. I för sig så tittade alla på mig, eller oss. Jag visste inte om det berodde på ryktet, eller att Quinn Fabrey gick med mig, istället för med Chanel. Jag vägrade möta någon av deras blickar. Speciellt Justins blick. Som skulle få mig att vilja veta mer, nästan få ångest över hur mystisk han var. För jag visste att han var speciell, mer än att ha förmågan att döda, utan mer än så.
''Glöm inte att ni har prov imorgon!'' Sa Mr Danglers gamla röst, men ingen lyssnade, förutom jag... Som lyssnade, men inte brydde mig. Alla greppade tag om sina böcker och försökte - alla samtidigt, att gå ut genom den lilla dörren. Jag stod sist, alltså fortfarande inne i klassrummet och väntade på att få komma ut, vilket jag så småning om gjorde. Jag hade inte skymtat Daniel idag, inte någonstanns. Han hade heller inte ringt mig igår kväll eller smsat, vilket jag hoppats på. Kanske en ursäkt för att beteet sig så konstigt. Men jag fick inget utav de. Utan en gråtandes Quinn strax efter. Vilket tog upp min tid och mina tankar. Sedan igår kväll var hon och Justin dom ända i mina tankar. 
''Hänger du med och pluggar hos mig ikväll?'' Undrade en vänlig röst bakom mig. Jag vände mig om och fick syn på Quinn med ett leende. Det glädjer mig att hon - även fast hon var med barn och hade det svårt - ändå mådde så bra. Jag hade inget bättre för mig och hon behövde någon som hon kunde lita på, någon som fångar henne när hon faller.
''Gärna.'' Log jag och nickade. Hon följde mig glatt till mitt skåp och båda tryckte in våra böcker. Idag av alla dagar skulle vi sluta klockan 4. Vilket störde mig då jag inte hade någon lust för fler lektioner. Jag var dö trött, efter den långa natten. Först och främst hade Quinn gråtit ända tills 12 på natten, pratat om andra saker som fått henne att gråta mer än barnet, mina jobbiga mardrömar och Justin som väckt mig senare den natten. Inget av dom sakerna underlättade att få en bättre sömn, jag var i princip uppe hela natten.
''Hur är det mellan dig och Chanel?'' Bröt jag tystnaden.
''Hon hatar mig.''
''Gör hon väl inte?'' Skakade jag osäkert på huvudet. ''Det gör hon visst, men jag bryr mig inte'' Hon suckade högt och tittade ner på sina fötter.
''Vi har kännt varandra i en evighet, men just nu känns det inte som om det har någon betydelse om vi är vänner eller inte.'' Hon slickade sig om läpparna och mötte min blick.
''Dessutom är det kört nu, jag bär hennes killes barn. Vår vänskap tar slut här och nu.''
 
Det var alldeles kolsvart ute och jag skulle gå hem, själv.
''Är du säker på att du inte vill ha skjuts hem?'' Undrade Quinn för tredje gången. ''Helt säker.'' Ljög jag och kramade mjukt om henne innan jag steg ut genom dörren. Jag skulle tackat jag till skjuts om det inte vore för allt som hänt Quinn. Jag ville inte vara till besvär. Jag drog jackan tätare om min kropp när jag kände en kall bris mot mig. Jag var rädd, skakig och nervös över att ingen mer än jag gick på gatan. Endast dom få gatolycktorna lyste upp min väg och gjorde det mindre läskigt. Men hjärtat var fortfarande i halsgropen. Mitt på den svarta natthimmlen hade den vitlysande månen tagit plats. Mitt hjärta slog fortare och fortare när jag hörde tunga steg några meter bakom mig. Medan jag började springa kunde jag skymmta en man bakom mig som nu börjat öka farten. Jag knep ihop med ögonen medan jag gjorde en skarp sväng in mot den mörka skogen. Egentligen hur dumt som helst. Jag borde hållt mig på gatan... Min kondition var inte den bästa så håll hade jag fått för länge sedan. Det blev svårare att andas men jag vägrade att ge upp, jag vägrade att stanna och överlämna mig till mannen som jagade mig. Mina ben saktade motvilligt ner, min energi var slut och allting runt om mig totallt snurrade. Jag vände mig om för att se mannen... Men han var borta. Hade jag skakat av mig honom? Hade han gett upp och vänt om? Är han kanske fortfarande här... Och väntar på att vad jag nyss gjorde, skulle göra? Stanna upp. Jag flåsade högt och tittade mig rädd omkring för att känna hur jag flög mot ett träd, min rygg smällde till i den och jag föll smärtsamt ihop. Min syn var suddig, men jag kunde fortfarande se hur han rörde sig mot mig med något i handen. Jag satte mina händer mot marken som stöd, försökte lyfta på min överkropp men föll bara ihop igen.
''S-snälla...'' Viskade jag med smärta i rösten. Tårar började rinna ner för mina kinder. Det kändes hopplöst att ens försöka att få honom att låta mig gå. Varför skulle någon vilja göra såhär mot mig? I så fall varför just... Mig? Jag kunde se honom tydligare, hur han hårdare kramade den tjocka trästocken i handen. Han höjde på armen och skulle precis till att slå mig när någon flög på honom... Eller med andra ord, något. Hela jag ryckte till när jag hörde det morrande ljudet. Jag backade in i trädet och brydde mig just nu inte om smärtan utan stirrade på djuret framför mig.
E-En varj... Jag andades högt och kände pullsen öka. Med dom stora, vita tassarna började den smyga fram till mig. Blicken borrade sig in i mig, jag skulle dö. Jag knep hårt ihop mina ögon och förberedde mig på en värre smärta en vad jag redan hade. Me inget hände, det ända jag kände var en varm, flåsande andedräkt i ansiktet. Jag tog ett djupt andetag innan jag försiktigt öppnade mina ögon för att sedan möta ett par kristall blåa ögon. Kroppen var trippelt så stor som en normal varj kropp brukade vara och denna verkade inte vara... Farlig. Jag visste inte vad jag skulle göra, drivas av panik och börja springa därifrån - med risk av att dö, eller sitta kvar och vänta på att den ska gå. Jag mötte dom blåa intensiva ögonen och kände en konstig känsla inom mig. Något var bekant med dom ögonen. Jag visste inte bara vad? Jag hade lugnat ner mig, men inte vågat bryta ögonkontakten. Den började närma sitt huvud och tryckte försiktigt sin panna mot min...
 
Jag suckade högt och drog ut matte böckerna innan jag smällde igen skåpet och vände mig om för att möta ett par ljus bruna ögon, kraftiga ögonbryn och tydliga käk ben. Jag svalde hårt och kunde inte släppa blicken från honom 
 
''Snälla döda mig inte!'' Pep jag till och knep ihop med ögonen av rädsla. ''Ta det lugnt.'' Mumlade han och tog ett bloss av cigarrett som vilade mellan hans fingrar, röken pös ut mellan hans läppar och vände sin blick långsamt mot mig, men jag kunde inte se hans ögon då han satt på sig ett par tonade raybans
 
''V-vad ska du göra med mi-g?'' Frågade jag med en darrig röst och kollade försiktigt på honom.
''Ta dig till skolan.'' Mumlade han med en cigarrett mellan läpparna.
''Lovar du?'' Ville jag försäkras om. Det var något att han sa det, men att lova skulle få mig ännu säkrare på att det han talade var sanning.
''Jag lovar.''
 
''Om du berättar för någon om vad som hände igår... Kommer jag att döda dig.'' 
''Jag vill höra dig säga det!'' Morrade han och hans grepp hårdnade. Jag hade stirrat med rädda ögon på honom medan han flertals av gånger sagt att jag ska lova att inte berätta för någon. Men jag varken vågade andas eller säga ett pip. Jag hade inte ens fått reda på hans namn?
''Jag lovar...'' Mumlade jag och vågade slutligen att möta hans svarta ögon. ''Justin.'' Det var som om han läst mina tankar och bara svarat på det. 
 
Mina ögon slogs upp och var fyllda med tårar. Han lutade sig ifrån mig och tittade granskande på mig.
''Justin?'' Viskade jag.

Nämen oj! Vad hände där :O Förvirrande? Spännande?
 
Fråga: Favorit färg(er)?
Svar: Lila, blå och vit xD
 

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Recaps © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

7 - You got me

 
''Holly!'' Ropade hon efter mig. jag stängde ute hennes röst, totallt och gick ner mot köket när det knackade hårt på dörren. En irriterad suck lämnade min strupe innan jag stampade mot dörren, tog tag om handtaget och ryckte upp dörren. Mitt ansikte mjuknade och hela jag fick nästan skuldkänslor för att jag reagerat så hårt. 
''Får jag komma in?'' Hennes ledsna röst fick mitt hjärta att spricka och hennes rödsprängda ögon var som en nål som stack igenom min bröstkorg. Vad hade hänt? 
 
Genom att se henne stå där och gråta, fick mig att bli ledsen. För egentligen ingen anledning alls. Det kändes bara helt fel. Jag hade absolut inget emot henne. Hon verkade... Anorlunda jämfört med dom andra.
''Quinn? Vad har hänt?'' Mumlade jag medan jag drog in henne i en hård, omsårgsfull kram. Det kändes bara rätt i detta läge att ge henne en kram, att visa att jag finns för henne. Det kändes på något sätt konstig, att jag kände så. Hur jag nästan behandlade henne som en vän jag kännt hela mitt liv. Men så kändes det, som om vi kännt varandra sedan dagis.
''Holly nu går du...-'' Mammas arga röst tonade ut när hon fått syn på mig med armarna runt gråtande Quinn. Jag antog att mamma inte hade en aning om vem hon var och vad hon gjorde här. Men jag brydde mig inte just nu, jag brydde mig inget annat än om henne och vad som hänt. Jag hoppades även att mamma skulle läsa av situationen och låta mig fixa detta innan hon skulle kasta sin ilska på mig.
''Inte nu mamma.'' Viskade jag och gick långsamt förbi henne, upp till övervåningen och in i mitt rum utan att någon utav oss sa ett ord. Jag hjälpte henne att sätta sig ner på sängkanten och satte mig sedan själv bredvid henne, inte riktigt säker på om jag skulle började ställa frågor - om vad som hänt, eller bara låta henne sitta en stund, i tystnad.
''Förlåt, för jag tränger mig på... Men jag hade ingen annan att gå till.'' Pep hon till och jag kunde lätt se att hon försökte hålla in tårarna som ville spruta ut.
''Du gjorde mig bara en tjänt.'' Sa jag och tvingade fram ett leende för att lugna henne. Jag slapp att prata med mamma.
''V-Vill du berätta vad som hänt?'' Undrade jag tyst och tvingade mig själv till att inte försöka se så nyfiken ut, för det kunde jag inte undgå att vara. Hon blickade ner i sina knän och några tårar föll mot benen. Jag såg hur mycket smärta hon hade, psykiskt. Som om hon fick ont av att tänka på vad som nu hänt.
''Du behöver in...-''  
''Jag är gravid...'' Hon knep ihop med ögonen och lät tårarna rulla ner för hennes rosen röda kinder. Mina tankar som var i gång, slutade plötsligt att låta i huvudet. Den nyfikna rösten försvann och jag var nära på att sätta - helt vanligt syre, i halsen.
''V-a?'' Pep jag till och kunde inte tro vad jag nyligen hört. Det var som om jag var pappan, det kom som en chock, nästan en mardröm. Hon var 18, hon kunde inte ta hand om ett barn.
''V-vet du vem pa-ppan är?'' Stammade jag oroligt och kramade mjukt om hennes lena hand. Hon rullade in sina läppar och öppnade försiktigt sina rödsprängda ögon innan hon mötte mina.
''Justin... Justin Bieber.'' Hon blev alldeles röd i ansiktet, precis som om hon skämdes. Jag bröt våran ögonkontakt och tittade ner i mina knän. Justin? Som i mördaren Justin? Jag visste inte vad jag kände just nu, jag var i chock. Dels för att hon gravid, sedan för att pappan visade sig vara... Justin.
''F-förlåt... Jag borde inte kommit hit. Jag hade bara ingen stanns att ta vägen.'' Hon ställde sig upp och började gå med snabba steg mot dörren. Justin är pappan? Han är den jävla pappan till hennes barn? Han har förstört hennes liv! Jag sträckte min arm och tog tag om hennes hand i ett hårt grepp.
''Stanna...'' Mumlade jag och försökte får bort tankarna om Justin. Jag drog ner henne på sängen igen och lät tystnaden lägga sig som ett lager över rummet.
''Har du berättat för dina föräldrar?''
''Dom skulle dödat mig!'' Tjöt hon och slängde händerna mot ansiktet. ''Men... Chanel då?'' Varför mig? Jag var den nya tjejen, tjejen ingen gillade på grund av att Chanel - bitchen - startat ett dumt ryckte... Horan som själ tjejernas killar. Tack vare att jag öppnade min stora mun, för att säga emot henne. Well... Jag fick mina konsekvenser!
''Hon skulle dödat mig... Slaktat mig'' Jag tittade förvirrat på henne ''Justin är hennes kille...'' Mumlade hon slutligen. Det fick mig att förstå precis. Varför hon valt mig före de andra. Jag kände mig inte riktigt som det tredje hjulet. För jag visste att hon hade många fler vänner att gå till, men hon valde mig.
''Lite frukt till damerna.'' Kom pappa in rusande. Jag slog mig mentalt i ansiktet innan jag suckade högt.
''Pappa det är inte läge för det nu.'' Stönade jag men tog ändå mot brickan, jag hade inget val, han släppte de  i knät på mig.
''Ät lite så ska ni se att det hjälper.'' Log han innan han steg ut genom dörren, stängde den och lät oss vara ifred, igen.
''Förlåt för att han är så pinsam.'' Skakade jag ursäktande på huvudet och ställde det på nattdukslådan.
''Nej, det är jätte gulligt... Jag önskar mina föräldrar kunde vara lite mer som... Honom.'' Ett sorgset leende sperd sig på hennes läppar medan hon sträckte sig efter en skål. Nu kände jag mig ännu mer illa till mods. Som om jag råkat röra hennes öma punkt.
''Dom är jämt upptagna, med sitt jobb. Eftersom båda äger varsit företag. Dessutom är jag det ända barnet i familjen, det gör inte saken direkt bättre.'' Mumlade hon innan hon tryckte in några jordgubbs kubar av glass i munnen. Det kändes fel att skicka hem henne efter att fått reda på att hon är gravid med en mördare. Jag såg Justin som endast en mördare. Det var den ända sidan av honom jag fick se. Vilket gjorde det svårt för mig att se honom som något annat än det.
''Du har mig... Och du får gärna sova här.'' Ett leende spred sig på hennes läppar innan hon tacksamt nickade på huvudet.
 
Jag kände hur en kall vindpust slog till min kropp och rysningar for genom hela mig. Ett knarrande ljud hördes vilket fick mig drivas till panik. Jag sneglade mot Quinn som sov innan jag försiktigt slängde av mig täcket, smög över till ballkong dörren som stod öppen och kände en kall hand tryckas mot min mun som fick mina ögon att förstoras och mig att skrika. Men inget kom ut, inte ett ändaste litet ljud ville ut. Jag började splattra och sparkas men slutade när jag hörde den raspiga rösten viska i mitt öra.
''Kommer du ihåg mig?'' Och det gjorde jag... Mycket väl. Hans hand släppte min mun när han slutligen släpat ut mig på ballkongen och stängt efter oss.
''Vad fan gör du här, Justin!?'' Tjöt jag och tittade argt på honom. ''Vi var överrens om att du inte skulle säga något till någon.'' Han började sakta ta steg för steg, mot mig med en hotande blick.
''Vad är det du pratar om?'' Höjde jag på ögonbrynen och började bli lite små rädd för vad han hade tänkt att göra med mig.
''Du fucking vet vad jag pratar om!'' Jag tittade lika förvirrat på honom som innan och förstod inte ett skit. 
''Jag hörde fan i mig vad Chanel och du bråkade om i morse! Du berättade för henne... Eller hur?'' Han stod så nära att hans andedräkt slog mot mina läppar. Mint, var vad jag kunde beskriva doften. Jag tittade djupt in i hans ögon och skakade på huvudet.
''Är du dum Bieber? Tror du seriöst att jag om någon skulle berätta för... Var Chanel?'' ''Du är seriöst dum, hon såg oss komma till skolan tillsammans.. Thats it!'' Slog jag ut med armarna och backade några steg tills jag kände räcket smälla till min svanskota. Han gick snabbt fram till mig och tryckte sin överkropp mot min så hela min överkropp nästan hängde över räcket.
''Tror du jag ska tro på det?'' Viskade han mot mina läppar medan hans arm slingrade sig bak mot min rygg och lät mig vila mot den, så jag slapp känna den äckliga känslan av att när som helst falla.
''Jag tror inte, jag vet att du tror på det, för jag är inte så dum.'' Viskade jag och lät min blick sugas in i hans. Det var magiskt, men läskigt på samma gång. Hur jag blev förtrollan av hans gyllen bruna ögon, som hade en glimt av blått i sig. Bara sådär plötsligt, glimtade dom till och den bruna färgen var på plats igen.
''Är du färdig?'' Mumlade jag och väntade på att han skulle låta mig gå. Hans hand gled sakta ner mot min svanskota och hjälpte mig att stå upp normalt, fortfarande tryckt mot hans överkropp. Han böjde sig försiktigt mot mitt öra och viskade långsamt
''Glöm inte bort vem jag är.''

*Flinar stort* Lite Holly och Justin moment där ;) Vad tycker/tror ni om att Quinn är gravid och att pappan är självaste Justin? :O 
Skolfoto imorgon... Tagga bli ful på bilderna *Skrattar nervöst* xD Någon som tagit ännu?<3
 
Fråga: Hur många - som har apple/iphone - har laddat ner IOS7? (sorry för så dålig fråga, har slut på fantasi!)
Svar: Amaziiing säger jag bara! Tycker det blivit så mycket coolare, inte jätte snyggt, men grymt bra! xD
 

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Recaps © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

6 - Im sorry, okey?

''Daniel...'' Kom som en viskning ur mig. Han tittade med en arg blick på Justin... Sedan på mig, skakade på huvudet och gick därifrån. Jag tittade upp på Justin som nu hade fått alldeles kol svarta ögon innan han tog tag i min överarm och viskade
''Om du berättar för någon om vad som hände igår... Kommer jag att döda dig.'' 
 
''Jag vill höra dig säga det!'' Morrade han och hans grepp hårdnade. Jag hade stirrat med rädda ögon på honom medan han flertals av gånger sagt att jag ska lova att inte berätta för någon. Men jag varken vågade andas eller säga ett pip. Jag hade inte ens fått reda på hans namn?
''Jag lovar...'' Mumlade jag och vågade slutligen att möta hans svarta ögon. ''Justin.'' Det var som om han läst mina tankar och bara svarat på det. 
''Holly.'' Jag sänkte min blick och började sedan gå därifrån. Utan att slänga en sista blick på honom steg jag in genom skoldörrarna och blev attackerad av en svarthårig tjej.
''VART FAN HAR DU VARIT!'' Skrek hon mig bokstavligen i ansiktet. Jag knep ihop ögonen och drog axlarna upp mot huvudet innan jag försiktigt kikade med ena ögat på henne. Den svarthåriga tjejen visade sig vara min syster, min oroliga syster.
''H-hos... Quinn.'' Mumlade jag och försökte se så övertalande jag bara kunde på henne. Idiotsikt svar! 
''Quinn Fabrey?'' Hon tittade chockat på mig. ''Mhm.'' Nickade jag på huvudet medan jag tog mig igenom den långa korridoren och gled fram till mitt skåp med Izzy hack i häl.
''Hur i hela friden blev du vän med henne? Du vet att hon är en Cheerleader va?'' Hennes oroliga sida var som bort blåst, tack och lov!
''Det är inget fel med Cheerleaders.'' Morrade jag och drog ut mina Kemi böcker som jag sedant tryckte mot bröstet.
''Men det är fel på denna skolans Cheerleaders.'' Hon korsade armarna framför bröstet och tittade misstänksamt på mig.
''Tro det eller ej! Men jag var hos henne, hela kvällen!'' La jag huvudet på sned och fick syn på - killen som tydligen hette - Justin gå en bit bakom Izzy. Hela min kropp stelnade till och jag mer än gärna ville sjunka under jorden. Inte för att han var här, eftersom han inget annat än kunde gå till skolan som alla andra, utan de faktum att jag hatade att bli påmind om kvällen då hela det dramatiska hände. Det var bara så himla ironsikt, att det skulle hända mig. Just mig!
''Holly!'' Ett gält tjut for genom mina öron och fick mina ögon att stängas. Innan de öppnades och mötte den mest hatade personen, enligt mig, även den personen jag absolut inte ville träffa.
''Chanel.'' Jag kom att tänka på att vi, varje gång vi möts, säger namnen först, innan vi börjar prata... Om vad hon nu vill klaga om.
''Vad är det klagomål för idag?'' Korsade jag armarna. Izzy stod tyst bredvid mig och pendlade med sin blick mellan oss två.
''Jag hörde att du kom hit med min pojkvän? Du försvann från festen igår kväll... Även Justin!'' Hon drog slutsatsen till att vi drog tillsammans, frivilligt. Lilla fröken jag-är-en-bitch vet absolut ingenting! Jag sneglade mot Izzy som nu började tvivla över vad jag berättat om Quinn historian och kansken skulle lyssna på vad Chanel hade att säga, kanske till och med tro på vad hon sa? Fast det förvånade mig inte, eftersom det hon säger, eller kommer säga, är ren sanning.
''Falskt, lilla gumman.'' Jag brydde mig inte ett skit ifall jag var en bitch nu, inte för att jag var en sådan person. Jag kände bara för att inte vara snäll, tyst och lydig just nu. 
''Men berätta då för mig varför jag såg dig och Justin ute på parkeringen!'' Tjöt hon så allas blickar for på oss, även - åh nej - Justin och hans gäng stirrade på oss. Speciellt Justin som säkert trodde att Chanel hade sätt oss på festen, då han... Mördade killen och kidnappade mig.
''Kan du sluta vara så känslig Chanel!'' Tjöt jag och spände blicken i henne så hon höjde ögonbrynen och tittade chockat på mig. 
''Du överdriver om exakt allt! Kan du sluta bete dig som en bitch och försöka bry dig om honom istället för om alla ryckten som är om honom!? Det är så jävla omoget!'' For ur min mun, utan att jag hann stoppa mig själv till att säga de jag egentligen bara tänkte i huvudet. Jag rullade in läpparna och vände mig mot Izzy, som tittade lika chockat på mig som jag själv var, sedan mot Justin... Som också var chockad, Quinn... Som idag verkade alldeles ledsen. Slutligen blickade jag ner i marken och började med snabba steg ta mig förbi alla stirrade och tysta elever ändan in till tjej toaletterna. Stängde dörren och låste för att sedan slå mig ner på toalocket och ta några djupa andetag.
 
Jag smällde till ytterdörren och slängde av mig alla kläder för att tillsammans med min mobi, tryckt mot örat, ringa Daniel för att be om ursäkt för igår kväll. Jag hade ingen lust till att göra det. Men vad hade jag mer för val när han imorse var riktigt arg på mig? Signaler surrade i luren tills en raspig röst svarade.
''Hallå?'' Mumlade han. ''D-Daniel, hej!'' Började jag stammandes medan jag trippade upp för trappan.
''Vad vill du?'' Han var sur, kanske fortfarande arg? Eller irriterad? Jag kunde inte läsa av honom via det lilla jag fick höra. Men han var inte glad, det listade an lätt ut.
''Jag vill bara säga... Förslåt.'' Jag slängde mig på min mjuka säng och snurrade runt på rygg för att kunna titta upp i taket.
''Mm...'' ''Det var inte meningen att försvinna sådär!'' Började jag ursäkta mig för igår kväll. Det var ju inte meningen, för jag hade inget val, right?
''Men du gjorde det... Ändå.''
''Jag säger förlåt! Vad är det du inte förstår!?'' Jag började genast bli upprörd över hans kaxiga och uppkäftiga attityd. Jag liksom ringde upp honom för att be om ursäkt, över att jag gjort honom arg och lämnat honom. Så svarar han och slänger massa uppkäftiga ord rakt i ansiktet på mig.
''Du var med Justin!.'' Sedan kom jag på hur han reagerade första dagen i skolan... 
 
''Ser att du mött Chanel Holt.'' Sa en hes röst. Jag ryckte till och vände snabbt min blick mot rösten. Ett leende spred sig på mina läppar när personen såg ut att vara vänlig, som Chanel inte var. 
''Är hon så mot alla.'' Undrade jag med en rynka i pannan. ''I princip.'' Skrattade han.
''Speciellt dem som stöter på hennes kille.'' Flinade han och slängde en blick på den brunögda killen som jag innan kollat på. Ett skratt lämnade mina läppar och min blick fördes ner mot marken.
''Jag är inte intresserad av honom.'' Skakade jag leendes på huvudet och mötte hans blick.
''Bra, för han är inte bra nog för dig.'' Skakade han på huvudet. 
 
Det var som om han precis visste vad Justin var kapabel till. Som om han visste vem Justin var, vad han gjorde och att han var kriminell. Hur? Frågar jag mig då.
''Varför har du problem med det!?'' Tjöt jag och satte mig upp. ''Vet du vad... Svara inte på de! Jag försökte säga förlåt, men jag antar du inte förlåtit mig då, om du ändrar så vet du att jag finns här...'' Suckade jag, klickade samtalet och slängde mobilen bredvid mig.
''Holly Beleza Lightwood!'' Sa en sträng röst och dörren flög upp. Snälla... Inte mer drama.
''Vad är det mamma?'' Mumlade jag och tryckte ansiktet mot kudden. ''Vart i hela friden har du hållit hus!? Vi har varit jätte oroliga och var nästan tvungen till att ringa polisen!'' Skrek hon och gick mot mig, vad jag antog eftersom jag inte ville se eller höra henne just nu. 
''Snälla mamma, jag har haft en dålig dag och orkar verkligen inte att prata om det nu.'' Stönade jag medans jag ställde mig upp och gick ut ur dörren.
''Holly!'' Ropade hon efter mig. jag stängde ute hennes röst, totallt och gick ner mot köket när det knackade hårt på dörren. En irriterad suck lämnade min strupe innan jag stampade mot dörren, tog tag om handtaget och ryckte upp dörren. Mitt ansikte mjuknade och hela jag fick nästan skuldkänslor för att jag reagerat så hårt. 
''Får jag komma in?'' Hennes ledsna röst fick mitt hjärta att spricka och hennes rödsprängda ögon var som en nål som stack igenom min bröstkorg. Vad hade hänt?

Är man king så är man ;) Detta kapitlet skrev jag till dig, Anonyma tjejen för din gulliga kommentar!
 
Fråga: Vilket föredrar ni: Att läsa böcker eller noveller på internet?
Svar: Noveller helt klart, har svårt för att hitta någon bra bok jag kan läsa :/ tips?<3
Älskar er mina söta läsare! Kommentera nu en massa!<3
 
Btw, Har inte renskrivit, så ursäkta för stavfel!
 

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Recaps © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

5 - Its a promise

''Du stannar här och gör inget. Fattar du?'' Utan att vänta på mitt svar smällde han igen dörren som fick mig att rycka till. Tårar började rinna ner för mina kritvita kinder, hela jag var säkert kritvit. För jag var rädd, livrädd. För exakt allt just nu. Jag skulle förmodligen aldrig få komma hemma, kanske ruttna i detta rummet? Eller bli dödad som killen... Bilden spelades upp i huvudet gång på gång. Jag la mig långsamt ner på den hårda sängen, kröp ihop med benet tätt intill mitt bröst och drog fram halsbandet som hängde runt halsen innan jag kramade den hårt med ihop knipna ögon. 
 
Fucking ashole! Hur kunde det hända!? Hur kunde hon stå där, titta på när jag sköt idioten och sedan hamna här? Jag är en sådan jävla idiot som tar med henne hit. Fan! Jag stampade argsint ner för trä trappan och rusade ner mot köket där alla stod med blickarna brännandes på mig.
''Vad fan har du gjort.'' Skakade Mathew på huvudet. ''Jag var tvungen!'' Tjöt jag och slog näven i väggen, så ett stort, svart hål bildades. Men det var ingen som brydde sig, detta huset var en skit håla, heller inte de huset vi bodde i.
''Du kunde fucking dödat henne istället för att ta med henne hit!'' Morrade Chace. Min lillebror, i mitt gäng. Det var en av de dummaste ideerna någonsin, om det inte vore för att han var en av oss.
''Du vet att vi inte dödar... Tjejer.'' Spottade jag irriterat innan jag drog min hand genom håret. ''Ett undantag skadar inte.'' Ryckte han känslolöst på axlarna.
''Du är fucking dum huvudet! Vi. Dödar. Inte. Tjejen. Fattar du de!?'' Jag flög mot honom och tog stryptag runt hans hals. Jag ville mer än gärna göra mig av med henne. Men det var mot allt, att döda tjejer, kvinnor eller barn. Där gick gränsen. När jag såg hur hans ansikte blev alldeles rött av blodtrycket så lät jag honom falla ner på sina ostabila ben. Ibland går han mig verkligen på nerverna.
''Du rör inte henne.'' Pekade jag bestämt mot honom innan jag stampade ut genom köksdörrarna och marscherade upp mot övervåningen. Jag ville att de skulle lyssna på mig, jag var ledaren! Jag bestämde, vilket menas med att de skulle lyssna och göra som jag sagt till dom att göra. Inte tvärt om. Jag tog några tunga steg mot dörr nummer 2 och ryckte upp handtaget innan jag stannade upp och lät mina flåsande andetag att låta mindre. Den brun håriga tjejen låg ihop kurrad på sängen med stänga ögon. Hon hade somnat och hennes maskara hade runnit. Hon hade gråtit, det var inte något jag tvekade över, heller inget jag kände skuldkänslor för. Jag kände bara panik innom mig, vad skulle jag göra med henne? Jag kunde inte döda henne, inte hålla henne fången i detta huset för evigt. Hon måste få komma hem, till sin... Familj. Jag lutade mitt huvud mot dörrkarmen och lät mina blick vila på henne. Sedan kom jag på mig själv... Det var i mitt hus, mitt rum och i min säng hon sov i. Detta var stället jag kunde känna mig privat i. Köra ut alla tankar av ångest och ilska i. Jag drog av mig min svarta tröja innan jag sjönk ner i fåtöljen bredvid och lutade huvudet mot handflatan. Efter denna långa dagen, orkade jag knappast att andas, jag var död vid detta lag. Jag behövde komma bort för ett tag. Från allt och alla... Även mig själv.
      
Hela jag ryckte till och överkroppen flög spikrakt upp med uppspärrade ögon. Jag kände hur min panna hade svett kristaller som hängde, velade om de skulle släppa taget och rinna, eller bara hänga kvar. Jag gnuggade mina ögon innan jag slog över benen mot sängkanten och mötte ett par bruna ögon. Sedan åkte min blick ner mot den vältränade magen som fick mig att dö. Jag harklade mig innan jag slängde över benen mot sängen igen, för att inte bli utskäld av att jag tänkt gå upp, vilket han säkert aldrig skulle tillåta mig att göra. Jag ville inte att den uppkäftiga killen skulle poppa upp igen. För... Om jag kan undvika honom, gör jag det mer än gärna. Min blick släppte honom för en sekund för att sedan kunna stirra tomt mot den ljusa väggen framför mig. För att slippa möta hans blick och bli påmind om hela gårdagen. Det fick läskiga ilningar att gå genom min kropp som en blixt. Jag visste inte om jag skulle vara tyst, eller om jag kanske skulle prata? För att liva upp stämningen?
''Du har ett badrum där, kom ner om 5.'' Lämnade hans mun innan han ställde sig upp och steg ut genom rummet. Jag svalde hårt och kände hur lättnaden rann som en flod över mig när han lämnat mig ensam. Vad skulle jag få gå igenom sen? Skulle han döda mig? Eller plåga mig? Samma frågor hela tiden, dom bara går runt och runt i huvudet, utan att få något svar. Jag gjorde som han sa, för att slippa konsekvenserna. Steg in genom badrums dörrarna och hamnade i chock när jag mött min spegel bild. Först och främst, mitt smink hade kletat ut sig och hela mitt ansikte såg ut som en clown som sminkat sig, sen... Den blåa färgen i ögonen var ännu kvar. Jag ville slita ur mig de! Jag kände mig inte som... Mig. Jag satte snabbt på kranen och kupade mina händer under det rinnande vattnet innan jag slängde det i mitt ansikte, gnuggade bort all smink och torkade mig sedan med en handduk som hängde på en krok jämte mig. Efter det var jag klar och om jag nu hade rätt... Så hade det gått exakt fem minuter. Jag skyndade mig ut ur badrummet, ut ur rummet och krockade med en muskulös kropp.
''F-förlåt.'' Stammade jag nervöst och kollade upp på den brun håriga killen framför mig. Hans blick var hård, kall och avspeglade... Absolut ingenting. 
 
Dom var kristall blåa, exakt som mina var just nu. Han tittade mig i ögonen, öppnade munnen för att säga något, men lät blir och steg sedan förbi mig utan att yttra ett ord. Jag skakade av mig den konstiga känslan som spridit sig i magen och trippade nervöst ner för trappan och mötte dom igenkända bruna ögonen. Han steg ut genom dörren och väntade på mig då jag sedan steg ut genom dörren och började gå mot samma bil jag åkt igårkväll. Vi hoppade in och började köra ifrån huset. Sakta men säkert kom det en till, likadan, bil efter oss med resten av killarna i.
''V-vad ska du göra med mi-g?'' Frågade jag med en darrig röst och kollade försiktigt på honom.
''Ta dig till skolan.'' Mumlade han med en cigarrett mellan läpparna.
''Lovar du?'' Ville jag försäkras om. Det var något att han sa det, men att lova skulle få mig ännu säkrare på att det han talade var sanning.
''Jag lovar.'' Nickade han och mötte min blick för en sekund innan han riktade den mot vägen igen. Jag kände hur lycka och glädje sprutade om mig, hur jag kunde slappna av och veta att jag kommer få se morgondagen utan att oroa mig över att dö eller hur jag skulle dö. Jag började sakta men säkert känna igen mig, även fast jag var ny i stan. Gatorna, husen och alla barn som sprang runt. Sedan tonade skolan upp framför oss och snart så hade han stannat bilen på parkeringen. Stigit ur och väntat vid min dörr på att jag skulle kliva ur. Som jag mycket riktigt gjorde och tvingade fram ett leende mot honom. Men han brydde sig inte utan började gå mot ingången då en motorcykel körde upp framför oss. En vältränad kille med brunt hår steg av den och drog av sig sina solglasögon innan han mötte min blick.
''Daniel...'' Kom som en viskning ur mig. Han tittade med en arg blick på Justin... Sedan på mig, skakade på huvudet och gick därifrån. Jag tittade upp på Justin som nu hade fått alldeles kol svarta ögon innan han tog tag i min överarm och viskade
''Om du berättar för någon om vad som hände igår... Kommer jag att döda dig.''

Förlåt för förseningen! Det har bara varit så mycket på sista tiden, har varit iväg både igår och idag. Men såg ett tillfälle idag för att skriva! Tack för alla gulliga kommentarer! Fortsätt så :D<3
 
Fråga: Hur många längtar tills Believe 3D kommer ut? + Vem längtar tills den nya batman filmen ''Batman vs Superman'' kommer ut? Har hört att en riktigt HET kille ska spela Robin ;) Guess who?
Svar: JAG GÖÖÖR! Till båda filmerna! Kan ni gissa vem? Kanske någon som redan vet... Eller alla xD Kärlek till er alla!
 

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Recaps © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

''We dont kill the girl!''

 
 
''Du kunde fucking dödat henne istället för att ta med henne hit!'' Morrade Chace. Min lillebror, i mitt gäng. Det var en av de dummaste ideerna någonsing, om det inte vore för att han var en av oss.
''Du vet att vi inte dödar... Tjejer.'' Spottade jag irriterat innan jag drog min hand genom håret. ''Ett undantag skadar inte.'' Ryckte han känslolöst på axlarna.
''Du är fucking dum huvudet! Vi. Dödar. Inte. Tjejen. Fattar du det!?'
 
 
Soon xoxo

Inlägget är skrivet under kategorin Länkbyten © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Länkbyte - Smilingbieber

Jag har länge levt i rädsla. Levt i skuggan av vad andra kallar ett vanligt liv. Länge har jag försökt att springa ifrån det. Men varje gång misslyckats. Gång på gång har jag blivit misshandlad till den lilla glimten av ljus slocknat under mina ögonlock. Jag har sedan länge sedan förlorat den glimt av hopp i mina ögon som jag en gång haft. Mina glittrande blå ögon har helt förlorat gnistan. Det är som att se på en stjärnlös himmel, du ser inte vad du förväntat. Allt du ser är ett rop på hjälp. Ingen hör mitt kvävda skrik. Allt som de hör är en andlös visking. Han har länge jagat mig. Djävulen. Det känns gång, på gång som om jag ska bränna mig på elden jag leker med. Som om jag strosar runt på heta stenar. Men om det ändå vore så enkelt. Men det var det, det var värt att springa. För annars skulle jag aldrig funnit honom. Lyckan.
 

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Recaps © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

4 - Room number two

 
Plötsligt slog en kontig känsla mig som en örfil rätt i ansiktet som sedan spred sig i hela kroppen. Jag blev varm, kokhet och kände hela kroppen spänna sig. Mina ögon ville rulla bakåt och stänga sig, men jag försökte hålla dem öppna så länge som möjligt. Min blick drog sig mot en kille som stirrade parayliserat på mig. Som jag nu gjorde mot honom. Hans bruna ögon mötte mina och våra blickar var fast i varandras. Sedan tittade den mystiska killen på mig, lika paralyserad som oss andra. Killen som tydligen var Chanels kille. Synen försämrades och allt började snurra, hela min kropp började skaka och snart kunde jag inte se annat än mörker och den hemska drömmen spelades upp i huvudet... ''Holly!'' 
 
''Gumman? Holly?'' Den ljusa rösten lät som en viskning i mitt öra, men var ändå så långt borta. Allting var så otydligt, suddigt och förvirrande. Vart var jag? Vad hände? Jag knep ihop med ögonen och öppnade dem sakta... 
''Mår du bra?'' Izzys oroliga blick mötte min och då, klarnade allting. Jag satte mig långsamt upp och tittade mig runt i rummet. Jag befann mig inte i matsalen längre... Och heller inte i skolan. Utan i mitt rum liggandes på sängen.
''Hur mycket är klockan?'' Mumlade jag utan att svara på hennes fråga, drog min hand för pannan och började rulla axlarna framåt.
''Det är bäst du skyndar dig, Daniel kommer om en timma.'' Hennes oroliga blick vägrade försvinna, utan fortsatte stirra på mig.
''Det är lugnt, Izzy... Jag mår bra.'' Försäkrade jag henne och steg ur sängen för att sedan gå mot badrummet. Men stannade vid dörrkarmen.
''Kan du ta fram något fint till mig medan jag duschar?'' Undrade jag leendes. Jag visste mycket väl att hon inte kunde säga nej, inte efter att jag svimmat i skolan. I vilket fall som helst så skulle hon sagt ja.
''Självklart.'' Log hon nickandes och rusade in mot wicen och jag mot badrummet. Slängde av mig alla kläder, steg in i duschkabinen, satte igång munstycket som sprutade iskallt vatten mot min kropp. Jag skulle kunna stå här i evigheter, men sedan kom jag på mig själv att jag endast hade en timme - knappt de, på mig att få mig ordning. Så jag började schamponera håret, balsamera och sedan tvåla in kroppen innan jag sköljde bort all skum från min kropp och håret. Jag stängde av vattnet, steg ut och träffades av den kalla luften innan jag virade en vit handduk runt kroppen och en om håret. Jag torkade mig bara snabbt och började gå mot mitt rum igen där Izzy stod och sminkade sig. Och mycket riktigt så låg det ett plagg på sängen, även underkläder. Jag damp ner på sängkanten och började sakta men säkert dra på mig dom leopard mönstrade underkläderna och slutligen kläderna hon valt till mig. Ett par vita, tajta jeans med ett kort linne som slutade ovanför naveln.
''Ser detta ens... Bra ut?'' Jag kollade mig osäkert i spegeln och mötte sedan min egna blick. Jag hamnade nästan i chock.
''I-Izzy...'' Mumlade jag nervöst och viftade mig åt henne. ''Mina ögon...'' Viskade jag och närmade mig min spegel bild för att kunna kolla närmre på dem.
''Dem är blåa...'' Pep jag till och slog händerna för ögonen. ''Holly, öppna ögonen.'' Bad hon mig samtidigt som hon fick mig att sätta mig på sängen. Men jag vägrade dra bort mina händer. Vad var det som hände med mig!?
''Holly... Snälla.'' Hennes mjuka händer greppade tag om mina och i nästa sekund hade hon dragit bort dem så mina blå lysande ögon stirrade på henne. Jag pressade ihop mina läppar och kramade täcket hårt med mina händer. Hon tittade noggrant in i dem. Och det skrämde mig nästan... Vänta. Nej, jag var rädd.
''Mamma!'' Ropade hon nervöst. Snabba steg hördes komma mot rummet tills hon syntes i dörrkarmen. Jag stängde sakta mina ögon, för att slippa kolla på henne. Varför skämdes jag? 
''Dom är här.'' Viskade Izzy så tyst som hon bara kunde, men jag hörde ändå. Mamma rörde sig snabbt mot mig innan hon satte sina händer på mina kinder.
''Öppna ögonen.'' Det var som om hon precis visste vad som hänt och vad hon skulle göra. Jag gjorde som hon sa, för att inte komplicera det ännu mer. Hennes ansikte förvrängdes. Hon hade aldrig smilat, utan var allvarlig och skakade långsamt på huvudet.
''Du går inte på festen i kväll.'' Skakade hon på huvudet. ''Men va!?'' Tjöt jag chockad. ''Du kan inte göra så!'' Sa jag med en irriterad ton.
''Det är precis det jag gör. Du stannar hemma i kväll. Slut diskuterat!'' Sedan stegade hon ut ur rummet med samma allvarliga ansikte.
''Det är för ditt bästa...'' Mumlade Izzy och strök sin hand flata mot min hand. ''Snälla, kan du lämna mig ifred.'' Sa jag i en tyst ton medan min blick sjönk ner mot mina ben. Hon gjorde som jag sa och utan att säga ett ord, stängde hon dörren efter sig. Det var som om mamma anklagat mig till att det var mitt fel till att mina ögon var blåa! Varför göra det till en sådan stor sak? Det var konstigt, det höll jag verkligen med om. Men det är inte så att jag kommer dö. En lång utdragen suck gled ut mellan mina läppar innan jag stoppade mobilen i bakfickan och började gå mot balkongen. Jag skulle gå på festen, vare sig hon tvingade mig att hoppa ut genom balkongen eller ej. Jag skulle gå. Jag öppnade den vita glasdörren och steg ut mot stengolvet. Vinden blåste hårt mot mig, som nästan fick mig att tappa ballansen när jag drog de ena benet över räcket. Sedan den andra och greppade tag om mur grönan som växt sig ändan upp till taket. Jag började sakta klättra ner för den, nästan redo för att trilla när som helst då det kändes som om rötterna skulle släppa. När det var någon meter kvar släppte jag tagit och hamnade på huk. Ett snett leende spred sig på mina läppar, jag reste mig upp och tittade mig omkring innan jag rusade mot portarna. 
''Fan...'' Mumlade jag tyst när jag märkt att om jag öppnar de, kommer det pipa till i huset och jag blir avslöjad. Jag har bara ett val... Jag greppade tag om järn stången innan jag började klättra upp för den ena porten. Böjde mig över toppen, greppade tag om stången på andra sidan och slog en volt över så jag hamnade på huk ännu en gång. All Cheerleading träning och hemträning fick jag nytta för nu. Precis när jag rätat på ryggen kom en svart bil rullandes och stannade utanför. Den svarta bilrutan hissades ned och i förarsätet satt Daniel med ett snett leende. Jag sprang runt bilen och hoppade in jämte honom för att sedan se hur vi rullade iväg från mitt hus och mot festen. Mitt hjärta klappade hårt. Både för att jag struntat i vad mamma sagt och för att jag var rädd att jag skulle svimma, igen. Ingen förklarade varför jag svimmande... Det skrämde mig. Han sneglade långsamt mot mig och rynkade sin panna.
''Har du blåa ögon?'' Frågade han misstänksamt. Jag svalde hårt och skakade långsamt på huvudet.
''Jag har linser.'' Tvingade jag fram ett leende. Precis när han skulle lägga till en kommentar om mina ovanligt blåa ögon började musik att höras och snart så hade vi nått Chanels hus. Det gick inte att missa, folk, hög musik och massa ljuseffekter syntes vid det stora huset framför oss. Det liknade mitt, men var ändå lite större. Jag som trodde att hus inte kunde bli större... Jag hoppade hastigt ut och tittade med ett snett leende på hennes öppna portar innan jag började röra mig mot ingången. Daniel kom snabbt ikapp mig och greppade tag om min hand innan vi steg in genom dörrarna. Mina kinder hettade till och jag hoppades innerligt att det inte syntes. Väl inne rörde de sig massvis av människor. Både yngre och äldre. Han drog ut mig mot baksidan där två stora pooler var nergrävda med massa ungdomar i sig som plaskade och... Kysstes. Drinkar hit och drinkar dit. Jag får erkänna att jag inte var party typen. Jag har aldrig varit det. Men det kanske vänder nu? Jag satte min hand på min bara hud - på magen och strök handen för att lugna mig. Det var en fest. Vad kunde gå fel?
''Stanna här, jag hämtar dricka.'' Sa Daniel hastigt och försvann utan att först fråga om jag ville ha. Jag korsade armarna framför magen och slog mig ner på en stor sten bredvid mig. Några meter bort, bland alla människor - utom hus - kunde jag skymta den brunögda killen. Även hans... Kompisar, eller gäng. Jag hade en konstig magkänsla... Det kändes bara fel att vara här. Som om det var en dålig ide.
''Holly Lightwood.'' Sa en igenkänd röst. Jag rullade in läpparna, fuktade dem och ställde mig upp för att vände på klacken och mötte dem blåa bitchiga ögonen.
''Chanel Holt.'' Mumlade jag samtidigt som jag fejkade ett leende och la huvudet på sned.
''Vad gör du här, på min fest?'' Hon korsade armarna och visade inte försök till ett leende. ''Glömde jag säga att Daniel - King, bjöd mig?'' Burn bitch! Skrek jag inombords.
''Det ser ut som han lämnat dig. Bara så att du vet... Du kan vara kaxig mot mig och hur uppkäftig som helst. Men det ger konsekvenser.'' Hon spände blicken i mig och steg förbi mig med en axel knuffning.
''Ser fram emot att se vad du har att ge!'' Ropade jag efter henne innan jag sjönk ihop på stenen igen. Jag ville verkligen inte veta vad hon planerade. Jag började tänka på vad hon sagt. Det ser ut som han lämnat dig. Han kanske hade gjort det? För det kan väl inte ta mer än tio minuter för att hämta dricka... Right? Jag beslöt mig för att göra något åt saken. Leta upp honom eller något. Bara inte sitta kvar som ett fån på den tråkiga stenen, det såg säkert ut som om jag inte hade någon att vara med... Lite forever alone. Mina fötter började röra sig mot glasdörrarna som stod öppnade, i huset skymtade jag ingen Daniel. Inte ute heller. Jag började bli orolig, för vad som kunnat kända honom. Jag sprang mot baksidan men tvär stannade och spärrade upp mina ögon.
''Fucking idioit!'' Röt en kille. Jag började sakta backa in mot en buske som jag för tillfället gömde mig bakom. 
''Snälla! Låt mig gå!'' Grät killen som satt på marken med blod i ansiktet. Ett hest skratt lämnade killen med den svarta luvan. Han stod framför honom, vilket gjorde det svårt för mig att se vem det var. Runt om honom fanns flera stycken. Fast deras ansikten kunde jag inte heller se.
''Tack vare din döda vän, som höll på att avslöja oss... Är du tvungen till att ta smällen.'' Morrade han och drog fram en pistol ur skinjackan. Mitt hjärta klappade hårt, mina andetag var tunga och paniken steg ju mer han höjde den mot killens huvud.
''Snälla... Gör det in...-'' 
                     
Ett högt skrik lämnade mina läppar och mina händer flög mot munnen för att få tyst på det. Men det var försent... De hade fått syn på mig. Nu vore jag död, för min puls hade nått sin maxpuls. Men jag skulle dö ändå, jag var körd och ångrade mig djupt att jag inte stannat hemma. Killen med luvan vände sig om och mötte min blick... Han?
''Ta henne.'' Mumlade han åt den högra killen som kom gåendes mot mig. Spring! Mina ben var fast i marken och vägrade att lyssna på mina hjärna som skrek desperat efter att få komma härifrån. Spring för i helvete! Jag tittade panikslaget på killen som börjat springa och fick mig själv att vända mig om och började springa mot framsidan där alla dem andra befann sig.
''Daniel!'' Skrek jag med en ljus ton innan jag kände en fruktansvärd smärta i bakhuvudet.
 
Tunga andetag, en brummande motor, mörk himmel och en suddig syn. Jag knep ihop med ögonen och öppnade dom sakta, stängde dom och öppnade dom. För en sekund trodde jag att det bara var en dröm, som drömmen jag får varje kväll, något liknande... Men jag hade fel. Jag satte mig sakta upp och strök min hand i bakhuvudet där smärtan ilade. Jag tittade mig försiktigt omkring och kände hjärtats slag öka igen. Min kropp trycktes automatiskt mot bildörren när jag fått syn på mördaren som satt bakom ratten.
''Snälla döda mig inte!'' Pep jag till och knep ihop med ögonen av rädsla. ''Ta det lugnt.'' Mumlade han och tog ett bloss av cigarrett som vilade mellan hans fingrar, röken pös ut mellan hans läppar och vände sin blick långsamt mot mig, men jag kunde inte se hans ögon då han satt på sig ett par tonade raybans. Jag trodde jag skulle dö, men hans blick - som inte kunde möta min, fick mig nästan lugn och hans ord som lämnat hans mun, hjälpte ännu mer. Även fast jag inte kunde lita på honom till 100%. Inte ens till 50%. Han dödade en kille, han var en mördare. Vem vet vad han är kapabel till?
''Ska du döda mig? Som du gjorde med... Killen?'' Jag svalde hårt och satte mig ordentligt i sätet.
''Det var inte meningen att du skulle se det.'' Han var alldeles känslokall. Tonen, ansiktet och sättet han klädde sig på. Chanel kan inte vara tillsammans med honom? Hon kan bara inte göra det. Jag bryr mig inte om henne, inte det minsta. Men jag vill inte se ännu en person dö. Han svarade aldrig på min fråga, inte heller när jag sagt till honom att inte döda mig. Var det ett tecken på att detta var slutet för mitt liv?
''Vart för du mig?'' ''Kan du bara hålla käften en sekund!?'' Morrade han irriterat och bet ihop med tänderna så hans käkben syntes tydligt, tydligare än vad de i vanliga fall gjorde. Det fick mig tyst, bokstavligen. Jag slutade andas, jag tog det seriöst. Lite för seriöst. Ett svart hus tonade upp ur den mörka skogen, jag hade ingen susning om vart vi var, eller vad han skulle göra med mig. Jag bara visste att detta inte skulle sluta bra... Han körde upp på uppfarten innan han hoppade ur bilen och steg runt för att öppnade min dörr och greppade hårt tag om min arm.
''Jag kan gå själv.'' Ryckte jag åt mig min arm med en arg ton och gick istället efter honom upp mot dörren. Jag tittade på den slitna, svarta dörren innan vi steg in genom den, jag motvilligt och han... Han hade i alla fall ett val. Jag hann knappt se mig omkring innan han - denna gången utan att bry sig - tog tag om min överarm och släpade upp mig för den långa trappan, genom en mörk korridor och in i ett rum som hade nummer 2 på dörren. En säng, vita sängkläder - säkert ett badrum också, ljusa väggar och en byro i hörnet. Jag gick långsamt in i rummet och slog mig ner på sängen samtidigt som jag väntade på att han skulle säga något. Men inget ville lämna hans mun, utan han stod bara vid dörr öppningen och glodde på mig.
''Du stannar här och gör inget. Fattar du?'' Utan att vänta på mitt svar smällde han igen dörren som fick mig att rycka till. Tårar började rinna ner för mina kritvita kinder, hela jag var säkert kritvit. För jag var rädd, livrädd. För exakt allt just nu. Jag skulle förmodligen aldrig få komma hemma, kanske ruttna i detta rummet? Eller bli dödad som killen... Bilden spelades upp i huvudet gång på gång. Jag la mig långsamt ner på den hårda sängen, kröp ihop med benet tätt intill mitt bröst och drog fram halsbandet som hängde runt halsen innan jag kramade den hårt med ihop knipna ögon.

:O Spänningen stiger guys!
2700 ord! STOLT ASÅ xD lol
Någon frågade om det var en novell där folk har krafter och sånt. Tyvärr... Så kan jag inte säga för mycket. Men om man kollar på trailern så får man svaret rätt enkelt ;)
15+ kommentarer för nästa :D
 
Fråga: Har ni någon favorit serie? I så fall vilken/vilka?
Svar: Bara jag som älskar PLL - Pretty Little Liars? Och Glee x) Jag dööör så bra dem serierna är!
 

Inlägget är skrivet under kategorin Länkbyten © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Länkbyte - Biebermyworld

Brianna Smith är en typsik rikemans tjej som får allt hon vill ha och lever efter reglerna. Hon älskar dans mer än allt annat och om hon får säga det själv så är hon ganska bra. Hon bor i de ”finare” delen av LA och är inte tillåten att vistas i de lite ”farligare” delarna av sin föräldrar. Vilket man kan förstå när man vet vad som händer där inne och vilka slags människor som bor där. För att det är alltid nyheter om att det vart ett slagsmål, skjutningar och att någon har dött i dem områdena och av den anledningen vill ingen åka dit. Men det betyder inte att dem inte kan komma till er. Jason McCann är numer 1 på mest efterlysta och har gjort saker som du inte ens kan drömma om. Men han har aldrig blivit dit satt för det. Han har vart branschen ett långt tag nu så han vet vad han håller på med. Men en dag så skvallrar någon för polisen om ett troligt jobb som Jason ska göra vilket genom att bara nämna Jasons namn gör dem intresserade. Då dem velat ta ner honom en lång period nu. Men pågrund av detta måste han springa från polisen för att inte bli tagen och förmodligen bli in slängd i fängelset. Han börjar bli desperat efter ett tag och tar bara första bästa chans han får för att komma bort. Men vad händer om hans plan leder honom till ingen annan än Brianna Smith.
 
Ännu en novell av Emelie :) Klicka på bilden för att komma till bloggen!
 
--- Kapitel 3 ligger två inlägg under!!!! ----

Inlägget är skrivet under kategorin Länkbyten © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Länkbyte - Justtwitter

Efter några månaders av festande, drickande och liggandes runt med fler tjejer än dagar har Pattie tillsammans med Justins andra vänner och crew bestämt sig att det räcker. Justin har nu en paus efter sin konsert i Sverige och Pattie ska skicka iväg honom till sin kompis som bor mitt ute i ingenstans på en liten bondgård. Han ska bo där ett tag tills han kommit att börjar inse vilket svin han egentligen vart. Dock blir det inte lika lätt som Pattie hade hoppats på då Justin direkt när han kommer dit försöker stöta på hennes kompis dotter och alla andra tjejer som bor i deras så kallade lilla ”by” där det bor runt 600 personer. Adria som är dottern till Patties kompis är dock inte intresserad av Justin. Eller rättare sagt, hon vill inte ha något med någon kille att göra då hon har ett mörkt förflutet. Det finns bara tre killar som hon litar på, hennes pappa och hennes två bögkompisar. Därför kommer hon göra Justins vistelse där till ett levande helvete. Kommer Adria lyckas få Justin att bli en bättre person igen efter uppbrottet med Selena som krossade honom totalt eller kommer Justin bara fortsätta vara den douchebag som han är? Den här novellen handlar om kärlek, vänskap, svek, löften och förändringar.
 
Tycker ni ska in och läsa Emelies novell nuuuu! xD
Klicka på bilden ;)
 
Kapitel 3 under!

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Recaps © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

3 - Brown eyes

 
Ännu en morgon då jag vaknar med ett ryck, då drömmarna tagit över min kropp och inte låtit mig vakna förrän nu. Det var en hemsk känsla. En vidrig, illamående känsla som rörde sig i magen. Var de tvunget till att börja nu? Egentligen överhuvudtaget? Att sova var något jag inte längtade efter, det var något jag skulle vilja undvika om jag kunnat. Jag somnade sent på kvällarna, just på grund av mardrömmarna.
''Holly!'' Ropade en ljus röst. Det var bara till att lägga dem bakom sig för att idag... Idag börjar skolan. En ny skola, för oss då. För alla andra var det att bara komma tillbaks från sommarlovet. Men för mig var det nytt, med alla människor jag skulle få träffa. Det var bara så... Läskigt.
''Holly!'' Ropade en intensiv röst. Jag stönade irriterat till och slängde av täcket innan jag släpade mina fötter mot wicen.
''Jag kommer!'' Tjöt jag tillbaks. Jag hade sådan tur att både Izzy, Jace och Alec skulle börja med mig. På samma skola då. Det fick allting att bli en aning lättare. Vi gick igenom allt tillsammans. Vi fyra, syskonen Lightwood. Medan jag var inne i min lilla värld av funderingar hade jag hunnit sätta på mig mina kläder jag även valt under tiden och börjat trippa ner för trappan. Izzy, Jace och Alec satt vid köksön och proppade stressat i sig sin mat.
''Du får skynda, vi måste åka snart!'' Stressade Alec och drack en klunk mjölk. Jag ryckte lugnt på axlarna och slog mig ner bredvid honom för att sedan få en tallrik med yougurt, flingor och bär serverad framför mig. Av ingen mindre än, mamma. Jag log tacksamt och började skopa i mig de medan de andra satte disken i diskon. Jag lät mamma ta de, så lat som jag var, och rusade mot hallen där jag drog på mig skor och hängde skolväskan på min axel innan vi tillsammans började gå mot bilen. Den bilen vi körde med hit, även känd för den röda caben. Den är mer våran bil än vad den är mammas och pappas bil. Även fast dem köpte den till sig, blev den slutligen våran. Jag satte mig i framsätet denna gången och höll hårt i väskan av nervositet. Jag var tvungen till att samla till mig mod, för jag visste att jag inte skulle vara personen i skolan som var populär, eller någon dom skulle känna igen när jag gick förbi. Jag skulle bara vara en utav dem alla eleverna som inte hade en stor roll. Ingen Cheerleader eller liknande, utan bara mig själv. Jag ville heller inte bli någon populär typ. Det hade egentligen ingen betydelse vart jag hamnade i populärmätaren. Framför oss tonade en stor parkering upp, även den stora skolgården och självaste skolan, William McKinley High School. Med andra ord, WMHS. Massvis av elever yrde runt på skolgården, fast det förvånade mig inte. Jace stannade jämte en svart Fisker Karma och tillsammans steg vi ut. Våra fötter rörde sig långsamt mot skolans dörr som stod öppen. Väl inne mötte vi massvis av elever. Dem olika grupperna som alltid finns på en skola. Vid den högra väggen stod fotbollslaget, på vänstra väggen stod dem söta Cheerleaderna, töntarna längst ner i korridoren, körgänget bredvid dem... Och slutligen gänget jag inte alls kände igen. Men jag antog det var de elaka gänget då alla var alldeles svartklädda. Cheerleaders var likadant som bitchar. Dem var skolans bitchar. Det kunde jag lätt konstatera. Nu var det bara för oss och hitta vart vi höll till.
Jag steg ut ur rektorns kontor och började sakta, med pappret framför näsan, röra mig mot mitt skåp som stod en bit bort, ungefär där Cheerleaderna stod innan. Jag tryckte böckerna - jag nyligen fått, mot bröstet och försökte slappna av så mycket som möjligt. Izzy och Alec hade fått skåp längst ner i korridoren, vid töntarna och Jace vid mig ungefär. På väggen mittemot. Jag ställde mig framför raden där mitt skåp skulle befinna sig, och det stämde mycket riktigt. Jag krånglade upp låset och tryckte in böckerna innan jag kollade schemat. Första lektionen var... Matte. Jag suckade högt och drog ut matte böckerna innan jag smällde igen skåpet och vände mig om för att möta ett par ljus bruna ögon, kraftiga ögonbryn och tydliga käk ben. Jag svalde hårt och kunde inte släppa blicken från honom.
''Holly, eller hur?'' Sa en ljus röst som fick mig att bryta ögonkontakt med honom för att sedan vända mig mot henne. En tjej med en röd Cheerleading uniform tight om hennes kropp, svart utsläppt hår, blåa fina ögon och röda fylliga läppar stod framför mig.
                      
Hon fluffade till sitt svarta hår och tittade med ett snett leende på mig. En nick räckte för att få henne övertygad.
''Jag är, Chanel.'' Höjde hon på ögonbrynen och log mjukt. ''Du är ny här, så låt mig förklara några saker.'' Sa hon och hennes leende försvann på någon sekund.
''Här i skolan är det jag som regerar. Jag är en Cheerios och killen du stirrade på tillhör mig.'' Sa hon bestämt och tog ett steg närmre mig.
''Så jag rekommenderar att du håller dig borta från honom.'' Viskade hon med en raspig röst. Jag skrattade hest och skakade långsamt på huvudet.
''Tack, men jag frågade inte efter din hjälp.'' Höjde jag på ögonbrynen och steg förbi henne, jag hade vunnit en konversation för första gången, på länge. Och dessutom var tjejen ingen mindre än Chanel Holt. Jag visste mycket väl vem hon var, det gick inte och missa. Jag sneglade bak och mötte hennes mördande blick och fick sedan syn på en blond tjej bredvid henne som log mjukt mot mig. Vissa av dem kanske inte är så dumma ändå?
''Ser att du mött Chanel Holt.'' Sa en hes röst. Jag ryckte till och vände snabbt min blick mot rösten. Ett leende spred sig på mina läppar när personen såg ut att vara vänlig, som Chanel inte var. 
''Är hon så mot alla.'' Undrade jag med en rynka i pannan. ''I princip.'' Skrattade han.
                      
''Speciellt dem som stöter på hennes kille.'' Flinade han och slängde en blick på den brunögda killen som jag innan kollat på. Ett skratt lämnade mina läppar och min blick fördes ner mot marken.
''Jag är inte intresserad av honom.'' Skakade jag leendes på huvudet och mötte hans blick.
''Bra, för han är inte bra nog för dig.'' Skakade han på huvudet.
''Daniel King.'' Log han ''Holly Lightwood.'' Sa jag strax efter. ''Så du är den nya tjejen?'' Frågade han förvånat. 
''Trodde inte någon skulle lägga märke till de.'' Ryckte jag på axlarna.
''Och vem är du, förutom att du heter Daniel.''
''Ledaren för fotbollslaget.'' Blinkade han med ögat.
 
''Jace, Izzy, Alec... De här är Daniel.'' Dem stirrade chockat på honom lika så han på dem. Ingen utav dem sa något utan bara stirrade på varandra. Sedan spred sig ett leende på deras läppar.
''Daniel!'' Sa dem glatt. ''Känner ni varandra?'' Undrade jag förvirrat. Dem var mina syskon, inte kände dem honom... Då borde väl jag också gjort de?
''Ehm... Nej, vi träffades innan, på lektionen.'' Sa Daniel med ett mystiskt leende. Jag nickade misstänksamt men log sedan och lät det passera innan jag stoppade en kycklingbit i munnen.
''Förresten, ni borde komma på festen i kväll.'' Tog han en klunk ur sin cola burk. ''Vilken fest? Hos vem?'' Han skrattade hest och mötte min blick.
''Hos... Chanel, en 'välkommen-från-sommarlovet fest. Hon har alltid en fest första skolkvällen för att fira att skolan äntligen börjat igen.''
''Jag kommer inte.'' Korsade jag armarna när jag hörde att det var just Chanel som skulle hålla den. ''Jo! Kom igen! Låt henne inte göra så att du missar allt roligt...'' Försökte han och la huvudet på sned. 
''För din skull.'' Suckade jag snabbt, för jag hade en stark känsla av att han inte skulle ge upp. 
''Vi hänger också med!'' Sa Izzy glatt. ''Toppen! Jag hämtar er vid 9.'' Flinade han,
''Måste dra nu, har träning snart.'' Log han mot mig och tog sina saker och mötte resten av fotbolls killarna vid matsalens dörrar.
''Han gillar dig!'' Tjöt Izzy hyper. ''Vi är bara vänner, dessutom träffades vi idag.'' Skakade jag på huvudet.
''Jag tror dig inte, han gillar dig. Du bör umgås med honom.'' Nickade hon övertygad. Allt hade gått så snabbt. Jag hade redan fått en vän och skulle på fest i kväll. Hos den populäraste tjejen på skolan. Fast hon var rent ut sagt, elak. Så det var egentligen ingen stor grej. Bara att allt hänt så snabbt. Jag var inte vad man kan kalla populär. Men visst, jag kanske var det i New York. På ett ungefär. Alla i skolan kände till mig. Men det var först och främst för att jag var ihop med skolans populäraset kille och sen för att jag själv var en Cheerleader. Svårt att tro, men så var det. Jag var ledaren... Och jag var grym. Jag har alltid bara varit så bra på att röra mig, göra volt och massa trix. Faktiskt sedan liten. Jag hade det i mig utan att behöva öva. Men nu bor jag här, i Miami. Och inget kan bli som det var då. Nu kom jag att tänka på att jag sagt att Cheerleaders var skolans bitchar. Och det stämmer... Om man är som Chanel. Och jag lovar, jag var helt tvärt emot jämfört med henne. Plötsligt slog en konstig känsla mig som en örfil rätt i ansiktet som sedan spred sig i hela kroppen. Jag blev varm, kokhet och kände hela kroppen spänna sig. Mina ögon ville rulla bakåt och stänga sig, men jag försökte hålla dem öppna så länge som möjligt. Min blick drog sig mot en kille som stirrade paralyserat på mig. Som jag nu gjorde mot honom. Hans bruna ögon mötte mina och våra blickar var fast i varandras. Sedan tittade den mystiska killen på mig, lika paralyserad som oss andra. Killen som tydligen var Chanels kille. Synen försämrades och allt började snurra, hela min kropp började skaka och snart kunde jag inte se annat än mörker och den hemska drömmen spelades upp i huvudet...
''Holly!''

Woah, vad var det som hände? Den mystiska killen... Kan ni gissa vem det kan vara ;) Samma kille som är Chanels kille...
 
Fråga: Er/a absoluta favorit låt/ar just nu? x)
Svar: Hello - Beyoncé, Burn - Ellie Gouldning, Right Now - Rihanna och Welcome To The Jungle - Alvaro & Mercer & Lil Jon :D<3 
KOMMENTERA NU ÄLSKLINGAR!
 

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Recaps © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

2 - Welcome home

Mina ögon slogs upp och hela jag ryckte till. Jag flåsade och väsnades medans jag satte mig upp. Jag drog min hand för pannan och kände hur svettig jag var. Jag knep ihop med ögonen och skakade försiktigt på huvudet. 
''Solen älskade månen så mycket att han dog varje natt för att låta henne andas...'' Viskade jag tyst och satte handen på månen. Mitt hjärta började återgå till sin normala tackt och detsamma med mina flåsiga andetag. Jag slog sagta upp mina ögon. Dem är tillbaks. 
 
Jag trippade snabbt ner för trappan och gick vidare ut mot köket där dem flesta höll till.
''Godmorgon!'' Log jag och slog mig ner på Jace knä innan jag sträckte mig efter ett äpple.
''Godmorgon sunshine!'' Skrattade Jace hest som tittade fram bakom mig med ett snett flin. ''Värst vad du är glad idag.'' Log mamma som ställde fram ett glas med mjölk framför mig. Jag ryckte lätt på axlarna och försökte få bort dem hemska tankarna om min mardröm som helt skulle förstöra mitt muntra humör.
''När åker vi?'' Undrade Alec som nu kommit in i köket. ''Vid lunch tid.'' Mumlade pappa bakom den stora tidningen. Jag längtade inte ett dugg efter att få flytta. Från alla jag kände och älskade. Det kändes bara så hemskt... Nästan som en mardröm.
''Jag ska träffa Jazzy idag.'' Sa jag efter en stund i normal skön tystnad. Mamma tittade upp på mig med ett leende.
''Bara du kommer hem innan 12.'' ''Jadå!'' Sa jag glatt och ställde mig upp från Jace knä och började gå mot hallen.
''Ehm... Mamma!'' Ropade jag efter några sekunder. Jag ville inte hålla det hemligt. Det kändes bara fel. Hon har alltid funnits som en bästis för mig, även fast hon ibland kan vara strikt som en mamma ska vara.
''Ja?'' Hon mötte mig i hallen där jag stod och drog på mig mina skor. Jag tittade nervöst ner i golvet och visste inte hur jag skulle säga det. Hur jag skulle börja eller om det kanske ändå var en dum ide?
''Dem är tillbaks...'' Viskade jag och tittade sedan på henne. Jag väntade på hennes reaktion. Och som alla dem andra gångerna försvann hennes leende.
''Har du på dig halsbandet?'' Undrade hon oroligt. Jag nickade och drog upp den som hade hamnat under tröjan. Hon såg lättad ut och inte förrän då kom hennes leende tillbaks. För henne var det otroligt viktigt att jag hade det på mig, hela tiden. Just som kvinnan i drömmen. Jag hade blandat ihop verkligheten med drömmarnas värld. Så som att mamma vill att jag ska ha det på mig, ville ju kvinnan också det.
''Det är bara mardrömmar... Seså, gå nu. Jazmine väntar säkert på dig!'' Log hon och öppnade dörren åt mig. Ett snett leende spred sig på mina läppar innan jag steg ut med min handväska hängandes på axeln. Jag började gå förbi alla husen på min gata. Allt detta skulle jag sakna. Även dem dåliga sakerna, som skolan. Jag hade passerat två gator och började närma mig stan där tusen tals av bilar körde i höga hastigheter. Bland alla dem tusen människorna som gick över gatorna skulle jag finna Jazzy någonstans. Men det var rent ut sagt omöjligt! Jag försökte hitta henne med blicken. Men det var svårt. För alla såg nästan lika dana ut i sina svarta tråkiga kostymer. 
''Holly!'' Tjöt någon bakom mig. Jag snodde runt och mötte ett par glada ögon. Framför mig stod den mest underbaraste personen på jordklotet. Mina bästa vän.
''Jazmine!'' Skrek jag och började springa mot henne i full fart tills vi nådde varandra halvvägs och slängde armarna om varandra i en hård kram.
''Gud vad jag saknat dig!'' Pep hon till i mitt öra. Jag började skratta och backade ett steg för att kunna skåda hennes ansikte. 
''Jag åker idag...'' Mumlade jag sorgset och förstörde den underbara stunden. Hennes leende tynade bort samtidigt som jag uttalat meningen.
''Just därför ska jag göra denna dagen till den bästa!'' Ett leende kröktes på hennes läppar samtidigt som hon räckte mig en Starbucks Frapino.
''Choklad, din favorit.'' Blinkade hon med ögat. Ett fnitter lämnade mina läppar innan jag krokade våra armar.
''Ska vi börja med Abercrombie and Fitch?'' Hon känner mig för väl. ''Of course!'' Skrattade jag.
 
''Lova mig att ringa när du är framme.'' Höjde hon på ögonbrynen. Jag nickade lovande. ''Ha det bäst!'' Log hon och omfamnade mig en sista gång innan jag steg in i huset. En suck lämnade mina läppar. Allt kändes så fel. Det var som om jag lämnade mitt bästa minne bakom mig, då jag nästan fått uppleva allt med henne. Jag lutade mig mot dörren och steg sedan in i köket.
''Är alla redo?'' Undrade Izzy som kommit nedspringande med sina väskor. Alla nickade glatt, förutom jag som ville stanna i detta huset. 
''Då åker vi!'' Sa mamma glatt och så började alla gå ut med väskor och lådor till bilarna. Jag lastade på mina som jag tagit ner redan igårkväll och satte mig sedan i baksätet med Izzy jämte mig, Jace i förar sätet och Alec jämte honom.
''Är du okej med att vi flyttar?'' Undrade Izzy som vänt sin blick mot mig. Jag ryckte på axlarna. ''Sådär.'' Sedan tryckte jag i snäckorna i öronen och satte på hög musik för att få tiden att ticka iväg snabbare. Mitt huvud förde jag mot den kalla rutan och lät den vila där medan vi började köra. Jag kunde skymta mamma och pappa i bilen framför som skulle visa vägen. Då vi både inte fick plats i en bil och inte visste vägen själva. Well... Bye Las Vegas.
''När är vi framme?'' Stönade jag och drog en hårslinga bakom mitt öra för att sedan kolla på min klocka jag hade runt handleden. Den visade 05.30 på morgonen. Och nej, vi har inte kört i 20 timmar. Utan i tre hela dagar! Jag blev galen av att sitta i en trång liten bil med 3 jobbiga syskon. Men snart så var vi framme. Det visste jag som hade tagit tiden från dagen vi startade att köra ändan tills nu. 
''Snart Holly!'' Skrattade Alec och tittade bak på mig. Jag spärrade upp ögonen när vi svängt in på en gata där stora - då menar jag enorma - hus stod uppradade. Med stora trädgårdar som säkert var 3 gånger så stora som husen och givetvist... Flertals av pooler utspridda här och var.
''Ska vi bo här?'' Undrade jag hyper och sträckte på ryggen med ett flin. ''Ehm... Jag antar det?'' Svarade Jace osäkert och såg lika nyfiket på husen som jag gjort. Mamma och pappa gled in med bilen genom den stora porten utan några problem. Dem hade varit här innan jag var nog inte lika nyfikna som oss. Alec körde upp i full fart genom portarna och sedan in på uppfarten där en lagom stor parkering fanns, där minst 4 bilar fick plats. När dem stannat bilen klev jag ut med stora ögon och tog in hela husets utsida i huvudet.
''Kommer ni?'' Ropade pappa från dörrens insida med ett flin. Jag skrattade glatt och gick mig raska steg in i huset och möttes av en vit fin hall. Hade dem ens råd med detta? Vad jag visste jobbade dem som ekonom och Juridik. Eller det kanske var bra jobb med bra löner? Jag hade i alla fall inte koll på det så detta var en chock! Jag drog av mina skor och började sakta med säkert ta mig egen väg genom dem långa ljusa korridorerna.
''Tack för du hjälper till med väskorna!'' Ropade Izzy ironiskt efter mig. Jag hörde knappt vad hon, min uppmärksamhet var på huset just nu. På en liten svart möbel stod en vas med ett par vita blommor. Jag böjde mig mot dem och drog in den ljuva doften. Ett leende spred sig på mina läppar och sedan fortsatte jag upp för den långa trappan som vid vardagsrummet. Påvägen till trappan hade jag passerat det stora köket med den stora köks ön i mitten. Jag trippade upp för trappstegen och fortsatte in i korridoren som hade beige väggar med tavlor som hade färgstarka mönster. Från mitt perspektiv såg det mest ut som en treåring som kladdat på en bit papper, men för dem - mamma och pappa, säkert för alla vuxna - var det konst och unikt. Jag menar, bara ge mig papper och en pensel så kan jag göra en kopia. Jag kikade in genom en dörr som var precis vid mig. Ett stort badrum fyllde min syn. Både en dusch kabin och ett badkar med stora speglar på väggen. Jag fortsatte vidare ner och svängde höger där det sista rummet fanns. Jag chansade på att det var mitt rum och tryckte ner handtaget... Mina ögon blev större och ett fånigt leende spred sig på mina läppar. En stor säng stod vid den högra väggen, vita lakan och kuddar med några tyger - typ gardiner som hängde på trä pinnarna ovanför. Jag klev över tröskeln och började tittade noggrannare, i princip alla detaljer som fanns att se. Gröna fina väster stod på en möbel där även några böcker och en dator låg. På den vänstra väggen fanns två skjut dörrar som jag sedan öppnade och bländades av en massa kläder, som hängde på väggarna med spotlights i taket. Under klädesplaggen stod skor uppradade, i massor av olika färger. Givetvist var det mamma som hade valt allt. Hon kände mig väl för att veta vad jag gillade. Jag stängde dörrarna igen och fortsatte mot ballkongen som fanns rakt fram. Jag tog tag om dem två handtagen och ryckte upp dörrarna så solens strålar sköts mot mig. Jag stängde ögonen med ett leende och slog upp dem samtidigt som jag steg ut och mötte den fina utsikten. Över hus och stränder.
      
Hennes bröstkorg åkte sakta upp, sedan ner och höll på så utan att höra något babbel om Cheerleading eller om hennes hormoner. Hon gick mig på nerverna, förutom dem få gångerna då hon fick mig i sängen. Det var dem ända gångerna jag var lugn och hon var tyst. Jag skådade hennes bruna hår som låg fritt på den vita kudden och hennes rosa läppar som jag för någon timme sedan kysst. Jag knep ihop med ögonen och rufsade till håret med min högra hand och drog bort min andra - som legat virad runt henne, försiktigt så hon inte skulle vakna. Jag satte mig på sängkanten och började dra på mig mina kläder innan jag fixade till håret snabbt. Jag fick inte komma försent, inte denna gången. Han hade ljugit, svikit oss och gjort sitt värsta misstag någonsin. Han hade lekt med mig och mitt gäng.
''Vart ska du?'' Sa en mjuk orolig röst. Jag suckade högt och snodde runt för att möta hennes sorgsna ögon.
''Iväg.'' Mumlade jag och drog på mig skorna samtidigt skinn jackan och steg ut ur dörren innan jag smällde igen den. Jag joggade ut genom portarna och drog på mig luvan till min hoodie när jag känt dem kalla dropparna mot min bara hud. Jag började jogga med händerna i fickorna mot min bil som stod parkerad en bit bort och hoppade in innan jag stack in nyckeln och motorn brummade till. Jag tryckte foten mot gaspedalen och backade ut från platsen innan jag i full fart körde iväg mot skogen. Jag höll ratten hårt med mina spända nävar och kollade hotfullt på gatan som efter bara några minuter hade fyllts med vatten. 
''Chill Justin...'' Mumlade tyst till mig själv och andades tungt. Tappa inte kontrollen. Inte denna gången. Jag kände ilskan sprida sig i min kropp och hur mina ögonlock stängdes för att sedan öppnas igen. I backspegeln kunde jag möta mina svarta ögon som avspeglade hat. Jag skulle hålla låg profil denna gången och inte döda någon. Jag gjorde en hård sväng och steg ur bilen så regnet piskade mot min jacka. Vid en bil några meter bort stod killarna och flinade brett mot mig. 
''Vart är han.'' Morrade jag ilsket. Chace nickade mot bakluckan på den svarta bilen dem stod lutade mot. Jag stegade förbi dem och ryckte upp luckan och skymtade en kille ligga där, halvt medveten om vad som hände. Men han visste mycket väl vad som pågick. Det var han som fått sig själv i denna sitsen. Han hade ett val. Jag drog ut honom och lät honom ställa sig upp på fötter på den blöta, leriga marken. Han drog upp sina ihop knutna näver mot ansiktet och tittade med en mördande blick mot mig.
''Du hade ett val!'' Röt jag och spände blicken i honom. ''Fuck you Bieber!'' Skrek han i full hals och började springa mot mig. Han trodde han hade en chans, att faktiskt överleva om han slogs. Han var så fucking dum i huvudet! Min näve träffade hans huvud, efter den smällen flög han mot marken. Mina ögon blev stora och mina andetag snabbare och snabbare.
''Justin!'' Skrek Mathew som började springa mot mig med resten efter sig. ''Ta det lugnt!'' Skrek dem. Men ilskan hade redan tagit över mig, jag var borta i mörkret och inte kapabel till att stoppa mig själv.

Vad tycker ni om novellen? Bra? Dålig?
Har haft 6 till 7 läxor denna veckan... Men jag prioriterade er först, sedan läxorna i andra hand. Eftersom jag både älskar att skriva och att göra er glada :) Så nu vill jag att alla kommenterar, för jag har lagt ner mycket tid på detta kapitel, för eran skull! Vi ger och tar, okej? Mer än 8 kommentarer vet jag att ni kan! Älskar er x)
 
Fråga: Eran favorit frukt? (haha har slut på frågor!)
Svar: Jag ÄLSKAR exotiska frukter. Mango, annans och Cocosnötter :D sååå gött xD
 
 
 

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Recaps © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

1 - Its back

 
Min blick var fast i datorskärmen medans min bror skrek på mig i bakgrunden. Men jag stängde hans röst totalt ute. Han var en irriterande liten skit unge som inte kunde något. Och andra sidan nästan alldeles för mycket för sin ålder. Lika så jag. Jag skrollade ner för en massa texter och läste igenom allt på någon sekund. Det var en av fördelarna. En mjuk kudde träffade mig i bak huvudet och snabb som vinden flög jag på honom och började slå honom i ansiktet.
''Vad är det du inte förstår!?'' Tjöt jag och satte mig på hans mage för att kunna greppa tag om hans armar i ett låst grepp. Jag smällde till honom hårt i ansiktet som fick honom att dra för andan. Jag tittade nervöst på honom och började sagta släppa taget om honom innan jag rusade ut ur mitt rum med honom hack i häl. Paniken steg snabbt och jag visste att han skulle ge igen så fort han fått tag på mig.
''Mamma!'' Tjöt jag barnsligt och rusade snabbt mot henne. Jag knöt mina armar runt hennes perfekt formade kropp.
''Han slog mig...'' Mumlade jag med en darrig underläpp, bara för att överdriva lite så han får all skuld.
''Sluta Leza!'' Tjöt han och korsade argt armarn framför bröstkorgen. 
''Båda två slutar på en gång!'' Höjde hon rösten och knöt upp mina händer så hon kunde titta oss båda i ögonen.
''Ni är 12 år och ska inte bete er som 3 åringar. Om ni ska springa får ni göra det där ute.'' Hon tittade först strikt på oss. Men sedan kröktes ett mjukt leende på hennes läppar som fick oss att nicka. 
''Seså, ut med er.'' Log hon och började mjukt putta oss mot altandörren som stog på glänt. Vi rusade ut mot trädgården och sedan mot gungorna vi för inte så länge sedan månterat upp. Pappa hade inte synts till idag, men jag visste mycket väl att han jobbade i rummet intill köket. Jag satte fart med fötterna och åkte i en lagom tackt fram... Och sedan tillbaks. Han satte sig på gungan jämte och började ta fart så det nästan såg ut som han skulle åka över stången.
''Tror du vi kommer hålla ihop när vi blir större?'' Undrade han plötsligt. Jag tittade förvirrat på honom, vilket han antagligen förstod.
''Jag menar, vi är ju syskon... Men'' Han saktade in och tittade ner i marken.
''Men vadå?'' Undrade jag nyfiket. Hans ögon stängdes och djupa andetag lämnade hans mun. När han slog upp dem igen glänste de blått, men försvann snabbt igen. 
''Jag får en dålig magkänsla...'' Mumlade han och satte sina händer för ansiktet.
''Äh, kom igen! Du har inga krafter. Du kan inte se i framtiden.'' Fnös jag. ''Kan jag visst! Du måste lita på mig Leza...'' Suckade han. Var jag bara avundsjuk för att han kanske redan fått sina? Eller självklart hade han de... Men jag menar, om dem utväcklats? För om hans gjort det... Borde väl mina också gjort det eftersom vi...-
''Vi tävlar!'' Tjöt han och satte genast fart på gungan. Lika så jag som genast glömt vad det var jag tänkt på.
''Ett... Två... Tre!'' Ropade han och samtidigt hoppade vi av gungorna och hamnade några meter ifrån. Kanske tre, eller fyra meter ifrån. Men det spelade ingen roll för magen drog snabbt ihop sig. Hela min kropp började krampa sig, men det visade jag inte utan försökte stå så rakt som möjligt. Men min kropp ville bara vika sig. Vad var det som hände!?
''Jag...'' Mumlade jag. Min röst höll på att svika mig. Han höll sig på hjärtat och gav mig en kosntig blick.
''Känner du det?'' Viskade han andfod, som om han sprungit flera kilometer. Jag nickade långsamt och satte handen på hjärtat. Det bankade hårt och kraftfullt. Något stod inte rätt till.
''Vi går in.'' Nickade jag mot huset och så snabbt som vi bara kunde började vi ta oss mot ytte dörren då vi märkt att altandörren nu var låst. Konstigt? Jag tryckte långsamt ner handtaget och steg tillsammans med honom in genom dörren. Det var tyst. Men jag kunde sedan höra höga röster. Det lät som mamma och pappa bråkade... Men sen när har dem bråkat? 
''Stanna här.'' Viskade jag och trippade sedan in mot den långa korridoren vi hade till vardagsrummet. Rösten blev tydligare och högre för varje steg närmre jag kom. På golvet låg en kropp, men jag kunde inte se vem det var då en möbel skymde personens ansikte. Men det var blod, en massa blod.
''Du får aldrig dem!'' Skrek mamma i full hals. En rynka spred sig i min panna. ''Om inte... Kommer dina barn vara i fara.'' Sa en hes röst. Jag stelnade snabbt till och började sagta backa. Jag backade yttligare ett steg och bakom mig stod en vas som föll ner mot marken. Jag vände mig snabbt om och kollade på den när den i slow mosion träffade marken. Glas flög åt alla håll och kanter medans jag stod där chockad. Jag vände tillbaks på mig och mötte en svart klädd man stå framför mig.
''Spring Leza!'' Kunde jag höra mamma skrika. Ett högt tjut lämnade mina läppar innan mina fötter vände på sig och rörde sig i en snabb hastighet mot trapporna. Stora stammpande fötter följde efter mig men jag hann vika undan i mitt rum. Jag tittade mig panikslaget omrking och hoppade ut genom fönstret ut på taket. Jag andades snabbt och tungt när jag tryckte mig mot takpannelen för att inte trilla. Vinden blåste så hårt att det nästan kändes som om den skulle knuffa mig mot stupet. Men det kanske var min ända chans att överleva? Att hoppa. 
''Leza!'' Sa någon och tog tag i min arm genom fönstret som fick mig att skrika högt. ''Shhhy!'' Sedan drog personen in mig med handen för min mun.
''Leza. Du måste springa härifrån med din bror!'' Sa mamma andfod och tittade sig panikslaget omkring. 
''Varför?'' Åååh... Så dum fråga! ''Bara gör som jag säger.'' Mumlade hon medan hon kröp över till andra sidan av rummet och drog upp en liten lucka ur golvet. Hon stoppade in handen i hålet och drog upp något jag inte kunde se vad det var. Hon smög över till mig och drog fram ett halsband.
''Detta halsband... Skyddar du med ditt liv.'' Hennes händer åkte bak mot min nacke och knäppte fast det. På min bröstkorg vilade ett fint smycke. En halvmåne med en lysande rund sten i mitten. Jag tittade upp på henne igen och nickade.
''Ta aldrig av det och låt ingen röra den.'' Jag nickade ännu en gång.
Hon drog in mig i en hård kram och började snyfta i min nacke.
''Mamma vad är det som händer?'' Viskade jag oroligt. ''Glöm aldrig bort vad vi brukar säga på kvällarna. Det är viktigt. Jag älskar dig så mycket...'' Hon släppte taget om mig och började genast gråta. 
''Gå nu!'' Sa hon och hjälpte mig ut genom fönstret. ''Glid ner där så kommer allt...-'' En hög smäll hördes som fick mina öron att slå lock. Mamma föll medvetlöst mot marken och hela jag flög bakåt.
''MAMMA!'' Skrek jag högt.
 
Mina ögon slogs upp och hela jag ryckte till. Jag flåsade och väsnades medans jag satte mig upp. Jag drog min hand för pannan och kände hur svettig jag var. Jag knep ihop med ögonen och skakade försiktigt på huvudet. 
''Solen älskade månen så mycket att han dog varje natt för att låta henne andas...'' Viskade jag tyst och satte handen på månen. Mitt hjärta började återgå till sin normala tackt och detsamma med mina flåsiga andetag. Jag slog sagta upp mina ögon. Dem är tillbaks.

Första kapitlet!! :D Vad tycker ni? Kanske lite förvirrande... Men jag lovar att ni kommer förstå när jag väl skrivit några kapitel ;) Det är mening att det ska vara lite förvirrande. Thats' the point ;) (btw, det är en sience fiction/fan fiction novell!)
 
Fråga: Eran favorit Skådespelare? 
Svar: Lily Collins är min favoriiit! Hon är bara såååå bäst! Älskar hennes filmer :')
 

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ DID 2: Dark Night Rises © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Epilog Dark Night Rises

 
Mina ögon slogs sakta upp. Rummet var ljust och gardinerna var neddragna. Jag kunde höra hur regnet piskade mot fönstret. Antagligen det som väckt mig. Jag tittade mig trött om i rummet och satte handen på magen med en suck. Jag kunde skåda Justin ligga jämte mig alldeles utslagen på mage. På hans rygg fanns ett 'R'. Det påminde allt för mycket om händelsen. Nästan som om den fick mig att vilja sjunka under jorden. Jag skakade av mig tankarna och steg ur sängen för att sedan dra på mig en lagom stor tröja som täckte hela magen, till och med lite mer. Jag var noga med att smyga då jag inte ville väcka Justin. Han hade jobbat hela gårdagen och kommit hem sent. Jag vill lita på att de jobb han har... Inte har med mord att göra. För det höll ett tag. Tills han nästan blivit tagen av polisen. Men det låg i hans förflutna om man säger så. Han har - förhoppningsvis - gått vidare och verkligen tagit ansvar. Jag har haft nog med problem i mitt liv. Jag behöver inga fler, utan vill kunna bilda en familj som är trygg. Köket stod tomt. Det var i för sig i förr igår vi flyttat in så möblerna hade inte hamnat på rätta ställen ännu. Lådor fanns överallt, på köks ön och i dem stora sofforna vi släpat in här om dagen. Jag tittade mig runt i det stora stökiga köket och kunde se framför mig hur vi inredde det fint, precis efter våra viljor. Ett mjukt leende spred sig på mina läppar när jag slog mig ner på den svarta barstolen. Ett par starka armar virades runt min mage och varma andetag flåsade i min nacke.
''Godmorgon...'' Mumlade han hest i mitt öra. Jag vred på huvudet och tryckte mina läppar mot hans kind.
''Godmorgon.'' Log jag och flätade in
mina fingrar i hans på min stora mage. Han satte sin ena hand vid mina benveck och en vid min rygg och lyfte mig upp i hans muskulösa famn. Jag skrattade generande och slingrade mina armar runt hans nacke. Han gick långsamt mot skin soffan och slog sig ner med mig i hans knä. Jag hade fortfarande mina armar runt hans nacke och tittade djupt i hans bruna ögon. Hans högra hand satte han på min mage och smekte den mjukt.
''Hur mår mina lilla ängel idag?'' Sa han med bebis röst. ''Jag fick knappt någon sömn inatt, på grund av att hon sparkades som en galning.'' Skrattade jag.
''Thats my girl.'' Flinade han retsamt. Jag skakade roat på huvudet och tryckte mina läppar mot hans.
''2 veckor kvar.'' Mumlade jag. ''Det kommer gå bra.'' han visste att jag var orolig. Jag hade många tankar om att hon kanske skulle dö i förlossningen då jag för några månader sedan fått reda på att jag skulle haft 2 systrar istället för en. Men hon dog när mamma skull föda henne. Och jag fick reda på det, i år. Efter 18 år... När jag nu själv bär på ett litet liv.
''Lovar du?'' Frågade jag nervöst. Inte för att det skulle hjälpa om han lovade. Men för mig skulle dig vara en lättnad att höra.
''Du har en grym doktor, allt kommer gå bra... Jag lovar.'' Nickade han med ett leende. Trycket lättade och hela jag kunde slappna av igen. En smärta spred sig i magen, en bra smärta. Jag drog hastigt upp tröjan och tittade ner med ett leende.
''Kolla!'' Log jag brett och pekade på en liten hand som tryckts mot magen. Man kunde se konturerna på den, fingrarna som rörde sig. Han böjde sitt huvud ner mot magen och tryckte sina läppar mot handen.
''Zam Fanler.'' Sa jag plötsligt.
 
Hon tittade storögt på mig. Alldeles stum och visste inte vad hon skulle säga nu.
''Så vad då... Är den slut nu?'' Frågade hon förvirrat. Jag nickade leendes. 
''Så dem dömpte henne till Zam Fanler?'' Frågade hon allvarligt och drog sina ben upp till bröstet. Jag nickade ännu en gång. Hon snyftade till och tittade ner på sina knän. Hennes tårar hade slutat rinna och hennes snyftningar var få just nu. Historian var allt för spännande för att kunna gåta sig igenom den.
''Döpte ni mig efter henne?'' Mumlade hon tankspritt. ''Ja...'' La jag huvudet på sned.
''Varför?''
''För namnen är vackra.'' Svarade jag med ett leende. Jag förstod inte hur hon inte blev misstänksam. Inte ens en smula misstänksam. Men det var bara bra. 
''Förstår du vart jag vill komma?'' Jag hoppade närmre henne i hennes mysiga lilla läs hörna. Hon skakade långsamt på huvudet och funderade ett tag.
''Summer och Justin bråkade ofta... Eller hur?'' Sa jag med blicken fast på henne. Hon nickade.
''Summer var en agent en gång i tiden, som skulle döda Justin, den kriminella...'' Jag ville att hon skulle förstå. Men det var nog rätt så omöjligt när hon försöker ta in allt jag berättat.
''... Dem blev kära. Och även fast det näst intill var en omöjlig kärlek mellan dem... Så kämpade dem till slutet.'' Viskade hon och ett brett leende kröktes på hennes rosa läppar. Jag skrattade mjukt och kramade henne hårt.
''Om Jamie verkligen älskar dig, kommer han definitivt tillbaks.'' Pussade jag henne på pannan. Jag ville inte vara den hårda mamman som skulle strypa killen som lämnat henne, även fast det var precis det jag ville just nu. Men jag vet hur ungdomar är, eftersom jag själv varit en. Och jag vet att han kommer tillbaks, som Justin gjorde.
''Gå nu och piffa till dig så äter vi sen.'' Log jag och steg ur hennes säng och vidare ut mot vardagsrummet.
''Berättade du?'' Mumlade han med mobilen framför ansiktet. Jag skakade roat på huvudet och drog den ur hans händer.
''Inte ännu.'' Skakade jag på huvudet och slog mig ner bredvid honom. ''Hon är redo och förtjänar sanningen.''
''Jag vet inte... Jason.'' Mumlade jag tveksamt. 
''Mmm, vad det luktar gott!'' Sa en munter röst bakom oss. Båda sken upp i ett leende och mötte hennes gröna ögon.
''Då äter vi.'' Log Jason och ställde sig upp för att gå till köket när det plötsligt knackade på dörren. Jag ställde mig upp och gick med raska steg genom köket och vidare mot hallen innan jag öppnade dörren med ett leende.
''Jamie?'' Sa jag chockat. Han tittade osäkert på mig med sina bruna ögon och drog en hand genom sitt bruna hår. Hela han påminde så mycket om Justin. Hans utseende, klädstil och sättet han betedde sig på. Men förhoppningsvis så var han inte kriminell.
''Ehm... Är Zam hemma?'' Undrade han. Jag log mjukt mot honom och snodde runt,
''Zam!'' Ropade jag. Snabba steg hördes komma mot oss och efter några ynka sekunder stod hon vid dörrkarmen med en chockad blick.
''J-amie?'' Stammade hon tårögd. ''Vill du... Hänga med på strandfesten?'' Frågade han plötsligt. Hon gav mig en blick, som tydde får-jag. En nickning räckte för att få henne övertygad om att hon ville.
''Gärna!'' Log hon. ''Jag väntar vid bilen.'' Log han snett och gjorde som han sagt. Hon tog snabbt tag om sin handväska och steg ut genom ytterdörren... Men stannade till.
''Du... Mamma.'' Sa hon fundersamt och vände sig mot mig. ''Tycker inte du det är märkligt att vi också heter Bieber, i efternamn.'' En rynka spred sig i hennes panna.
''Äh, spela roll!'' Log hon och rusade ner för trappan och vidare ut mot Jamie innan hon slängde sig runt hans hals och tryckte sina läppar mot hans.
''Jag gillar inte honom.'' Sa en hes röst bakom mig. Jag korsade armarna framför bröstet och höjde ögonbrynen mot honom.
''Var inte som min pappa...'' Skakade jag på huvudet. ''Jag tycker han är väldigt lik... Dig, Justin.'' Skrattade jag och kramade mjukt om honom medan min blick var fast på Zam och Jamie.
''Lik mig?'' Skrattade han och skakade på huvudet. ''Jag är Justin Bieber, ingen är lik mig förutom mitt hjärta.'' Sa han och kollade på Zam med ett leende.
''Jason Bieber.'' Rättade jag honom. Ingen skulle få reda på att vi var dem ungdomarna som en dag höll på dö, som var tvungen att fly igen och ändra identitet för att poliserna inte skulle hitta oss. Det krävdes mycket för att få det liv vi nu har. Det krävdes att både jag och Justin skulle hållas borta från allt och alla under en period. Men nu har 15 år passerat och om vi kommer ut med våra riktiga namn... Kommer allt bara vara bortkastad tid.
''Jason Bieber, Clary Bieber och Zam Fanler Bieber.'' Log han. Jag kom att tänka på killarna som nu är på ett bättre ställe... Zam, till minne av Zack och Damon. Fanler, till minne av SteFan och Tyler. Även fast jag och Justin bytt namn, var vi fortfarande samma personer. Vi hade samma bakgrund och samma historia om våra liv. Den enda skillnaden var ytan av oss. Då vi endast bytt namn för våran säkerhet.
''Hon kommer få reda på det förr eller senare, för historian var en hint.'' Sa jag leendes och stängde dörren med en smäll.

Erkänn... Ni blev lite förvirrade, eller hur? Då hon sagt Jason och att det bara var en historia... Haha, där fick jag er (för er som trodde att novellen handlat om en kvinna som berättat en historia) ;)!!! 
 
Fråga: Vad trodde ni när Epilogen helt vände i början, efter man fick läsa om Summer och Justin, då man läste att allt var något en kvinna (clary) berättat ;) Någon som gick på de? 
Puss!
 
Kortfattat för er som inte förstod:
En tjej hade berättat en historia för Zam, om några personers liv. Och tjejen var Summer sig själv. Men efter attacken hos 5L så var dem tvungen att fly från polisen då dem annars skulle hamna i fängelse och bytte namn/identitet. Så Summer berättade om hennes och Justins liv för Zam. Men vad Zam vet så heter ju dem Jason och Clary. Just därför blev hon inte misstänksam och kunde inte förstå att det var dem själva Summer (clary) hade berättat om! 
Hoppas alla pusselbitar hamnat på plats och att ni förstod ;)<3