Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 13. Two new guys...

''Jag har saknat dig!'' sa jag. Han slingrade sina muskulösa armar om mig och skrattade smått.
''Jag har saknat dig också...'' sa han med ett flin. Jag slingrade ur mig ur hans grepp och log stort mot honom. Dagarna gick långsammt eftersom det mästa vi gjorde i LA var att sörga. Eller jag försökte vara glad även fast det var hur svårt som hälst. Och jag lyckades inte riktigt. Just nu var det detta jag saknade. Mig och Justin.
''Hur var det?'' frågade han med en harkling. Nu vände det nästan. All glädje försvann och tårar letade sig fram.
''ehm... bra...'' sa jag med gråt i hallsen. Han såg på mig att han inte skulle frågat det.
''Förlåt... jag bara... förlåt!'' sa han och kramademmig igen.
''Nej... Justin. det är lungt. Jag har tagit farväl av henne och går vidare...'' sa jag och tvningade fram ett leende.
Det stämmde. Jag har nu tagit farväl och går vidare. Jag kommer aldrig glömma henne men inte heller deppa för att hon är borta. Ett sista farväl.....
 
Jag satt vid frukost bordet helt utslagen. Denna gången -pålänge- så åt jag hemma och sov hemma. Mamma hade saknat mig och ville så gärna ha mig hemma. Så inget övernattande hos Justin -iallafall inte på ett tag-. Emily och Spencer hade åkt utomlands tillsammans. Dem ska vara bort... Ja, länge. Tills slutet av sommarlovet tror jag. Och det är länge! Dem var i Hawaii. Ditt skulle jag vilja åka. Det värkar så fint där. Helt underbart. Och Aria är kvar här i Canada. Så vi två får väl hålla ihop.
''Lola?'' sa mamma och viftade framför ögonen på mig.
''öh... ja?'' sa jag tyst. Jag var helt innen i mitt dagdrömmande att jag inte hört vad hon pratat om.
''Det är om Zarah...'' sa hon med en dyster min. Oh nej! Säg inte att hon fått reda på det som hände förra sommaren. Något jag aldrig kommer glömma.
''ehm... vad är det med henne?'' sa jag nervöst.
''Hon kommer inte i sommar... tyvärr! jag vet att du så gärna ville det men någonting kom imellan.'' sa hon och strök mig mjukt på armen. Hon sa vad!? Ett stort leende spred sig på mina leppar men försvann så fort jag fick syn på mamma konstiga min.
''Nej! jag som saknar henne!'' sa jag och försökte se ledsen ut.
''Nästa sommar kanske?'' sa mamma för att trösta mig. Självaste grejen att hon inte ska komma det var tröstande. Det var toppen!
''Mm...'' sa jag tyst. Jag hörde hur det tutade utanför.
''Men du... vi ses sen. om jag inte hännger med Justin hem!'' sa jag och skyndade mig ut. Jag satte på mig mina svarta converse och tog min svarta skinväska. Sedan sprang jag ut och hoppade in i bilen.
''Hey!'' sa jag glatt.
''Hej!'' sa han med ett snett leende. Jag satte på mig mina svarta Raybans och sedan körde vi mot skolan. Idag är det första dagen i skolan på fyra dagar. Om man då räknar med helgen. Det har varit svårt att försöka komma över Tamara. En så länge så känns det hyffsat bra. Men det kommer ta tid innan jag har kommit över henne helt och hållet då jag kan prata om henne utan att nästan börja gråta. 
''Ska vi hitta på något efter skolan?'' frågade han och satte sedan på radion. Låten I know you were in trouble (taylor swift) spelades i radion och vi båda började sjunga med.
''Visst!'' sa jag med ett smile och fortsatte sjunga. Det pirrade i magen. Tänk att nästan alla kommer att veta att Tamar har dött. Eftersom jag känner Tamara och Justin känner mig kommer nog hela världen känna till Tamars död. Något jag hälst skulle vilja slippa. Han parkerade bilen och tittade på mig med ett leende.
''Redo?'' frågade han. Jag var tvungen att tänka efter ett tag. Men jag hade inget val.
''Jepp!'' sa jag med ett leende. Vi steg ur bilen och tillsammans gick vi in och gick igenom koridoren. Allas blickar var på mig. Vissa viskade och gav mig konstiga blickar men jag valde att ignorera dem. Bland alla elever som stog och tittade på mig såg jag två nya killar. Två väldigt söta killar. Dem var antagligen dem nya eleverna.
 
                 (Jay)                                                           (Cole)
 Jag kände hur dem stirrade men med ett smile. Inte sånna blickar som dem andra ger mig. Jag log tillbaka och fortsatte sedan gå mot skåpen.
''Lola... du dräglar!'' sa Justin och små skrattade. 
''Men ha-ha!'' sa jag ironiskt. Visst. Dem var snygga. Men inte så att jag faller för dem. Jag känner ju inte änns dem.
''Jag har matte nu så... vi ses sen. okej?'' sa jag och tog min mattebok och smällde sedan igen skåpet.
''visst!'' sa han med en nick. Jag log snett mot honom innan jag började gå mot mattelektionen. Aria visade sig vara sjuk idag så det fick bli jag och Justin. Om inte Chaz och Ryan också hänger på. När jag kom in i klassrummet var det näst intill tomt. Så idag fick jag välja platts. Jag satte mig längst bak och drog upp mobilen.
''Föresten vad har du för ämne?'' skickade jag till Justin och fick svar med direkten.
''No/So! det är det tråkigaste i skolan... NÅGONSIN!'' jag små skrattade för mig själv och knappade in ett svar.
''haha! Ja, det är tråååkigt! Aja. lektionen börjar nu så vi ses ♥'' och skickade det.
''Min med! Bye Lol♥'' skrev han. Jag log för mig själv och tryckte sedan ner mobilen i jeansfickan.
''Ehm... hej. är det upptaget där?'' sa en kille som stod framför mig. Han menade nog plattsen jämte mig.
''Nej... du kan sitta där.'' sa jag och tittade upp på honom med ett smile. Inte förens då såg jag att det var en utav dem nya killarna. Han hade svart hår -typ Justin frilla-. Han hade mörkbruna ögon. Nästan svarta och ett brett leende.
''Tack! förresten, jag heter Jay. jag är ny här om du märkt det.'' sa han samtidigt som han satte sig ner i stolen jämte mig.
''Jag är Lola.'' sa jag och nickade.
''Är du Justin Biebers flickvän?'' frågade han med en rynka i pannan. Måste varenda en fråga de? 
''Nej. vi är bästa vänner'' sa jag med ett leende. 
                                                 * * *
''Så vad tycker du om dem nya killarna?'' frågade jag medans jag höll på mig mobilen. Justin, Jazzy och Jaxon stod vid kanten och tittade ut mot havet/vattnet. Han vände sig om och gick och satte sig jämte mig.
''Jag vet inte. det värkar... skumma.'' sa han med en allvarlig blick.
''Seriöst? skumma! dem är ju snälla...'' sa jag med en rynka i pannan. Ibland undrar jag hur han tänker. Jag menar... Dem var ju jätte trevliga och roliga att vara med och sen kommer han och säger att dem är skumma? Jag kommer inte kunna övertala honom om att dem är shyssta för jag känner Justin. Och om han tror på något så släpper han inte det. Utan han har rätt! Enligt honom då. Han har oftast rätt men det betyder inte han ska ha det denna gången. Jag träffade Cole också. Han är som jag beskrev honom. Snygg är han också! Båda två. Men inga jag skulle kunna vara ihop med.
''Mm...'' sa han tyst. På något sätt såg han deppig och ledsen ut. Men varför? Det vet jag inte.
''Justin...? Är det typ något som hänt?'' frågade jag och la en hand på hans axel.
''Nej..? Hurså?'' frågade han med en rynka i pannan.
''Du ser... Ledsen ut.'' sa jag och tittade honom djupt in i ögonen. Hans ögon var så vackra. Dem var i någon slags hazzelnöst brun. I solen blev dem till honungs färgade. Nästan lite gula.
''Nej, jag är bara... Är trött.'' sa han och log. 
''Okej...'' sa jag med ett leende. Men helt övertygad var jag inte.
''Vi hittar på något kul!'' sa han med ett brett smile.
''Som vadå?''
''Vi går ut och festar ikväll!'' sa han med ett busigt flin. Som om han hade något i baktankarna. Eftersom jag inte hade något bättre för mig så lät det som en bra ideé. Problemet är det att jag fick ju inte sova över hos Justin. Som det då kommer sluta. Vi festar och sedan crashar vi hos honom. Efter funderande så nickade med ett stort flin och sa helt övertygat ''okej!''.
 
Klockan var 20:45 och snart skulle vi åka till festen. Eller någon slags nattklubb tror jag? Eftersom jag inte känner till någon som ska ha fest den närmsta tiden. Jag hade på mig en
 
  röd kort kläning. Den var riktigt fin. Enligt mig.
''Nå... Vad tycks?'' frågade jag Justin och snurrade runt i klänningen. Hans mun var format som ett O. Ett brett smile spred sig på hans leppar.
''Woow! snyggt!'' sa han med ett snett nöjt flin.
''Detsamma!'' sa jag och kollade in hans kläder.
 Han hade på sig en jätte snygg svart skinjacka med nitar på axlarna. En vit t-shirt under och ett par svarta bagi jeans. Han bar även ett silvrigt halsaband. Jag har en sjukt snygg kille till bästa kompis!
''Så... ska vi gå?'' sa han och satte på sig sinna Raybans även fast det inte var soligt ute. Solen hade nästan gått ner. Inte riktigt. Det var snart solnedgång.
''Visst!'' sa jag och följde med honom ner för trappan. Jag satte på mig mina svarta höga pumps. Han satte på sig sinna vanliga men snygga Supra som var svart vita.
''Vå går nu!'' ropade Justin innan vi steg ut utan ett svar. Jag hade fixat det. Alltså att hänga med till festen. jag sa till mamma att jag skulle övernatta hos Aria. Som tur var visste inte mamma att Aria var sjuk. Vi satt i hans bil påväg mot festen. Detta var ett tillfälle att glömma Tamara för några timmar. Även fast jag tänker på så mycket och gör mycket och att jag ser så glad ut så finns hon någonstanns där inom mig och skär i hjärtat. Det smärtar att tänka på henne. Men jag försöker att vänja mig. Något som är rikgti svårt just nu. Jag lutade mig mot det väldigt bekvämma sätet och tittade ut genom fönstret. Bilar svichade förbi och detsamma med träden som var längs trotoarerna. Han saktade in och parkerade utanför en byggnad där det dunkade av musik. Ett stort flin spred sig på minna leppar.
''Redo att glömma allt för ikväll och bara ha kul?'' sa han med ett flin.
''Jadå!'' sa jag glatt. Ikväll ska jag ha kul. Jag ska glömma allt tråkigt som hänt och ha kul för en gång skull! Vi steg ur bilen och små joggade mot öppningen där det stod en vakt med svart kostym. Vi kommer aldrig komma in! Tänke jag. Han blängde surt på oss tills Justin viskade något till honom och han bara öppnade och lät oss gå in. Vad tänkte jag på? Han är ju Justin Bieber. En våg av hög musik och lukt av alkohol träffade oss. Massor av folk dansade på dansgolvet och hade kul. Något jag kommer ha ikväll....
____________________________________________________________________________________________
 
Inget speciellt hände... I know! Och jag vet... Ni undrar säkert när eller varför Justin och Lola inte blir ihop... Men det kommer! Jag lovar! Det kommer hända saker (mellan dem) som får deras vänskap att förendras. Så håll ut!
 
Kramiiiiis!♥♥♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Dorentina!!💜 säger:

Bäst!!!!!meeer snart!

KOMMENTAR SKRIVEN:

blir irritrrad säger:

Varför är massa kapitel borta!!!?!?!? De är 13 och hoppar sedan till 17!!! Varflr!?!?!?!?!

KOMMENTAR SKRIVEN:




- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback