Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Recaps © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

26 - Who is she? Where am i?

 ''Du måste vakna Holly! Hör du det!?'' Skrek jag och skakade henne försiktigt. ''Vakna, Holly... Lämna mig inte.'' Skakade jag på huvudet med tårar i ögonen. Dörren öppnades långsamt och två doktorer kom ingåendes.
''Det är dags.'' 
 
Jag vände mig långsamt om och mötte den ena mannens blick.
''Kan vi vänta en liten stund.'' Mumlade jag innan jag snabbt vände mig mot henne igen. Jag hörde hur de viskade något innan jag hörde männens huvud röra sig lik en nickning. Jag satte mig ner på stolen och tittade ner på henne, försökte göra något via mina tankar som skulle få henne att vakna. Jag hade inte upptäckt alla mina krafter som varg ännu. Kanske kunde jag få folk att leva igen? Om det nu skulle varit så, hade hon aldrig legat här. Jag suckade högt och slöt mina händer runt hennes hand som låg närmst mig. Klämde hårt åt och tittade intensivt mot hennes ögon i hopp om att de skulle öppnas. De måste ske snart, snart som i en sekund. Fuck. Fuck. Fuck... Sekunderna tickade, minuter passerade, tillslut hade det gått hela 10 minuter. Inget hade hänt. Inget. Jag började känna hur detta var värdelöst. Tiden bara rann iväg. Hon var borta, vi fanns inte längre. Jag gav upp hoppet.
''Ni kan... Stänga ner dom.''
     
Vitt, ljust... Ensamt. Jag satt på ett vitt golv med benen upptryckt mot hakan, mina händer hade automatiskt dragit sig runt benen för att göra det stabilare. Jag tittade med en tom blick mot de vita ljusa som aldrig tog slut. Den kritvita korridoren bara fortsatte och fortsatte. Hur mycket jag än kämpade med att springa, gå genom olika dörrar, hjälpte inte ett dugg. Jag kom gång på gång tillbaks till stället jag började på. Inget hände och det började skrämma mig. Hade jag kanske tappat minnet igen? Som jag gjorde för några år sedan? Men borde det inte vara så att jag inte komihåg att jag gjort det då? Kanske var de ett tecken på att jag fortfarande hade minnet kvar?
''Beleza?'' Hörde jag någon ropa, men det vara lika dolt som en viskning från flera meters avstånd. Mina öron spettsade sig samtidigt som min blick for upp från mina knän. Jag satt still en stund, i väntan på att jag skulle få höra någon ropa igen.
''Beleza!'' Hörde jag ännu en gång. Det fick mig att flyga upp på benen snabbt som vinden. Steg för steg gick jag mot den lena, tysta rösten. 
''Beleza!'' Skrattade en kvinnoröst. Ju längre in i korridoren jag kom desto tydligare blev rösten. Orden förtydlade sig och inte förrns då förstod jag att hon hade ropat namnet, 'Beleza'. Mitt namn, mitt mellan namn. ''Hallå?'' Ropade jag osäkert och lyssnade efter ett svar.
''Beleza!'' Men återigen så hörde jag bara kvinnan ropa Beleza igen. Lika glad och i en lyckofylld ton. Jag började springa så håret åkte bak i den hastigheten jag hade. Jag tvärstannade när jag såg någon meter framför mig, en blå dörr. Den blåa dörren hade ingen vägg bakom sig, utan stod i mitten av korridoren. Den hade inte stått där innan? Tänkte jag och rynkade pannan åt hur konstigt det var. På tal om något konstigt, så hade jag inte riktigt förstått hur jag hamnat här. Jag var för någon dag sedan i skogen, sårad, trött och rädd. Jag hade sätt Justin och hade trillat in i hans famn efter en smärta träffat mig i bröstet. Jag kom ihåg att det fanns blod involverad, tårar och jag frös. Sedan hade allting blivit svart och jag vaknade - omedveten om vad som hände - upp här. Jag har dessutom hört Justins röst flera gånger, det var precis som dennaa kvinno rösten. Tyst och dålt. Men samtidigt ännu tydligare. Han grubblade över att han inte ville att det skulle bli såhär. Sedan att jag inte skulle lämna honom, lova att kämpa och att han var ledsen. Allting förvirrade mig så mycket. Jag skakade långsamt på huvudet och lät alla tankar åka åt sidan medan jag steg runt dörren. Som jag såg framifrån, ingen vägg. Inget annat än en blå dörr som väntade på att bli öppnad. 
''Beleza! Vart är du?'' Ropade hon i en glad, busig ton. Ljudet kom från dörren som började att skakade. Jag steg runt igen och tittade chockat på den. Skulle jag öppna? Skulle jag kolla? Hon ropade trots allt mitt namn, eller? Jag drog in en massa luft genom munnen och lät det sedan pysa ut genom näsan samtidigt som jag slöt min hand runt dörrhandtaget. Jag behövde inte putta dörren eller ens trycka ner handtaget förrns den automatiskt åkte upp och ett vitt sken lös rakt mot mig. Mina händer åkte snabbt upp mot ögonen innan jag långsamt drog ner dom igen. Pannan rynkade sig, allt ljus var borta, korridoren var borta. Inget som syntes till innan, fanns kvar här nu. Ett rum jag aldrig tidigare vistats i befann jag mig i nu utan någon koll om vart jag var. Det var i alla fall bortom de konstigare korridorerna som hade skrämt mig, så det funkade här. Jag såg en liten flicka sitta vid ett bord en bit in där hon satt och målade. Jag började långsamt ta mig mot henne. Hon hade ännu inte sätt mig. Jag la huvudet på sned och granskade hennes täckning. Hon värkade vara runt fyra, kanske? Och bilden var rätt avancerad, med tanke på att det såg väldigt proffsigt ut. Det var ingen sol, ingen flicka, ingen boll eller något barn brukade rita. Pappret var fylld med tecken, samma tecken överallt. Hon hade även ritat det på sin arm i svart, sedan några andra otydliga märken längre upp på armen.
''Beleza, vad gör du här?'' Sa den igen kända kvinno rösten. Jag vände mig hastigt om och mötte hennes blick. Hon log mjukt mot mig och la huvudet på sned.
''Öh, jag... J-ag vet in...-'' Stammade jag och kollade förvirrat på henne men hann aldrig avsluta min mening när kvinnan började gå mot mig. Hon stannade inte när hon kommit nära utan fortsatte, igenom mig. Jag knep ihop med ögonen och öppnade dom sedan chockat. Vad var det som nyligen hände? Hade hon... Gått igenom, mig? Jag vred mig långsamt mot henne och kollade ner på den lilla flickan innan jag vände min blick upp mot henne.
De var, så lika. Och de visse inte ens att jag var här? 
''Hallå?'' Mumlade jag och viftade handen framför kvinnans ansikte. Hon tog ett steg fram och min hand åkte igenom hennes huvud. Jag drog snabbt åt mig den, med rädda ögon tittade jag ner på min hand och sedan ner på bordet framför mig. Jag bet mig nervöst i läppen innan jag försiktigt la min hand på bordet, som bara istället gled igenom de ljusa träet. Jag var som en grafisk person som man kunde gå igenom, någonting som egentligen inte fanns. Ett spöke. Vad hade hänt? Vart var jag? Vem var hon... Jag stoppade mig själv från att fortsätta den tanken när jag sedan kom på vem det var. Kvinnan från bilden, kvinnan jag inte visste vem det var. Den mystiska kvinnan vars jag hade hennes dagbok. Jag blickade ner på den söta lilla flickan med det kortklippta bruna håret, de blåa ögonen och de prefekt formade läpparna. Jag kunde inget annat än att gissa på att detta var Beleza, hennes dotter. Jag förstod inte vad jag gjorde här? 
''Vad är det du ritar?'' Frågade kvinnan jag fortfarande inte visste namnet på. Hon böjde sig ner mot Beleza och kysste hennes kind mjukt.
''Angelic.'' Sa hon med ett socker sött leende medan hon fortsatte att måla flera tecken i samma form och storlek. Kvinnans panna rynkades och sedan tittade hon noggrannare på alla tecken.
''Vart har du sätt de här?'' Frågade hon samtidigt som hon tog flickans lilla hand i sin hand, vände på den så man tydligt såg de svarta tecknet ritat på armen.
''De visade mig'' Sa hon stolt och släppte inte blicken från pappret. ''Beleza, vilka visade dig?'' Hon började bli en aning orolig, vilket fick mig förvirrad. Vad var det som fick henne så orolig? Var det så farligt att Beleza ritade något konstigt tecken?
''Vargarna i mina drömmar.'' Tittade hon upp på henne med ett leende likt hennes mamma. Jag tog några steg runt kvinnan som dess ögon smalnade. Hon skakade på huvudet innan hon panikslaget tryckte ner sin hand i byxfickan, krånglade upp mobilen och slog in något nummer innan hon la den mot örat. Allt de gjorde hon utan att släppa blicken från Beleza. Jag var lika förvirrad som innan, om inte värre. 
''Rohana, hej, ja det är jag. Det är akut, Beleza har fått drömmarna. Jag vet, ja, om vargarna'' Hon tittade fundersamt ner i golvet och trummade sina fingrar mot sitt lår innan hon suckade högt.
''Det är helt enkelt ett tecken på att han är påväg, de försöker varna oss. Du vet att vi alla är ett team, de skulle inte lura oss, speciellt inte... Nej, den nya pojken. Han är lika mycket en för dom som för oss, ta med Khal dit, vi måste skynda oss.'' Mumlade hon allvarligt innan hon hastigt la på.
''Beleza, gumman. Kom, vi ska iväg ett tag, okej?'' Flög det ur hennes mun samtidigt som hon greppade tag om hennes hand och drog henne mot hallen.
''Mamma vart ska vi?'' Sa hennes oroligt gulliga röst medan hon gjorde som sin mamma sa.
''Vi ska iväg på semester, vi hämtar Khal och pappa på vägen dit, allting kommer bli bra.'' Kramade hon henne, tryckte sina läppar mot henne panna och drog på sig själv sin jacka. Beleza och kvinnan var nu fullt på klädda, redo för att ge sig av. Men vad skulle hända med mig när dom gick? Skulle jag stanna kvar här? Var jag fast?
''Har du halsbandet på dig, hjärtat?'' Frågade hon och öppnade dörren. Deras händer var ihopflätade, Beleza tittade upp på henne och nickade långsamt till svars. De båda steg ut genom dörren som hade ett ljus sken.
''Vänta!'' Ropade jag och började springa efter dom. De ljusa skenet bländade mig och fick allting att bli starkt otydligt. Mina ögon stängdes, öppnades, såg ljus, blundade... Och efter det, mötte jag de saknade ögonen. De djup bruna ögonen som magiskt hade en glimt av blått.

Då undrar ni säkert, vart var Holly? Vi vet fortfarande inte vem kvinnan är eller vad hon ens hade med detta att göra, can you guess?
 
Fråga: Favorit kapitel en sålänge?
Mitt svar: Ingen aning ^^ Maybe det första kapitlet (1 - its back) då allting - på sätt och vis - är svaret till allt detta xD Ooops, sa jag lite mycket nu? :O 
 

Kommentarer
Alicia säger:

Mother of god jag tror jag dör!! Så jävla sjukt bra :O asså OMG mer jag beeeer dig

KOMMENTAR SKRIVEN:

Maria :* säger:

OMFG!! Det bästa kapitlet ever! Sjukt spännande. OH shit meeer, jag beeeeer dig skriv nunununu.
Du skriver som en gud kvinna. Perfekt!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Jessica säger:

Asså omg fyf*n viklet bra kapitel!!!!!!
Svar: vet inte riktigt, tycker alla är bra! Vissa lite mer vissa lite mindre men alla kapitel är sjukt grymma! Svårt att välja ett kapitel bara!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Michelle säger:

Jag älskar det :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

sophieschilcher @instagram säger:

Bästa! Hon var i ett minne. Det e min gissning :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Celebnovell säger:

Åh gud - perfektion! ♥
Har misstankar på att det är hennes mamma... känns som om mamman hon har nu är låtsats och hennes "riktiga" mamma kanske dött - nej jag vet inte Xd Vilda gissningar helt enkelt. :P♥
Sv: Denna tror jag var min favorit hittills. :D

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se/

Ariana säger:

Jag tror att det är hennes mamma O den "nya" killen är Justin
As bra! Kommer hon att dö eller lever hon ? What?

KOMMENTAR SKRIVEN:

Cindy säger:

Mer

KOMMENTAR SKRIVEN:

Alicia säger:

MEEEEEEER

KOMMENTAR SKRIVEN:

Nattis säger:

Skit bra meer

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Såååå braa!

KOMMENTAR SKRIVEN:




- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback