Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 27. I know who A is...

               
 
''Hallå? Mamma? Är det du?'' Ropade jag. Osmart om det vore någon tjuv. Jag bet mig nervöst i leppen. Jag smög fram till vasken där det låg en köks-kniv. Jag tog den i handen och vände mig om. Jag blev alldeles chockad när jag såg vem som stog där. Paniken steg.
''Du minns väl mig..?'' Flinade hon. En pistol skymdes i hennes högra hand..... 
 
Nu hade jag värkligen panik! Jag stog här alldeles maktlös och kunde närsom helst bli skjuten av henne.
''Vad fan gör du här?'' Skrek jag. Tydligen så var det ganska osmart att säga det för hon riktade vapnet mot.
''Hej då Lola...'' Skrattade hon och avlosade skottet innan jag hann säga något.
Ett högt skrik for ur mig. Men då vaknade jag och märkte att det bara var en dröm. Jag var alldeles andfodd. Svett droppade från min panna. Jag pustade lättat ut. Det smällde till på nedervåningen. Jag kände hur paniken sakta kröp sig upp för ryggraden. Jag nöp mig i armen för att se om jag var vaken. Jag hoppades på att jag plötsligt skulle vakna och märka att detta också var en dröm... Men jag hade fel. Detta var värkligt. Jag for ur sängen och sprang mot garderoben där jag hade gömmt en kniv. Eftersom jag varit så rädd att somna - i början då allting startade - hade jag den i garderoben i fall att hon kom mitt i natten. Som nu. Eller jag vet ju inte om det var hon. Det kan bara vara mamma som kommer hem. Jag smög ut ur mitt rum. Svett droppar bildades i min panna. När jag smög ner för trappan knakade det i trappstegen. Innom bords skrek jag ''TYYYYYST''. Men tystare än såhär kunde man tydligen inte bli. Precis som i drömmen var tavlan krossad och log på golvet. Detta var bara för läskigt. Det var som om drömmen var en varning. Om det var det så kommer hon stå i köket med ett vapen. Jag smög sakta ut till köket och låtsades ta en kniv i handen - då drog jag fram kniven jag haft med mig - och vände mig om. Men ingen stog där. Bara jag i ett mörkt kök. Jag fortsatte ut mot vardagsrummet. Inget där. Jag kände hur någon boxade mig i magen och plötsligt så låg jag på golvet. Smärtan spred sig i magen. Allting började att snurra och jag kunde knappt andas. Jag kände mig svim färdig men vägrade att svimma nu. Jag ställde mig upp även fast smärtan bulltade något så förfärligt!
''Vad. Vill. Du. Mig?!'' Skrek jag ord för ord med ihop knipta ögon. Jag visste exakt vad hon ville. Hon ville döda mig. 
''Du vet vad jag vill...'' Sa hon med ett flin och gick sakta runt mig med en mördande blick. Tänk att en människa som hon kunde bli så här psykist och mentalt sjuk. Att bara det att jag och Justin blev vänner fick henne att bli såhär. Det är sjukt! Och nu så vill hon döda mig. 
''Nej, jag vet inte vad du vill...''Sa jag och följde henne med blicken. Hon stannade framför mig med en arg blick.
''Sluta spela dum! Jag har varit tillräckligt tydlig dem senaste månaderna! Lämna. Justin. IFRED!'' Skrek hon åt mig. 
''Men för i helvete! Jag har ju gjort det! Är du blind eller?'' Skrek jag. Hon hotade mig att om jag inte lämnar Justin - låta honom vara ifred - så skulle hon döda honom. Tror hon att jag hade hjärta att låta henne döda honom? Nej. För jag visste att om inte jag skulle göra det skulle han vara död innom dem närmsta timmarna.
''Precis... Nu har jag fått som jag vill... Nu vill jag något annat. Se dig död!'' Röt hon och flög på mig. Jag flög in i väggen med en smäll. Hon började slå mig i ansiktet och i magen. Jag kunde inget mer än att försöka försvara mig. Jag slog henne hårt i bröstet så hon tappade andan. Nu kunde jag inte spela snäll. Hon som försökt att döda mig fler tals av gånger och även dödat min bästa vän! Jag försökte få mig själv arg så jag inte skulle få skuldkänslor av att slå henne. Hon föll mot golvet och slog i huvudet hårt. Hon skrek av smärta. Men jag var för arg för att bry mig om henne. Jag sparkade henne i magen och när hon såg tillräckligt blåslagen ut så sprang jag mot köket för att sedan ringa polisen. Men sen ångrade jag mig. Jag slog istället in Justin nummer och klickade på 'ring'. 
''Kom igen! Svara då!'' viskade jag otåligt för mig själv.
''Ja hallå?'' Svarade han med en hes stämma. Han lät ledsen. Nu svämmade skuldkänslorna över igen. Men jag puttade väck dem tankarna och skulle komma till saken då jag blev attackerad bakifrån.
''JUSTIN! Snälla! Hjälp!'' Skrek jag. Jag hörde hur hans hesa röst skrek mitt namn i luren. Men jag kunde inte svara. Jag ströps av henne...
 
      
''Lola? LOLA!?'' Skrek jag oroligt i luren. Jag hörde hur saker och ting slogs i marken och höga skrik komma från Lola. Oron steg. Inte förens en stund efter jag lagt på fattade jag vad som hänt... Eller händer. A. Jag har kanske någon gång råkat tjuv kikat på hennes sms. Bland annat dem smsen från A som personen då kallas. Vem A är vet jag inte. Men snart kommer jag få reda på det. Jag sprang mot hallen och skulle precis öppna dörren och springa ut då någon stoppade mig.
''Vart du ska?'' Frågade mamma med en rynka i pannan.
''Mamma, ring polisen! Lola har inbrott..!'' Tjöt jag panikslaget och sprang sedan ut utan något svar. Men jag känner mamma tillräckligt väl för att veta att hon kommer göra som jag sa. För jag hoppas hon tror på mig nu. Jag sprang med snabba steg mot hennes hus. Jag tvärstannade utanför då jag såg hur ena fönster rutan var krossad. Saker och ting slogs i golvet och höga skrik hördes. Jag tog ett djupt andetag och ryckte tag om dörrhantaget. Dörren for upp och jag rusade in mot skriken. I vardagsrummet låg Lola på golvet med en kniv riktandes mot... Jag vände blicken till personen som stog framför henne i svarta tighta kläder. Det är inte möjligt? Hennes blick for mot mig och den var full av hot. In kom poliser rusande och då var hon redan borta. Jag stog där halvt rädd och halvt chockad över vem A var. Är det möjligt? Jag sprang snabbt fram till Lola som låg på golvet gråtandes.
''Shy... Så ja... Dem kommer ta fast henne... Jag lovar'' Sa jag tröstande och omfamnade hennes skakiga lilla kropp. Hon skakade och snyfftade. Jag kan föreställa mig hur dåligt hon måste mått. Hur rädd hon var. Men ända så stark på samma gång. Hur kunde hon klara av detta? Men nu behövde hon mig. Och som vän - lite förvirrad över hur vi står just nu? Vänner eller mer än så - så ska jag finnas här för henne.
''Därför gjorde jag slut...'' Viskade hon mot mitt bröst. Min tankar blåstet bort då hon sa det. 
''Vadå? Varför?'' Sa jag sedan. 
''För hon hotade mig...'' Började hon. Hon väntade några få sekunder innan hon fortsatte ''... Att, om jag inte skulle lämnar dig ifred så skulle hon döda... Dig. Och jag skulle aldrig tillåta någon att änns skada dig. Så jag hade inget val...'' Viskade hon. Jag kände hur mitt hjärta slutade slå för en sekund. Så... Det var anledningen att hon gjorde slut? Jag skulle dött om hon inte gjort det. Hon bara skyddade mig. Jag visste inte vad jag skulle säga. Jag var stumm. Men som tur var kom Ashley in rusande med raska steg.
''Åh... Herre gud!'' Sa hon när hon fick syn på vardagsrummet. Saker och ting var sönder och allting var i en hel röra.
''Gud... Lola! Gumman!'' Tjöt hon när hon fick syn på oss - fortfarande - sittandes på det svarta kalla golvet.
''När jag fick reda på vad som hänt skyndade jag mig så snabbt jag bara kunde... Hur är det?'' Frågade hon oroligt och kramade Lola mjukt.
''Jag har ont...'' Sa hon tyst. ''... Och är rädd.'' Sa hon sedan. Jag kände hur skuldkänslor vällde upp. Men jag har ingen anledning att ha det. Jag kan inte förklara hur jag känner mig nu. Det är så svårt att förklara. Jag är rädd, Arg och hur ledsen som hälst. Mäst för att Lola gått runt med allt detta innom sig hela tiden. Att hon blivit hotad i nästan ett halvår och inget sakt. Och hela denna tiden har A varit-
''Jag är konstapel Bruce. Jag jobbar för FBI...'' Presenterade han sig och visade sin bricka.
      
Antagligen han som ska lösa fallet. Hans blick var tom. Han visade inga som hälst känslor. 
''Jag ska ställa några frågor om det går bra?'' Frågade han och drog upp ett blått litet block och en penna. Lola nickade svagt med en rädd blick och väntade på frågorna.
''Såg du vem personen var?'' Började han att fråga. Hon tittade en lång stund på honom och vände sedan blicken mot mig och svarade:
''Nej... M-men personen kallar sig A.'' Och vände sedan blicken mot honom igen. Jag blev förvånad att hon inte berättade vem hon var. Jag menar... Hon har en channs att få slut på det här. Här och nu! Hon kanske inte får fler tillfällen. Han är en FBI agent och har löst svårare saker än såhär! Så detta är väl rätt änkelt för honom? Då skulle det gå hur änkelt som hälst att fånga henne. Min blick var fast på Lola. Jag kunde se hur hon tyckte det var obehagligt. Men jag lät min blick vila på henne. Hennes vita linne var inte vit längre. Blod hade hon i pannan. Och flera skrapsår på kroppen. Detta är andra gången hon blir misshandlad. Jag sa att jag aldrig skulle tillåta någon änns röra henne. Och nu, står hon här. Blå slagen av en jävlar idiot som är helt psykad. Jag kunde inte hålla det jag sa. Men det kommer aldrig hända igen. Jag ska vara för överbeskuddande. Hur jobbigt hon än tycker det är ska jag alltid skydda henne.
''Tack, nu ska jag se vad jag kan göra åt saken.'' Sa han och tvingade fram ett leende. Jag kan inte bara låta denna channsen passera såhär. Jag har nu lovat att skydda henne. Och det är vad jag ska göra. Hon var inte den ända som såg vem A var. Hon har ett vittne... Mig. Jag gick efter Bruce tills han märkt att jag följt efter honom. Vilket inte dröjde så värst länge.
''Vad vill du?'' Frågade han en aning iriterat. Jag suckade högt och drog in honom avlägset så bara han skulle höra.
''Jag vet vem A är.'' Viskade jag.....
________________________________________________________________________________________________________
 
Oj! Så Justin fick reda på vem A är? Snart mina beautys ska ni få reda på vem A är!
Vem tror ni det är? Ni kommer bli förvånade (om ni inte redan listat ut det). Vem är A? Kommer dem stoppa henne en gång för alla? Eller kommer hon fortsätta hota Lola tills hon faktiskt får som hon vill? Det får ni se i nästa kapitel! Kram! ♥♥♥♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Gurl säger:

Hur duktig får man vara? Jag tror det är Alison!! Mer snälla!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Biebah säger:

Så spännande! Vill veta vem A är NUUUUUU! Mer mer mer!

KOMMENTAR SKRIVEN:

OMG ❤ säger:

Aså så bra!!! VEM ÄR A??? Vill veta NU! När kommer mer? :)<3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Hellen säger:

Så grymt bra! Jätte spännande! Vem är A????!!!! Vill veta!!!! Snälla mer snart! Längtar tills nästa kommer ut!!! :D

KOMMENTAR SKRIVEN:




- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback