Inlägget är skrivet under kategorin ✓ DID 1: Devil In Disguise © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 40. Hug me and tell me that everything'll be ok...

När det kommer sådan ---> här vågig <---- text så är det flashbacks. :)♥ Enjoy!
 
''Cece?'' Viskade jag försiktigt och försökte sätta mig upp i den sönder krossade bilen. Jag puttade till henne för att se så hon levde. Hon slog sakta upp ögonen och tittade med rädda ögon på mig.
''Cece, är du okej? Vi måste ta oss ur bilen.'' Sa jag lugnt. Tårar började rinna ner för hennes smutsiga kinder och hennes händer satte hon för sina öron. Oroligt tittade hon på mig medans hon slog med hand flatorna mot öronen och tjöt:
''Jag kan inte höra något!'' Grät hon. 
 
Jag tittade chockat på henne.
''Hör du inte..?'' Viskade jag. Men visste att hon inte hörde det. Hon värkade inte höra över huvud taget. Mitt huvud snurrade och min hörrsel hade försämrats.
''Vad är det som händer med mig!?'' Tjöt Cece med tårar rinnades ner för hennes kinder.
''Jag...'' Började jag. Men stoppade mig själv då jag visste att det inte skulle hjälpa att förklara för henne. 
''Vi måste ta oss ut!'' Sa jag och pekade mot dörren. Hon tittade en stund på mig. Helt förvirrad. Men nickade sedan. Jag vände mig om så mina fötter var mot dörren och sparkade sedan ut den söndriga dörren och var snabb med att krypa ut ur den. Efter mig om Cece som skakade av rädsla. Jag kände hur en hård metall klubba träffade mitt huvud och plötsligt blev allting svart. Ett högt, pipigt skrik var det sista jag kunde höra...
 
''Kom igen nu Summer!'' Skrek Nikolas - min privat tränare -. Jag andades häftigt och lutade mig mot den kritvita väggen en bit bort från honom. Min bröstkorg åkte upp och ner i en snabb tackt.
''Jag orkar inte mer.'' Stönade jag.
''Ett varv till.'' Sa han bestämt. Jag suckade tröttsamt och la mig bara ner.
''Jag orkar inte mer.'' Sa jag igen.
''Summer. Om du ska bli en agent måste du få upp konditionen.''
''Jag springer mer imorgon.'' Suckade jag. ''Om 5 minuter.'' Sa han emot.
''20 minuter.'' Kontrade jag. ''10 minuter och vatten pause efter 8 varv.'' Jag lyfte på huvudet och tittade misstänksamt på honom.
''Fine!''
 
''Hallå? Håll ut!'' Sa en kille som sprang bredvid mig.
''Tjejen? Vad heter du? Prata med mig.'' Sa en tjej på andra sidan av mig. Hon sprang också. Jag kände hur jag låg på en hård liten säng. Med en massa folk runt om mig.
''Håll bara ut.'' Sa han. Jag kände hur en obeskrivlig smärta spred sig i mitt huvud. Hur ont hela min kropp kändes. Hur mycket jag nu hoppades på att jag skulle dö för att slippa allt.
 
Jag kände hur pullsen ökade. Hur nervositeten bubblade inom mig och hur andetagen blev tunga. Jag kramade pistolen med min högra hand och riktade den mot killens huvud. Innan jag greppade tag om avlossaren svalde jag hårt och drog bort några hårstrån från ansiktet. Jag kan inte döda honom. Det är väl mord? Han kommer lida. Eller? Jag kommer säker få skuldkänslor. Paniken kommer säket ta över mig. Jag känner mig inte redo. Jag är väl inte redo? Inte nu. Jag har övat för detta. Men aldrig riktigt tänkt på att jag var tvungen att döda folk. Jag var tvungen att döda oskyldiga människor. Vänta. Släpp det Summer. Killen framför dig, och alla andra du kommer få döda, är kriminälla. Dem har dödat massvis av oskyldiga människor. Människor som bara gått på gatan och plötsligt blivit skjuten av en dåre som honom. Jag tog ett djupt andetag och spännde blicken i honom. Satte min vänstra hand som stöd undertill och kramade sakta avlossaren så ett skott avlossades. I full fart träffade den honom med en smäll i huvudet. Och en livlös kropp föll ihop på marken strax framför mig. 
 
''Noel?'' Jag lät mina ögon förbli stängda och lät den lena rösten stängas ute.
''Summer?'' Sa samma person. Jag störde mig på den som ville få mig att vakna. 
''Hon sover just nu. Skulle du kunna gå ut ur rummet.'' Bad en annan röst. Jag kisade med ögonen och fick syn på Justin sittandes bredvid mig och en läkare ståendes vid dörr karmen med blicken spännd i Justin.
''Jag stannar.'' Sa Justin med sammanbitna tänder och tittade irrierat på honom.
''Hörde du inte vad jag sa?'' Sa mannen med en hotfull ton. ''Hörde du inte vad jag sa.'' Spottade Justin nu mer argare.
''Om inte du går ber jag vakter...-''
''Det är okej.'' Sa jag som nu hindrade honom från att skicka ut Justin. Deras uppmärksamhet drogs åt mig vilket fick mig en aning nervös.
''Det är bäst om han går Mrs McCartney.'' Försökte mannen som var irriterad på Justin. 
''Låt honom stanna.'' Sa jag lugnt. Men började bli irriterad över att han försökte övertala mig om att Justin skulle gå.
''Mrs McCartney han...-''
''Jag sa att han fick stanna!'' Tjöt jag med en irriterad ton och tittade surt på honom. Han öppnade munnen men hindrade sig från att säga något och gick ut genom dörren innan han stängde den efter sig. Så fort man hörde hur han släppte handtaget kände jag hur hela stämningen var pinsam. Hur jag och Justin skilts åt och hur vi nu mötts igen. Även fast det kanske bara var en timme sedan vi bråkade. Men jag kände, hur mycket jag än ville hata honom och slå honom... Så kunde jag inte. Det var som om någon hade satt fast ett lås om den delen av mig som ville hata honom. Han tittade ner i marken med sina underbara bruna ögon och svalde hårt. Jag kunde inget mer än att göra detsamma. Jag ville inte vara den som bröt tystnaden. Som fick allting ännu mer pinsammare. Men jag ville ändå slänga mig i hans famn och berätta för honom hur ledsen jag är. Hur mycket jag älskar honom och hur jobbigt allting är just nu. Men jag blåste bara bort dem tankarn och tittade upp på honom som nu vände sin blick mot mig. 
                   
Hela min kropp blev varm när våra blickar möttes. 
''Det går inte att inte bry sig.'' Sa Justin plötsligt. Jag tittade förvirrat på honom. ''För hur mycket jag än försöker att inte bry mig om dig... Går det inte.'' Sa han med en ledsen ton.
''Justin jag...'' Började jag tyst. Men stoppade mig själv mitt i meningen. Jag visste inte vad jag skulle säga. Jag ville bara säga något. Någonting som kunde fixa allting. Även alla problem runt om kring oss. ''... Jag älskar dig.'' Pep jag till. Jag tittade på honom med förhoppning om att hann skulle säga dem tre orden tillbaks. Visst hade vi sagt det till varandra innan. Men just nu, vid denna tid punkten, här och nu, så var det alldeles spciellt. Jag ställade sig upp med en allvarlig min. Fan. Jag gjorde allt värre. Skulle han bara lämna mig nu? Gå sin väg? Men istället styrde han stegen mot mig och satte sig på säng kanten och tryckte sin läppar mot mina i en passionerad, mjuk kyss. Jag var först, väldigt, väldigt förvånad. Över vad som just hände. Men slöt mina ögon och lät våra läppar åter igen förenas.
''Mrs Mc-'' Hörde jag en röst säga men avbröt snabbt sig själv. Både jag och Justin ryckte till och avslutade kyssen snabbt. Han satt sig ner på stolen och tittade upp på kvinnan vid dörren.
''Det är dags för din medicin.'' Sa hon med sin pipiga röst.
''Jag behöver ingen.'' Sa jag och tryckte fram ett leende. ''Jo, det gör du Mrs McCartney. Du var med om en bil olycka.'' Sa hon allvarligt.
''Jag och min kompis, ja. Kan jag få träffa henne?''
''Det var bara du utanför bilen.'' Sa hon förvirrat. ''Nej, nej det var en annan också. Cece. Cece Frey.'' Sa jag och harklade mig. Hon skakade alldeles övertygande på huvudet.
''Jag vill inte göra dig besviken, men det var endast du där.'' Sa hon och tittade på mig som om jag vore ett freak. Jag svalde hårt och kände hur jag var alldeles förvirrad. 
''Nej, det kan inte stämma.'' Sa jag och skakade på huvudet.

 
Sådär ja! Förlåt för det dröjde. Men ja, ni vet ju varför. Ska bättra uppdateringen. Eftersom den inte varit på topp den senaste tiden. Statistiken sjunker :( Men det är ju mitt egna fel. Så ska minnsan få upp den igen! Och snart börjar jag på den nya novellen. Alla kommer ju givetvist inte gilla den. Det vet jag. Jag kommer få nya läsare och sådana som lämnar när jag väl börjat på den. Men snälla... Ge den åtmistone en channs innan du lämnar min blogg :)♥ Den riktiga handlingen kommer snart! Love you!♥
 

Kommentarer
Anonym säger:

Kommer aldrig lämna din blogg! <3

Svar: Awe! Så gulligt!!♥♥♥
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Adina säger:

Grymt!

KOMMENTAR SKRIVEN:

amanda säger:

Kommer alldrig att lämna din blogg! Vill du göra ett länkbyte med biebzstoory.blogg.se? Den är ny ;)
men kapitlet var skitbra! kram//amanda❤❤

Svar: Awe, gulle!♥ Maila mig: [email protected] så kan vi prata om det där ;)♥ Kramiiis!♥
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://biebzstoory.blogg.se

Celina säger:

MERR! .

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ebba säger:

OMG!!! Cece!!!!!! AS BRA KAPITEL!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Celebnovell säger:

Jag älskar det verkligen och skulle aldrig lämna din blogg! ♥

Svar: Gulligt, :') tack sötnos!♥♥
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se

biebersfru säger:

omgg meeeeeeeeer

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://justinnovell.devote.se

Bieber säger:

Jätte jättebra !! När kommer nästa ?

KOMMENTAR SKRIVEN:

Michelle säger:

Jag älskar det

KOMMENTAR SKRIVEN:

Jessica säger:

Omfg!!!!! VAD FAN HAR HÄNT MED CECE?! Kommer dö om jag inte får veta snart!!!!!! Och hon sa att hon älskar Justin! Svara han på det eller kysste han bara henne?
Älskar din blogg! Kommer aldrig lämna den!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Tilde säger:

KOMMER ALDRIG LÖMNA DIN BLOGG DEN ÄR BÄST OCH KAPITLET O ESKRIVLIGT SÄG INTE ATT ELIJIHA OCH DE TOG CECE

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://fames.se/justinbiebers

Astriid<3 säger:

jag kommer inte sluta läsa din blogg heller, du är alldeles för bra!<3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Kommer fortsatta läsa din novell för du är otroligt bra på att skriva!!

Svar: Awe, tack!♥♥♥
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emelie säger:

Grymt ! :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ellen säger:

Perfekt <3

Svar: Awe, sötnos! Tack♥
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Maria :* säger:

Jätte bra kapitel! Jag älskar din novell och kommer aldrig att lämna den! <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Jätte jätte jättebra När kommer 41?????

KOMMENTAR SKRIVEN:




- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback