Inlägget är skrivet under kategorin ✓ DID 2: Dark Night Rises © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

21 - I still love you

 
''Jag går ut.'' Harklade en arg röst sig strax framför oss. Jag hoppade till och tryckte mig så mycket jag bara kunde mot Zack när jag fått syn på Justin ståendes vid trappan. Även fast han gjort något mycket värre mot mig, så kände det ändå fel att endast kyssa Damon. Jag kände mig hemsk. Och nu undrar jag - och kanske du också, hur i hela världen kunde Justin inte få några skuldkänslor av det han gjorde? Well... Jag kan bara säga att, den killen framför mig, han har inga känslor. Just därför gör han som han gör, för att han kan.
 
Jag satt och vred och vände på mig i den trånga soffan. Jag kände mig illa till mods efter Justin lämnat huset. Jag sneglade på Damon som hade sin blick fast på teven. Allt var ett misstag. Kyssen som höll på att hända. Och att lämna mitt rum. Bilden av när Justin sätt oss, nästan kyssa varandra, fick hans blick att vika sig. Hans mungipor att sjunka och ilskan i ögonen öka, spelades upp i mitt huvud, gång på gång. Jag knep ihop med ögonen och ville att hela min omgivning skulle försvinna så endast jag och ett evigt mörker skulle vara det ända som existerade. Jag öppnade ögonen sakta, för att sedan dra bort filten och leda mina steg upp för trappan och in i mitt rum. Jag stannade inte när jag stigit förbi dörrkarmen utan fortsatte vidare mot wicen. Jag behövde ränsa huvudet. Inte hemma stirrandes på teve. Utan på ett - roligare - ställe där jag för en gång skull kunde supa bort mina problem.
Jag steg ner för trappan med ett par höga pumps och en svart kort klänning som satt tight om min kropp.
''Woah'' Zack tittade chockat på mig. Ett snett flin spred sig på mina läppar innan jag fortsatte ut mot hallen.
''Vart ska du?'' Ropade Stefan. Jag öppnade munnen men hann inte säga något då Damon kom gåendes mot mig.
''Vart ska du?'' Upprepade han Stefans mening. Jag ryckte på axlarna för att slippa säga vart och steg ut ur dörren men tvärstannade då han hårt greppade tag om min handled.
''Summer...-''
''Det som höll på att hända där inne får dig inte att kunna bestämma över mig. Det var ett misstag, okej!'' Mumlade jag och ryckte åt mig min hand innan jag rusade vidare mot bilen, hoppade in och körde iväg. Jag bet mig i kinden för att inte börja gråta eller tappa kontrollen över bilen. Jag knep ihop med ögonen och försökte ränsa hvudet från alla tankar som störde. Men verkligheten kom ikapp mig och påminde mig om att jag satt vid en ratt och körde en bil så mina ögonlock slogs upp. En snyftade och kramade hårt om ratten medans jag tittade tomt på vägen där ingen annan än jag körde. Framför mig tonade ett hus - bygnnade - fram där musik kunde höras och starka ljus sken från fönstrerna. Jag parkade utanför och steg sakta ut, gick mot den och stannade utanför där jag såg skyllten, La Dances. Jag tog ett djupt andetag och andades ut de innan jag steg in genom dem tunga dörrarna. Musiken tog över mina öron och folk dansade precis överallt. Längre bort kunde jag skymta baren som var min slutplats. Jag knuffade och trängde mig förbi alla tills jag slutligen ploppade jag fram vid baren. Killen som stod bakom disken log charmigt mot mig när jag slog mig ner på en av stolarna. Jag tittade ner i bar bordet och funderade ett tag på vad jag ville ha. Killen i baren ställde fram en drink framför mig med ett snett leende.
''En drink från mannen där borta.'' Nickade han mot en vältränad, snygg kille som nu kom gåendes mot mig. Ett snett leende spred sig på mina läppar och skådade honom när han satte sig bredvid mig.
''Vad får en vacker tjej som dig att komma hit?'' Frågade han charmigt och tog en klunk av samma drink som jag hade framför mig. Jag ville inte sumpa detta med att berätta om mitt ex - Justin.
''Familje drama.'' Ryckte jag på axlarna och greppade tag om glaset och förde den mot min mun så vettskap fyllde min mun. Förvånadsvärt go.
''Summer.'' Presenterade jag mig. ''Math.'' Sa han med ett flin.
    
Jag slängde i mig shot efter shot med blicken ut mot alla som dansade. Jag vile bli full. Men det hjälpte inte att dricka, för inget hände. Jag svalde den sista och lutade mig tillbaks i den obekväma soffan jag satt i. Alldeles ensam. Men jag hade spanat in några brudar som dansade några meter ifrån mig. Helt medveten om att jag tittade på dem. Vilket fick dem att dansa ännu mer för att hetsa upp mig. Dem stannade upp och började röra sig mot mig tills dem slutligen slagit sig ner bredvid mig. Den ena blonda tjejen började klänga på mig. Vilket fick mig nervös och övervägde om detta var rätt eller fel. Medans hon och alla andra kyssta min kind, hals så kunde jag inget annat än att tänka på Summer. Hur jag betett mig mot henne. Vad hon kommer säga om jag låter detta leda till något mer. Jag till och med inbillade mig att hon var här, sittandes vid baren. 
''Skärp dig.'' Mumlade jag - som tur var hörde ingen då musiken var alldeles för hög - och skakade på huvudet. Men hon försvann inte. Jag spärrade upp mina ögon och granskade henne från topp till tå. När jag väl insätt att det inte var något jag inbillat mig stelnade hela min kropp till. Hon skrattade, med en annan kille som helt klart flörtade med henne. 
''Ska vi dra till mig?'' Sa den blonda och förde sina läppar mot mina, men jag hann ställa mig upp innan dem trycktes mot mina. Utan att svara gick jag med snabba steg mot dem och ryckte tag om Summers arm så hon snurrade runt på stolen mot mig.
''Vad fan gör du här!?'' Tjöt jag. 
    
               
Jag tittade chockat på Justin som hade tagit mig hårt om överarmen och nästan skrikit mig i ansiktet.
''Ursäkta?'' Sa jag och höjde på ögonbrynen. ''Släpp min arm.'' Morrade jag. Han rörde sig inte ur fläcken utan tittade med en mördande blick på mig.
''Släpp mig sa jag!'' Röt jag och smällde till honom på kinden med min handflata. Hans huvud flög åt sidan samtidigt som han släppte taget om armen. Jag satte chockat mina händer för munnen. Vad fan hade jag gjort? Han höjde sin blick upp mot mig och tittade sorgset på mig. Tårarna som bildats i hans ögon kunde man inte missa. Men den svarta färgen i hans ögon hann ta över hans normala ögonfärg som fick mig rädd. Jag visste vad som brukade hända när hans ögon blev svarta. Fan. Han greppade tag om min handled ännu en gång. Men denna gången mycket hårdare och började dra mig därifrån.
''Vad fan gö...-'' Math sprang efter oss men blev träffad av ett hårt slag i ansiktet så han föll ner på golvet. Jag tittade chockat på Justin.
''Vad gör du!?'' Skrek jag och började nu gråta. Men han brydde sig inte utan fortsatte dra mig ur folkmassan som stirrade chockat på oss. Väl ute ur nattklubben fortsatte han dra mig till sin bil och körde sedan iväg när båda var inne. Jag tittade gråtandes på honom där han satt med sin blick fast på vägen.
''Hur kunde du?'' Skakade jag på huvudet. ''Jag har inte gjort dig något!'' Tjöt jag gråtandes. Inte förrns nu tittade han med en hård blick på mig.
''Vad fan skulle jag göra då!? Du satt med den fucking killen och hade kul, Summer! Tror du inte det gjorde ont att se?'' Han mjuknade en aning. Jag snyftade och torkade bort några tårar.
''Det är slut mellan oss, Justin. Kom över det.'' Mumlade jag osäker över vad jag sagt. Ville jag det här? 
''Tror du att bara för de kommer jag sluta älska dig?'' Han skakade förtvivlat på huvudet.
''Det kommer krävas mer än så, Summer.'' Jag tittade ner i mina knä. Bilen stannade och snabbt steg han ut för att gå in i huset.
''Jag älskar dig också...'' Viskade jag och steg sedan ut ur bilen.

Sad chapter :( 
 
Fråga: Hur tror ni DNR kommer sluta? :)
Kan inte svara på det, haha. Sorry för så dålig fråga. Men har verkligen slut på ideer xD 
 

Kommentarer
Maria :* säger:

Kort men bra!

KOMMENTAR SKRIVEN:

josefin säger:

Ååh.. jag väntar på nästa :)
svar; JAg tror det slutar med att någon blir allvarligt skadad eller att de blir någorlunda lyckligt slut.

KOMMENTAR SKRIVEN:

L säger:

Åååååå så bra!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Celebnovell säger:

Why do you doing this to me?! :O
Dom ska jag bli tillsammans nu! Gosh jag undrade vad det var för ring Justin skulle ge henne... kanske en promisering. =/ Kommer vi få reda på det senare? ♥ Jag undrar om Math kommer ha någon större roll i novellen lite senare. :s
Svar: Jag vet faktiskt inte men det känns som om det kommer sluta olyckligt men samtidigt lyckligt. :P

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se

Emelie ♥ säger:

Den får INTE sluta än ialla fall!!
men att Justin o Summer blir tsm igen! :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Det måste sluta lyckligt att dom är tsm isf ! Men ja vet inte :/

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

ETT LYCKLIGT SLUT!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Vicky säger:

OMG LOVE IT!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Jessica säger:

Asså Gud.... Dem måste bli tillsammans igen!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

LYCKLIG SLUT

KOMMENTAR SKRIVEN:

Aya säger:

Skit bra kapitel!! Lyckligt!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Hilda säger:

Jätte bra!!! Älskar novellen, men varför är det bara blondiner som är dumma? Eller alltså är lite... Jag tror du vet vad jag menar. Ta inte illa upp eller något, jag tror säkert du har skrivit någon gång om att det inte var just en blondin. Ungefär när kommer nästa kapitel? :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Aåå bra!! Meer

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ella säger:

De måste ju rädda hennes pappa!!! Och bli tillsammans, justin måste på nåt sätt övertyga henne att de inte hade sex, tycker jag:P skiit bra kapitell förresten:)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Rebecca ツ säger:

Gryyymt!! c:
Kan inte beskriva!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Agnes säger:

SÅ bra kapitel, har ingen aning om hur den kommer sluta :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://justinbdrew.blogg.se




- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback