Inlägget är skrivet under kategorin © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 9. We got a problem

                                                    Tjejen längst till höger är Amber ♥                                                                            

''Då litar jag väl på dig...'' Sa jag och ett litet leende kröktes på mina läppar. Han la sig jämte mig i sängen och tittade upp i taket. Jag visste inte att han kunde utrycka sig så. Och säga sådant. Han är ju liksom... Bad boy. Men den sidan av honom gillar jag. Jag fortsatte titta på honom med ett leende och vände sedan upp blicken i taket. Jag kunde känna hans lena hand krama om min. Och jag kunde inget mer än att bara lee och fläta ihop våra fingrar.  
 
Vi gick ner för trapporna och ner till det som såg ut som ett vardagsrum. Det var stort och snyggt. Hur hade han råd med detta? Fast just det. Han är en före detta kändis. Alltså måste han ha mycket pengar. I sofforna satt Damon, Stefan, Tyler och Zack.
''Nämen... Noel. Vad gör du här?'' Flinade Damon. Med ett leende på läpparna himmlade jag lätt med ögonen och slog mig ner i en utav fotöljerna.
''Jag vet inte... Fråga Justin.'' Sa jag med en axel ryckning och vände mig till Justin som tittade med ett flin på oss. Alla fem - inkluderat jag - tittade frågande på honom.
''Well... Det är fest på stranden ikväll och... Tänkte att Noel skulle följa med.'' Hittade Justin på eftersom. Jag skakade på huvudet med ett skratt.
''Nej, nej jag kan inte.'' Sa jag snabbt.
''Varför? Kom igen! Det blir kul!'' Sa Justin med ett prövande leende.
''Noel. Va inte så tråkig!'' Klagade Damon.
''Det blir roligt!'' Höll Stefan med. Jag skrattade till och la huvudet på snedd.
''Seriöst. Vill ni ha med mig på en strand fest? Skulle inte tro det.'' Flinade jag. 
''Tråkmåns!'' Sa Justin med en suck och satte sig i fotöljen jämte. Jag tänkte efter en stund. Varför inte liksom. När får man tillfälle att hänga med fem kriminäla killar på en strandfest? Okej... Det lär sjukt konstigt! Men varför inte. Jag kanske får reda på mer. Det är ju ändå fredag och jag har ändå inget att göra.
''Okej, visst.'' Sa jag med en suck. Justin sken upp i ett snett leende detsamma med dem andra och alla blev genast på bättre humör.
''Så när är det?'' Frågade jag.
''Om drygt... fyra timmar. Vid åtta.'' Sa Justin med ett snett leende. Jag nickade lätt på huvudet och stirrade tomt på tv skärmen som alla andra gjorde. Jag sneglade på Justin som hade sin blick fastklistrad på tv:en. Vad hade vi för rellation igentligen? Vänner? Fiender? Tillsammans? Eller hade jag änns känslor för honom? Eller var allt det jag gjorde och kände idag på låtsas? Hade jag kanske bara spelat? Jag blev genast osäker på vad jag kände och inte kände. Jag ville inte få känslor för honom. Jag ville bara inte. Men på något sätt hade jag ändå fått det. Eller?
 
                   
Jag drog på mig en vit topp, ett vit-mönstrat genomskliningt linne, ett mar vita shorts med ett brunt bällte, ett långt halsband och ett par amrband + en bäch väska. Snabbt sprang jag in till badrummet och kletade på lite mer maskara och kammade lätt igenom håret innan jag skyndade mig ner till hallen. Pappa var som tur var inte hemma utan skulle iväg någonstanns. Han skulle säkert aldrig låta mig åka iväg på en fest med Justin och gänget. Jag satte på mig mina sandaler och mina svarta Ray Bans innan jag steg ur huset och låste efter mig. Justin stog lutandes mot sin bil med blicken fast på mobilskärmen. Jag harklade till mig för att få hans uppmärksamhet. Vilket jag fick.
''Äntlig-'' Han avbröt sig själv när han fick syn på mig.
Han tittade med en vid öppen mun på mig. Ett brett leende spred sig på mina läppar och harklade mig ännu en gång. 
''Ska vi åka?'' Frågade jag.
''Öhm... Ja, jo.'' Sa han snabbt och kliade sig i nacken. Jag satte mig i sätet och han kom strax efter. Han startade motorn och körde ut på gatan och körde mot stranden. Det var alldeles tyst. Sådär pinsamt tyst. Jag satte snabbt på radion för att få det bekvämare men jag kände ingen skilnad. Sen jag gått med på att hänga med till festen så hade vi inte gjort mer än att titta på Family Guy hela eftermiddan. Tills nu då. Justin saktade ner och parkerade på en utan dem tomma parkeringarna innan vi steg ut tillsammans. Det fanns massvis av folk på stranden. En stor brasa fanns mitt på stranden bland all folk. Himmlen började mörkna och stjärnorna började synas. Jag kunde skymmta killarna en bit bort stående med öl flaskor i händerna. Vi började gå mot dem och jag kunde se Justin stirra på alla tjejer som gick runt. Jag knuffade till honom vilket fick honom att tjuta till av irritation.
''Vad var det bra för?'' Frågade han bittert.
''Håll dina ögon i styr.'' Sa jag. Han tittade surt på mig en lång stund innan han sprack upp i ett retlit flin.
''Är någon kanske lite avundsjuk?'' Flinade han. Automatiskt höjdes mina ögonbryn och ett skratt for ur mig.
''Avundsjuk? Seriöst Justin?'' Sa jag allvarligt och korsade armarna.
''Im just asking.'' Sa han med ett flin. Vi forsatte sedan gå och efter en stund hade vi äntligen nått fram till dem.
''Där är ni ju!'' Sa Damon med ett flin.
''Har jag missat något?'' Frågade Justin med ett flin och tog emot en öl flaska som Tyler räckte fram till honom och sedan en till mig som jag glatt tog emot.
''Nepp. Förutom att Sean är här och-''
''Sean?'' Avbröt Justin honom - Zack -.
''Jepp. Han den där-''
''Jag vet vem han är.'' Avbröt Justin honom ännu en gång.
''Vart är han?'' Frågade han och letade efter honom med blicken.
''Justin. Inget mer bråk. Det räcker med det som redan hänt.'' Sa jag.
''Jag vet inte. Han var här ganska nyligen.'' Sa Zack med en axel ryckning. Justin verkade inte bry sig om vad jag nyligen sakt. Jag ställde mig framför honom och försökte få ögon kontakt med honom.
''Ey! Justin? Glöm honom ikväll.'' Sa jag och fick tillslut ögonkontakt med honom.
''Han är inte värd att lägga tid på. Låt oss han roligt istället. Okej?'' Sa jag och tryckte fram ett leende. Han satte sina händer på mina höfter och drog mig närmre honom.
''Okej...'' Viskade han med ett flin. Jag puttade bort hans händer och flinade busigt. 
''Jag går och hämtar mer öl!'' Sa Zack och gick.
 
Damons Perspektiv: 
Justin och Noel försvann bland all folk och nu var det bara Stefan, Tyler och jag kvar.
''Ey! Killar, vi måste göra en sak.'' Sa jag allvarligt.
''Som... Vadå?'' Frågade Tyler.
''Sean. Han är helt skum.'' Började jag.
''Håller med.'' Sa Stefan.
''Vi måste leta upp honom och ta reda på vem han är.'' Sa jag bestämmt.
''Jag tror Justin skulle uppskatta det.'' La jag till. Dem båda nickade och var med på planen. Jag fick dåliga vibbar av honom och kände att det var något konstigt med honom. Vi steg in i skogen som var en bit bort från stranden och började vårat letande här. Jag hörde hur det knastrade bakom oss och med snabba ryck stod vi vända mot...
''Amber?'' Sa jag chockat. Hon tittade på oss med ett brett flin. Amber är Justins före detta. Men förrådde Justin och det tog slut mellan dem för något år sedan. Sedan dess har vi inte sätt henne.
''Damon och Stefan Salvator... Tyler Lockwood?'' Sa hon med en rynka i pannan.
''Vad gör du här?'' Frågade Stefan bittert.
''Tänkte hällsa på min hemstad.'' Sa hon med samma breda flin och tog några steg mot oss.
''Och vad gör ni här?'' Frågade hon nyfiket.
''Som om du bryr dig?'' Sa jag bittert.
''Vart är Justin?'' Frågade hon när jag inte svarade på hennes fråga.
''Du lämnar honom ifred. Han vill inte med dig att göra.'' Sa Tyler irriterat. När hon förrådde Justin förrådde hon oss alla. Vilket vi aldrig kan förlåta.
''Och hur vet du det?'' Frågade hon och hennes attityd ändrades till bittert.
''Vi känner Justin mer än väl. Så vidar jag vet har han inte förlåtit dig för det du gjort och hatar dig.'' Fräste jag.
''Han älskar mig!'' Sa hon helt övertyganden om att det stämmde. 
''Älskade.'' Rättade jag henne.
''Just nu står han med sin nya tjej och har roligt. Han har helt glömmt dig. Du borde ta och gå vidare.'' Sa Stefan argsint. Vi vände oss om och gick därifrån utan att ge henne en sista blick. När vi väl kommit ur skogen sprang vi ner till stranden där vi letade efter Justin och Noel.
 
Noels Perspektiv: 
Jag satt på en bänk med en röd mugg i handen och Justin stod vid ett bord och fyllde på sin mugg. Efter några få sekunder satt han jämte mig med blicken vilande på mig.
''Vart tog killarna vägen?'' Undrade jag.
''Jag tror dem följde med Zack.'' Sa han osäkert. Jag nickade långsamt och smuttade på vettskan jag hade i muggen. Allt festande påminde om min födelsedag då mamma och Maddie dog. Tanken får mig att må illa. Jag kunde skymmta Damon, Stefan och Tyler komma springandes mot oss och tillsut stod dem andfodda framför oss.
''Vad har hänt?'' Frågade Justin och ställde sig upp. Jag ställde mig hastigt upp och tittade frågande på dem.
''Vi har ett problem.'' Sa Damon när han fått tillbaka sin normala andning.
''Hej Justin...'' Kunde jag höra en ljus röst säga. Både jag och Justin vände oss om och fick syn på en blondin.
''Amber?'' Sa Justin chockat.
''Och... Ja, hon är problemet.'' Harklade Damon sig.

 
Ännu ett kapitel! Det kommer nog dröja tills nästa kommer. Eftersom hela helgen kommer jag ha kalas och nästa vecka har jag en MASSA saker att göra. Måndag fyller jag år vilket innebär att jag kommer gå ut och äta med familjen. Tisdag blir dagen då jag packar för sedan på Onsdag ska jag på JUSTIN BIEBERS KONSERT! Överlycklig! Okej... Tillbaka till saken. Jag kommer inte hem förräns på Torsdag. Så... Jag vet inte när jag kommer lägga ut nästa. kanske tisdag? Får se! Puss&Kram ♥
 

Kommentarer



- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback