Inlägget är skrivet under kategorin © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 3. Badas you know

 
''Jag låter dig. Om du bara inte stirrat på mig halva lektionen skulle inte jag stört dig. Så förlåt mig för att jag tyckte du var jobbig.'' Ursäktade jag mig ironsikt. Hon stoppade filmen och tände igen. Presic när han öppnade munnen för att säga något ringde klockan och lektionen var slut.
''Äntligen!.'' Sa jag och ställde mig snabbt upp. Jag tog mina böcker och gick mot utgången där Mike,Shana och till och med Cece stod. Jag vände mig snabbt om och vinkade lätt mot Justin. Den killen ska fan i mig inte tro att han vet vem jag är. För han har ingen aning vem han har att göra med! 
 
Vi satt runt bordet och åt på våra mackor vi nyligen köpt. Jag hörde innan av någon random kille att någon skulle ha fest ikväll och att alla var bjudna. Slå vad om att Justin ska gå. Perfekt tillfälle att kanske få ur honom lite information när han ändå säkert blir full. Justin är ju den festprisen. Festar hela natten lång även fast det är skola imorgon.
''Så... Ska du gå på festen ikväll då?'' Frågade Cece.
''Nej... Jag vet inte.'' Sa jag med en axel ryckning.
''Det kommer bli as kul! Kom igen! Bara en liten stund?'' Sa Shana.
''Hörni! Ta det lugnt. Hon är ny och ska säkert möblera hemma eller något.'' Stoppade Mike dem.
''Tack... Ja, det ska jag.'' Log jag. Jag kunde sakt ja. Men jag ville inte ha dem runt mig när jag gör mitt jobb som i detta fall är hemligt.
''Bieber klockan 6!'' Väste Shana. Jag vände mig om och fick syn på Justin och sina grabbar sitta vid ett bord och bara prata. Han verkade inte bry sig om att jag sett honom så han fortsatte stirra. Jag kollade på honom med en min som tydde vad-vill-du? Han ställde sig sakta upp och började gå mot oss.
''Toppen Noel! Vad har du nu gjort?'' Sa Mike nervöst. Han satte sig bredvid mig på fel håll så han tittade på mig.
''Lust att hänga med mig på festen ikväll?'' Frågade han lika allvarligt.
''Varför skulle jag?'' Frågade jag nochalant och drack ur min cola burk.
''Varför skulle du inte?'' Sa han lika kallt. Jag vände blicken på honom så jag tittade in i hans hazzel bruna ögon.
''Jo, jag känner inte dig. En bra anledning.'' Sa jag kaxigt. Han suckade och skakade besviket på huvudet.
''Då tar jag väl med någon annan.'' Ställde han sig upp och flinade.
''Försök du göra mig avundsjuk. It will not work Bieber.'' Flinade jag och satte mig tillrätta igen. Dem alla runt bordet tittade chockat på mig och sedan kröktes ett stort flin.
''Vad var det där om!?'' Skrattade Cece.
''Sa du nej... Till Justin Bieber.'' Frågade Shana chockat.
''Ja, vadå? I'm a bad as you know.'' Flinade jag. Dem alla tittade imopnerat på mig och skrattade sedan. Vi alla återgick till det vi höll på med och fortsatte äta. Jag kunde känna hur hans blick var fastklistrad på mig. Det fick mig att lee nöjt. Just det jag ville. Lite svårfångad får man spela. Så som ingen annan tjej är mot honom.
''Vi ses! Måste dra nu.'' Log jag och vinkade till dem.
''Hejdå Badas!'' Skrattade Cece. Dem vinkade glatt och tittade på mig när jag gick därifrån. Jag kastade den sista biten macka och den tomma cola burken och gick sedan ut ur cafeterian. Med snabba steg gick jag mot bilen. Jag klickade på bilnyckeln så den pep till och den var öppen. När jag skulle ta tag om handtaget för att öppnade bildörren tog någon tag i min handled och tryckte mig mot bilen.
''Vad vill du?'' Fräste jag.
''Varför så kaxig?'' Fräste han. Jag hade trott att det var Justin. Men jag hade helt fel. Det var Stefan. Jag flinade mot honom innan jag tog ett stadigt grepp om honom så jag snurrade runt och nu var det han som var upptryckt mot bilen.
''Jag frågar detsamma.'' Flinade jag innan jag lättade på tryckte och släppte honom. Mitt breda flin försvan snabbt och jag blev sådär allvarligt igen.
''Varför dumpade du Justin?'' Frågade han surt.
''Och det har du med att göra?'' Frågade jag och satte armarna i kors.
''Jag är hans kompis. Varför skulle jag inte ha med detta att göra?''
''För att du inte är Justin.'' Sa jag kaxigt och öppnade bildörren.
''Bara säg vad det är du vill. Jag har inte tid. Okej?'' Sa jag en aning lugnare.
''Bara... Vem är du?'' Frågade han med en rynka i pannan.
''Noel McCartney. Den nya tjejen. Alltså... Det är min första dag i skolan. Jag vill inte vara elak mot någon. Du vet, inte direkt ett bra första intryck. Men din 'kompis' kan inte sluta stirra på mig. Om du ursäktar mig så ska jag hem.'' Sa jag och harklade mig eftersom han höll hårt i dörren så jag inte kunde gå in. Han släppte taget om den så jag kunde sätta mig och stängde sedan dörren. Jag hissade ner rutan och log snällt mot honom.
''See ya!'' Log jag stort och startade bilen för att sedan rulla därifrån. Jag kunde se hur ett stort leende kröktes på hans läppar och med en lätt vinkning försvann jag därifrån. Jag pustade lättat ut och sjönk ihop i stolen. Hade Justin skickat Stefan bara för att veta varför jag inte ville gå på festen med honom? Jag skakade roat på huvudet. Jag gör så lite men får så mycket uppmärksamhet av honom. Detta var änklare än vad jag trodde. Jag svängde några gånger innan jag körde in på grusvägen och drog ut nyckeln. Jag steg ur bilen och låste den med ett pip och sedan steg jag in i huset.
''Jag är hemma!'' Ropade jag och slängde av mig jackan och skorna.
''Haft en bra dag?'' Ropade han. Jag började gå med snabba steg in mot köket där han satt med datorn framme.
''Ja, sådär.'' Log jag.
''Nå... Hur gick det!?'' Frågade han nyfiket.
''Faktiskt... Väldigt bra! Justin kunde inte släppa mig med blicken vilket var bra! För jag skulle försöka få hans uppmärksamhet. Vilket jag fick. Sedan dissade jag honom när han frågade om jag skulle med på en fest ikväll.'' Sa jag med en axel ryckning.
''Oj! Snacka om dissad!'' Skrattade han.
''Men jag ska dit ändå.'' Log jag. Han breda leende suddades ut.
''Va? Nej, Summer-''
''Noel.'' Påminde jag honom
''Noel... Du får inte gå på festen. Man vet aldrig vad han kan göra när han är full.'' Sa han.
''Det är just därför jag ska gå pappa! Jag måste sköta mitt jobb. Okej? Jag har med mig vapen. Oroa dig inte!'' Log jag och pussade honom på kinden innan jag sprang upp på mitt rum.
.
 
Justins Perspektiv: 
Slyders ska inte få komma undan det han gjort. Dödat min familj. Låtit dem lida och dö långsamt. F*cking idiot! Allt är pågrund av honom. Att jag hamnade här. Att jag blev den jag är idag. Jag ville inte ha detta livet! Jag valde inte att leva såhär! Jag valde inte att inte ha en familj.
''Justin, vi kommer hitta honom. Ta det lugnt.'' Försökte Zach att lugna ner mig.
''Jag kan fan inte ta det lugnt! Det har gått ett helt år! Ett helt f*cking år utan några spår från honom!'' Röt jag argt. Damon kom inrusande med en hård blick.
''Skärp dig Bieber! Du är chefen här right? Visa då hur en chef beteér sig!'' Sa han i ett försök att lugna ner mig. Damon. Killen som offtast får mig lugn. Jag har en sådan temperament att på bara en sekund kan jag byta humör. Jag suckade frustrerande. Det värsta är att han alltid har rätt.
''Jag bara tål inte att han är på fri fot när han dödat min familj!'' Sa jag en anning lugnare. Zach kom och ställde sig jämte mig med ett förstående leende.
''Ey, jag förstår hur du känner. Du är inte den ända med en död familj.'' Sa han tröstsamt och la en hand på min axel.
''Jag vet, sorry! Okej? Jag går igenom en jobbig fas nu och tar ut det över er. Det är inte meningen.'' Sa jag med en suck och tvingade fram ett leende.
''Öh... Så ska vi på festen ikväll då?'' Frågade Stefan som kom in i rummet.
''Jag antar det.'' Log jag.
''Förresten... Hur gick det med den nya bruden?'' Flinade Tyler.
''Ja? Hon var riktigt... Snygg!'' Sa Damon och log sitt snea leende.
''Dissad.'' Sa jag med en suck.
''What the f*ck Bieber!? Dissade hon dig?'' Frågade Damon häpet.
''Yeah... Hon dissade mig totalt framför alla sina vänner.'' Sa jag med ett snett leende.
''Varför leer du? Du blev nyligen dissad...'' Frågade Tyler med ett snett leende.
''Är Bieber kanske lite små kär?'' Sa Zach med en babis röst.
''Shut up!'' Tjöt jag och slog till honom på axeln. Ett leende kröktes sedan på mina läppar.
''Åh... Justin. Det är du!'' Tjöt Stefan med ett flin.
''Nej, faktiskt inte! Men hon är... Anorlunda gemfört med alla andra tjejer som är så lätta att få. Hon är liksom... Svår fångad och det göra allt mycket spännande.'' Log jag. 
''Håller med Justin. Hon är anrolunda. Verkligen! Mycket mer mystisk och har en sådan attetyd.'' Flinade Stefan.
''Okej, till saken nu! Festen ikväll. Ja eller nej?'' Frågade Tyler och skiftade sin blick mellan mig och Damon. Vi båda tittade på varandra och ett stort flin spred sig på våra läppar.
''We're festpriser liksom. Klart vi ska!'' Sa jag med ett flin.
.
''Redo guys?'' Frågade jag som stog i hallen fullt redo för att åka till festen.
''Jupp!'' Sa dem i kör och kollade med ett flin på mig. Jag tryckte ner handtaget och öppnade dörren för att sedan gå ut till fiskern och Range Rovern som stog och väntade på att vi skulle hoppa in och köra. När vi väl gjort det satt vi alla redo i bilarna och var i full fart påväg mot festen som Bruce en kille skulle ha hos sig. Jag, Damon och Stefan satt i fiskern, Zach och Tyler satt i Range Rovern. Klockan slog presic 21:00 och festen hade redan börjat. Efter några få minuter stog bilen parkerad och alla fem var påväg in. Musiken dunkade högt och massvis av folk stog och dansade överallt. Jag kände hur sprit doften spred sig i min näsa. Jag flinde roat och försvann in med dom andra för att sedan gå till det som var som en bar. Massor av flaskor med drinkar fanns och röda muggar stog framme bara för att fylla.
 
Noels Perspektiv: 
Jag hade dragit på mig något ganska änkelt men snyggt och drog nu över min skinjacka. En kort magtröja och ett par slitna jeansshorts + mina höga pumps. Jag log åt min outfit och kikade ut i köket där pappa satt som vanligt.
''Jag går nu!'' Log jag.
''Nej! Inte sådär!'' Sa han och kollade på mina kläder.
''Pappa. Det är fortfranade mitt jobb. Jag trivs själv inte så mycket med kläderna men det är vad som finns i min garderob!'' Flinade jag och vinkade.
''Jag går nu. Jag har berettan [en liten pistol] i min högra pump så det är lugnt.'' Sa jag och steg ut. Jag stängde dörren med en smäll och började gå mot bilen som stog och väntade på mig. Jag klev in i den och startade motorn för att sedan köra ut på vägen. Det var någon random kille på skolan som höll festen hos sig. Jag satte på mig mina Ray Bans även fast det inte var soligt men bara för utseéndet skull. Jag kollade med ett flin i backspegeln, kletade på lipsyl och smackade med läpparna för att sedan kolla ännu en gång i backspegeln. På några ynka minuter var jag framme vid ett stort svart hus. Jag kunde se hur det lyste och dunkade bara här utanför. Jag kände i skon för att se till så att pistolen satt bra där. Och det gjorde den.
                                            
Bob Sinclar – Rock The Boat (feat. Pitbull, Dragonfly & Fatman Scoop) - Radio Edit [lyssna gärna!]
Jag steg in i huset och fick en smäll av alkohol dofter. Musiken var otroligt hög och golvet dunkade av basen. Jag fortsatte in och letade med blicken efter Justin och grabbarna. Det var ju pågrund av dem jag var här. Annars skulle jag antagligen suttit hemma och gjort läxor eller något. Jag trängde mig förbi massvis av folk som stog dansade.
När jag väl kommit förbi den mästa delen av folk fick jag syn på Justin en bit bort. Han stog lutandes mot något som såg ut som en bar och slängde i sig shots. Jag flinade stort innan jag gick med klickande steg mot dem. Justins blick for på mig och ett snett leende bildades på hans läppar.
''Så du kom?'' Skrek han och försökte överrösta musiken.
''Jag hade inget bättre för mig!'' Skrek jag och drog av mig solbrillorna och stoppade dem i fickan.
''Vi säger så!'' Flinade han. Jag himmlade med ögonen och satte mig på en utav barstolarna. 
''Något att dricka?'' Frågade han.
''En shot tack.'' Log jag. Han hällde upp en orange dryck i det lilla glaset och gav det till mig. Jag slängde i mig vettskan och kände hur det brändes i hallsen när jag svalde det. Jag kunde dricka en massa utan att bli full eftersom jag tagit special tabletter som får en att bara se full ut utan att bli det. Det låter komplicerat men det är änklare än vad de det låter. Okej, såhär då. Jag kan inte bli full. Änklare? Det är något vi agenter får om vi ska på fest och ska spela full eller något. Han gick några steg närmre mig och satte sig bredvid mig.
''Vill du dansa?'' Frågade han med ett charmigt leende. Jag nickade med ett flin och följde med honom ut på det såkallade dansgolvet. Igentligen fanns dansgolvet överallt eftersom alla dansade lite överallt. Vi började röra oss på dansgolvet och hoppa runt. Vi dansade sakta men säkert närmre varandra och dansen blev allt mer intim.
''VAD ÄR DET SOM PÅGÅR HÄR!?'' Tjöt någon. Jag och Justin ryckte till och vände oss om. En liten bit bort stog det en kvinna alldeles rasande och tittade chockat sig runt. Jag antog att det var mamman. Alla stannade och tittade nervöst på henne. Jag antog att detta skulle sluta dåligt om vi stannade här så jag tog ett stadigt grepp om hans hand...
''Jag tror vi ska gå!'' Sa jag och drog honom därifrån. Jag ledde oss ut genom antaln dörren och smet ut från trädgården till våra bilar. Jag låtsades vingla mot min bil och pustade lättat ut att vi kom därifrån.
''Behöver du skjuts hem?'' Frågade han. 
''Nej, det är lugnt.'' Log jag och vinglade till andra sidan av bilen då jag höll på att trilla. Han var riktigt snabb och tog lätt emot mig. Jag var rädd att han inte skulle hinna och att jag skulle trillat ihop på marken.
''Jag tror jag gör det ändå.'' Flinade han. Han tog bilnycklen från min hand och hjälpte mig till andra sidan. Han stängde dörren efter mig och var snabb med att gå runt och sätta sig ner i förarsätet. Han satte in nyckeln och startade motorn och rullade ut från deras tomt innan vi var påväg hem till mig. Hela vägen hem var det knäpp tyst. Och hur han visste vart jag bodde visste jag inte? Antar att han kollat upp det. Han drog ut nyckeln och satt tyst i bilen en stund innan han gick runt bilen för att hjälpa mig ut. Jag stängde dörren efter mig och jag hann inte komma någon stanns för han tryckte mig mot bilen och tittade djupt in i mina ögon en lång stund. Han var påväg att kyssa mig då jag steg undan och log mukt mot honom.
''Tack för skjutsen Justin. Vi ses imorgon.'' Log jag och gick sedan därifrån. Jag trippade upp för dem få trapporna upp till dörren innan jag vände mig om för att vinkade hej då. Han vinkade ganska chockat över att jag avböjt kyssen och gått därifrån. Jag tryckte ner handtaget och var snabb med att stänga den. Jag gled ner för dörren och pustade lättat ut.
__________________________________________________________________________________________________________
 
Han med ännu ett kapitel idag :D! Tro inte att det går för snabbt mellan dem. För hon har inga känslor för honom... Ännu ;). Imorgon kommer epilogen! Spännd på vad som kommer hända? 
Puss&Kram #muchlove
 

Kommentarer
Jamina säger:

Det här blir ju som en drooooooggg, kan inte du lägga ut två avsnitt per dag hehe?

Svar: Awe ♥! Haha, skulle gärna gjort det men jag har andra saker att göra på helgerna och vardagarna mer än att bara skriva ;)<3 Dessutom får jag inte sitta vid datorn och skriva hela dagarna! Kram ♥ [försöker uppdatera så ofta jag kan!]
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:




- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback