Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 40. Forgive me...

           
''Kan du snälla sluta att förstöra hans liv? Låt honom vara lycklig. Vill du att han ska tycka om dig igen? SLuta då vara så... Besatt av att förstöra deras förhållande.'' Sa hon. 
''Okej...'' Aldrig! Nej. Han kommer aldrig förlåta mig för allt jag gjort. Varför änns försöka vara snäll då!
''Jag ska försöka.'' Log jag. Hon nickade nöjt och gick mot dörren.
''Du har fans som väntar på dig! Komigen. Ut med dig!'' Log hon. Jag hoppade ner från stolen och började gå mot dörren. Bakom den stora järn dörren skulle tusentals fans stå skrikandes och vänta på mig. I'm back on track bitches! 
 
''Justin!'' Sa jag och skakade på honom. Han sov djupt.
''Justin! Vakna!'' Tjöt jag och fortsatte att skakade på honom. Han öppnade sakta sina ögon. Jag pustade lättat ut och sprang in till min wic. Jag drog på mig ett par slitna shorts och en vit blus. Jag sprang sedan in till badrummet och kletade på lite maskara på mina ögonfransar. Mitt hår fick vara som det var och sedan sprang jag ut till mitt sovrum igen.
''Varför så brottom?'' Frågade han och satte sig upp i sängen med en gäspning.
''Klockan är snart kvart över... Åtta!'' Sa jag. Han bara nickade lungt och lutade sig tillbaks i sängen. Sen kom han på sig sjäv.
''Shit!'' Sa han och flög ur sängen. Jag skakade på huvudet och sprang ner för trappan.
''Jag har hårgele i badrummet!'' Ropade jag.
''Tack!'' Ropade han tillbaks. Jag log för mig själv och joggade fram till kylskåpet. Jag drog fram fil, frusna jodrgubbar och blåbär. Sedan drog jag fram Smoothie maskinen och blandade i allt och satte igång den. Ett högt brummande ljud kom från den och efter några få minuter var smoothin klar. Jag hällde upp den rosa sörjan i två stora glas och ställde det på köksön. Justin kom gåendes ner för trappan med en perfekt frisyr, samma kläder som igår och ett brett leende fastklistrat på hans ansikte. Jag satte mig på en av dem vita barstolarna och satte i sugrör i våra glas. Han satte sig jämte mig och tog några klunkar av den så bara halva var klar. Jag drack snabbt upp den och satte mitt glas i diskon.
''Det var utsökt!'' Flinade han. Jag tog glatt emot hans tomma glas och stoppade den i diskon.
''Kom nu Biebs! Vi måste skynda oss!'' Sa jag och drog med honom till hallen.
''Biebs? I like it!'' Flinade han och tryckte sina läppar mot mina. Kyssen blev mer passionerad.
''Justin vi har inte tid med detta nu!'' Sa jag och avbrött kyssen. Han suckade högt.
''Visst.'' Sa han med en suck. Jag gav honom en mjuk kyss på läpparna innan jag satte på mig mina skor och min militärjacka och tog min väska i handen.
''Redo?'' Frågade jag.
''Jupp! Always babe!'' Log han. Jag öppnade dörren och steg ut med Justin efter mig.
.
Vi gick hand i hand genom koridoren som var full med elever i olika åldrar. Blick hit och blickar dit träffade oss. Dels för Justin var tillbaka. The girls and boys stog vid våra skåp och pratade förfullt. Justin vislade så han fick deras uppmärksamhet som önskat och vinkade glatt mot dem.
''Hey! Mannen, du är tillbaks!'' Sa Chaz och gjorde ett handlasg med Justin innan han kramade honom.
''Yeah, back on track.'' Log Justin.
''Vi har saknat dig!'' Sa Ryan som också gjorde ett handlag och kramade honom sedan.
''Och jag er!'' Sa han glatt.
''Åh... Lola har varit så deppig utan dig!'' Sa Aria och log.
''Jasså?'' Sa han och vände sig till mig. Jag log generat och satte en hårslinga bakom örat.
''Maybe...'' Log jag. Justin kollade ner på sin guldklocka han hade runt sin handled.
''Min lektion börjar nu. Vi ses.'' Log hon och kysste mig snabbt innan han tog sina böcker och började gå mot klassrummet.
''Fattar du hur lyckligt lottad du är?'' Log Aria. Em och Spence höll ivrigt med.
''Vadå?'' Sa jag.
''Vadå vadå? Klart du vet! Justin! Du är så lycklig i hans närvaro. Det går inte att missa. Dessutom är han ju hur underbar som heslt. Vem skulle tacka nej till att bli ihop med honom?'' Sa hon med ett flin.
''Vadå.... Så du menar om du hade haft chansen skulle du velat ha honom... Som pojkvän?'' Frågade jag med en rynka.
''Nej! Jag menar... Han är trevlig, rolig och han sjunger underbart! Men nej, han är inte min typ. Men du vet vad jag menar!'' Sa hon och slog ut med armarna.
''Jag vet.'' Log jag retsamt. Även fast detta lät egoistiskt så höll jag med. Jag var lyckligt lottad som hade honom. Det är många tonårs tjejer som önskat sig att bli ihop med självaste Justin Bieber. Men ändå så valde han mig - som inte var ett dugg intresserad av ett förhållande - Lola Monroe. Jag undrar ibland... Hur i hela världen blev det just jag? Jag såg hur Aria öppnade sin mun för att tilläga något men jag såg en lucka att smita härifrån innan hon skulle ösa på ännu fler komentarer och stoppade henne.
''Jag har lektion nu! See ya!'' Sa jag med ett smile och öppnade mitt skåp snabbt och drog ut mina böcker för att sedan stänga skåpet och gå med snabba steg mot klassrummet där matten skulle hållas. Jag pustade lättat ut och satte mig ner på en utav sofforna som fanns lite här och var i koridorerna. Min lektion började inte föränns om en kvart. Men att stå kvar med Aria + dem andra var inget val för mig just nu. Jag känner Aria och hon kan vara väldigt pratig. En kille satte sig jämte mig och jag sneglade upp på honom. Inte mindre än Zane satt jämte mig med ett leende. Zane och jag var ihop när jag träffade Justin. Han var och är ingen bra kille. Tackvare Justin kunde jag se klart och tydligt att Zane inte var bra för mig. Justin gjorde mig en tjänst även fast jag knappt kände honom då.
''Zane?'' Sa jag förvånat.
''Lola? Hej!'' Sa han och sken upp i ett ännu bredare leende. Han värkar ha förändrats. I både utseénde och personlighet.
''Hej! Det var... Länge sedan.'' Log jag. ''Hur är det?'' Tillade jag.
''Jo, det är bra. Själv?'' Frågade han.
''Det är bra. Jag har inte sätt dig på länge. Vart har du varit?''
''Jag har varit hos min pappa i Atlanta ett tag.'' Log han. Jag hade helt glömmt bort att hans föräldrar skilde sig strax innan vi gjorde slut.
''Åh... Jaha. Jag måste på lektion nu. Men... Det var trevligt att se dig igen! Sköt om dig.'' Log jag och ställde mig upp.
''Detsamma!'' Log han. Jag gav honom ett sista leende innan jag gick in i klassrummet där Mr Edwards stog med ett leende och skrev uppgifter på tavlan. Än sålänge var jag den ända i rummet. Om man inte räknar med Mr Edwards.
''Hej Lola! Det var ett tag sedan!'' Log han.
''Hej hej!'' Log jag och slog mig ner på en utav dem tomma plattserna.
 
                                                   Tre månader senare [Oktober] 
Snön hade laggt sig som ett tjockt lager på assfallt och gräs. Träd och växter. I princip överallt. Men himmlen var lika klarblå som den brukade vara på sommaren. För att vara i oktober så var det väldigt tidigt för snön att komma. Jag förväntade mig inte att det skulle snöa nu. Utan mer i November-December. Alla sommarkläder var nerpackade i en låda och vinterkläderna var upppackade och hängde som på nytt i wicen. Vinter jackor och vinterskor stog i hallen redo för att bara dra på sig. Jag var helt klar för en kall vinterdag. Här i Canada (stratford ontario) var det väldigt kalla vintrar. Jag satte mig trött upp i sängen och stönade. Jag ville inte stiga ur min varma säng för att sedan bege mig till skolan. Påvägen till skolan skulle jag ju få möta de kalla snövändret. Jag satte mig på kanten av sängen och satte ner ena foten på det iskalla golvet och sedan den andra. Jag rös och ställde mig upp och började trippa mot wicen. Väl inne i wicen som hade en heltäcks matta kunde jag slappna av och letade efter kläder att ha på mig. Jag har lika svårt varje dag att bara välja ett plagg. Hur svårt ska det vara? Jag drog på mig en rosa stickad tröja och ett par svarta skinjeans. Jag satte mig ner på skobyron och drog på mig ett par stickade varma strumpor. Jag steg ut till mitt rum och gick sedan till badrummet där jag snabbt sminkade mig änkelt - som vanligt - och lockade mitt hår snabbt innan jag begav mig ner till köket för att göra en änkelt frukost. Idag på länge var jag i tid nere och åt frukost som jag vanligtvist brukar strässa med. Te och en macka åt jag idag. Jag smuttade på det kokheta tet och brände min tunga. Jag svor inombords för mig själv och tog en tugga från mackan jag gjort. Jag drog upp mobilen medans jag tog ännu en tugga. Justin var på sin turné igen. Jag saknar honom varenda sekund i mitt liv. Jag bara längtar tills han ska komma hem igen. Det kommer inte dröja länge som tur var för han kommer om några dagar. Han har varit iväg nu i 2½ (två och en halv) månad och ska få komma hem för att fira jul och ha semester. Hans skiva - Believe Acoustic - ska släppas om drygt en vecka och han håller på att spela in en låt med Will.i.am. Jag har hört början av den och den värkar hur bra som hälst! När jag väl ätit upp mackan och druckit halva koppen te - den var alldeles för varm - så gick jag ut till hallen där jag drog på mig mina vinter skor som var svarta med nitar och en marinblå vinter jacka med - fake - päls på luvan. Jag satte på mig vantar, tog min väska och nycklarna i handen och steg ut och låste efter mig. Jag rös av den kalla vindpusten som träffade mig i ansiktet. Kallt var det värkligen. Jag gick mot min bil och satte mig med ett dunst i sätet. Next stop skolan.
 
Justins Perspektiv: 
           
''Bra jobbat Biebs!'' Log Will - Will.i.am - och gjorde give-me-five med mig när jag steg ur båsen.
''Nice låt alltså!'' Sa jag med ett snett leende. 
''Jag håller med!'' Skrattade han. Han steg in i båsen och satte på sig hörlurarna för att sedan börja sjunga. Min mobil började ringa och vibrera där den låg på det svarta lilla bordet. Jag greppade tag om den och klickade på svara innan jag tryckte den mot örat.
''Ja hallå?'' Svarade jag och gick ut till koridoren för att kunna prata avslägset med vem det nu var.
''Hej Justin...'' Sa en lugn röst som jag mer än väl kände igen. 
''Selena?'' Sa jag förvånat.
''Ja, det är jag.'' Sa hon med en suck. Hon lät ledsen. Inte direkt med en elak hård röst som hon annars brukar tala med.
''Vad vill du?'' Sa jag med en lugn ton.
''Vi måste prata.'' Sa hon.
''Varsågod... Prata.'' Sa jag stelt.
''Nej, inte såhär. Möt mig på walstreet v 19 på köpcentrets tak om 5 minuter.'' Sa hon snabbt och la på. Jag drog bort mobilen från mitt öra och tittade på skärmen med en rynka i pannan och la på. Jag var tveksam om hon på något sätt kanske skulle göra mig illa? Eller lura mig? Men hon lät ledsen. Och jag vet inte varför men jag kände att jag var tvungen att träffa henne för att ta reda på vad det var hon ville. Jag gick med snabba steg in i studion igen och tvingade fram ett leende.
''Ehm... Kenny. Jag ska ta en paus. Vi ses om någon halv timme.'' Sa jag och vinkade.
''Vart ska du?'' Frågade han. ''Ska jag hänga med?'' Tillade han.
''Nej, det behövs inte. Jag ska bara köpa något att dricka.'' Log jag och gick ut igen för att slippa fler frågor. För när jag sa det kom jag på mig själv - och såg - att en liter cola stog på bordet med fyra glas. Smart Justin! Nu kommer dem värkligen inte tycka det är konstigt! Jag suckade åt mig själv och drog på mig min skin jacka. Här i LA var det inte så värst kallt. Men heller inte direkt varmt. Jag satte mig i den svarta jeepen och startade motorn och körde ut ur källaren där bilen stått parkerad. Jag hade tur att det inte var så långt bort. Inte mer än 5 minuter stod bilen parkerad utanför köpcentret och jag var redan påväg in. Jag drog på mig min luva - jag hade en luvtröja under skinjacka - för att dölja mitt ansikte och satte på mig ett par Ray Bans. Jag gick med snabba steg mot hissen och hoppades på att när hissdörrarna öppnades skulle jag vara den ända som åkte med upp. Men otruligt nog stog det mer än 2 personer i hissen. Jag steg in och klickade på nr 8. Jag drog luvan längre ner och tittade ner på mina fötter. Jag kände hur jag blev allt mer nervös av att åka hissen. Jag var nämligen rädd för trånga utrymmen. Men det var nästan helt otroligt att ingen hade märkt att det var jag Justin Bieber. Hissen plingade till och alla förutom jag gick ur den och gick oberört därifrån. När hissdörrarna åkte ihop igen kunde jag pusta ut och tog bort luvan. Våninig för våning närmade jag mig taket. 5....6....7....8 *pliiing*. Dörrarna öppnades och jag steg ur med snabba steg av ren lättnad att jag överlvet hissen. Jag tittade mig omkring men såg inget mindre än bara himmel och tak. Utsikten var otrolig här uppe. Men varför valde hon just takvåningen? Tänkte hon putta ner mig? Bara att tänka den tanken fick en obehaglig känsla krypa sig upp för min ryggrad.
''Du kom...'' Sa en ljus röst. Jag vände mig hastigt om och fick syn på Selena stående med ett litet leende. Jag antog att hon - som typ fortfarande gillar mig - var glad över att se mig. Men jag var inte ett dugg glad eller lättat av att se henne. Helt tvärtom. Mer närvös över vad hon planerat att göra.
Ron Pope – One Grain Of Sand [lyssna gärna!]
Well... En gång i tiden kunde jag kolla på henne och känna att denna tjejen kommer jag älska livet ut. Hon var den vackraste jag någonsin sätt och den underbaraste jag visste. Jag brukade behandla henne som en prinssesa och älskade henne över allt annat. 
''Nå... Prata.'' Sa jag nonchalant. Men en dag gjorde hon slut. Utav en anledning. Hon kände inget för mig längre. Jag fundera varje dag. Vad kan jag säga eller göra för att få henne tillbaks? Vad ska jag göra för att få henne att älska mig igen? Men sen en dag slutade jag kämpa. Varför försöka vinna hennes hjärta igen när hon inte vill veta av mig? Varför hålla henne tillbaks när hon vill gå? Så jag slutade kämpa och la allting bakom mig. Nu är det hon som kämpar att få tillbaka mig.
''Justin...'' Började hon och tittade ner på sina fötter. ''... Jag vet seriöst inte hur jag ska säga detta.'' Sa hon och tittade upp på mig med tårar i ögonen.
''Bara säg det!'' Sa jag och slog ut med armarna. Hon snyftade till och började gå mot kanten av taket för att titta ner och vände sig sedan om.
''Jag har gjort många, väldigt hämska saker som jag ångrat mig genom tiden. Men jag vet att du aldrig kommer kunna förlåta mig för allt jag gjort. Jag har värkligen ångrat mig Justin. Jag ångrat att jag änns föddes! Jag tål inte att leva med allt jag gjort. Bara jag hör ditt namn påmins jag av allt hämskt jag gjort mot dig och Lola. Och höra ditt namn gör man tyvärr ofta nu för tiden. Tidningar, tv, nyheter och musik. Du finns överallt! Tror du det är änkelt för mig då?! Har du någonsin tänkt på hur jag kanske mår? Varför jag beter mig så som jag gör? Jag mår piss! Dels för jag inte kan få den jag älskar och sen för allt jag gjort. Jag ska sluta kämpa Justin... Jag ska sluta försöka vinna tillbaks ditt hjärta. För jag vet att du älskar Lola. Och jag tänker inte försöka få dig att älska mig ifall du inte vill. Du ska bara veta hur ont det gör att se dig med en annan och veta att du inte känner nogåt för mig... Jag vet inte om du förstod poängen men... Kan du förlåta mig?'' Grät hon. Det hon sa. Hur ont det gjorde att jag inte älskade henne. Jag kände hur tårar rann ner för mina kinder. Jag vet inte om jag kommer ångra det här men nu för stunden kan jag det.
''Jag förlåter dig.'' Sa jag.
''Jag hoppas du blir lycklig, med Lola. Du ska veta att jag alltid har älskat dig.'' Log hon och bakade ut mot kanten.
''Hej då Justin...'' Grät hon och jag hann inte reagera innan hon hoppade ut från taket. 
_____________________________________________________________________________________________________________
 
 Wtf?? Tog hon självmord????? [ni fick ett till för det andra blev ganska kort!]
#muchlove 
 

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 39. I'm back bitches!

           
 
''Ehm... Jag måste gå. Min lektion börjar snart!'' Sa jag och log mot dem innan jag gick med snabba steg mot lektionen. Precis utanför klassrummet plingade min mobil till.
På skärmen stog det: ''Jag slår vad om att du kommer ihåg mig!'' Från okänd. Jag svalde hårt och tittade mig omkring. Oja. Jag kommer fan ihåg henne. 
 
Ska hon börja sms mig nu också? Hota mig igen? Försöka döda mig? Fan heller! Jag tog kort på skärmen (tryckte på den runda knappen samt som jag tryckte på skärmsläckaren) och skickade det till Justin med en liten text till:
 
Till: Älskling♥
''Hm... Undrar vem det kan vara? Hon är ute från psykhemmet. När kommer du hem? Miss u! xoxo Lola<3'' 
 
Och skickade de innan jag steg in i klassrummet. Allas blickar flög på mig. Även Mrs Tellisons stränga blick. Jag svalde hårt och tryckte mina böcker hårdare mot bröstet innan jag gick med snabba steg mot en ledig platts. Jag slog upp böckerna och började läsa texten tyst. Klassrummet var förvånatsvärt tyst. Kanske för alla läste? Jag vände sida och fortsatte att läsa. Men texten var så tråkig. Det handlade bara om natur. Något som inte var ett dugg kul. Jag tittade ut ur fönstret och suckade. Undrar vad Justin gör nu? Säkert övar inför ännu en konsert. Helt klart mycket roligare än det här. Jag vände blicken mot boken igen och fortsatte läsa den eviga texten som aldrig tog slut.
 
Justins Perspektiv: 
''Scooter, när kan jag åka hem?'' Frågade jag och tog en klunk av min vattenflaska. Svettet droppade från min panna av allt tränande - vanlig träning -. Jag mer än längtar tills jag äntligen får åka hem till Canada. Där både mamma och Lola finns. Dem jag älskar mäst i hela världen.
''Snart Justin. Tålamod.'' Sa han med en suck. Det var inte första gången jag frågade om när vi skulle hem. Kanske tionde gången på bara en timma. Men att åka runt på turne är inte så roligt som alla tror. Visst får man träffa en massa nya människor på vägen. Men man saknar hem. 
''Och snart är?'' Frågade jag och höjde på ögonbrynen. Han besvarade inte min fråga. Jag ville veta exakt! Inte snart eller om en stund.
''Men komigen Justin!'' Sa han irriterat. Oftast går jag honom på nerverna. Och han går mig på nerverna all the time. Nästan. 
''Jag lovar att sluta tjata om du säger när - exakt - vi ska åka!'' Fortsatte jag att tjata. Han suckade högt och maserade sin tinning med två fingrar.
''*suck* Okej. Om en timme.'' Sa han och satte sig i soffan mittemot mig.
''Och det var svårt att säga?'' Sa jag med ett retligt flin. Jag har varit iväg på turnén i 2-3 månader nu. Den kommer hålla på ett år till tror jag. Men som tur var har jag semester lite då och då för att ta en paus från allt. Och det ska jag ha nu. Semester. I någon vecka. Fast min såkallade semester kommer inte riktigt inte vara sådär i hawaii eller något liknande utan i Canada där jag kommer gå i skolan. Låter inte alls kul. Men för mig är det roligt. Jag får vara med mamma och alla mina vänner. De saknar jag liksom mäst av allt. Att få vara en normal tonårs kille som går i skolan som alla andra. Så kan jag känna mig bland alla mina vänner.
''Jag tar en paus!'' Sa jag och tog min fram min mobil som legat i min tränings väska. Ett nytt medelande och två nya samtal. Jag öppnade medelandet som var från Lola.
 
Från: Babe♥
''Hm... Undrar vem det kan vara? Hon är ute från psykhemmet. När kommer du hem? Miss u! xoxo Lola<3'' 
 
och så fanns det med en bild där det var ett sms. Från... Fuck! Selena är ut från det jävlar psykhemmet. Ingen har saknat henne. Varför änns komma ut när hon vet att hon är hatad? Jag skrev snabbt ett svar:
 
Till: Babe♥
''Är du okej? Hon har inte gjort något annat mot dig va? Den jäveln borde inte få gå fri! Kommer hem idag! Miss U2 babe! xoxo Justin<3''
 
Och skickade sedan iväg det.
''Selena är ute från psykhemmet!'' Sa jag surt. Scooter vände blicken upp från sin mobil och tittade chockat på mig.
''Va?'' Sa han med en rynka i pannan.
''Hon har släppts.'' Sa jag med en suck och lutade mitt huvud i mina händer.
''Efter allt hon har gjort!?'' Sa han upprört.
''Jag antar att dem inte vet hela historian om vad som hänt.''
''Dem kan inte bara släppa henne sådär!'' Tjöt han.
''Ey! Chilla. Du är värre en mig ju...'' Sa jag och fortsatte ''... Men hon är ute nu. Vad kan vi göra? Inget!'' Suckade jag och la mig ner i soffan.
 
Lolas Perspektiv: 
Jag petade med min gaffel i salladen jag köpt. Den var torr och värkade gammal.
''Kan dem åtminstånde i alla fall försöka göra en salad? En riktigt salad.'' Klagade jag. Dem andra runt bordet stoppade i säg det dem köpt.
''Komigen... Så illa är det väl inte.'' Sa Chaz och sträckte sig över bordet för att ta ett salladslöv och stoppade det sedan i munnen. Han tittade på mig med en min som tydde så-farligt-var-det-ju-inte. Men sedan förvrängdes hans ansikte och spottade ut salladen i sin tallrick.
''Var det gott?'' Skrattade jag.
''Okej! Du har rätt. Det var... Euuw!'' Sa han och drack av sin cola. Dem andra runt bordet bara skakade roat på huvudet och fortsatte äta av sin mat.
''Så... Hon har släppts?'' Frågade Ryan medans han stoppade det blåa sugröret i munnen och tog några klunkar av colan.
''Mhm... Ja. typ för två dagar sedan.'' Sa jag med en suck.
''Du... Jag lovar dig. Om hon rör dig kommer hon få med mig att göra!'' Log Ryan. Chaz nickade.
''Och mig!'' Jag skrattade och log tacksamt.
''Tack guys!'' Log jag. Justin och killarna är för goa. Dem alla tre är som bröder för mig. Justin är mycket för mig. Som en bror, min bästavän och min kille. Det låter konstigt men han är som en tjej kompis för mig också. Jo, alltså jag kan prata med honom om vad som heslt som jag kan göra med tjejerna. Även om tjej saker då. Tack och lov så kommer han hem idag! Det glädjer mig. Jag sneglade på klockan som hängde på den vita väggen framför oss. Klockan slog precis 13:00.
''Jag måste gå nu! Vi ses imorn!'' Log jag och ställde mig upp från stolen.
''Vi hörs ikväll!'' Log Aria. Jag nickade.
''Hejdå!'' Sa alla i kör. Jag vinkade innan jag tog min sallad i ena handen och min väska i andra och började gå mot papperskorgen för att slänga salladen och gick sedan ut från caffeterian. På den stora parkeringen stog min bil parkerad. Jag hoppade in i den och startade motorn och körde sedan mot min lägenhet. taket var nerfällt och mitt hår svävade med i vinden. Jag satte på mig mina Ray Bans och satte igång radion där Marilyn Monroe - Nicki Minaj spelades. Jag skrattade åt tanken att hon nästan sjöng om mig. Mitt namn då. Jag höjde några snäpp och började sjunga med. Efter några minuter stog min bil parkerad och jag stog vid dörren med nyckeln i handen och höll på att låsa upp dörren. Jag steg in och slängde väskan på golvet och hängde min militär jacka på krocken och satte mina skor på sko stället innan jag gick in till köket. Jag drog upp mobilen. Klockan visade 13:15. Han skulle varit här för ett tag sedan ju. Han hade nyckel. Jag gav honom det då jag fick lägenheten innan han sedan skulle fortsetta på turnén. Jag gick mot trappan för att gå upp till mitt rum när jag hörde fotsteg. Jag stannade utanför dörren till mitt rum med hjärtat i hallsen. Jag svlade hårt och tog tag i handtaget och öppnade dörren sakta. Jag tittade in mellan springan men såg inget så jag öppnade dörren helt och steg in. Jag tittade mig omkring men såg ingen. Så jag vände mig om och... Ett högt och ljust skrik lämnade min mun.
''Fan ta dig!'' Tjöt jag surt. Justin brast ut i skratt där jag stog panikslaget. Han hade stått bakom mig redo att skrämma mig. Skrämmde han mig? Det kan lungt säga!
''Det är inget att skoja om!'' Sa jag surt och satte mig på sängen med korsade armar.
''Komigen! Lite roligt var det!'' Sa han och skrattade.
''Så du hade tyckt det var roligt om jag smällt till dig.'' Sa jag lika irriterat.
''Vi båda vet att du inte är stark.'' Retades han.
''Åh jasså? Du tror inte jag är stark?'' Sa jag och höjde på ögonbrynen. Sanning var att han hade rätt. Jag var inte så värst stark.
''Babe... Jag vet att du inte är stark.'' Log han retsamt. Jag ställde mig upp och tog några steg närmre honom.
''Du ska få se på st-'' Jag hann inte avsluta min mening föräns jag låg nertryckt i min säng. Han kollade in i mina ögon och sedan ner på mina läppar.
                
 Han tryckte dem mjukt mot mina och kysste mig mjukt.
''Och du kallar dig stark?'' Viskade han mot mina läppar.
 
Selenas Perspektiv: 
''Nej! Jag kan inte bara låta dem vara lyckliga!'' Tjöt jag.
''Men lugna ner dig Selena! Vill du tillbaks till psykhemmet? Vi fick ut dig mycket tidigare än vad du skulle!'' Sa hon irriterat och blängde surt på mig.
''Men låt mig hamna där igen då! Varför bryr du dig änns?'' Tjöt jag och satte mig ner på stolen.
''Selena... Varför änns fråga? Du vet varför. Du är ju min syster! Jag älskar dig och jag vill inte se dig såhär!'' Sa hon lungt och satte sig på stolen jämte mig. Jag suckade högt.
''Förlåt... Jag menar inte att vara otacksam för det du gjort för mig.'' Sa jag och kramade henne. Hon kramade mig hårt och lättade på kramen så hon kunde titta mig in i ögonen.
''Kan du snälla sluta att förstöra hans liv? Låt honom vara lycklig. Vill du att han ska tycka om dig igen? SLuta då vara så... Besatt av att förstöra deras förhållande.'' Sa hon. 
''Okej...'' Aldrig! Nej. Han kommer aldrig förlåta mig för allt jag gjort. Varför änns försöka vara snäll då!
''Jag ska försöka.'' Log jag. Hon nickade nöjt och gick mot dörren.
''Du har fans som väntar på dig! Komigen. Ut med dig!'' Log hon. Jag hoppade ner från stolen och började gå mot dörren. Bakom den stora järn dörren skulle tusentals fans stå skrikandes och vänta på mig. I'm back on track bitches!
__________________________________________________________________________________________________________
 
 

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 38. last year of pure happiness... Or not

         
 
''Ja du. När kommer han hem? Jag vet faktiskt...-'' Jag tystnade för en stund och tittade med stora ögon på skärmen. Nej! Nej nej nej! Det får inte vara sant! Jag kan inte tro mina ögon.
''Lola? vad är det...-'' Sa Aria men jag avbröt henne genom att peka på skärmen.
''Oh herre...'' Sa Emily och kramade min hand hårt. Alla fyra stirrade på skärmen med rädlsa avspeglandes. Jag rullade ner en bit och vi alla drog för andan. 
''..... Fri?'' Sa jag och svalde hårt. 
 
Allting stannade för någon minut. Fri? Är hon fri?
''Vänta... Va?'' Sa Aria förvirrat och kollade på oss.
''Hon var ju nyligen på psykhem. Och nu är hon fri?'' Sa hon lika förvirrat.
''Selena Gomez 20 år som nu varit på psykhem i några månader har tillfrisknat och befriats. Vi har det ännu inte klart för oss varför hon behövt vård. Men en sak är klar. Hon står stabilt på båda benen och är redo att bege sig till Canada för att ha en gratis konsert som ursäkt till allt som hänt. Hennes fans som hon namngett Selenator har varit väldigt oroliga och har anklagat Selenas ex Justin Bieber 18 år att det var hans fel. Stämmer det? Var det kanske pågrund av deras bråk och uppbrott som det gick så här snett för Selena? TMZ.'' Läste jag högt. Nog med att hon var fri. Hon ska komma till Canada också!
''Den jäveln ska fan heller inte gå fri!'' Tjöt Emily och slog ut med armarna. Jag suckade och skakade besviket på huvudet.
''Jag antar att ingen vet vad hon gjort mot mig... Och Justin. Annars skulle hon suttit kvar på psykhemmet.'' Sa jag och stängde ner skärmen med en smäll. Jag var mer arg än rädd. 
''Låt inte henne förstöra vårat sista skol år som ska vara perfekt!'' Sa Spenc och kramade min hand. Jag log varmt och nickade.
''Nej. Den bitchen ska inte trycka ner oss. Right?'' Sa Aria och kramade mig.
.
Väckar klockan ringde för tredje gången. Jag stängde av alarmet med en smäll och kollade på klockan. 08:05. Mina ögon blev stora och snabbt flög jag ur sängen för att sedan springa in till wicen och slänga något plagg på mig. En rosa magtröja och svarta shorts fick det bli. Jag sminkade mig snabbt och fixade håret med hjälp av en locktong och sedan rusade jag ner till köket med mobilen i handen. Jag var så ovan att vara här. Lägenheten var stor. Riktigt stor. En fyra tror jag det var. Med balkong och allt. Min lägenhet var i två våningar. Så mitt rum var på övervåningen - där jag även hade en privat toalett. Perfekt! - där det även fanns ett vardagsrum mittemot mitt rum. En trappa ner som ledde till det stora köket och ännu ett vardagsrum - toalett i hallen - med en stor tv. Självklart var det redan möblerat och allt när jag fick den. Väggarna var kritvita och möblerna i passande färger. Jag tyckte det nästan var lite för snällt av dem.
       
Jag skulle nöjt mig med en vanlig lägenhet. En där jag hade ett rum och kök. Mer än så behöver jag inte. Men detta var ändå... Wow. Jag tog ett äpple i handen och tog några tuggor innan jag slängde den halväten i papperskorgen. Jag öppnade kylen som var proppfull med mat. Seriöst? Hur underbar får man vara? Jag stängde den med ett flin och sprang ut mot hallen där jag drog på mig min militär jacka och mina svarta converse. Jag packade ner allt jag behövde i mina svarta skin väska och tog nycklarna i handen innan jag steg ur lägenheten och låste efter mig innan jag begav mig till min röda cab. Jag startade motorn och fällde ner taket medans jag körde ut från den stora tomten där mer än bara min bil stog parkerade. Det som var så bra var att min lägenhet låg nära där tjejerna - Aria, Spencer o Emily - bor. Så att hämta upp dom tog inte alls långt tid.
''Första dagen i skolan.'' Sa Aria som satt jämte mig ivrigt. 
''Vi får väl hoppas på att det blir en bra dag då!'' Sa Emily glatt.
''Jupp!'' Sa både jag och Spencer med ett smile. Solen sken starkt och himmlen var alldeles klar blå. Inga som helst moln syntes till. Jag svängde in på skolans parkering och drog ut bilnyckeln med ett ryck. Vi alla tittade med väntansfulla ögon på skolgården som var full av elever.
''Nu gäller det...'' Sa jag och steg ur bilen och började gå med tjejerna vid sidorna om mig. Folk stirrade på oss och viskade. Men jag var för spänd för att bry mig. Om Justin bara skulle varit här. Det skulle varit så mycket bättre. Allt skulle varit så mycket roligare och spännande. Jag vet heller inte när han kommer hem. Jag hoppas såklart på snart. Vi hade våra gammla skåp som fortfarande hade gammla bilder uppsatta på skåpdören. Det fanns en bild på mig och Justin. Den bilden var tagen då vi ganska nyligen hade träffats. Och så fanns det en annan bild där jag och Justin kysstes. Ungefär ett halvår efteråt. Jag strök bilden med min tumme och tittade på Justin med ett leende. En bit bort kunde jag höra ett klickande ljud komma närmre och närmre. Tillslut var det så nära att jag såg vem det var. Jag har nog med problem i mitt liv. Jag vill inte ha ännu ett.
''Lola. Vart är Justin?'' Frågade Alison med en pipig röst. Hennes två -vad dem nu är? - bekänter av något slag stog på var sin sida av henne.
''Inte här. Det ser du väl?'' Sa jag och himmlade med ögonen.
''Men eftersom du är hans såkallade tjej så antog jag att du visste vart han var... Inte sant?'' Sa hon och log kaxigt.
''Varför ska du bry dig om vart han är?'' Sa jag och smällde igen mitt skåp. Aria, Emily och Spencer stog och stirrade på oss där vi stog med mördande blickar.
''Och varför ska du bry dig? DU har inte med detta att göra!'' Försökte hon kontra. 
''Ursäkta men du sa - och jag är -, hans tjej. Jag har mycket med detta att göra.'' Fnös jag.
''Vad är problemet!?'' Tjöt hon.
''Jo, du är. Och jag har nog av problem. Så gå... Om du inte har något annat att tilläga.'' Sa jag och maserade min tinning. Hon öppnade munnen i ett försök att säga emot. Men stängde munnen igen utan någon framgång.
''Hejdå... Alison.'' Log jag - falskt - och vinkade bort henne. När hon gick iväg med hennes höga klickande klackar skor kunde jag pusta ut och luta mig mot skåpet.
''Snacka om dissad!'' Skrattade Aria. Jag log nöjt och nickade belåtet på huvudet. Jag sneglade på klockan som visade 08:25. Min lektion började om fem minuter.
''Ehm... Jag måste gå. Min lektion börjar snart!'' Sa jag och log mot dem innan jag gick med snabba steg mot lektionen. Precis utanför klassrummet plingade min mobil till.
                                  
På skärmen stog det: ''Jag slår vad om att du kommer ihåg mig!'' Från okänd. Jag svalde hårt och tittade mig okring. Oja. Jag kommer fan ihåg henne.
__________________________________________________________________________________________________________
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 37. I almost died

          
Låten var så... Perfekt! Om han kunde ta bort smärtan och sätta ett leende på mitt ansikte. Det är just det han är så bra på. Få mig att tänka på något annat så jag ler. Han släppte aldrig blicken från mig utan kollade på mig under hela låten. Glädje tårar ran ner för mina kinder.
''God natt Canada!'' Skrek han när låten var slut och hela konserten var klar och sprang ner från scenen och sedan bakstage. Jag log mot Fredo innan jag rusade bakstage och in i hans loge där inte minder än.... Åh gud! 
 
 
''M-amma?'' Sa jag chockat. Min mun var vid öppen och jag stirrade helt förvånat på henne.
''Ja?'' Sa hon med en rynka i pannan. Jag antog att hon inte visste om något. Så jag fick spela med. Alltså försöka bete mig som vanligt.
''Vad gör du här?'' Frågade jag och tvingade fram ett leende.
''Jo, jag saknade dig! Och jag visste att du skulle med Justin hit så jag tänkte hämta hem dig.'' Log hon. Jag fick panik. Hämta hem mig? Hjärtat slog hårdare och snabbare för varje sekund som passerade. Nej nej nej nej! Detta får inte ske. Jag kan inte hänga med hem!
''Mamma... Jag. Jag vill umgås med Justin ett tag framöver nu.'' Sa jag och stängde dörren bakom mig.
''Självklart gumman! Du får träffa honom när du vill.'' Log hon.
''Nej, mamma jag menar jag ska hänga med honom på hans turne ett tag.'' Sa jag och svalde hårt.
''Åh... Jaha.'' Sa hon och tittade ner på sina händer.
''Då tar jag väl och går hem...'' Sa hon halvt besviket och började gå mot dörren.
''Nej, vänta mamma!'' Sa jag och tog tag i hennes arm. Hon tittade på mig med ögon som avspeglade hopp.
''Ja?'' Frågade hon med ett leende som också tydde på hopp.
''Jag vet vad du har gjort.'' Sa jag med blicken spännd i henne. Det var nog inte vad hon trodde jag skulle säga.
''V-va?'' Sa hon nervöst.
''Sluta ljug! Jenna... Alaric... Låter det kanske bekant?'' Frågade jag med en mördande blick. Hon svalde hårt och tittade med rädda ögon på mig.
''Lola... Jag måste gå nu.'' Sa hon och försökte dra sig loss mitt grepp.
''Lägg av nu och stå upp för dig själv!'' Skrek jag åt henne. Hon vände sig hastigt om och började ta hotfulla steg mot mig.
''Jag gjorde det för din skull!'' Sa hon argt.
''För min skull!? Skulle inte tro det... Jävla kidnappare!'' Tjöt jag. Hon tittade argt på mig länge.
''Om det var för min skull... Säg en bra anledning varför!'' Sa jag lungt. Hon fortsatte titta på mig utan något svar.
''Jag trodde väl det.'' Sa jag och gick förbi henne med en knuff. Jag sprang genom den långa mörka koridoren och inte riktigt säker vart jag var påväg någonstanns men hamnade på baksidan av arenan. Den svala sommar luften träffade mig som en smäll i ansiktet. Men det fick mina normala andetag att komma tillbaks. Jag lutade mig mot tegelväggen och flåsade medans jag sakta gled ner för väggen. Tårar rann ner för mina kinder. Jag är seriöst trött på det här. Samma visa varje gång. Något - liknande - händer varje gång som får mig att bli arg och sedan ledsen som nästan leder till att någon blir skadad. Mer skadad psykist än fysiskt. Kan allt detta aldrig sluta? Jag har fått nog av allt! Hela mitt liv! Och jag är trött på att rymma från mitt liv och tänka såhär. Jag är trött på mitt liv. Det är inte någons fel. Den ända jag anklagar är mig själv. Det var jag som tog alla dem här besluten och det var jag som valde allt det här vare säg jag själv inte märkt det så är allt detta pågrund av mig. MIG! Jag ställde mig upp när jag hörde Justins röst ropa efter mig. Jag ville inte att han skulle hitta mig gråtandes över samma sak som jag redan gråtit för en gång. Jag vill inte att han ska gå runt med mig som är en börda för honom hela tiden. Jag plågar säkert honom med all mitt klageri om mitt liv och min negativitet. Det är nog bäst för oss båda att bara jag försvinner. Jag hörde hur dörrhandtaget sakta öppnades och jag var snabb med att försvinna runt hörnet snabbt som tusan.
''Lola?'' Hörde jag honom säga. 
''Lola... Vart är du?'' Frågade han oroligt. Jag höll för min mun för att stoppa gråtandet och tog ett djupt andetag innan jag gick därifrån... Från Justin till i have no idea. Men bort från alla jag känner. Jag började jogga mot en bar som var öppen och full av en massa folk. Jag steg in och träffades av alkohol dofter. Männ i olika åldrar som slängde i sig olika slag av drycker fanns överallt. Mer än bartänden och servitriserna som var tjejer fanns det inte. Jag satte en hårslinga bakom örat och började gå mot bartändern som log milt mot mig.
''Är inte du... Lola? Justin Biebers tjej?'' Frågade hon med en rynka och log sedan brett.
''Jo... Det är jag.'' Sa jag med en suck.
''Varför så deppig?'' Frågade hon och ställde fram en shott framför mig. Jag tog det lilla glaset som var fullt av vätska i handen  och slörpte i mig det. Jag knep ihop ögonen när den starka smaken letade fram sig i mina smaklökar.
''Det vanliga... Familjen. Min mamma driver mig till vansinne'' Sa jag och ställde fram glaset i en shäst av att jag ville ha mer. Hon fyllde på glaset och skakade lätt på huvudet.
''Ni kommer lösa det så småning om.'' Sa hon och log. Jag var trött på alla som sa att allt skulle lösa sig. För det är just det inte gör. Det bli bara värre.
''Mm...'' Sa jag tyst och slängde i mig ännu en shott.
''Förresten... Vad gör du här? Du är väl inte den personen som super när allt är dåligt? Hu?'' Frågade hon. Mer som ett påstående. Och det var sant. Jag är inte sådan. Jag har aldrig varit sådan.
''Nej... Du har rätt.'' Sa jag och tvingade fram ett leende och la fram en sedel på den bruna baren. Hon tog sedeln och sträckte den mot mig. Jag tittade förvirrat på henne.
''Ta den... Jag bjuder.'' Log hon. Jag log som ett tack och tog emot sedeln och gick sedan ut ur baren. Nu visste jag inte vart jag skulle längre. Det visste jag heller inte från början. Jag började trött gå på den svarta assfallten mot en lång och stor bro som sträckte sig över en stor sjö av något slag. Efter två ynka shotts var jag full. Allting yrde runt i huvudet. Allt runt om mig yrde runt. Jag lutade mig mot räcket och tittade ner mot det blåa vattnet som var alldeles stilla. Jag var depprimerad och full. Ingen bra kombination. Dåliga ideér for runt i huvudet och en ideé som värkligen stack ut poppade upp i huvudet.
                      
 Att bara hoppa från bron och slippa alla problem. Jag kunde bara hoppa så var allting löst. Jag var fri då! Jag klättrade upp för räcket och klättrade över på andra sidan för att sedan räkna till tre och hoppa. Jag tog ett djupt andetag och började - rätt ut och högt - långsamt att räkna ner.
''Ett..... Två..... Tr-''
''Vad fan gör du!?'' Tjöt någon bakom mig och tog ett stabilt tag om min midja för att hålla fast mig. Jag ryckte till och vaknade till liv. Jag kollade mig omkring och kände hur paniken steg. Jag var helt omedveten om vad jag gjorde. Jag kunde dött!
''Släpp mig peddo!'' Tjöt jag och försökte ta mig loss.
''Lola... Det är jag, Justin.'' Sa han lugnare. Jag kände hur jag kunde slappna av och vände mig försiktigt om för att inte trilla i.
''J-ustin?'' Stammade jag fram. Han nickade och trycket fram ett leende. Tårar forsade ner för mina kinder medans jag slängde mig runt hans halls. Han lyfte mig över räcket och satte ner mig.
''Jag var så... Rädd!'' Grät jag och pressade ansiktet mot hans bröst.
''Shy! Allting kommer ordna sig... Shy...'' Sa han lungt och kramade mig hårt.
 
                                                     Två dagar innan skolstarten: 
''Så allting kommer bli perfekt!'' Log Aria och kramade min hand. Vi beffan oss i min lägenhet som Jenna och Alaric köpt åt mig. Förvånatsvärt snällt va? Men vi har tagit ganska mycket kontakt och vi har kommit varandra riktigt nära. Fast jag har ju varit med Justin på hans turne nu i en månad och kom hem igår. Det har inte hänt så mycket under den länga månaden som jag spenderat runt hela världen. Efter den gången jag försökte ta död på mig själv genom att hoppa för en bro har inget hänt. Inget som inte är normalt. Ashley har inte försökt ta någon som helst kontakt med mig och ingen A. Det har faktiskt var skönt! Och att nu komma tillbaka till Canada där alla mina vänner finns känns skönt. Och om två dagar börjar skolan! Sista året i skolan. 
''Självklart! Sista året kommer bli som en dröm!'' Log Emily. Kunde jag hålla med om det eftersom jag varit med om så mycket under bara ett år?
''Vi får väl hoppas på det.'' Sa jag. Alla tre vände blicken mot mig och tittade surt på mig.
''Vad?'' Frågade jag emd en rynka i pannan.
''Förstör nu inte denna stunden.'' Sa dem.
''Nej nej!'' Log jag retligt. Jag satte igång min lapptop som stog framför mig.
''Så hur går det för Justin på hans turne?'' Frågade Spencer och tog en tugga från hennes äpple.
''Väldigt bra! Han är i Polen just nu.'' Log jag. Jag skrev in mitt lösenord och gick in på internet. Jag klickade på aftonbladet för att se om något nytt hänt.
''När kommer han hem då? Hans tunre vara ju inte för evigt.'' Skrattade Aria.
''Ja du. När kommer han hem? Jag vet faktiskt...-'' Jag tystnade för en stund och tittade med stora ögon på skärmen. Nej! Nej nej nej! Det får inte vara sant! Jag kan inte tro mina ögon.
''Lola? vad är det...-'' Sa Aria men jag avbröt henne genom att peka på skärmen.
''Oh herre...'' Sa Emily och kramade min hand hårt. Alla fyra stirrade på skärmen med rädlsa avspeglandes. Jag rullade ner en bit och vi alla drog för andan. 
''..... Fri?'' Sa jag och svalde hårt.
                              
__________________________________________________________________________________________________________
 
 
Oj! Vad är det dem blev så rädda för? Eller vem?
 
 

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 36. I Would

 
        
 
En kvinna med orangt hår och röda läppar stod vid dörr öppningen. Hon hade gråtit. Det syntes. 
''Jag söker Lola. Är hon här?'' Frågade jag och harklade mig. Eftersom hon nyligen fått reda på att sin dotter lever och att hon då är här så kunde hon inte bry sig om att jag var Justin Bieber. Det lättade en aning.
''Ehm... Ja. Hon är här. Lola!'' Ropade hon. Snabba steg hördes komma mot oss och snart stog hon framför oss. Hon stannade en bit från hallen och tittade på mig med tårar och ett leende. Hon sprang in i min famn och kramade mig hårt. Jag kramade henne hårt och pressade mina läppar mot hennes i en mjuk kyss. 
 
Hon kollade djupt in i mina ögon och fällde en tår.
''Jag har saknat dig...'' Viskade hon.
''Och jag har saknat dig.'' Viskade jag med ett leende. Kvinnan bakom oss harklade sig och satte armarna i kors.
''Ehm... De här är Justin.'' Presenterade Lola mig. Hon nickade och tvingade fram ett leende.
''Jag är Jenna. Hennes mamma.'' Harklade hon sig. Jag kunde inte se om hon var ledsen och upprörd pågrund av att hon inte gillade mig eller efter allt som hänt idag. Jag gissade på det andra förslaget. Jag la en arm om Lolas midja och kollade ner på henne med en blick som tydde är-du-okej? Hon nickade smått. Jag kan föreställa mig hur jobbigt det måste vara. Men ändå inte. Jag försöker se från hennes perspektiv. Men det går inte. Hon ser bara så ledsen ut. Och rädd. Att uppträda ikväll efter allt som hänt kommer inte bli lika kul. Det kommer inte vara lika roligt att sjunga alla låtar och dansa runt på en stor scene framför tusentals skrikande fans. Jag får liksom låtsas vara glad. För deras skull. 
 
Lolas Perspektiv 
Jag var helt sprittlad. Justin var nu här men det kändes inte som om det hjälpte. Jag var fortfarande lika rädd över vad som kommer hända. Efter allt som hänt kan jag inte bara gå vidare. Och att sedan flytta tillbaka till Ashley är ju heller ingen bra ideé. Aldrig att jag bor med kvinnan som sepparerade mig från min familj. Men en reallation med Jenna och Alaric passade heller inte. Det måste dem förstå. Att en rellation i det hela inte kommer funka nu. Utan dem får låta mig tänka ett tag. Men att berätta för Ashley att jag vet om allt måste jag göra. Hon kommer annars undra varför jag inte hör av mig eller kommit tillbaks. Allt är i en hel jävlar röra! Jag står knappt ut! Nog med att Justin förredetta höll på ta död på mig och nu detta? Är det vad Gud planerat för mig? Att lida hela mitt liv? Jag kan knappt tänka klart och huvudet bulltar. Jag vill skrika och bara försvinna från världen. Glömma allt dåligt och bara inte finnas något mer. Jag vill dö. Där kom det. jag vill dö! Jag är lycklig. Men allt som hänt har blivit starckare och det har tagit över all lycka. Jag vill självklart inte lämna Justin. Han är det bästa som hänt mig. Tack vare honom är jag vid liv än idag. Annars skulle jag inte ha hopp nog att leva vidare. Ja. Justin var den som fick mig att fortsätta hoppas. Det är bara så. Och jag skulle nog inte klarat av att gå igenom allt det här jag gör idag utan honom. Men nog om det. Jag måste ta ett beslut om vad jag ska göra. Och det måste ske snabbt.
''Jenna... Det är ett svårt beslut det här men... Jag är inte redo för en realltion just nu. Det pågår så mycket i mitt liv och jag vet seriöst inte vad jag ska ta mig till. Den här gången kommer jag tillbaks. Det lovar jag! Men bara ge mig lite tid... Okej?'' Sa jag plötsligt och kände hur tårar började komma. Hon nickade med ett dolt leende och drog in mig i en kram plöstligt. Jag tstog där förvånat ett tag tills jag kramade henne tillbaka. Hon lättade på kramen och tittade mig djupt in i ögonen.
''Gör det som känns bäst. Jag vill inte att du ska känna dig tvingad till allt det här med rellation osv. Men du ska bara veta att vi saknat dig något så enormt och är så lycliga att du äntligen är tillbaks! Vi vill inte förlora dig igen...'' Log hon smått.
''Jag lovar... Jag kommer tillbaks. Och då har jag ett fast beslut.'' Sa jag och log innan jag gick tillbaks till Justin där han stog redo för att gå mot bilen med mina resväskor i händerna. Jag vände mig om och fick syn på både Zach och Alaric. Jag kunde inte bara gå utan en kram och farväl när jag inte vet när jag kommer tillbaks.
''Hejdå Zach. Ta hand om dig!'' Sa jag med ett leende och drog in honom i en kram. Han omfamnade mig hårt och snyfftade.
''Ta hand om dig. Lova att komma tillbaks!'' Sa han med tårar rinnandes ner för hans kinder. Jag nickade och gick fram till alaric.
''Hejdå... Pappa.'' Sa jag och log. Han log och fick tårar då jag sa pappa. Han drog in mig i en mjuk kram och strök mig mjukt på ryggen.
''Ta hand om dig.'' Log han och avslutade kramen. Jag nickade och gick mot dörren med ett leende. Jag vinkade smått åt dem och började gå mot bilen.
''Redo?'' Frågade Justin och öppnade dörren åt mig. En tår slank ur och gled sakta ner för min kind. Jag torkade snabbt bort den och nickade.
''Alltid.'' Log jag. Han log mjukt och på några få sekunder satt vi båda i bilen redo att köra. Jag vinkade återigen åt dem och med ett leende vinkade dem tilbaks. Det var svårt att ta farväl. Det kändes så rätt att vara hos dem. Med dem. Men ändå inte. 
''Du... Det kommer ordna sig. Jag lovar.'' Sa Justin och kollade på mig med ett tröstande leende och vände sedan blicken mot vägen igen.
''Jag hoppas på det...'' Sa jag med en suck och lutade mitt huvud mot fönster rutan. Plötsligt började det regna. Droppe efter droppe slog mot fönstret. Tillslut var hela rutan alldeles full med droppar. Dem rann sakta. De påminde om tårar. Som om det var tårar som rann ner för en kind. Fast i detta fall var det regndroppar och dem gled ner för en fönster ruta. 
.
       
Musik spelades högt i mina hörlurar. Faktsikt en utav Justins låtar. Låten passar så bra. Och jag får väl hoppas på att ''everythings gonna be alright''. Batteriet var lågt men det struntade jag i just nu njöt av låten. Sittandes i planet påväg till Canda. Där Justins nästa konsert kommer hållas. Justin drog plötsligt av mig lurarna.
''Vad gör du?'' Frågade jag irriterat. Han suckade.
''Du... Jag har skrivit en låt till dig.'' Sa han och log prövande. Jag kände hur irritationen försvann och glädje spred sig sakta inom mig.
''En låt? Till mig?'' Frågade jag med ett brett leende.
''Jupp! Bara för dig.''
''Får jag höra då?'' Frågade jag hypert.
''Nehe du!'' Skrattade han.
''Meh! Varför? Du kan ju inte säga att du skrivit en låt till mig och sen så får jag inte änns höra den!'' Sa jag och slog ut med händerna.
''Du ska få höra den... Ikväll. På konserten.'' Flinade han.
''Du kunde ju sakt det då. Nu måste jag ju höra den!'' Sa jag med armarna i kors och irritationen kom tillbaka. Han flinade och skakade lätt på huvudet. Jag suckade högt och drog snabbt på mig lurarna igen och tittade surt på honom. Han vände blicken upp mot mig och flinade stort. Han ställde sig upp ur stolen och gick och satte sig jämte mig i den yttersta stolen. Han drog av mig lurarna ännu en gång med samma flin.
''Kom igen surpuppa! Inga sura miner!'' Skrattade han.
''Ha-Ha! Jätte kul.'' Sa jag ironsikt. Han böjde sig fram mot mig och pussade mig mjukt runt om i ansiktet. Jag kunde inte låta bli att lee satte en hand för hans mun.
''Justin... Sluta. Försök inte.'' Log jag. Han skrattade och drog väck min hand och tryckte sina sammets lena läppar mot mina i en mjuk kyss. Jag tänkte putta bort honom då han tog tag i mina händer så jag inte kunde göra motstånd. Men tillslut kunde jag inte motstå att kyssa honom så jag gav upp utan kysste tillbaks.
''Baby... You make me crazy!'' Skrattade jag.
.
''Han är grym!'' Skrek jag för att överrösta musiken och Justins röst.
''Alltid!'' Skrek Fredo och skrattade. Han var lika bra varje gång han uppträdde eller bara sjöng utan någon mikrofon eller scen. Men det var så högt att det fick mig att få huvudvärk. Men han var allt för bra för att kunna gå därifrån. Han sjöng precis klart Be Alright och gick en bit från på den enorma scenen.
''Jag har skrivit en låt... Till någon som betyder allt för mig. Hon är här någonstanns bland er. Istället för att säga det tänkte jag att jag lika gärna kunde göra det till en låt och sjunga den för er ikväll. I Would!'' Sa han och tittade på mig med ett leende. Hur han hittade mig bland all publik fattad jag inte men låten som han berättat om för mig. I Would.
Justin Bieber – I Would (lyssna gärna!)
''If I could take away the pain and put a smile on your face
Baby I would, baby I would
If I could make a better way, so you could see a better day
Baby I would, baby I would, I would...'' Låten var så... Perfekt! Om han kunde ta bort smärtan och sätta ett leende på mitt ansikte. Det är just det han är så bra på. Få mig att tänka på något annat så jag ler. Han släppte aldrig blicken från mig utan kollade på mig under hela låten. Glädje tårar ran ner för mina kinder.
''God natt Canada!'' Skrek han när låten var slut och hela konserten var klar och sprang ner från scenen och sedan bakstage. Jag log mot Fredo innan jag rusade bakstage och in i hans loge där inte minder än.... Åh gud!
__________________________________________________________________________________________________________
 
Aså förlåt förlåt förlåt förlåt! Jag är så ledsen att jag inte hunnit uppdaterat under dem tre senaste dagarna! Men har inte hunnit! Men jag ska uppdatera som vanligt nu - om jag inte får något hinder - alltså varranan dag! #loveyouguys 
 

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 35. The true

           
Åh gode gud. Hon är ju för guds skulle...
''Lola? Är det du?'' Sa hon medans tårar rann ner för hennes kinder. In kom en man gåendes. Han... Han är ju...
''Lola?'' Sa han förvånat. Jag kunde känna hur tårar bildades bakom ögonlocken. Det är inte sant? Det är omöjligt.......  
 
För några sekunder stannande mitt hjärta. Jorden slutade snurra och jag slutade andas. Mina andetag blev tyngre och hjärtat slog saktare och saktare. Min bick vändes mot Zach. Där han stog alldeles förstelnad och förvånad över vad som händer. Och sedan vände jag blicken mot... Jenna och Alaric. Jag kom ihåg dem! Mina riktiga föräldrar. Kvinnan som sprang efter skåpbilen var min mamma. Min riktigta mamma! Och mannen som står jämte henne. Han var min pappa. Kunde detta stämma? Eller drömmde jag bara. Men detta kändes för värkligt för att kunna vara en dröm.
''Lola?'' Hörde jag Jenna säga. Hon sprang mot mig när hon såg hur svimmfärdig jag var. Allting snurrade och sakta men säkert blev allting suddigt. 
.
Jag öppnade ögonen sakta. Ett starkt sol ljus träffade mina ögon. Jag stängde dem snabbt igen och la handen för ögonen.
''Justin?'' Frågade jag och öppnade ögonen igen. Allting var en dröm. 
''Nej. Det är Zach.'' Sa han och satte sig jämte mig. Jag satte mig hastigt upp och tittade mig omkring. Jag... Drömmen? Värklighet? Jag var förvirrad. Värkligen förvirrad. 
''Lola... Ta det lugnt.'' Sa han och satte sin hand på mitt lår. Jag tittade in i hans bruna ögon och kände att jag sakta blev lugnare. 
''Vad är det som händer Zach?'' Frågade jag. Jag drog upp mina knä till hakan och virade runt mina armar om mina ben. Jag satt ihop kurrad och berädd på att höra vad som hänt. 
''Du svimmade. När vi steg in genom dörren. Du fick syn på mamma och pappa och jag vet inte vad som hände sen. Dem började gråta. Och du också.'' Sa han. Jag kunde se att han var lika förvirrad som mig. Även rädd över vad som händer.
''Zach... Jag-'' Jag han inte säga mer förens dem kom ingåendes i rummet. Hand i hand alldeles skakiga. Dem satte sig i soffan framför oss och tittade på mig en lång stund innan dem öppnade munnen och avbröt tystnaden.
''Lola... Känner du igen oss?'' Bröjade Jenna. Jag nickade försiktigt och svalde hårt.
''Så du vet att vi är dina föräldrar?'' Frågade Alaric. Jag nickade ännu en gång och tittade på dem båda två halvt tveksamt. Jenna började genast gråta igen. Hon satte sina händer för ansiktet och snyfftade.
''Jenna... Jag. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag har levt hos en familj som jag alltid trott var mina riktigta förläldrar. För.... Jag menar man brukar väl aldrig misstänka att man är ett kidnappat barn eller adopterat. Inte när man har det bra.'' Sa jag med tårar i ögonen. Hon tog bort sina händer från sitt ansikte och nickade medans hon tårkade bort tårarna.
''Inte föränns jag såg er började minnen från då jag var litet spelas upp. Och jag minns då jag försvann. Mer sakt kidnappad. Jag minns hur hon drog in mig i en vit skåp bil och jag kämpade emot men hon brydde sig inte. Jag såg dig gråta och springa efter bilen. Men det var försent. Jag var redan borta.'' Grät jag. Jag kunde inte hålla inne mina tårar. Vem kunde tro att jag var ett kidnappat barn. Att kvinnan som jag levt med tillsdess har varit personen som kidnappade mig för 12 år sedan? Kvinnan som jag trott varit min mamma. I själva värket var hon elak. Hon och Tom. Men att nu gå tillbaka - efter 12 år - till Jenna och Alaric kändes ändå lite konstigt. Du vet. Jag känner knappt dem. 
''Du ska bara veta hur länge vi letat efter dig. Hur många år vi spenderat att söka efter våran kidnappade dotter. Polisen gav upp två år efter det skedde. Sen dess har vi inte hört något från polisen eller dig. Vi trodde du var död!'' Sa Alaric tårögd. Jag nickade och tårkade bort tårarna med mina tröja. Jag visste seriöst inte vad jag skulle säga. Eller vad jag skulle tro. Dem båda tittade ororligt på mig. Men på något sätt lättade över att se mig igen. Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag kunde väl inte göra något. Jag ville inte flytta hit. För Justin han bor ju i Canada. Hur ska jag klara mig utan honom? Och vad ska Ashley säga när jag berättat att jag vet att dem kidnappat mig. Det hade dem nog inte tänkt ut. Att jag skulle få reda på det. Dem trodde att jag alltid skulle vara hos dem. Att jag aldrig skulle hitta min bror eller mina föräldrar. Dem hade så fel. Jag är här nu. Och dem kan inget göra.
''Förlåt... Jag måste bara...'' Sa jag och rusade snabbt mot en dörr som ledde till toaletten. Jag drog snabbt upp min mobil och tryckte in Justins nummer. 
''Hej babe!'' Svarade han glatt. Tårarna sprutade ut.
''Lola! Vad har hänt?'' Frågade han oroligt när han hört mig börja gråta. Jag försökte lugna ner mig innan jag skulle svara.
''J-Justin... Mina föräldrar. D-dem är h-här.'' Stammade jag fram.
''Va? Är Ashley och Tom där?'' Frågade han förvirrat. Jag tog några djupa andetag och tårkade tårarna.
''Nej J-Justin. Dem är inte mina föräldrar. D-dem kidnappade mig när jag var liten.'' Sa jag och gick runt i cirklar på det vita golvet.
''Vänta nu lite. Kidnappade... Dig? Ashley och Tom. Jag är förrvirad!'' Sa han osäkert.
                                         
 Jag suckade och satte mig på golvet och lutade huvudet mot det blåa kaklet.
''Justin. Jag kan inte berätta det via telefon. Bara snälla skynda dig hit! Jag orkar inte med detta!'' 
''Jag sitter på planet. Jag kommer säkert vara där om en timme eller två. Stå ut. Jag är påväg!'' 
''Tack... Jag älskar dig!'' Sa jag och kände mig genast ett snäpp lugnare.
''Jag älskar dig också!'' Jag kunde höra hur han log och sedan la jag på. Jag tog ännu ett par djupa andetag och sedan gick jag ut ur toaletten och in mot vardagsrummet där alla fortfarande satt. Jag kände hur det nästan var pinsamt. Zach tittade på mig och detsamma Jenna och Alaric. Jag tittade ner på mina händer för att slippa möta deras blickar. Jag tittade sedan upp på Zach som satt med tårar i ögonen.
''Kom här...'' Sa jag men det blev mer som en viskning och drog in honom i en kram. Han kramade mig hårt och släppte ut tårarna.
 
Justin Biebers Perspektiv: 
Jag satt i planet otåligt på att så snabbt som möjligt landa i London. Jag ville bara hålla om Lola och lyssna på henne när hon berättar om vad som hänt. Kidnappad. Ashley och Tom kidnappade henne. Hur kan någon göra så? Att dem inte kan förstå att hon hade en familj. En familj som älskade henne över allt annat. Men frågan var: Varför gjorde dem det? Varför kidnappa Lola när dem kunde skaffa ett eget barn eller adoptera? Och varför just Lola? Jag la mig ner i den änkla lilla sängen och suckade högt. Jag la en hand på min panna och andades tungt. Det var tyst. Men motorerna från planet hörde man än. Men det var ett väldigt dolt brummade. Jag drog ett tunnt dun-täcke över mig och slöt mina ögon. Jag var förvånadsvärt trött och somnade på en gång.
.
Väl inne i bilen startade Kenny motorn och den började sakta rulla mot Crosswoods vägen där Lola befann sig. Även sinna såkallade ''riktiga'' föräldrar och bror. Det borde kännas konstigt. Att nu efter säkert mer än 10 år gå tillbaka till sin riktigta familj som man knappt känner. Man är antagligen som främlingar för varandra. En sitouation som man aldrig riktigt kommer kunna lösa. Man kommer alltid ha med det förflutna. Man kan inte bara glöma det. Om man bara tittar över axeln kommer hela änns förflutna spelas upp och alla minnen man försökt glöma kommer återskapas. Jag kan tänka mig hur jobbigt det måste kännas. När vi körde förbi en massa gator tittade jag otåligt efter gatan i skulle svänga in på. Träd och gator svischade förbi och med en sväng var vi framme. Ett vitt hus skymmtades framför oss. Här var det. Kenny drog ut bilnyckeln och hoppade ur bilen medans jag redan var vid dörren och knackade lätt på den svarta trä dörren. En kvinna med orangt hår och röda läppar stod vid dörr öppningen. Hon hade gråtit. Det syntes. 
''Jag söker Lola. Är hon här?'' Frågade jag och harklade mig. Eftersom hon nyligen fått reda på att sin dotter lever och att hon då är här så kunde hon inte bry sig om att jag var Justin Bieber. Det lättade en aning.
''Ehm... Ja. Hon är här. Lola!'' Ropade hon. Snabba steg hördes komma mot oss och snart stog hon framför oss. Hon stannade en bit från hallen och tittade på mig med tårar och ett leende. Hon sprang in i min famn och kramade mig hårt. Jag kramade henne hårt och pressade mina läppar mot hennes i en mjuk kyss.
__________________________________________________________________________________________________________

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 34. Impossible

          
''Säg något då!'' Sa jag argt. Om det inte stämmde skulle han ha sagt emot. Men tydligen var det sant. Han ville inte veta av mig.
''Tack för svaret. Det är lungt. Du kommer slippa mig snart. Jag åker hem imorgon förmiddag. Du fick som du ville...'' Sa jag lungt. Tårarna rann fortfarande. Jag gick förbi honom och undvek att möta hans blick. Med snabba steg sprang jag upp för trappan och in i mitt - tillfälliga - rum. Jag stängde dörren med en smäll och kastade mig i sängen. Tårarna forsade ner. Vad trodde jag? Att pappa faktiskt skulle vilja ta kontakt med mig efter fem år? Nej. Han är lyckligare utan mig. Och utan mamma. Om någon frågar om pappa då är mitt svar: ''Han dog när jag var liten.'' För mig är han död. Det har han alltid varit och kommer alltid vara..... 
 
Jag har suttit inne hela dagen och gör fortfarande det. Klockan har börjat närma sig 21:00. Min mage kurrar och huvudet värker. Den mästa av tiden här inne har jag spenderat av att gråta. Patetiskt. Jag vet. Jag vågar heller inte gå ner för att äta. Jag vill inte möta Tom. Inte någon utav dem. Imogon ska jag hem. I alla fall med Justin ett tag. På hans turne i en vecka. Skönt att bara få komma iväg från allt ett tag. Jag drog upp min dator och började kolla igenom facebook. Jag sökte på Zach. Miljontals träffar kom fram. Zace, Zac, Zach, Zache, Zak och Zack. Massor av olika stavningar på namnet. Jag kollade igenom flera stycken tills jag äntligen hittade den Zach jag sökte. Tydligen hette han Zach Diamond. Ett fint efter namn. Diamond. Jag känner igen det på något mystik sätt. Jag klickade på ''vänförfrågan'' och fick bara vänta på att han skulle acceptera. Det gick förvånandsvärt snabbt för några få minuter accepterade han den. Chatten plingade till och upp kom chatt rutan.
*Zach: Hej!*
*Jag: Hej!*
*Zach: Mår du bättre?* 
*Jag: Nej. Sämre :(*
*Zach: Nej varför?!*
*Jag: Har bråkat med pappa. Vi kommer nog aldrig bli samms igen...*
*Zach: Hatar att bråka med mina föräldrar! Kommer säkert lösa sig!*
*Jag: Nej. Du förstår inte. Det är kompliserare än så... Det går inte att lösa det. För... Min pappa han. Han gillar inte mig. Det går inte att ändra på det hur mycket jag än skulle vilja...* Efter det sista jag skrev tog det tid innan han svarade.
*Zach: Du... Jag vet inte hur din pappa är eller hur han behanldar dig. Men jag tycker bara det är synd att det blivit så. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.* Skrev han. Jag suckade och lutade mitt huvud i mina händer.
*Jag: Ja. Det är synd. Men jag kan inte göra något åt det. Jag har suttit inne hela dagen. Dels för jag inte vill se honom något mer och sen för att jag har utegångsförbud...*
*Jag: Förresten! Jag ska hem imorgon. Eller iväg. Men inte förens på eftermiddagen. Jag vet inte vart jag ska ta vägen? Pappa vill nog inte ha mig här. Inte heller hans fru och ''dotter''. Kan jag få komma över till dig imorgon bitti? Snälla!!!* Skrev jag med tårfyllda ögon. Fast chansen var nog liten att han skulle låta mig komma över. Han vill nog inte ha med mig att göra. Ett problem barn vill väl ingen umgås med?
*Zach: Ska du hem imorgon!!! Nej ;(. Jag som vill lära känna dig bättre! Självklart får du komma över! När ska jag hämta dig?* Ett brett leende spred sig på mina läppar och ett snabbt och kort svar fick det bli.
*Jag: Tack! Så tidigt som möjligt. Går kl 8 bra?*
*Zach: Det blir toppen! Måste logga ut nu! Men vi ses imorgon. Hejdå Lollypop! Hahahaha!* Jag skrattade smått för mig själv åt hans smeknamn för mig.
*Jag: Jadå see ya Zackypacky! Hahaha!* Skrev jag med ett leende och kryssade ner chatten stängde av datorn och la den på skrivbordet. Jag hade bytt om till pjamas för länge sedan och låg nu i sängen alldeles redo för att sova. Jag drog fram mobilen och knappade in ett godnatt sms til Justin:
 
Till: Älskling♥
''Godnatt babe! Älskar dig och saknar dig något så enormt! Det ska bli skönt att få träffa dig imorgon! Du ska få adressen vart du ska hämta mig. Det blir inte hos... Pappa. Utan hos en vän. Men det tar vi imorn! Love ya! Xoxo Lola ♥'' 
 
Snabbt som tusan svarade han:
 
Från: Älskling♥
''Godnatt babe! Har du redan skaffat dig en vän? Toppen! Okej då hörs vi imorn. Love ya shawty! Xoxo Justin ♥'' 
 

Ett brett leende spred sig på mina läppar. Jag la mobilen på nattduksbordet och la mig sedan bekvämare i sängen. Min blick var uppe i det kritvita taket och mina ögon var enromt tunga. Jag föll snabbt i en djup dvala.
-
Jag drog på mig ett par slitna jeans, en långärmad vit tröja och en jeans väst på. Idag var det halvt mulet och det var inte lika varmt. Jag var helt klar. Allting var ner packat och jag var redo för att åka till Zach. Jag skrev en snabb lapp och la den på sängen: ''Fråga och ring inte vart jag är. För jag vet ju att du inte bryr dig. Så låtsas inte göra det heller. Jag har haft det så bra utan dig i mitt liv. Så snälla. Ta inte kontakt med mig igen. Och försök inte lära känna mig. Jag är inte mottaglig för någon pappa. Då menar jag dig. Jag är inte mottaglig för dig. Jag är förmodligen påväg hem nu när du läser detta. Ett sista hejdå och ett dåligt slut på våran relation. Hejdå... Tom.'' stog det. Jag sneglade på klockan som visade 07:56. Han borde vara här närsom heslt. Jag tog min resväska i handen och smög sakta ner för den långa trappan. Ingen var vaken förutom jag. Det var bra. Jag drog på mig mina skin stövlar och steg sakta ut ur huset. På uppfarten - tommten - stog Zachs bil parkerad med honom sittandes inutti. Jag log smått och började smått jogga mot bilen och stannade utanför. Han hjälpte mig att sätta in väskan i bakluckan och sedan var vi redo att köra iväg. Bort från detta huset jag absolut inte kommer sakna ett dugg. Väl inne i bilen fast spännda började han köra iväg. 
''Så... Vart ska du någonstanns? Du skulle iväg? Right?'' Frågade han med blicken fastklistrad på vägen.
''Jo. Jag ska iväg. Jag vet faktiskt inte vart någonstanns. Men med Justin. På hans tour.'' Sa jag och log. Han vände blicken mot mig med en vid öppen mun.
''Med Justin? På hans tour? Är det... Ska du på... Justin Bieber?!'' Sa han alldeles förvånat. Jag skrattade och nickade.
               
''Ja. Justin Bieber. Svårt att tro hu?'' Sa jag med en axelryckning.
''Lite kanske.''
''Jepp. Dem flästa tror inte. Men han är min kille.'' 
''Jaså? Du kunde inte motstå hans utseende? Han ser bra ut. Det får jag hålla med om.'' Skrattade han.
''Jepp. Han ser grymt bra ut. Och är världens bästa däremot.'' Log jag. Han skrattade och nickade lätt.
-
''Så! Framme.'' Log han och drog ut bil nycklen. Jag nickade och steg ur bilen. Jag tog min resväska i handen och följde med honom till det stora väldigt fina huset. Huset var vitt och stora fönster prydde dem stora väggarna. Han öppnade dörren och lät mig gå in först.
''Välkommen hem till mig.'' Log han. 
''Tack!'' Skrattade jag och tittade mig runt i hallen. Min blick fastnade på väggen jämte mig. Jag steg fram och kollade nogrannare på fotot. Det var en tjej i kanske 6 års åldern som pussade en delfin. Väldigt söt tjej. Men jag kände igen henne. Jag har sätt fotot innan. 
''Vem... Är det här?'' Frågade jag och pekade på fotot. Han log snett och tittade på fotot.
''Det är min syster. Lola.'' Sa han.
''L-Lola?'' Stammade jag fram.
''Jag vet. Hon heter likadant som dig. Och det skumma är att hon liknar dig. Konstigt va?'' Sa han och tog av sig sina skor.
''Ja... Konstigt.'' Sa jag fundersamt. Hon heter likdant som mig och liknar mig. Jag har sett fotot innan och det bara känns som om jag redan känner Zach. Det är mer än konstigt. Jag tog av mig skorna och vände blicken fram då jag mötte ett par tårfyllda ögon. Minnen for nu snabbt runt i mitt huvud. 
 
''Vi leker kurragömma! Okej?'' Skrattade Zach medans han skuttade runt på gräsmattan. Jag nickade ivrigt med ett brett leende.
''Jag räknar!'' Sa han och satte händerna för ögonen. Med samma breda leende sprang jag iväg mot buskarna vid grinden som ledde ut från våran tommt. Jag satta mig en bit in i busken och tittade mig omkring.
''Hej... Vad heter du?'' Frågade en kvinna mig. Jag tittade upp och fick syn på en kvinna med brunt hår. Nästan lite rött. Hon hade ett brett leende och tittade nyfiket på mig.
''Lola.'' Log jag och kollade med stora ögon på henne.
''Vill du se en häftig sak?'' Frågade hon och vinkade hit mig. Jag nickade ivrigt och kröp ut ur busken.
''Nu kommer jag!!'' Ropade Zach.
''Vad ska du visa mig?'' Frågade jag ivrigt. Hon sträckte fram sin hand och kollade sig omrking och tog mjukt tag om mina lilla hand.
''Kom... Jag ska visa dig.''
''Jag måste säga till mamma först!'' Sa jag och försökte dra mig ur hennes grepp. Men hon kramade min hand hårdeare så det började göra ont.
''Släpp mig!'' Skrek jag och fortsatte att försöka dra mig loss.
''Lola? Lola!'' Hörde jag mamma ropa.
''Släpp mig!'' Skrek jag ännu en gång. Men hon släppte mig alldrig utan började dra mig därifrån. Hon drog mig in i en bil och jag kunde skymmta mamma oroligt springa mot den vita skåpbilen.
Hon tittade oroligt på mig genom fönstret och jag kunde se hur maktlös hon var. Jag bankade på rutan och grät. Tårar forsade ner för hennes kinder medans hon sprang efter bilen. Men hon hann inte. Jag kunde inte skymmta mamma mer. Hon var borta. Jag var borta.
 
Åh gode gud. Hon är ju för guds skulle...
''Lola? Är det du?'' Sa hon medans tårar rann ner för hennes kinder. In kom en man gåendes. Han... Han är ju...
''Lola?'' Sa han förvånat. Jag kunde känna hur tårar bildades bakom ögonlocken. Det är inte sant? Det är omöjligt.......
__________________________________________________________________________________________________________
 
Kort... I know! Men wow! Vad händer? Jag tror ni redan listat ut det! ♥
 

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 33. Missing girl

           
''Bara så du vet... Kate. Han älskar mig. Mer än vad du anar. Försök ta honom ifrån mig. Men det kommer inte funka. Han känner inte änns dig. Och varför skulle han vela lära känna en som dig? Ingen vill ha en oönskad tjej som tror att hon är något.'' Sa jag med ett allvarligt leende. Hon såg på mig med tårar i ögon. Jag ställde mig upp och började gå mot trappan för att gå till mitt rum då jag stannade och vände mig henne med ett kaxigt flin.
''Oh juste... En sak till. Jag har blivit slagen. Kidnappad och nästan dödad. Jag tror inte det kan bli värre än såhär.'' Sa jag med samma kaxiga flin. Hon stog där häpen medans jag med lätta steg gick upp till mitt rum för att slå på kanal 5 och titta på Justin ifred. Jag sa en del kaxiga och taskiga saker till henne. Men jag var inte på humöt för såndana som henne. Im gonna survive this..... 
 
Jag hade somnat på kvällen strax efter konserten var slut och hunnit prata med Justin en stund. Jag var trött över allt som hänt. Det hade bara gått en dag i denna hålan. Hur ska jag stå ut med det här? Kate hade ju igårkväll på sätt och vis sakt att hon ska ta Justin ifrån mig. Bara en sådan sak kan få mig så arg och irriterad. Så... Jag kunde inte hålla inne  vissa - kaxiga och elaka - saker jag inte borde sakt. Men det bara slank ut. Vilket jag förmodligen kommer få ångra idag. Jag slår vad om att hon sakt till Isabell eller Tom. Det kommer ju absolut få mig att trivas bättre här (not). Jag steg trött ur sängen och sträckte på mig innan jag vandrade mot wicen för att dra på mig något nytt. Ett par  ljusa shorts, ett vitt linne och en jeans väst över. Det fick duga. Jag tittade mig snabbt i spegeln och gick sedan mot badrummet -  som var mitt alldeles egna - för att ta bort det gammla sminket jag glömt ta bort och sätta på nytt. Det gick på mer än fem minuter och sedan var jag påväg ner för att gå mot köket där säkert alla redan satt och åt frukost. Det värsta var om hon berättat. Det vorre ingen bra start för mig här. När jag steg in i köket som jag förvånatsvärt trott skulle vara full med en massa prat och mat på bordet, hade jag fel. Inte en ända skymt av någon utav dem. På kylskåpet skymte jag en gul liten lapp. Jag gick snabbt fram och läste den lilla blåa bläck texten tyst för mig själv. ''Jag och Isabell är iväg en bit utanför London och är tillbaka senast ikväll. Kram'' Då slapp jag dem. Fast vänta lite... Bara Tom och Isabell. Det innebär att jag inte är hemma själv...
''Godmorgon...'' Sa en bekant pipig röst. Jag vände mig irriterat om och mötte ett par bruna ögon. Jo, såklart skulle Kate också stanna kvar. 
''Godmorgon...'' Sa jag bittert och öppnade kylskåpet för att hitta något att äta. Jag rönkade hela kylskåpet tills jag hittade åtminstånde något som gick att äta. Yougurt. Jag drog ut paketet och hällde upp hyffsat mycket i en djup vit skål och tog en sked. Jag gick med blicken raktfram till vardagsrummet och satte mig lätt i den mjuka fotöljen. Jag slog på tv:en och zappade tills jag hittade något att titta på. The Vampire Diaries gick på kanal 5. En utav mina favorit serier så jag lät det vara på. Med blicken alldeles fast klistrad i tv skärmen stoppade jag snabbt i mig yougurten och ställde sedan skålen på det vita bordet med ett litet klickande ljud. Det var så spännande. Elena skulle precis bli biten av Stefan som hade tappat sitt sinne. Han hade glömt vem han var - han brukade inte dricka människoblod - och hade helt tappat kontrollen över törsten som hungrade inom honom. Men plötsligt slogs tv:en av och skärmen blev svart. 
''Nej!'' Tjöt jag och ställde mig hastigt upp. Jag märkte att tv:en inte hade gått sönder eller något liknande utan att Kate hade stängt av den. Hon la sig i soffan och slöt sina ögon med ett retligt flin.
''Mitt huvud värker.'' Sa hon och det värkade vara hennes ursäkt till att stängt av tv:en.
''Och det ska jag tro på.'' Sa jag och vimlade med ögonen då jag skulle gå förbi henne när hon tog tag i min arm hastigt att jag inte hann reagera.
''Du ska fan i mig inte vara kaxig!'' Sa hon och öppnade ögon fort som tusan medans hon satte sig upp med blicken fast spännd i mig.
''Säger vem? Du? Pfft! Och dig ska jag lyssna på. Tjejen som en gång inte hade ett bra liv...'' Flinade jag. Jag hade på något sätt - jag minns inte hur - tagit reda på hennes förflutna. Internet eller kompisar. Who cares. I alla fall har jag fått reda på att hon inte hade en bra start i livet. Hon var inte den tjejen hon är idag. Inte tjejen som följde tränden eller ens hade råd med att att följa den. Hon var alltid svartklädd. Skar sig på armarna och gick på droger. Vem kan tro det? Hu? Men sådan var hon. Hon hade problem i skolan och inga vänner. Ett sådant liv önskar ingen sig. Men hur skulle hon kunna välja det? Inte kunde hon önska bort det. Nej. Men göra något åt det kunde hon. Och det gjorde hon. En kaxig diva blev hon. Inte mycket bättre än innan.
''Fan ta dig!'' Skrek hon och gav mig en örfil rätt på kinden - tillräckligt hård - så jag föll med en smäll på golvet. Den hemska och brännande känslan kom sakta fram. Det påminde mig bara om då jag blev kidnappad. Jag skakade snabbt bort tankarna och tittade med tårar på henne. Hon tittade chockat på mig vad hon nyligen gjort med efter några få sekunder log hon nöjt. Jag ställde mig upp och tårkade bort en tår som hunnit halvvägs för min kind.
''Nöjd? Du har slagit mig. Fått mig att känna mig kränkt. Fått mig att fälla en tår. Och fått mig sårad.'' Sa jag mellan snyfftningarna. Hon tittade på mig med ett leende men jag kunde se hur hon fått skulldkänslor och nästan ångrat det. Jag skakade besviket på huvudet och sprang därifrån. Ut från dörren och så långt ifrån tomten jag bara kunde. Jag sprang och sprang och sprang tills jag kom till ett gammalt hus gjort av gråa tegelstenar. Flåsande lutade jag mig på den kalla tegelväggen och gled sakta ner mot det gröna gräset. Jag släppte några tårar som länge velat komma ut. Varför måste just jag ha det så svårt i mitt liv? Varför inte någon annan? En kille kom gåendes förbi mig men stannade framför mig då han såg att jag grät. Jag tårkade snabbt bort tårarna och tittade upp på honom.
''Ursäkta... Är du okej?'' Frågade han med en lung röst. Killen såg bra ut. Han var nog i min ålder.
        
Sleeping At Last – Turning Page - Instrumental   (lyssna om du vill)
Brunt hår och bruna fina ögon. Han såg så bekant ut. Som om jag sätt honom innan. Men det vorre omöjligt. Det är första gången jag är i London. Här värkade alla så... Öppna. Han kände inte mig men ändå helt random frågade han om jag var okej.
''Jag... Jag mår bra.'' Sa jag och tvingade fram ett leende. Han log och skakade lätt på huvudet medans han satte sig på huk framför mig.
''Du ser inte ut att må så bra.'' Log han. Jag log smått och tittade ner på mina händer.
''Nej... Jag mår... Bara en dålig start på dagen.'' Sa jag och tittade fram på honom. Han nickade lätt och sträckte fram handen för att hjälpa mig upp. Jag tog tacksamt ett stadigt grepp om hans hand och ställde mig upp med hjälp av honom. Han stirrade på mig ett långt tag i tystnad.
''Ehm... Aså förlåt för jag stirrar! Men du känns så bekant. Har vi träffats förr?'' Frågade han med en rynka i pannan. Jag skakade på huvudet och skrattade snabbt.
''Nej. Jag är ny här. För tillfället bor jag hos min pappa.'' Log jag.
''Hos din pappa? Är dina föräldrar skillda?'' Frågade han. Omedvetet om att vi gick längs trottoaren mot stan fortsatte vi prata.
''Ja. Dem skillde sig för drygt fem år sedan. Men jag är van.'' Sa jag och stoppade mina händer i shorts fickorna.
''Åh. Jag beklagar.'' Sa han. Det blev tyst för en stund. Vi fortsatte att gå i tystnaden tills han öppnade munnen.
''Min föräldrar är inte skillda. Men... Jag vet inte för hur länge sedan det var. Jag tror det kanske var för 12 år sedan. Min syster som var lika gammal som mig. Hon försvann. Helt spårlöst. Poliserna letade i drygt två år tills dem gav upp letandet. Jag vet fortfarande inte om hon lever. Eller om hon är död. Jag bara hoppas på att hon har det bra just nu. Att någon hittade henne och tog hand om henne. Hon var bara 6 år.'' Sa han med blicken nere i marken. Jag kände hur hans ord värkligen rörde mig. Hans 6 åriga lillasyster försvann. Dem var lika gammla. Tänk som förälder hur orolig man måste ha varit. Hur rädd och ledsen man är att barnet man en gång hade inte längre finns. Kanske hon finns. Hos en annan familj. Att polisen gett upp letandet och bara lämnat fallet oklart bakom sig. Hemskt. Jag kände hur en tår slank ur.
''Jag beklagar, värkligen. Jag hoppas att hon har det bra just nu. Som du sa att någon familj hittade henne och tog hand om henne.'' Sa jag och satte en hand på hans axel. Han vände blicken mot mig och nickade med ett dålt leende. Det blev sådär tyst igen. Men denna gången var det en skön tystnad. Det kändes nästan som om vi redan kände varandra. Som om vi alltid kännt varandra. Ibland känns det bara så rätt med vissa personer. Att man bara klickar direkt. På något sätt hamnade vi utanför mitt - Toms - hus. Jag stannande och gav honom ett mjukt leende.
''Här bor jag.'' Log jag och vände blicken mot det stora huset. Man kan tro att vi var rika. Dem. 
''Wow! Bor du här?'' Sa han förvånat.
''Jepp'' Skrattade jag.
''Ehm... Väldigt. Stort!'' Flinade han.
''Ja. För stort typ!'' Log jag. Han skrattade hest och vände sedan blicken mot mig igen.
''Men... Jag antar att vi kanske ses någon gång.'' Log han och vände sig om för att börja gå hem. Ha gick en bit bort innan jag tittade efter honom.
''Vänta!'' Ropade jag efter honom och sprang mot honom.
''Mitt nummer. Ifall du vill prata. Eller om du bara vill träffas.'' Log jag.
''Tack... Det lär jag använda.'' Skrattade han och började sedan gå igen.
''Lola förresten!'' Ropade jag efter honom.
''Zach!'' Ropade han. Jag log och gick sedan tillbaka till tommten. Jag vände mig om och på något underligt sätt han också. Han vinkade med ett snett leende. Jag vinkade glatt tillbaks innan jag sprang mot yttedörren. London är väl inte så pjåkigt? Jag tog tag i handtaget och öppnade dörren hastigt och mötte en arg blick. Jag tittade med en rynka på Tom.
''Hej? Värst vad tidiga ni var då.'' Log jag. Allt för glatt än vanligt. 
''Lola. Jag är väldigt besviken på dig!'' Sa han med en sträng blick. 
''Va?'' Sa jag med en rynka i pannan. Besviken? På mig? Vad har jag nu gjort? 
''Låtsas inte som om du vet! Att hota Kate eller någon överhuvudtaget är inte okej!'' Sa han och tog några steg mot mig. 
''Jag har inte hotat någon!'' Tjöt jag och slog ut med armarna. Jag har inte hotat någon. Möjligtvist varit kaxig mot Kate. Men absolut inte hotat henne!
''Sluta ljug Lola! Vi båda vet att du gjort det! Två veckors uteförbud!'' Sa han och vände sig om och gick med raska steg mot vardagsrummet. Där kunde jag skymmta Kate sitta och gråta. Jag fattade absolut ingenting. Men arg. Ja. Det kan man lungt säga att jag var.
''Fan ta dig Kate! Och dig med Tom som inte tror på sin ända riktigta dotter! Jag må vara sur. Jag kanske inte ville komma hit. Av just denna anledningen! Jag visste precis hur det skulle bli. Och jag önskar innerligt att du aldrig kom till Canada! Då skulle du sluppit mig. Det är ju det du vill. Eller hur?'' Tjöt jag med tårar rinnandes ner för mina rosen röda kinder. Jag såg hur han kom med raska steg mot mig. Ledsen eller arg. Jag kunde inte läsa av honom.
''Aldrig att jag vill slippa dig Lola. Du är min dotter och jag älskar dig!'' Sa han med en höjd röst.
''Jo. Du värkar ju värkligen älska mig så som du hållit kontakt med mig dem senaste fem åren och träffat mig! Nej. Inget utav det var sant. Om du skulle älskat mig skulle du vilja veta av mig. Då skulle du själv velat träffa mig utan att mamma skulle bett dig att hämta mig!'' Tjöt jag. Ja. Där kom sanningen fram. Det var ju såklart inte pappa som ville träffa mig. Varför skulle han vilja det nu? Efter fem hela år? Nej. Mamma bad honom att hämta mig så han för en gång skull skulle få träffa mig eftersom han är min pappa och jag är hans dotter. Han bara tittade på mig utan att säga någonting.
''Säg något då!'' Sa jag argt. Om det inte stämmde skulle han ha sagt emot. Men tydligen var det sant. Han ville inte veta av mig.
''Tack för svaret. Det är lungt. Du kommer slippa mig snart. Jag åker hem imorgon förmiddag. Du fick som du ville...'' Sa jag lungt. Tårarna rann fortfarande. Jag gick förbi honom och undvek att möta hans blick. Med snabba steg sprang jag upp för trappan och in i mitt - tillfälliga - rum. Jag stängde dörren med en smäll och kastade mig i sängen. Tårarna forsade ner. Vad trodde jag? Att pappa faktiskt skulle vilja ta kontakt med mig efter fem år? Nej. Han är lyckligare utan mig. Och utan mamma. Om någon frågar om pappa då är mitt svar: ''Han dog när jag var liten.'' För mig är han död. Det har han alltid varit och kommer alltid vara.....
__________________________________________________________________________________________________________
 
Hennes pappa ville igentligen inte träffa henne eller änns veta av henne? Vilken pappa...
Hennes nya vän Zach som hade en syster som försvann vid 6 års åldern. Mysko hu? Mer om den försvunna tjejen kommer det stå om i nästa kapitel! ♥
 

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 32. Attempt to survive

        
''K-känner d-du honom?'' Stammade Kate fram med munnen format som ett 'o'.
''Ja, Justin är min...'' Jag visste fortfarande inte vad vi var. Jag sneglade upp på Justin med en frågande blick men tänkte nu ta ett beslut. ''... Pojkvän.'' Log jag. Kate blev ännu mer hyper och nervös. Jag trodde hon skulle svimma. Jag tittade sedan på Justin. Han log nöjt åt mitt svar och kysste mig mjukt på kinden. Pojkvän var det rätta ordet. Och tillsammans var vi ett par. Jepp. Nu var jag, Lola Monroe och Justin Bieber officielt ett par. 
 
Jag stog med blicken in i hans hazzelnöts ögon en lång stund innan Tom kom och avbröt allt.
''Och vem är det här?'' Harklade han sig. Jag vände mig mot honom med en suck och tittade iriterat på honom.
''Detta är Justin. Min kille.'' Sa jag och tvingade fram ett leende.
''Justin Bieber? Din kille?'' Skrattade han. Han trodde inte på mig. Men jag ville inte bevisa något för honom. Han får tro vad han vill. Men det var ju sanningen. Han är min kille.
''Tro vad du vill. Jag vill inte bevisa någonting för dig. Men, han är min kille.'' Sa jag iriterat och tog tag om Justins hand och började gå in. 
''Trevligt att träffas!'' Log Justin innan vi försvann upp för trappan och sedan in i mitt rum. Jag stängde dörren bakom oss med en smäll och pustade lättat ut.
''Vad var det där om?'' Frågade han med en rynka i pannan. Jag gick mot sängen där han satt och satte mig jämte honom.
''Jo, jag och... pappa är lite osams om saker och ting. Vi kommer inte överrens.'' Sa jag med en suck.
''Pågrund av..?'' Frågade han medans han drog mig närmre honom.
''Jag ville inte till London från första början. Igentligen startade det hela för fem år sedan... (flash back)
 
''Så vadå? Du ska bara låta honom behandla dig illa?'' Sa Aria med blicken fast i mina ögon. Zane hade inte behandlat mig illa. Aldrig. Men han har sykist fått mig att må dåligt. Genom att stå med tjejer som inte är mig och hångla med dem. Men jag - som är så dum - är fortfarande tillsammans med honom. Jag ångrar mig ibland. Att jag fortfarande är med honom och inte gör något åt saken. Men samtidigt älskar jag honom så mycket att det gör ont! Kärleken kan göra en blind. Man är så kär att man inte ser dem dåliga sakerna med killarna. Många runt om mig har sakt att han inte är bra. Men tror du jag lyssnade på dem? Nej. Så dum är jag.Tyvärr! 
''Aria... För sista gången! Han behanldar mig inte illa! Han har aldrig gjort det!'' Sa jag och suckade irriterat. Hur ska hon kunna veta hur han behandlar mig? Hon har ögon och öron. I know! Men han är fortfarande min kille. Jag vet bäst hur han är. Jag vet inte varför jag beskyddar honom. Jag hatar honom samtidigt som jag älskar honom. Men kärleken är starkare. 
''Jag vet Lol. Men jag älskar dig! Okej? Just därför vill jag ditt bästa. Jag vill bara inte att du ska må dåligt eller att han skadar dig.'' Sa hon och stannade. Han drog in mig i en mjuk kram. Men stelnade snabbt till. Han drog sig lätt ur kramen och kollade på mig med en blick som jag inte kunde tyda.
''Lola... Är...'' Sa hon och tittade nogrannare med en rynka i pannan men fick samma chock aktiga blick när hon såg att hon fick syn på samma sak igen.
''Aria? Vad?'' Sa jag med en rynka.
''Är inte det... Din pappa?'' Sa hon chockat och pekade bakom mig. Jag vände mig långsamt om med samma rynka i pannan. Jag stelnade till. Tårar billdades i ögonen. Jag kände hur sårad jag blev. Hur krossad jag var. Arg och chockad allt på samma gång. En tår rann ner för min kind. Var det sant? Det jag såg? Pappa och en kvinna så och hångla utanför ett okänt hus. Det ända som var mellan oss - jag och pappa - var en väg som knappt var 3 meter bred. Min syn var sann. Min pappa. Stog och hånglade med en brunnet under ett träd. När dem avslutade den avskyvärda kyssen fick han på något sätt syn på mig. Från ett leende till chockad och rädd ändrades hans ansikte form. Han tog några steg fram och tittade med en sorgsen blick på mig.
''Lola...'' Sa han till att börja med. Jag skakade besviket på huvudet medans tårar rann ner för mina rosen rösa kinder. Besviken. Ett ord som värkligen passade denna situationen.
''Fan ta dig!'' Skrek jag medans jag sprang iväg. Det kändes nästan som om han var otrogen mot mig. Han var min pappa. Han som lät mig en massa saker. Saker som jag troligen inte skulle vetat utan honom. Han sa en gång att man alltid ska vara trogen. Var det de han var nu? Trogen? Jag tror inte det. Trogen är nog det sista han någonsin kommer bli i sitt liv. Om jag skulle betyda något för honom. Skulle han aldrig gjort såhär. Inte heller mot mamma som älskar honom över allt annat. För han vet - även innan han valde detta beslut - att han skulle sårat mig och förlorat mig om han någonsin skulle göra det.
 
''Så... Jag förlorade min pappa medans han förlorade både mig och mamma.'' Snyfftade jag fram.
Och här är jag. Jag sitter i min bästa vän och pojkväns famn och berättar då han förlorade sin ända - riktigta - dotter och jag. Jag förlorade min pappa. Jag kunde valt att fortsätta leva som vanligt. Strunta i det förflutna. Han en pappa. Men nej. Jag är inte sådan. Jag tror ingen skulle kunna göra det. Det värsta var att berätta för mamma. Då hon brast ut i gråt. Det värsta jag någonsin gjort mot någon jag älskade. Jag kunde bara inte hålla det innom mig. Jag kunde inte låtsas som ingenting och låta mamma stå och vara glad runt Tom då han varit otrogen och låtsat som ingenting. Det skulle inte heller vara rätt. Det känns som allt detta var mitt fel. Att jag änss föddes. Det var kanske också ett misstag?
''Lola...'' Började han häpet efter min långa story om hur allt detta startade. ''... Jag visste inte att... Jag är ledsen.'' Sa han sedan och kramamde hårt och omsårgsfullt om mig.
''Det är lungt. Jag har kommit över det. Nästan.'' Sa jag och tårkade bort tårarna som var halvvägs ner för min kind och tog några djupa andetag för att lugna ner mig. Jag sneglade på honom och tvingade fram ett leende.
''Du... Jag ska iväg till New York idag. Jag ska ha två konserter där. Jag kommer hem om två dagar och då lovar jag dig att jag kommer hit och hämtar dig. Du följer med några dagar om inte en vecka på min tour. Och sedan om du vill kan jag antingen lämna dig här eller i Canada. Okej? Låter det bra?'' Frågade han med en vamt leende. Kunde det bli bättre? Jag nickade hastigt med ett leende. Jag får väl försöka att överleva i dessa två dagar.
 
Justins Perspektiv: 
 
''Det var trevligt att träffas Mr and Mrs Josephs och Kate.'' Sa jag med ett leende. Även fast jag så gärna skulle vilja slå Tom så kunde jag inte. Först och främst det vore inget bra första intryck och sen för att jag är ingen sådan person som slår folk hej vilt. Men att både såra Lola och Ashley fick mig sårad.
''Detsamma får jag väl säga.'' Log Mrs Joesphs. Tom ( Mr Joseph) tvingade fram ett leende och nickade.
''Trevligt att träffas!'' Log Kate och log stort mot mig. Nästan läskigt stort.
''Vi ses snart, Okej?'' Log jag mot Lola medans jag drog in henne i en kram och kysste hennes fylliga perfekta läppar innan jag lämnade huset. 
-
        
Jag bytte om till en svart linne och ett par svarta skin jeans och satte fötterna i ett par röda supras. Jag saknade henne något så otroligt men jag kunde fortfarande inte bara överge mina fans och sticka till henne. Jag skakade bort tankarna och började gå mot alla dem andra i mitt crew.
''Redo Justin?'' Log Alfredo brett.
''Alltid!'' Skrattade jag medans jag satte min hand på alla dem andras och gjorde våran rammsa snabbt innan jag  snabbt sprang upp på scenen där alla mina underbara beliebers väntade otåligt på mig.
''Hello New York! Har ni saknat mig?'' Flinade jag.
 
Lolas Perspektiv: 
 
Jag satt i soffan med blicken fast klistrad på tv skärmen. Det var nämligen så att Justins konstert skulle filmas live! Det fick mig att bli alldeles varm innom bords. Att jag fick se honom uppträda vore helt otroligt. Och nu gör jag det. Men live - just där alla fansen står - skulle vara ännu otroligare.
''Du ska se att Justin länge till inte kommer gilla dig bitch!'' Fnös Kate som från ingen stanns dykit upp framför mig med blicken argt spännd i mig. Oh Jasså? Hon ska få smaka på kaxigt.
''Bara så du vet... Kate. Han älskar mig. Mer än vad du anar. Försök ta honom ifrån mig. Men det kommer inte funka. Han känner inte änns dig. Och varför skulle han vela lära känna en som dig? Ingen vill ha en oönskad tjej som tror att hon är något.'' Sa jag med ett allvarligt leende. Hon såg på mig med tårar i ögon. Jag ställde mig upp och började gå mot trappan för att gå till mitt rum då jag stannade och vänd emig henne med ett kaxigt flin.
''Oh juste... En sak till. Jag har blivit slagen. Kidnappad och nästan dödad. Jag tror inte det kan bli värre än såhär.'' Sa jag med samma kaxiga flin. Hon stog där häpen medans jag med lätta steg gick upp till mitt rum för att slå på kanal 5 och titta på Justin ifred. Jag sa en del kaxiga och taskiga saker till henne. Men jag var inte på humöt för såndana som henne. Im gonna survive this.....
__________________________________________________________________________________________________________
 
 

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 31. On my way to London...

          
 ''Mamma... Hur? Hur kunde du? Jag tänker inte åka till London! Aldrig! Fattar ni? Inte en channs att jag bor i samma hus med personen som fick er att skiljas, som pappa var otrogen med!'' Skrek jag i full hals. Dem båda tittade på mig chockat. Jag tänkte stå här och vänta på något svar som skulle innehålla: ''Du följer med till London!''. Jag tänker inte följa med! Jag tittade på dem en stund för att ge dem en channs att ändra sig men ingen av dem sa något. Jag skakade besviket på huvudet och sprang raka vägen upp till mitt rum. Min tårar sprutade ut. Den mäst underbaraste personen jag visste och som kunde få mig att må bättre bara jag hörde dens röst var Justin. Jag behövde honom mer än något annat. När jag är ledsen finns han alltid här för mig. I vilka lägen det än är finns han alltid här. Men nu... Nu är han på sin tour. Inte förrens nu ser jag hur beroende jag är av honom. Hur mycket jag faktiskt behöver hononm.... 
 
Just nu satt jag i ett privat jet som Tom - han sitter framför mig - då beställt. Jag vet inte hur han gjorde för att få mig att åka till London men nu sitter jag här, påväg till London. Fortfarande lika arg och ledsen. Hur kunde mamma gå med på detta? Hon visste hur jag kände. Hon visste att jag var lika arg på honom som hon var. Men det värkade inte spela någon roll för henne. Det sista hon sa till mig innan vi åkte var: ''Det är din pappa Lola.'' och ett änkelt hejdå. Jag som trott att under dessa fem år skulle hon förstå mig. Men tydligen inte. Han satt med sin mobil i handen och gjorde, vad vet jag? Något i alla fall. Jag blängde surt på honom en lång stund tills han riktade sin blick mot mig.
''Det är ingen ideé att du surar.'' Sa han med en suck. Jag vände blicken till fönstret istället. Det är heller ingen ideé att försöka få kontakt med mig. Jag är inte motaglig för en pappa. Inte överhuvudtaget.
''Lola, jag är din pappa och jag älskar dig. Det vet du. Och jag saknar dig.'' Sa han med en lugn röst. Försökte han på något sätt manipulera mig eller? Det funkade inte i alla fall. 
''Nej, det visste jag inte. Eftersom du bedrog både mig och mamma och inte hört av dig så visste jag inte att du brydde dig. Men nu är det tyvärr försent! Jag vill inte ha någon pappa. Jag behöver ingen pappa!'' Sa jag kaxigt. Någon gång måste jag faktiskt släppa det. Men någon gång är inte idag. 
''Lola. Skärp dig!'' Sa han med samma lugna röst. Jag ville inte skräpa mig. Han drog med mig hit då får han tåla hur jag är. Jag är ju i vanliga fall absolut inte sådan här. Men han gjorde något mot min vilja - släpa hit mig - så då får han stå ut med vad han har att göra med. 
''Kan denna resan aldrig ta slut?'' Suckade jag iriterat. Jag visste inte hur länge jag skulle stanna hos honom. Dessto jobbig jag är dessto snabbare får jag - kanske - åka hem? Äsch. Bitter pallar jag inte vara i ett helt dygn. Men jag får väl stå ut. Slår vad om att Isabell är snygg. Eftersom han valde henne före mamma. Men jag ville inte tänka så. Jag slöt mina ögon för att tvinga mig trött så jag kunde somna. Då skulle resan nog gå en aning snabbare.
-
Jag öppnade sakta ögonen och fick syn på Tom framför mig. Jag puttade snabbt bort honom och satte mig längst in mot väggen. När jag tittade ut genom det lilla runda fönstret fick jag syn på mark. Vi var äntligen framme! Jag kollade på klockan som visade 08:00. Glad och lättad är jag att få slippa sitta i ett trångt litet flyplan med honom men ändå inte. Arg och sur för att vi är i London och inte i Canada. Om Justin bara var här. Då skulle allting vara så mycket bättre. Jag steg ur planet och tog mina väskor som var fulla med kläder och smink och en massa annat som jag skulle behöva. En svart jeep stog och väntade på oss. Jag slängde in väskorna i bakluckan och hoppade snabbt in i bilen. Jag är så van att Kenny brukar sitta i sådana hära bilar och tänkte nästan att han skulle sitta här också. Men kom snabbt på att han var med Justin och inte i varenda jeep jag sitter i. Tom kom någon minut efter mig och satte sig i förar sätet och började köra. Jag satt bakom honom med blicken ut i fönstret. Allt för att slippa se honom.
''Du kommer säkert trivas!'' Log han. Jo, jag kommer ju värkligen trivas. Det är ju det jag sakt flera gånger i planet och värkligen inte tjatat om att få åka hem. Nej nej. Tänkte jag ironiskt för mig själv. Bilresan gick förvånansvärt snabbt. Han körde upp på en grusväg och in på en stor tomt. Framför oss fanns det ett stort vitt hus med stora fönster och svartatakpaneler. Jag måste erkänna... Det var värkligen snyggt. Kanske mitt tjat om att åka hem var förgäves? Dett kanske ändå blir bra här? Jag steg ut bilen med blicken fastklistrat på huset. Jag släppte blicken och tog mina väskor och började gå mot yttedörren där två personer stog. En ganska så lång kvinna med brunt lockigt hår och en annan yngre tjej med blont ljust hår. Jag antar att brunetten var Isabell eftersom hon såg äldre ut och den blonda var Kate. Jag hade helt fel om Isabell. Inte ett dugg snygg. Jag tvingade fram ett brett leende när jag tillsut kommit fram till dem.
''Hej! Jag är Isabell, jag har hört så mycket om dig Lola.'' Log hon och skakade glatt min hand. 
''Hej! Trevligt att träffas!'' Log jag. Jag tänkte först säga: ''Hej! Jag har hört så lite om dig. Och det jag hört om dig var dåligt. Som att du var personen som fick mina föräldrar att skiljas.'' Men tyckte att det lät lite för hårt även om jag så gärna ville säga det. Hon värkade än sålänge trevlig. 
''Hej, jag är Kate. Trevligt att träffas!'' Log hon och skakade min hand mjukt.
''Hej, Lola. Detsamma!'' Log jag.
-
Jag låg på min säng inne i mitt såkallade rum. Det var stort och väldigt fint må jag säga. Ljus rosa väggar och en stor säng och en stor wic. Ett rum som kanske skulle passa mig? Jag drog snabbt upp min mobil och slog in Justins nummer. Efter tre signaler svarade han.
''Hej babe!'' Sa han glatt.
''Justin! Pappa har tvingat mig till London! Mot min vilja! Jag vill hem! Och jag saknar dig mer än något annat! Jag behöver dig!'' Sa jag hastigt. Jag ville fortfarande hem. Jag kände mig värkligen inte som hemma här.
''Vänta va? Är du i London? Men... Det är ju toppen!'' Skrattade han. Nu fattade jag ingenting. Var det bra?
''Vadå bra?'' Frågade jag förvirrat.
''Lola... Jag är i London! Jag kommer över! Love you!'' Sa han snabbt och la på. Jag tittade chockat på mobilen. Är han här i London? Jag hade ju faktiskt ingen aning om vart hans turne skulle börja. Var det här? I London? För stunden fick det mig en aning gladare. Hur skulle han hitta hit? Han visste ju bara att jag befann mig i London. Hur många hus finns det inte här? Det knackade på dörren och den öppnades sakta.
''Hej... Hur går det?'' Frågade Tom. Jag suckade och öppnade resväskan för att börja hänga kläderna. Jag svarade inte på frågan utan fortsatte. Han visste inte att jag och Justin var ihop. Han visste inte änns att vi var vänner. Att jag kände honom. Det kommer förmodligen komma som en chock för honom när självaste Justin Bieber står utanför dörren. Men man vänjer sig. Han suckade högt och steg in i rummet. Han stängde dörren försiktigt och förblev stående vid dörren. Jag vände blicken upp mot honom.
''Vad?'' Frågade jag innan jag fortsatte sortera kläderna.
''Varför tjurar du?'' Frågade han och satte sig i en utav fotöljerna som fanns i rummet.
''Hm... Undra varför ja?'' Sa jag ironsikt. Han suckade ännu en gång. Jag tycker han borde förstå varför jag är så tjurig och uppkäftig. Först och främst för att jag blev hitsläpad till London mot min vilja - jag vet jag tjatar om det hela tiden - och sen för att jag måste bo med dem alla - inkluderar Isabell, Kate och Tom - i samma hus. Vad mer begär han?
''Kan du inte släppa att jag och din mor skillt oss?'' Frågade han. Inte riktigt som en fråga. Mer att jag ska glömma det. 
''Men du fattar väl att det bara inte är det?'' Sa jag bittert och stängde igen resväskan med en smäll. Jag gick in i min wic och hängde upp kläderna som skulle hängas och la resten i byron.
''Men vad är det då?'' Frågade han. Spelar han dum nu också? Jag är inte på humör att bli ifrågaställd. Jag vill vara instäng i mitt rum själv! Vara med Justin helst.
''Vadå? Du vet inte det? Du tror att jag skulle ha det kul här när du tvingade mig hit mot min vilja. Satte mig på ett plan och trodde allting skulle vara okej sen? Jag tror inte det.'' Svarade jag och satte mig på sängen med armarna i kors.
''Men Lola-''
''Nej! Snälla bara ut ur mitt rum!'' Sa jag och pekade på dörren i en sjäst att han skulle ut. Med en lätt skakning på huvudet steg han motvilligt ut ur mitt rum och stängde sedan dörren efter sig.
 
     
''Men när kan jag åka då?'' Frågade jag ännu en gång. Scooter var så envis att jag skulle träna på koregrafin exakt i fyra timmar. Och inte då ta någon lång paus. Jag fick inte gå och träffa Lola som var här i London utan var tvungen att ta min 15 minuters pauser här i danssalen. Wiho! Jätte kul! Not. Kunde jag inte få träffa min såkallade tjej just för denna gången? Hur offta gör jag något sånt? Aldrig! Att han inte förstår sig på kärlek. Vänta. Vad förväntade jag mig? Att Scooter Braun skulle förstå sig på kärlek? Pfft! Vad tänker jag med?
''Det får bli efter träningen. Alltså om två timmar.'' Sa han med en nickning mot klockan som hängde på den gråa tråkiga väggen. Klockan visade 08:30. Alltså skulle jag inte få åka härifrån förens 10:30. 
''Men komigen! En paus nu, längre en bara 15 minuter och jag lovar att vara mer konsentrerad! Snälla!'' Bad jag snällt. Han suckade och maserade lätt sin tinning.
''Fine! En timme max! Okej? Om du kommer försent får du en timmes extra träning. Deal?'' Sa han med en suck och räckte fram sin hand. Jag tittade på den en stund. Det kan ta en kvart att åka till henne. Vilket får oss att umgås i en halvtimme innan jag måste åka igen. Hellre det en inget.
''Deal.'' Sa jag och skakade hans hand. 
''Okej. Stick nu så du hinner vara tillbaka halv 10!'' Sa han medans han gick mot utgången.
''Oh right!'' Ropade jag efter honom innan jag sprang till min loge där jag kunde byta om till andra kläder som inte var dränkta av svett.
 
       
Vi satt vid frukost bordet och åt något änkelt. Macka och yougurt. Jag tittade på klockan för femte gången. Klockan slog precis 08:45. När skulle han komma? Om han nu hittade hit. Det var helt tyst. Ett tunt lager av tystnad hade lagt sig i hela köket. En obehaglig tystnad. Det kanske var pågrund av mig det var så tyst. För att dem inte var van att ha mig här. Jag stoppade i mig en sked yougurt medans min blick vilade på poolen i trädgården. Plötsligt plingade det på dörren. Jag kände hur glad jag blev innombords. Jag visste att det var Justin. I alla fall hoppades. Kate ställde sig upp och gick med snabba steg ut till hallen. Man hörde ett ljust skrik komma från henne. Ett brett leende klistrade fast sig på mina läppar. Jag ställde mig hastigt upp och gick ut till hallen där Kate stog alldeles förvånad av att Justin Bieber stog i dörrekarmen.
''Justin!'' Sa jag glatt och slängde mig runt hans halls. Han kramade mig hårt och snurrade lätt runt mig med ett brett leende. När vi kramats ett tag släppte han ner mig och kollade på mig med ett leende.
''Vad gör du här i London?'' Log han.
''Jo, jag försökte berätta det i telefonen men du var för glad av att jag var i London så du hörde antagligen inte. Pappa hämtade mig. Och nu är jag här.'' Sa jag. Mitt leende hade sakta men säkert suddats ut sig under meningen.
''K-känner d-du honom?'' Stammade Kate fram med munnen format som ett 'o'.
''Ja, Justin är min...'' Jag visste fortfarande inte vad vi var. Jag sneglade upp på Justin med en frågande blick men tänkte nu ta ett beslut. ''... Pojkvän.'' Log jag. Kate blev ännu mer hyper och nervös. Jag trodde hon skulle svimma. Jag tittade sedan på Justin. Han log nöjt åt mitt svar och kysste mig mjukt på kinden. Pojkvän var det rätta ordet. Och tillsammans var vi ett par. Jepp. Nu var jag, Lola Monroe och Justin Bieber officielt ett par.
__________________________________________________________________________________________________________
 
Officielt ett par nu, hu? KOMENTERA NU BABES!♥♥
 

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 30. The tour start now

       
 
''Kan jag få din... Autograf?'' Frågade en ganska så ung tjej. Kanske runt 11-12 år? Hon var hur söt som hälst.
''Självklart sötnos!'' Log han och tog emot pennan och pappret.
''Vad heter du?'' Frågade han när hans skulle skriva till vem det var.
''Lucy'' Log hon. Han nickade och fortsatte skriva och räckte fram pappret och pennan till henne.
''Varsågod!'' Smilade han. Han skrev några autografer och tog några foton innan vi anledde in i studion med en massa Beliebers utanför.
 
Med tunga steg klampade jag ner för trappan och in i köket där mamma som vanligt satt och drack sitt morgon kaffe medans hon stirrade tomt på datorn som hon vanligt vist inte brukade ha framme vid frukosten.
''Godmorgon.'' Log jag och satte mig trött på ena stolen.
''Sovit gott?'' Frågade hon och gav mig ett mjukt leende. Jag nickade lätt ooch drog åt mig ett glas som var fyllt med jordgubbs smoothie. Jag smörjde ett knäckebröd med smör och började sakta knapra på de. Vi satt i tystnad och åt. Jag klunkade i mig det sista som fanns i botten av den tjocka smoothin.
''Så... Har du hört att Justins turne börjar snart?'' Frågade hon för att bryta tystnaden som lagt sig som ett lager i rummet. Jag skakde lätt på huvudet med en rynka i pannan.
''Ska den? Eller jo, jag visste det! Men inte att det var snart.'' Sa jag och stoppade in sista biten av knäckebröd i munnen.
''Jaså? Trodde han kanske berättat det? Men ska iväg nu och ta en fika med en kompis.'' Sa hon glatt. Justin hade inte berättat något. Men om det är snart så antar jag att det kanske är om någon månad. Då är det inte panik.
''Okej... Med vem?'' Frågade jag nyfiket. Hon stelnade till men försökte slappna av och gav mig ett leende.
''Bara en vän. Ingen du känner till.'' Sa hon coh började plocka undan tallrickar och glas.
''Mamma, jag känner till alla dina vänner. Är det någon från jobbet?'' Frågade jag. Hon log nervöst.
''Nej, ingen från jobbet. Det är en kille.'' Log hon prövande. Min haka föll till golvet. Mamma... Träffar en kille. Som i en dejt. Mamma har inte dejtat eller träffat någon sen dem skilde sig. Pappa var otrogen. Det fick vi inte reda på ett år efter han varit det. Då var han redan ihop med Isabell - som hans fru nu heter - som han är gift med nu. Jag har aldrig kunnat förlåta honom för det. Mitt hjärta brast och jag blev lika sårad som mamma blev då vi fick reda på det. Hur kan man göra någon sådant? Och sedan gifta sig med personen som fick ens relation förstörd. Sen den dagen mamma och pappa skilde sig har jag inte bott hos dem varannan vecka eller knappast träffat honom. Utan har varit hos mamma standard. Pappa bor ändå så långt bort. Ändan i London. Jag har ändå ingen lust att träffa honom och hans så kallade familj. Han har barn och allt. Det hängde med på köpet när han gifte sig med Isabell. En tjej i samma ålder som mig. Tillbaka till saken... Mamma? Träffar en kille? What?
''Vah? Dejtar du?'' Frågade jag förvånat med ett brett smile på läpparna. När hon såg hur glad jag blev slappnade hon av.
''Nja... Inte direkt en-''
''Klart det är en dejt mamma!'' Avbröt jag henne hypert. Jag var så glad att mamma äntligen försökt gå vidare i sitt liv. Det glädjer mig... Värkligen! 
''Ja, okej då. En dejt är det väl.'' Gav hon upp med ett snett leende och sneglade på klockan. ''Nu måste jag värkligen gå! Jag vill inte han ska vänta.'' Log hon och skyndade sig ut i hallen.
''Ha det så trevligt!'' Hann jag ropa innan hon stängde dörren efter sig. Jag sjönk glatt ner på stolen med ett stort leende. Tanken av att mamma träffar en annan kille och försöker gå vidare är bra. Dem skilde sig för cirka fem år sen så jag tycker det är på tid att hon faktsikts hittar en kille. Nog om de nu. Jag drog upp mobilen ur fickan och messade Justin snabbt:
 
To: Justin♥
''Kommer över <3 Xoxo'' Knappade jag snabbt in utan att fråga om det var okej. Jag tar liksom förgivet att det går bra. Efter några få sekunder fick jag ett svar som lydde:
 
From: Justin♥
''Okey! Sitter på baksidan. Xoxo <3!'' Stog det. Jag skyndade mig mot hallen och drog på mig mina converse och joggade snabbt över till honom. När jag kom in i huset stog det stora svarta resväskor i hallen. Säkert propp fulla med kläder. Men varför? Skulle dem iväg? Utan att säga något till mig? Jag gick med snabba steg igenom huset och ut till baksidan av trädgården där Justin låg i hängmattan dem hade satt upp mellan dem två stora träden.
''Vart ska ni?'' Frågade jag utan något 'hej'. Han satte sig hastigt upp så han nästan trillade ur.
''Va?'' Frågade han förvirrat.
''Du vet vad jag menar, Justin.'' Sa jag med blicken spännd i honom. Han satte sig på kanten av hängmattan men både jag och han märkte att det inte gick någon vidare så han gick fram till mig istället och förblev stående.
''Jag... Jag har inte berättat att jag ska iväg till London ikväll. Min tour börjar imorgon. Jag har velat säga det länge men varenda gång jag skulle göra det kom något ivägen.'' Sa han och stog tätt intill mig med sin hand på min kind. Jag tittade djupt in i hans ögon att det inte var med mening att han glömm det. Jag la min hand på hans hand och tvingade fram ett leende. Jag var såklart arg på honom att han inte berättat tidigare. Men jag förstår honom. Han har mycket att göra. Han är fortfarande känd. Bara för att vi är vänner betyder det inte att han inte är känd längre. Jag liksom glömmer bort det och tar förgivet att han ska göra allting rätt och komma ihåg saker och ting hur änkelt som helst. Nu fick jag nästan skuldkänslor.
''Förlåt... Jag bara. Jag vill inte att du åker.'' Sa jag och tittade ner. Han satte sin tumme under min haka och lyfte upp mitt huvud och kollade mig rakt in i ögonen.
''Ey. Det betyder inte att vi inte kommer kunna träffas. Right? Vi kan skypa och ringa varandra via telefon. Okej? Vi kommer lösa det.'' Sa han tröstsamt och kramade om mig. Han böjde sig ner och kysste mina läppar mjukt.
Varenda gång vi kysser så... Det är speciellt. Fyrvärkerier smäller om oss och fjärilar i magen flaxar runt. Det går inte att förklara men det är en underbar känsla! Jag avslutade kyssen och log mjukt.
''Vi hittar på något... Bara du och jag. Okej?'' Sa han och tog tag i mina hand så våra fingrar flätade ihop sig. Jag nickade med ett brett leende och följde hans exempel mot köket. Solen sken så jag hoppades innerligt att vi skulle göra någon utomhus aktivitet. Jag satte mig på köks ön och funderade på vad man skulle kunna göra en sådan här dag.
 
      
Jag satt på planet med hörlurar på huvudet och hög musik. Det var svårt att säga hejdå till Lola. Se hur ledsen hon blev att vi inte skulle ses på mer än en vecka. Det skulle bli svårt. Jag behövde henne. Mer än något annat! Men att svika mina fans - Beliebers - var det sista jag ville. Dem hade väntat länge på att min semester skulle ta slut så Believe tour kunde starta. Och ja, nu är den igång. Det ända jag kommer få göra dem flästa dagarna är att öva, öva, öva och öva! Låtarna och koregrafin till alla danserna. Det var inte bara att gå upp på scenen och sjunga. Utan det kräver mer än bara rösten. Kondition, dans och ombyte och en massa andra saker. Det måste dessutom vara helt fläckfritt. Inga som häslt fel. Inga krav jag skulle ha, utan Scooter. Han kör hårt med mig. han ställer många höga krav på att jag ska göra si och så. Men jag vet. Det är för att han vill mitt bästa. Fasten han vill mitt bästa är det hur jobbigt som hälst. Man skulle gärna när som helst vilja springa ifrån sitt kändis liv och börja på nytt i något annat land bara för något år. Men jag vet att jag inte kan det. Jag får stå ut och bara leva med att jag inte kan ändra på mitt liv. Jag valde att gå med i braschen vilket innebär att jag får stå ut och tåla det. Mamma satt mitemot mig med ett snett leende.
''Saknar du henne?'' Frågade hon. Jag drog av mig lurarna och log smått.
''Mer än du anar.''
-
''Okej Justin! Kom igen! Upp med dig!'' Sa Scooter och gjorde ett handslag innan jag förberedde mig för att hoppa upp på scenen. Det var fjärde låten jag skulle sjunga nu. Vid varenda klädbyte smsade jag Lola hur det går.
              
(Titta för att leva dig in hur han går upp på scenen)
Videon började spela och alla började skrika som galningar. Jag tog satts och på något sätt flög jag bokstavligen upp på scenen. Alla blev som galnningar och började skrika högre. Det fick mig att le stort. Jag tittade ner i marken och när musiken började spela började jag sjunga på '' She dont like the lights''.
 
     
 Jag satt i soffan redo för att snabbt svara på hans nästa sms. Fast jag visste att han nu var på scenen. Dörren öppnades och in kom mamma. I alla fall vad jag trodde.
''Hej Lola.'' Sa en hes och bekant röst. Jag stelnade till och vände mig hastigt om. I en vit t-shirt och blåaktiga jeans stog Tom - jag gillar inte att kalla honom för pappa - med ett snett leende. Så glad som ha blev av att se mig kommer jag aldrig bli av att änns höra hans namn. Jag tittade allvarligt på honom. Inga som hälst känslor visade jag. Jo, kanske hat. 
''Vad gör du här? Spottade jag surt fram. Hans leende försvann nästan helt men han höll masken.
''Jag är här för att hämta dig.'' Log han. Jag hamnade i chock. Var detta en dröm? Skulle jag hem till Tom? Som bor i London med kvinnan - och henne barn - som gjorde att mamma och Tom skilde sig? Det kommer absolut inte på frågan! 
''Vah? Du skojar va?'' Sa jag med hopp om att det skulle vara ett skämt. Att han bara skulle hämta något som han glömt för fem år sen eller något. Bara det inte var sant. Vad som helst... Bara inte bo hos Tom.
''Nej, Lola. Det är inget skämt. Du ska till London.'' Sa han allvarligt. Jag kände hur mina ögon fylldes med tårar. Det värkar inte så farligt men jag vet precis hur det kommer bli i London. Tom kommer glömma mig. Totalt! Han kommer ändast bry sig om sina jävlar fru och hennes jävlar unge! Han är ingen pappa för mig! Han kommer aldrig bli det för den delen!
''Va? Nej. Nej! Jag tänker inte följa med dig till London! Aldrig!'' Skrek jag argt med tårar rinnandes ner för kinderna. Han tittade strängt på mig.
''Lola Monroe. Du följer med till London här med basta!'' Sa han med en hög och bestämd röst. In kom mamma med en rynka i pannan över vårat bråk. Hon hade förmodligen hört en del av det vi sakt. Hon tittade på mig med en menande blick som tydde Lola-kom-igen-nu. Så hon var med på det?!
''Mamma... Hur? Hur kunde du? Jag tänker inte åka till London! Aldrig! Fattar ni? Inte en channs att jag bor i samma hus med personen som fick er att skiljas, som pappa var otrogen med!'' Skrek jag i full hals. Dem båda tittade på mig chockat. Jag tänkte stå här och vänta på något svar som skulle innehålla: ''Du följer med till London!''. Jag tänker inte följa med! Jag tittade på dem en stund för att ge dem en channs att ändra sig men ingen av dem sa något. Jag skakade besviket på huvudet och sprang raka vägen upp till mitt rum. Min tårar sprutade ut. Den mäst underbaraste personen jag visste och som kunde få mig att må bättre bara jag hörde dens röst var Justin. Jag behövde honom mer än något annat. När jag är ledsen finns han alltid här för mig. I vilka lägen det än är finns han alltid här. Men nu... Nu är han på sin tour. Inte förrens nu ser jag hur beroende jag är av honom. Hur mycket jag faktiskt behöver hononm....
_________________________________________________________________________________________________________
 
Oj oj oj! Vad hände nu då? Henne pappa bara dyker upp helt pötsligt och hon ska med till London?
Justins tour börjar nu. Hur ska dem hinna träffas? Kommer distannsförhållande fungera?
 

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 29. Finally over...

       
 
 
''Du ringer väl inte polisen?'' Frågade hon med hopp om att jag skulle säga nej.
''Du tror att jag inte skulle ringa polisen? Låta dig gå fri och vem vet du kanske hoppar på Lola igen? Nej, så dum är jag inte. Jag har sakt vem A är. Jag har berättat allt jag vet. Så tyvärr. Det är försent.'' Sa jag nöjt. Jag kunde höra hur hon började snyffta och gråta. Men jag hade värkligen inga som hälst skuldkänslor.
''Justin nej! Hur kunde du!?'' Tjöt hon medans hon grät.
''Tyvärr, jag älskar Lola. Och har helt och hållet kommit över dig för länge sedan. Jag har inga skuldkänslor av detta. Så det var enkelt.'' Sa jag allvarligt.
''Förädare!'' Tjöt hon.
''Hejdå... Selena.'' Sa jag lungt och la på...
 
Det var alldeles tyst i bilen. Lola hade fått reda på att jag sa till om Selena. Hon tog det bättre än vad jag trott. Dem fortsatte letande efter henne så vi kunde vara lugna. Lola greppade tag om mina hand och gav mig ett snett leende. Jag flätade ihop våra fingrar och besvarade leendet. All oro och alla sms kommer vara över snart. Vi behöver inte orora oss längre och Lola behöver inte rycka till varenda gång hon får ett sms. Vi båda vad jätte trötta efter en lång natt. Allt som hänt har fått en trött dessutom är ju klockan 04:00. Vi steg ur bilen och började trött gå mot dörren för att sedan rusa upp till mitt rum och somna. Vi gick hand i hand upp till mitt rum och med  dem kläderna vi hade på oss la vi oss bekvämt i sängen och somnade på en gång.
-
Solen som kommit in genom persienen lyste upp rummet med sina strålar. Jag gnuggade mig nyvaket i ögonen och tittade mig sedan runt i rummet. Allt var som vanligt... Tills min blick föll på Lola som låg sovandes jämte mig. Vad gör hon här? Hade inte vi nyligen bråkat? Sen slog det mig. Allt som hände igår. Efter så slocknade vi här. Fullt påklädda. Ett brett leende spred sig på mina läppar. Jag la mig ner igen och vände mig mot Lola.
     
Jag kände hur någon jämte mig rörde på sig. Allting var sedan stilla. Och plötsligt kände jag andetag träffa mitt ansikte, sekund för sekund. Jag öppnade sakta ögonen och fick syn på ett par glada hazzel bruna ögon. Då visste jag direkt vart jag befann mig. Hos Justin. Ett brett leende spred sig på mina läppar.
''God morgon...'' Sa jag hest.
''Nej, God eftermiddag!'' Skratta han. Jag tittade förrvirat på honom med en rynka i pannan.
''Klockan är halv två...'' Log han. 
''Aha.'' Jag satte mig på sängkanten och sträckte på mig.
''Sugen på frukost?'' Frågade han medans han gick fram till sin wic och drog fram ett par andra kläder. Han drog av sig sin tröja och slängde den i en korg. Hans mage... Oh my good! Han drog sedan på sig den andra t-shirten med ett flin.
''Vad stirrar du på?'' Skrattade han. Jag log generat...
''Dig, vem annars pucko!'' Flinade jag. 
''Jag vet... Jag är het!'' Flinade han.
''Jo... Vi säger så!'' Skrattade jag. 
''Här! Ta på dig det...'' Sa han och kastade en t-shirt och ett par mjukisbyxor - som då var hans - som var alldeles förstora. Men jag hade inget val. Så jag drog på mig dem utan att säga något. När jag väl bytt om gick vi ner för att äta något. Frukost var alldeles försent så luch av något slag fick det väl bli. Jag satt mig på den ena barstolen med mobilen i handen.
''Så... Vad vill du ha?'' Frågade han medans han rönkade kylskåpet. Jag tittade upp från skärmen och funderade ett tag.
''Vad finns det att äta då?'' Frågade jag efter en stunds tänkande. Jag hade ingen aning om vad jag var sugen på. Jag ville bara ha mat. Det spelade ingen roll vade det var. Bara jag fick mat. Han drog ut en kartonglåda med stora bokstäver där det stog 'Pizza'.
''Går detta bra?'' Frågade han med ett smile. Jag nickade ivrigt och drog åt mig hela paketet så det stog framför mig som en tallrick.
''Chilla tiger!'' Skrattade han när jag gluffsade i mig pizzan.
''Spara lite till mig'' Log han medans han drog åt sig en skiva pizza. 
''Sorry, är bara så hungrig!'' Skylde jag. Han bara skrattade. Jag gick med lätta steg mot deras kylskåp och drog fram en 2L cola och två glas. Jag ställde fram det på bordet och hällde upp till oss båda.
-
Jag stog hemma i mitt rum med blicken i min wic. Justin låg på min säng med mobilen i handen och spelade temple run. Vi skulle nämligen till en studio. Han skulle spela in låtar för Believe Acoustic och jag som då är hans - jag har faktiskt ingen aning vad jag är för honom? Flickvän? Bara bästa vän? - flickvän fick hänga med. Jag är så spännd att få höra låtarna. Dem är säkert lika bra som dem sakt. Jag har ju såklart hört dem innan... Men nu är det med gitarr. Just idag då vi hade lite bråttom visste jag inte vad jag skulle ha på mig. Typiskt mig! Jag drog på mig en militärmönstrad shorta och ett par slitna jeans shorts. Jag lät håret vara som det var och kletade snabbt på mig maskara. Jag tog mina svarta converse i handen och gick ut till mitt rum.
''Så! Jag är klar!'' Sa jag och pustade lätt ut.
''Bra... Det tog bara, hm... 15 minuter! Kom igen nu! Vi måste värkligen gå... Nu!'' Sa han strässigt och skyndade sig ner för trappan. Jag suckade trött och sprang efter honom. Jag satte snabbt på mig skorna och knöt dem snabbt och gick ut till honom där han satt i sin mustang. Han hade på sina svarta Raybans. Jag sprang mot bilen och satte mig ner med en dunst. 
               
''Redo?'' Frågade han i ett försök med en kaxig blick.
''Jadå... Cooling.'' Sa jag med ett flin. Han spranck upp i ett snett leende och startade bilen och backade ut från uppfarten och började köra mot studion. Min mobil plinade plötsligt till. Jag hoppade till och fick en dålig tanke. Tänk så är det Selena? Vi vet ju inte om dem hittade henne. Jag svalde hårt och drog upp den ur fickan och slog in koden för att sedan läsa smset. När jag såg vem det var ifrån pustade jag lättat ut. Det var bara från Aria. Jag läste det hyfsat långa smset: ''Lola! Goda nyheter gumman! Senaste nytt i tidnigen ju! Psykist sjuka Selena Gomez hittades här i Stratford vid 6 tiden nu imorse i ett ödelikt hus. Dem har ännu inte fått reda på varför hon gjort allt detta men hon kommer få psykist hjälp på ett slags sjukhus fängelse. Bra va? Du behöver inte oror dig längre. Hon är fast! Du kan slappna av nu... Ingen mer A! Förrsten, dem tog fast Joe och Cole. Älskar dej Lol <3''. Jag kände hur lättnad kom. Hon är fast! Ingen mer A.
''Justin!'' Sa jag med ett brett leende.
''Vad? Vad har hänt?'' Frågade han med ett smile.
''Dem... Dem har hittat Selena! Hon är fast!'' Sa jag så det sprutade glädje om mig. Visst, det är synd att hon blev såhär. Men skönt var det.
''Du skojar?'' Sa han med ett brett leende.
''Nej!''
''Vah? Det är ju... Jätte bra!'' Sa han och skrattade smått. Hennes fans kommer bli jätte besvikna. Men hon valde att ta detta valet. Så det är hennes egna fel. Vi var äntligen framme och parkerade på parkeringen utanför studion. Mot oss kom fans springandes i full fart med mobilerna i handen redo för att fotografera. Dem tvärbromsade framför honom och log brett.
''J-Justin... Skulle jag kunna få ta ett foto med d-dig?'' Stammade en tjej nervöst fram. Justin log brett och svarade snällt.
''Självklart!''
       
Hon sträckte fram kameran till honom och ställde sig jämte honom med ett brett leende och kramade om honom mjukt. Han klickade snabbt och gav sedan kameran till henne.
''Varsågod söntos'' Sa han med ett sött leende. Hur underbar är han inte mot sinna så kallade Beliebers? Hon skuttade av glädje och gick sedan åt sidan så nästa kunde komma fram.
''Kan jag få din... Autograf?'' Frågade en ganska så ung tjej. Kanske runt 11-12 år? Hon var hur söt som hälst.
''Självklart sötnos!'' Log han och tog emot pennan och pappret.
''Vad heter du?'' Frågade han när hans skulle skriva till vem det var.
''Lucy'' Log hon. Han nickade och fortsatte skriva och räckte fram pappret och pennan till henne.
''Varsågod!'' Smilade han. Han skrev några autografer och tog några foton innan vi anledde in i studion med en massa Beliebers utanför.
___________________________________________________________________________________________________________
 
Sorry för det tog lite tid att få upp kapitlet! Hade handboll träning igår och hade helt änkelt inte tid i måndags. Men nu är det ute!!!!! Wiho! Laddade ner ett program som heter GIMP. Med den fixar man bilder. Collage mm. När jag väl visste hur man skulle göra fixade jag ett jäte snyggt collage till detta kapitlet men gissa vad som då hände när jag sparade det? Jo, det försann sedan!!! Arg? Pfft! Det kan man säga! Så det får bli ett collage i nästa... (förmodligen!) Kramkram!♥
 
Yay! Klurade tillslut ut hur man skulle spara bilden osv! Det är inte så proffsig... I know! Men 
jag är ny på detta så ge mig bara lite tid så kommer dem förbättras med tiden! 
 
PS. Tack till er på MBS och Hanna för att ni svarat på min fråga ;D (tacksam för din förklaring hanna<3) #MuchLove DS

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 28. Holdback

             
''Tack, nu ska jag se vad jag kan göra åt saken.'' Sa han och tvingade fram ett leende. Jag kan inte bara låta denna channsen passera såhär. Jag har nu lovat att skydda henne. Och det är vad jag ska göra. Hon var inte den ända som såg vem A var. Hon har ett vittne... Mig. Jag gick efter Bruce tills han märkt att jag följt efter honom. Vilket inte dröjde så värst länge.
''Vad vill du?'' Frågade han en aning iriterat. Jag suckade högt och drog in honom avlägset så bara han skulle höra.
''Jag vet vem A är.'' Viskade jag.....
 
Jason Walker – Cry (lyssna för att leva dig in i storyn bättre)
Presic när jag skulle berätta för konstapel Bruce vem A var,skymtade jag A vid buskarna en bit bort. Så fort jag öppnade munnen drog hon fram en pistol och riktade den mot Bruce.
''Så.. vem är det?'' frågade Bruce otåligt.
''Se...-'' Jag hann inte avsluta mig meningen då ett skott av lossades och träffade Bruce's ben. När jag vände blicken mot henne var hon redan försvunnen. Poliser kom springandes mot oss för att hjälpa honom. 
Efter några få sekunder kunde jag skymta en ambulans i full fart komma mot oss. Ambulans männen kom in springandes med en bår och lastade på Bruce. Det kändes som allting gick i slowmotion. Jag rusade in till vardagsrummet där Ashley satt med Lola i famnen. Lolas ögon var rödsprängda. Jag sprang fram till dem och omfamnade dem båda i en kram. Då brast Lola ut i tårar. En polis kom in till oss och bad oss följa med till polis stationen. Vi kunde inget mer än att bara nicka och följa med. Vi ställde oss upp och började gå mot hallen för att sedan gå ut till polisbilen. Lola greppade tag om min hand och kramade den hårt. Jag vände blicken mot henne och tvingade fram ett leende. Ett litet sorgset leende skymtes på hennes rosa läppar. Vi gick sakta ut mot bilen och hoppade sedan in. Sakta men säkert började bilen rulla mot stationen. Min blick vilade på den svarta himmlen. Månen som lyste i den mörka natt himmlen. Träden som åkte förbi gång på gång. Klockan var något runt kanske två, tre? Jag hade inte ork att kolla. Jag sneglade smått på Lola som satt med blicken fast på vägen. Jag kunde se på henne att hon var orolig. Jag kunde förstå det. Jag är orolig. Rädd. Och arg. Hur kan någon änns tänka tanken att göra såhär? Pågrund av - vad jag då tror att det är - svartsjuka. Sinnes sjuka människa som har hjärta att göra såhär. Skjuta en polis och nästan dödat Lola flera gånger?
 
      
Jag ställer samma fråga gång på gång. Varför just jag? Varför var det jag som var tvungen att få detta eländiga liv? Min pappa finns inte - inte vad jag då vet -, det har han aldrig gjort. Han har aldrig funnits för mig. Jag vet inte hur han ser ut. Vart han är. Om han änns lever? I sådana här fall skulle man behöva en pappa som skulle vara överbeskyddande och säga ''Om någon krossar ditt hjärta kommer jag krossa hans knä''. Men jag har ingen pappa som kan säga så. Mamma är den ända jag har kvar i mitt liv. Hon är såklart beskyddande. Men ingen kan ta ens pappas roll. Det är något unikt. Dem kan få en så trygg genom att bara finnas. Hur jag vet allt detta som inte har någon pappa vet jag inte. Men långt innom mig känns det bara så. Jag sneglade ner på våra ihop flätade fingrar. Justin. Ja, det var han som ändra på saker i mitt liv. Han som fick min mamma att faktiskt bry sig. Otroligt va? Han fick mig att falla för honom. Vem kan inte göra det? Han är så underbar. Hur han beter sig runt folk. Hur han behandlar mig. På ett alldeles unikt sätt. Jag vet inte hur jag kom att tänka på det här. Men all oro inom mig suddades snabbt ut. Jag var knappt rädd längre. Men gråta. Det kunde jag göra nu. Tanken om att min pappa - typ - inte finns. Att han bara övergav mig och mamma och att jag har ett psyko efter mig. Bilen saktade in. Jag tittade ut genom fönstret och såg att vi var framme. På parkeringen kryllade det om polisbilar. Vi steg ur bilen och började gå mot ingången. Nu gäller det. Jag kan inte hålla det inom mig. På förhöret måste jag berätta vem det är.
-
Justin satt just nu inne på förhör. Han gick nyligen in. Mamma satt och pratade med någon polis om dem fått reda på vem som sköt konstapel Bruce och om dem vet vart A tagit vägen. Jag satt på den hårda och obekväma stolen med mobilen i handen. Jag svepte med tummen över den svarta skärmen. Jag funderade om Justin visste vem A var? Om han kanske såg henne ansikte? Kanske... Kanske inte. Plötsligt kom jag att tänka på roliga minnen jag och Justin skapat tillsammans. Den gången vi skulle sova över för första gången (flashback)...
'Jag drog på mig hans stora t-shirt som luktade Justin. Det var det ända jag hade på mig. Jag smög ut ur badrummet och gick in i hans stora rum. Han låg i sängen med täcket upp till midjan och mobilen i handen. Han hade inte märkt att jag kommit in. Så jag fortsatte att smyga. Hans blick vändes mot mig och ett snett leende spred sig på hans läppar. Jag log och gick sedan mot sängen och kröp in under täcket. Jag lät täcket sluta vid mina axlar och sneglade på hans mobil. Han smsade med någon som hette... Pattie? Och vem var det? Hans flickvän?
''Vem är det du messar med?'' frågade jag nyfiket. Han skickade ett sms där det stog: Godnatt! Älskar dig <3.
''Jaså? Din flickvän?'' Frågade jag osäkert. Han började skratta och stoppade undan mobilen.
''Flickvän? Du skojar va? Det är min mamma!'' Skrattade han. Jag kände hur en röd nyans spred sig på mina kinder. Det blev så mycket varmare. Pinsamt!
''Det är lungt... Du behöver inte skämmas.'' Skrattade han. Pfft! Lätt för honom att säga! Det är inte han som blir utskrattad! Jag gömmde mig generat under det blåa täcket för att gömma mitt tomatröda ansikte. Han kröp under  täcket och mötte min blick. Det var mörkt där under men jag kunde fortfarande se hans hazzelnöts bruna ögon.
''Hej på dig röda tomat!'' Flinade han. Tack Justin! Det hjälpte ju!
''Lägg av!'' Tjöt jag men kunde inte låta bli att skratta.' 
En väldigt rolig men pinsam stund. Det kommer jag förmodligen aldrig glömma. Det fick mig på så mycket bättre humör. Jag började plötsligt - åt minnet - skratta. 
''Vad skrattar du åt?'' Frågade mamma -som jag då inte märkt kommit och satts sig jämte mig - allvarligt. Jag slutade genast skratta och blev snabbt allvarlig.
''Detta är inget att skratta åt'' Sa hon bittert. Pfft! Klart jag vet! Detta är inget skämt. 
''Jag vet! Men kan du inte låta mig njuta av minnen åtminstånde? Jag har lidit nog!'' Sa jag surt. Hon tittade på mig argt. Men gav mig sedan en mjuk blick.
''Förlåt... Jag bara... Jag vet inte hur jag ska reagera i sånna här lägen.'' Sa hon och kramade mig mjukt. Hon hade fått skuldkänslor. Det märktes. Jag log och besvarade hennes kram mjukt. Vi blev avbrutna då någon harklade sig bakom mig. Jag släppte mamma och vände blicken bak. Justin stog där med ett litet leende. Jag ställde mig snabbt upp och kramade honom hårt. Han slöt sinna armar om mig.
''Hur gick det?'' Frågade jag och la mina armar om hans nacke så jag kunde se hans hazzel bruna ögon.
''Bra... Jag ska bara... Ringa ett samtal.'' Sa han med ett leende och gick en bot bort.
 
       
Jag gick längs koridoren och ut från stationen mot den ljumma vidstilla parkreringen. Jag drog upp mobilen och slog in hennes nummer. Tre signaler gick innan hon svarade...
''Ja hallå?'' Svarade hon glatt.
''Vad fan är det med dig? Hur kan du göra så!? Är du helt sjuk i huvudet?'' Tjöt jag argt. Jag kunde inte låta henne komma undan så lätt. 
''J-Justin?'' Stammade hon nervöst fram.
''Vem annars?'' Sa jag iriterat. Jag kunde höra hur rädd hon var.
''Vad har jag gjort som berör dig?'' Sa hon halvt kaxig,halvt rädd.
''Mycket! Du har skadat någon jag älskar! Du har nästan fått henne död! Och du har hotat henne med att döda mig! Är du trög eller? Mycket av detta berör mig!'' Sa jag argt.
''Du ringer väl inte polisen?'' Frågade hon med hopp om att jag skulle säga nej.
''Du tror att jag inte skulle ringa polisen? Låta dig gå fri och vem vet du kanske hoppar på Lola igen? Nej, så dum är jag inte. Jag har sakt vem A är. Jag har berättat allt jag vet. Så tyvärr. Det är försent.'' Sa jag nöjt. Jag kunde höra hur hon började snyffta och gråta. Men jag hade värkligen inga som hälst skuldkänslor.
''Justin nej! Hur kunde du!?'' Tjöt hon medans hon grät.
''Tyvärr, jag älskar Lola. Och har helt och hållet kommit över dig för länge sedan. Jag har inga skuldkänslor av detta. Så det var enkelt.'' Sa jag allvarligt.
''Förädare!'' Tjöt hon.
''Hejdå... Selena.'' Sa jag lungt och la på...
________________________________________________________________________________________________________
 
Blev ni förvånade? Att det var Selena? ;D♥ Eller hade ni redan listat ut det? Detta kapitlet har jag skrivit med min kompis Emilia! Tack för hjälpen!  
 

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 27. I know who A is...

               
 
''Hallå? Mamma? Är det du?'' Ropade jag. Osmart om det vore någon tjuv. Jag bet mig nervöst i leppen. Jag smög fram till vasken där det låg en köks-kniv. Jag tog den i handen och vände mig om. Jag blev alldeles chockad när jag såg vem som stog där. Paniken steg.
''Du minns väl mig..?'' Flinade hon. En pistol skymdes i hennes högra hand..... 
 
Nu hade jag värkligen panik! Jag stog här alldeles maktlös och kunde närsom helst bli skjuten av henne.
''Vad fan gör du här?'' Skrek jag. Tydligen så var det ganska osmart att säga det för hon riktade vapnet mot.
''Hej då Lola...'' Skrattade hon och avlosade skottet innan jag hann säga något.
Ett högt skrik for ur mig. Men då vaknade jag och märkte att det bara var en dröm. Jag var alldeles andfodd. Svett droppade från min panna. Jag pustade lättat ut. Det smällde till på nedervåningen. Jag kände hur paniken sakta kröp sig upp för ryggraden. Jag nöp mig i armen för att se om jag var vaken. Jag hoppades på att jag plötsligt skulle vakna och märka att detta också var en dröm... Men jag hade fel. Detta var värkligt. Jag for ur sängen och sprang mot garderoben där jag hade gömmt en kniv. Eftersom jag varit så rädd att somna - i början då allting startade - hade jag den i garderoben i fall att hon kom mitt i natten. Som nu. Eller jag vet ju inte om det var hon. Det kan bara vara mamma som kommer hem. Jag smög ut ur mitt rum. Svett droppar bildades i min panna. När jag smög ner för trappan knakade det i trappstegen. Innom bords skrek jag ''TYYYYYST''. Men tystare än såhär kunde man tydligen inte bli. Precis som i drömmen var tavlan krossad och log på golvet. Detta var bara för läskigt. Det var som om drömmen var en varning. Om det var det så kommer hon stå i köket med ett vapen. Jag smög sakta ut till köket och låtsades ta en kniv i handen - då drog jag fram kniven jag haft med mig - och vände mig om. Men ingen stog där. Bara jag i ett mörkt kök. Jag fortsatte ut mot vardagsrummet. Inget där. Jag kände hur någon boxade mig i magen och plötsligt så låg jag på golvet. Smärtan spred sig i magen. Allting började att snurra och jag kunde knappt andas. Jag kände mig svim färdig men vägrade att svimma nu. Jag ställde mig upp även fast smärtan bulltade något så förfärligt!
''Vad. Vill. Du. Mig?!'' Skrek jag ord för ord med ihop knipta ögon. Jag visste exakt vad hon ville. Hon ville döda mig. 
''Du vet vad jag vill...'' Sa hon med ett flin och gick sakta runt mig med en mördande blick. Tänk att en människa som hon kunde bli så här psykist och mentalt sjuk. Att bara det att jag och Justin blev vänner fick henne att bli såhär. Det är sjukt! Och nu så vill hon döda mig. 
''Nej, jag vet inte vad du vill...''Sa jag och följde henne med blicken. Hon stannade framför mig med en arg blick.
''Sluta spela dum! Jag har varit tillräckligt tydlig dem senaste månaderna! Lämna. Justin. IFRED!'' Skrek hon åt mig. 
''Men för i helvete! Jag har ju gjort det! Är du blind eller?'' Skrek jag. Hon hotade mig att om jag inte lämnar Justin - låta honom vara ifred - så skulle hon döda honom. Tror hon att jag hade hjärta att låta henne döda honom? Nej. För jag visste att om inte jag skulle göra det skulle han vara död innom dem närmsta timmarna.
''Precis... Nu har jag fått som jag vill... Nu vill jag något annat. Se dig död!'' Röt hon och flög på mig. Jag flög in i väggen med en smäll. Hon började slå mig i ansiktet och i magen. Jag kunde inget mer än att försöka försvara mig. Jag slog henne hårt i bröstet så hon tappade andan. Nu kunde jag inte spela snäll. Hon som försökt att döda mig fler tals av gånger och även dödat min bästa vän! Jag försökte få mig själv arg så jag inte skulle få skuldkänslor av att slå henne. Hon föll mot golvet och slog i huvudet hårt. Hon skrek av smärta. Men jag var för arg för att bry mig om henne. Jag sparkade henne i magen och när hon såg tillräckligt blåslagen ut så sprang jag mot köket för att sedan ringa polisen. Men sen ångrade jag mig. Jag slog istället in Justin nummer och klickade på 'ring'. 
''Kom igen! Svara då!'' viskade jag otåligt för mig själv.
''Ja hallå?'' Svarade han med en hes stämma. Han lät ledsen. Nu svämmade skuldkänslorna över igen. Men jag puttade väck dem tankarna och skulle komma till saken då jag blev attackerad bakifrån.
''JUSTIN! Snälla! Hjälp!'' Skrek jag. Jag hörde hur hans hesa röst skrek mitt namn i luren. Men jag kunde inte svara. Jag ströps av henne...
 
      
''Lola? LOLA!?'' Skrek jag oroligt i luren. Jag hörde hur saker och ting slogs i marken och höga skrik komma från Lola. Oron steg. Inte förens en stund efter jag lagt på fattade jag vad som hänt... Eller händer. A. Jag har kanske någon gång råkat tjuv kikat på hennes sms. Bland annat dem smsen från A som personen då kallas. Vem A är vet jag inte. Men snart kommer jag få reda på det. Jag sprang mot hallen och skulle precis öppna dörren och springa ut då någon stoppade mig.
''Vart du ska?'' Frågade mamma med en rynka i pannan.
''Mamma, ring polisen! Lola har inbrott..!'' Tjöt jag panikslaget och sprang sedan ut utan något svar. Men jag känner mamma tillräckligt väl för att veta att hon kommer göra som jag sa. För jag hoppas hon tror på mig nu. Jag sprang med snabba steg mot hennes hus. Jag tvärstannade utanför då jag såg hur ena fönster rutan var krossad. Saker och ting slogs i golvet och höga skrik hördes. Jag tog ett djupt andetag och ryckte tag om dörrhantaget. Dörren for upp och jag rusade in mot skriken. I vardagsrummet låg Lola på golvet med en kniv riktandes mot... Jag vände blicken till personen som stog framför henne i svarta tighta kläder. Det är inte möjligt? Hennes blick for mot mig och den var full av hot. In kom poliser rusande och då var hon redan borta. Jag stog där halvt rädd och halvt chockad över vem A var. Är det möjligt? Jag sprang snabbt fram till Lola som låg på golvet gråtandes.
''Shy... Så ja... Dem kommer ta fast henne... Jag lovar'' Sa jag tröstande och omfamnade hennes skakiga lilla kropp. Hon skakade och snyfftade. Jag kan föreställa mig hur dåligt hon måste mått. Hur rädd hon var. Men ända så stark på samma gång. Hur kunde hon klara av detta? Men nu behövde hon mig. Och som vän - lite förvirrad över hur vi står just nu? Vänner eller mer än så - så ska jag finnas här för henne.
''Därför gjorde jag slut...'' Viskade hon mot mitt bröst. Min tankar blåstet bort då hon sa det. 
''Vadå? Varför?'' Sa jag sedan. 
''För hon hotade mig...'' Började hon. Hon väntade några få sekunder innan hon fortsatte ''... Att, om jag inte skulle lämnar dig ifred så skulle hon döda... Dig. Och jag skulle aldrig tillåta någon att änns skada dig. Så jag hade inget val...'' Viskade hon. Jag kände hur mitt hjärta slutade slå för en sekund. Så... Det var anledningen att hon gjorde slut? Jag skulle dött om hon inte gjort det. Hon bara skyddade mig. Jag visste inte vad jag skulle säga. Jag var stumm. Men som tur var kom Ashley in rusande med raska steg.
''Åh... Herre gud!'' Sa hon när hon fick syn på vardagsrummet. Saker och ting var sönder och allting var i en hel röra.
''Gud... Lola! Gumman!'' Tjöt hon när hon fick syn på oss - fortfarande - sittandes på det svarta kalla golvet.
''När jag fick reda på vad som hänt skyndade jag mig så snabbt jag bara kunde... Hur är det?'' Frågade hon oroligt och kramade Lola mjukt.
''Jag har ont...'' Sa hon tyst. ''... Och är rädd.'' Sa hon sedan. Jag kände hur skuldkänslor vällde upp. Men jag har ingen anledning att ha det. Jag kan inte förklara hur jag känner mig nu. Det är så svårt att förklara. Jag är rädd, Arg och hur ledsen som hälst. Mäst för att Lola gått runt med allt detta innom sig hela tiden. Att hon blivit hotad i nästan ett halvår och inget sakt. Och hela denna tiden har A varit-
''Jag är konstapel Bruce. Jag jobbar för FBI...'' Presenterade han sig och visade sin bricka.
      
Antagligen han som ska lösa fallet. Hans blick var tom. Han visade inga som hälst känslor. 
''Jag ska ställa några frågor om det går bra?'' Frågade han och drog upp ett blått litet block och en penna. Lola nickade svagt med en rädd blick och väntade på frågorna.
''Såg du vem personen var?'' Började han att fråga. Hon tittade en lång stund på honom och vände sedan blicken mot mig och svarade:
''Nej... M-men personen kallar sig A.'' Och vände sedan blicken mot honom igen. Jag blev förvånad att hon inte berättade vem hon var. Jag menar... Hon har en channs att få slut på det här. Här och nu! Hon kanske inte får fler tillfällen. Han är en FBI agent och har löst svårare saker än såhär! Så detta är väl rätt änkelt för honom? Då skulle det gå hur änkelt som hälst att fånga henne. Min blick var fast på Lola. Jag kunde se hur hon tyckte det var obehagligt. Men jag lät min blick vila på henne. Hennes vita linne var inte vit längre. Blod hade hon i pannan. Och flera skrapsår på kroppen. Detta är andra gången hon blir misshandlad. Jag sa att jag aldrig skulle tillåta någon änns röra henne. Och nu, står hon här. Blå slagen av en jävlar idiot som är helt psykad. Jag kunde inte hålla det jag sa. Men det kommer aldrig hända igen. Jag ska vara för överbeskuddande. Hur jobbigt hon än tycker det är ska jag alltid skydda henne.
''Tack, nu ska jag se vad jag kan göra åt saken.'' Sa han och tvingade fram ett leende. Jag kan inte bara låta denna channsen passera såhär. Jag har nu lovat att skydda henne. Och det är vad jag ska göra. Hon var inte den ända som såg vem A var. Hon har ett vittne... Mig. Jag gick efter Bruce tills han märkt att jag följt efter honom. Vilket inte dröjde så värst länge.
''Vad vill du?'' Frågade han en aning iriterat. Jag suckade högt och drog in honom avlägset så bara han skulle höra.
''Jag vet vem A är.'' Viskade jag.....
________________________________________________________________________________________________________
 
Oj! Så Justin fick reda på vem A är? Snart mina beautys ska ni få reda på vem A är!
Vem tror ni det är? Ni kommer bli förvånade (om ni inte redan listat ut det). Vem är A? Kommer dem stoppa henne en gång för alla? Eller kommer hon fortsätta hota Lola tills hon faktiskt får som hon vill? Det får ni se i nästa kapitel! Kram! ♥♥♥♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inlägget är skrivet under kategorin © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Underbaraste!

Hej på er! Har fått många fina kommentarer att jag fått er att gråta :'D... Att jag kan få er att leva in i storyn. Och även några på kik har frågat ett par - 100000 - gånger när nästa kapitel kommer upp! Haha... Ni är för underbara! Desutom så stiger statistiken HELA tiden! Tack tack tack! Har fullt upp imorn! Ska träna, gå på stan och till en work shop som inte slutar föräns halv fyra!!!! Men jag lovar att jag ska hinna med att skriva och lägga upp ett kapitel imorn! (lovar) Kramiiiis ♥♥ 

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 26. Hardest decision I ever taken...

              
''Lola!'' sa han och stoppade mig. Han tittade på mig med en orolig blick.
''Justin... SLäpp mig.'' sa jag och stirrade på hans hand som höll fast mig. Han släppte mig snabbt och frågade...
''Vad är det?''
''Justin...'' jag funderade en stund. Ska jag värkligen göra detta? Såra honom? Men hålla honom borta från döden? Låta honom leva medans jag får gå runt med en mördare? Allt för honom... Jag har bestämt mig. Detta beslutet är svårt att ta. Men jag älskar honom. Vilket innebär att jag tillåter ingen att skada honom.
''... Förlåt, men det är... Slut...'' sa jag medans jag tårarna rann ner för kinderna.
''Lola...  jag...''
''Det är slut!'' sa jag högt och sprang därifrån. Jag vände mig snabbt om och såg honom sparka i gruset med tårar rinnande ner för kinderna.....
 
En tår. Bara en tår. Ett brustet hjärta. Bara ett brustet hjärta. Sårad. Bara sårad. Det är inte bara en tår... Eller bara ett brustet hjärta. Det är ett brustet hjärta och en tår som betyder mer än vad det går att förklara. Gång på gång frågar mamma vad som hänt. Varför jag är ledsen. Mitt svar är detsamma hela tiden. Inget har hänt, jag är inte ledsen. Men det är jag. Jag mår piss. Jag har ett svart hål innom mig. Jag kan inte läka... Inte utan min andra halva. Jag kan inte ställa mig på benen igen. Jag är svag och trött. Sårad och ledsen. Men det är mitt fel. Jag gjorde slut. Jag håller mig borta från honom. Men på grund av en anledning. Bitchen. Mitt nya smeknamn för henne. Hon som förstör mitt liv. Hon som trycker ner mig och nästan får mig död. Hon försöker att dela på mig och Justin... Hennes plan funkar. Det värsta är att jag inte kan göra något åt saken. Svåraste beslutet jag någonsin gjort. Aria skulle komma över om en stund. Hon skulle få mig ur sängen. Vilket kommer gå dåligt. Jag kommer ligga kvar här. Lyssna på varenda sorgliga låt jag har på min spotify lista och sätta de på repeat.
Dörren slogs upp och in kom Aria med en bunte tidningar i famnen.
''Åh... Hej gumman! Hur är det?'' frågade hon oroligt och rusade fram till mig. Hon slängde högen med tidning på golvet och kramade om mig hårt. Dåligt! Värst! Sårad och gråtfärdig. Jag vill dö! Jag vill sjunka ner i marken och inte finnas något mer!
''Sådär...'' svarade jag kort. Jag hade inte ork att berätta varenda tusen ord om hur jag mår. Sådär fick duga. Hon kommer ändå se att det inte är så. Hon känner mig för väl.
''Lola... Jag ser på dig att du inte mår bra.'' Sa hon och la sin ena hand på min axel och gav mig ett snett medlidande leende. Jag suckade och lutade mig tillbaka i sängen.
''Nej, jag vill seriöst försvinna... Jag vill dö!'' sa jag och tryckte kudden mot ansiktet. Min mening dämpades av den mjuka vita kudden. Hon suckade ledsamt och la sig jämte mig. Hon visste såklart vad som hade hänt. Jag kunde inte låta bli att inte berätta det. Hon skulle skulle ändå se på mig att något hänt. Som hon gjorde nu. Det går inte att ljuga för henne. 
''Du gjorde rätt... Okej? Du tog ett beslut. Det var antingen eller. Att han dör eller att hålla sig borta från honom vilket innebär att inget händer honom...'' Sa hon för att få mig på bättre humör. Men inget kunde få mig på humör. Bara Justin. 
''Men det känns bara så fel ändå...'' sa jag och snyfftade. Tårar var påväg att komma. Men jag höll dem inne.
''Du... Vi hittar på något, okej? Så du glömmer allt för en stund.'' Sa hon och ställde sig upp. Inte förräns då märkte jag att hon hade pjamas på sig. Ett par rosa blommiga pjamas byxor och ett vitt linne. Jag hade ju faktiskt också pjamas på mig. Ett par blå blommiga - pjamas - byxor och ett vitt linne. Hitta på något? Så att jag glömmer allt? Just för stunden? Jag nickade och tvingade fram ett leende.
''Okej, vi kan titta på någon rolig film och... Hm... Äta oss tjocka!'' skrattade hon. Jag kunde inte hålla mig för skratt så jag började garva. 
''Okej! Vi sticker till affären och köper en massa snacks och godis...'' sa jag efter jag lugnat ner mig.
''I pjamas!'' skrattade hon. Jag nickade med ett brett leende. Jag har sådan tur att hon finns. Vad skulle jag gjort utan henne?
 
 
      
Med gitarren i famnen och blicken ut mot hennes hus rann tårarna. Ja. Jag, Justin Bieber grät. Men någon som betyder allt för mig bara dumpade mig plötsligt. Varför vet jag inte. Hon var min bästa vän... Min flickvän. Min syster - Att vara ihop med sin syster värkar lite konstigt men hon var värkligen som en syster för mig - och mitt allt. Jag var förstörd. Bokstavligen. Jag har inte lämnat mitt rum på fem dagar. Vinden susade i mina öron. Solen värmde min hud. Sittandes på min hyfsat stora balkong blev jag. Min bok framför mig - där jag brukar skriva mina låt texter - och pennan i min hand. Gitarren ställde jag åt sidan för en stund. Jag tårkade bort en tår som slank ut. Varför? Varför blev det såhär? Hur kunde det bli såhär? Det var så bra tills hon fick det jävlar smset! Hon blev rädd och började gråta. Så började det. Och såhär värkade det sluta. Att jag ruttnar här på balkongen med en gitarr och en bok. Olycklig. 
''Gubben...'' Hörde jag en vänlig röst säga från rummet. Jag orkade inte bry mig.
''Kan du åtminstånde komma ner och äta? Klockan är halv åtta.'' Sa hon och gick mot mig. 
''Bara snälla... Låt mig vara. Jag kommer ner när jag har lust.'' Svarade jag en aning kaxigt. Det var inte meningen att det skulle låta så kaxigt. Hon suckade och gick ut igen. Jag släppte en tår men torkade bort den lika snabbt. Jag drog åt mig boken och började smått sjunga på den.
''Lately I've been thinking, thinking about what we had And I know it was hard, it was all that we knew, yeah Have you been drinking, to take all the pain away? I wish that I could give you what you deserve Cause nothing can ever, ever replace you Nothing can make me feel like you do, yeah You know there's no one, I can relate to I know we won't find a love that's so true.....'' Det var en del av min låt: Nothing like us. Den handlar om mig och Lola. Jag har inte skrivit klart den ännu. Jag hörde skratt från trottoaren. Skrattet var så likt någons... Jag kände igen det så väl! Jag ställde mig upp och tittade mot personerna som skrattade. Aria och... Lola. För en sekund stannade hela världen. Jag satte mig ner igen med en dunst... Hade hon gått vidare?
 
     
''Ja! Det är sant!'' Skrattade Aria så hon var alldeles röd i ansiktet. Jag skrattade så jag fick ont i magen. Men skrattadet upphörde då jag fick syn på honom. Justin. Han satt på sin balkong alldeles förstörd. Mitt stora leende försvann snabbt och mina ögon blev tårfyllda. Tårar rann ner för hans kinder. Har jag gjort detta? Fått honom att gråta? Att bli sårad? Jag kände hur en tår rann ner för min kind. Skuldkänslorna kom tillbaka. Han förstår inte varför jag gjorde det. Om han bara visste skulle han kanske förstått. Men jag kan inte säga. Jag kan bara inte! Han tittade på mig med en ledsen blick och mimade ''Why?''. Men jag kunde inte svara på den frågan. Svar hade jag, ja. För att jag älskar honom. Jag skyddar honom på detta sätt.
''Lola?'' Sa Aria med en rynka i pannan och tog tag i min hand.
''Mm, Va?'' Sa jag och torkade bort mina tårar. 
''Vad är det? Varför gråter du?'' Frågade hon.
''Jag...'' Började jag. Men jag tyckte hon hade hört nog om allt som hänt och förkänade att ha like kul ändå. ''... Bara glädje tårar'' Sa jag istället och tvingade fram ett brett leende. Hon tittade på mig misstänksamt men nickade sedan. Vi började gå igen och innan vi höll på gå förbi hans hus gav jag honom en snabb blick.
-
Vi stog utanför affären och gick in helt random. I pjamas och solbrillor. Killen som stog i kassan stirrade på oss med en konstig blick men vi låtsades som ingenting. Jag gick til en hylla full med bara chips. Jag kastade ner tre olika påsar i den blåa korgen och fortsatte mot godiset. Jag fyllde en påse med en massa godis. Jag mötte Aria vid kassan. Hon hade lastat sin korg med en massa läsk, filmer och tidningar. Jag flinade stort och betalade sedan. Det blev tre kassar fulla med en massa chips och godis. Läsk och filmer. Vi sprang hem med påsarna och ställde dem i mitt rum. Vi fixade iordning min säng med en massa kuddar och satte igång en komedi. Vi hade framme fyra olika skålar med allt vi köpte. Läsken stog på mitt lilla bord där även glas fanns. Filmen var rolig. Vi skrattade en massa. Men jag kunde inte slappna av. Jag tänkte på Justin. Hur sårad han var. Hur jag sårade honom. Skuldkänslor stänkte över mig. Jag skulle mer än gärna springa över till honom och säga förlåt och berätta allt. Men så lätt är det inte. Om jag gör det så är det ju inte så att 'Bitchen' kommer låta mig vara ifred. Snararsakt tvärt om.
-
''Är du säker på att du klarar dig själv?'' Frågade hon för femte gången. Mamma hade åkt för nån timme sen. Hon skulle till jobbet. Något hade hänt och dem behövde henne.
''För femte gången ja!'' Log jag.
''Okej... Men ring om det är något!'' Hon kramade mig hårt och log sedan.
''Jadå...'' Jag vinkade hejdå innan jag stängde dörren efter henne och sprang upp till mitt rum. Jag sneglade på klockan som visade prick 23:00 och kastade mig sedan i sängen. Med en suck drog jag täcket över mig och tittade upp i taket. Den ända jag kunde tänka på nu var Justin. Med honom i tankarna somnade jag snabbt.
-
Jag vaknade hastigt av att något nerifrån slängdes i - väggen eller - golvet. Jag for ur sängen och smög ut ur mitt rum. Klockan visade 00:15. Jag smög ner för trappan med hjärtat i halsen. Det var alldeles kol svart i hela huset. Golvet i hallen var full med massor av glasbitar. På golvet låg även en tavla. Jag smög fram till hallen och tog upp den. Det var en bild på mig och Justin tillsammans. Jag ställde den på den vita möblen och fortsatte ut mot köket.
''Hallå? Mamma? Är det du?'' Ropade jag. Osmart om det vore någon tjuv. Jag bet mig nervöst i leppen. Jag smög fram till vasken där det låg en köks-kniv. Jag tog den i handen och vände mig om. Jag blev alldeles chockad när jag såg vem som stog där. Paniken steg.
''Du minns väl mig..?'' Flinade hon. En pistol skymdes i hennes högra hand.....
__________________________________________________________________________________________________________
 
Oj? Vem kan det vara? Hur kommer det gå för Justin och Lola? 
Är det kanske A? Eller någon annan? Vem vet... Jo jag vet! x) KOMMENTERA PÅ BABES! ♥
 
 

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 25. Its over...

             
''Jag har alltid vetat att det varit något mellan er!'' sa hon med ett flin. 
''Aria, inte förrens idag var det något mer än bara vänskap. Jag vet igentligen inte vad vi har för relation?'' sa jag med en rynka i pannan. Vänner? Ihop? Lite förvirrande. 
''Lola... Han gillar dig. Vilket innebär att han vill mer än bara vänskap.'' sa hon och höjde på ögonbrynen.
''Ja, jo...'' sa jag och nickade.
''Okej, nog om det! Vi sticker till stranden... Solar, badar utan killarna!'' fnittrade hon. Killarna skulle hitta på något. Vilket innebar tjejdag. Vi har shoppat och nu sitter vi på Starbuck. Sedan ska vi bege oss till stranden.
''Yes!'' skrattade jag. Vi tog frapinon i handen och gick ut från Starbuck. Påsarna med kläder hade vi i andra handen. Där i fanns nya bikinis och faktiskt handdukar. Perfekt! Jag har funderat och tänkt och funderat... Men jag har nu intalat mig själv att jag... Lola Monroe är kär i Justin Bieber. Nej, inte intalat. Jag 'är' kär i Justin Bieber........
 
Solen brände på min lätt bruna hy. En halv timma i 30'grader är mycket. Det var varmt. För varmt. Det gick inte att njuta av solen. Jag sneglade på Aria som låg nöjt med sina svarta Raybans och ett brett leende. Hur kunde hon njuta i denna - alldeles för - soliga dag? Jag la mig ner igen och försökte blunda och njuta. Vad gör killarna nu då? Badar i en svallkande alldeles kall pool? I alla fall något mycket roligare. Att sola är inte det minsta kul! Man får bara stå ut för att få en perfekt hy. Vilket jag inte har! Jag har heller ingen tålamod att ligga här.
''Aria... Jag tar ett dopp!'' sa jag och ställde mig upp. Hon svarade inte så jag gick mot havet utan ett svar. När jag kommit till det blåa havet tittade jag ner i det. Små fiskar simmade runt i det. Det var vackert. Jag satte ena foten i det behagligt kalla vattnet och sedan den andra. Fiskarna som nyligen simmat där försvann fort åt olika håll. Jag gick längre in med blicken i vattnet tills jag kommit så långt in att vattnet var upp till hakan. Jag tog ett djupt andetag och dök sedan ner i det turkosa vattnet.
-
Jag sitter just nu på planet. Påväg hem till lilla Stratford. En hel vecka har redan gått. Tänk vad tiden går snabbt. Det ska bli skönt att få komma hem. Vem kan tänka sig att jag nästan tröttnade på solen och allt badande. Det var nästan det ända vi gjorde alla dagar. Solen var framme 24/7. Hela dygn nästan. Jag kollade på klockan som hängde framför mig, 15:30. Justin satte sin arm runt mig och kramade mig mjukt. Jag sneglade upp på honom och log. Justin lutade sig mot en kudde som han hade och somnade ganska snabbt. Att vara i solen hela dagarna får en att bli ganska utmattad. Jag lutade mig mot hans axel och slöt mina ögon. Mina andetag blev tyngre och snabbt föll jag i en djup dvala.
-
Jag tog min resväska i min högra hand och gick trött in i mitt rum. Justin kysste mig lätt på pannan innan han steg ur mitt rum och stängde den efter sig. Jag slängde mig fullt påklädd i sängen och drog täcket över mig. Trött som tusan var jag. Klockan var bara 21:00. Vi hade åkt i ett flygplan i mer än 5 timmar. Sedan har vi åkt i en bil i över en timma. Justin var lika trött som mig om inte tröttare. Jag har sovit hela resan hit men jag är lika trött ändå. Jag slöt mina ögon och somnade om igen.
-
På morgonen vaknade jag av solen som lös mig i ögonen. Jag var trött på solen. Kan det bara inte regna eller något? Bara inte sol! Jag steg iriterat upp och sedan in i wicen. Jag bläddrade bland alla kläder som hängde i galjorna. Jag drog av mig kläderna jag hade på mig och satte på mig 
   
en bäsh stickad tröja och ett par vita jeans shorts. Jag satte på mig ett kors halsband och ett skärp. Sedan lockade håret snabbt och sminkade mig på nytt. Med mobilen i handen sprang jag ner till köket där mamma stod och lagade frukost.
''Hej och godmorgon!'' sa jag och gick fram och gav henne en kram. Jag hade inte sakt hej eller något i gårkväll då jag var för trött för att knappast tänka.
''Godmorgon!'' sa hon och besvarade kramen mjukt. ''Så... Hur var det?'' frågade hon nyfiket. Jag log och satte mig sedan vid köksön.
''Jo... Det var väl roligt. Jag, Justin, Aria, Chaz, Ryan, Vanessa, Zac och... Selena-''
''Vanessa o Zac?'' avbröt hon mig.
''Jepp, I alla fall det var vi och ett stort lyxigt hus! Med pool som hade en bar och en massa andra saker!'' sa jag och slog ut med armarna. 
''Wow... Låter som en bra semester!'' sa hon och log. Jag nickade och log tillbaks. Efter några få minuter var hon klar med frukosten och allting stog framdukat vid bordet. Ägg, bönor och bacon. En favorit! Jag stoppade hungrit i mig maten och drack av juicen. Jag lutade mig tillbaka i stolen och pustade nöjt ut. Mätt var jag defenitivt!
''Tack för frukosten!'' sa jag medans jag dukade av. Jag sprang ut till hallen och satte på mig mina svarta converse och sprang över sedan över till Justin. Utan att knacka på dörren eller ringa på dörrklockan steg jag in.
''Hej hej!'' ropade jag glatt medans jag tog av mig mina skor och vandrade in i köket där Pattie satt med ett leende på lepparna.
''Godmorgon hjärtat!'' sa hon med ett varmt leende. Hon kallar mig alltid för hjärtat. Hon är världens gulligaste människa jag vet! Hur underbar får man vara? 
''Sover Justin fortfarande?'' frågade jag medans jag tog ett äpple från fruktkorgen som stog på golvet. Hos familjen Bieber/Mallette så känner jag mig som hemma. Jag beter mig som om jag vorre hemma. Detta är mitt andra hem kan man säga.
''Ja, men gå du upp till honom.'' sa hon och log.
''Tack!'' sa jag och blinkade med ena ögat och log innan jag trippade upp för den vita trappan och sedan smög jag in i hans rum. Jag möttes av ett svart rum. Hans rullgardiner var neddragna så hela rummet var alldeles kolsvart. Jag stängde dörren försiktigt bakom mig och smög sedan mot hans säng där han låg. Justin var inte direkt trevlig på morgonen när man väcker honom. Men jag står ut med hans bittra beteende. Jag la mig jämte honom i sängen och började nynna på en utav hans låtar.
''Beauty and a beat, ho can make my life...nanananana!'' sjöng jag högt nu. Jag nästan skrek det och hoppade i hans säng.
''Va fan?'' sa han iriterat och la kudden för ansiktet. Jag började skratta och satte mig ner jämte honom med ett dunst.
''Justin... Vakna! Klockan är snart...'' sa jag och kollade snabbt på klockan och fortsatte ''... Tolv!'' sa jag och slog ut med händerna.
''Jag vill sova...'' sa han trött.
''Justin... Kom igen! Vi hittar på något.'' sa jag och la mig ner jämte honom. Han vände sig mot mig och kollade på mig med en trött blick 
               
''Som vadå?'' frågade han bittert. Jag suckade åt hans attityd men valde att ignorera den. Jag tänkte efter ett tag... Tills jag kom på något.
''Vi kan... Åka skridskor!'' sa jag med ett flin. Hans ögonbryn höjdes och han gav mig en blick som menas are-you-kidding-whit-me? 
''Seriöst? Det finns ingen is nu mitt i sommarn.'' pnös han.
''Jo... Det finns det visst!'' fnös jag tillbaka. 
''Jaså? Vart?'' frågade han med ett flin. Jag log nöjt och lutade mig över honom.
''Det får du se...'' viskade jag innan jag kysste honom mjukt.
-
''Här?'' frågade han med en rynka i pannan. Jag nickade och tittade mig omkring.
''Jepp... Här!'' sa jag och gick mot en bänk för att sätta på mig skridskorna. Han gick efter mig och satte sig på bänken. Vi tog på oss våra skridskor och trippade sedan ut på isen. 
''Får jag lov?'' frågade han och tog tag i min hand. 
''Självklart...'' skrattade jag. Någon löjlig låt började spelas och vi gled runt på den vita isen.
-
Jag gick mot bänken och satte mig ner. Mina ben värkte. Att åka skridkor är roligt men att göra det i 2 hela timmar är ganska jobbigt. Justin åkte fortfarande runt på isen. Min mobil plingade till vilket fick mig att rycka till. Jag drog upp mobilen ur min ficka och slog in koden. Jag läste smset: ''Mysigt ni har det på isen... Men det är över nu! Lämna honom ifred! Annars vet du vilket öde han kommer få... Döden. Du vet vad jag är kapabel för. Testa inte mina gränser. Du vet att jag håller det jag säger... Puss -A'' Rädslan spred sig. Hon stog och kollade på mig just nu. Jag kunde inte låta henne skada honom. Jag vet att hon kommer göra det om jag inte gör som hon säger. Jag drog snabbt av mig mina skridskor och på med mina vanliga skor. Jag såg hur Justin kom springandes med skidskorna på sig.
''Lola? Vart ska du!?'' ropade han efter mig. Jag sprang medans tårarna rann. Jag sprang ut ur byggnaden med skridskorna i handen.
''Lola!'' sa han och stoppade mig. Han tittade på mig med en orolig blick.
''Justin... SLäpp mig.'' sa jag och stirrade på hans hand som höll fast mig. Han släppte mig snabbt och frågade...
''Vad är det?''
''Justin...'' jag funderade en stund. Ska jag värkligen göra detta? Såra honom? Men hålla honom borta från döden? Låta honom leva medans jag får gå runt med en mördare? Allt för honom... Jag har bestämt mig. Detta beslutet är svårt att ta. Men jag älskar honom. Vilket innebär att jag tillåter ingen att skada honom.
''... Förlåt, men det är... Slut...'' sa jag medans jag tårarna rann ner för kinderna.
''Lola...  jag...''
''Det är slut!'' sa jag högt och sprang därifrån. Jag vände mig snabbt om och såg honom sparka i gruset med tårar rinnande ner för kinderna.....
____________________________________________________________________________________________

Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Ska iväg...

Rubriken säger nästan allt... Jag ska iväg, på läger med mina bästa kompisar! Så jag kommer inte kunna uppdatera på 1-2 dagar! Men jag lovar att kapitlet kommer vara ute innan torsdag!<3 hoppas ni förstår! Älskar er!<3 pöss ❤❤❤


Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 24. More then friends...

                   
''J-Justin?'' stammade jag fram för att vara säker på att det värkligen var han.
''Ja, Lola det är jag.'' sa han och kramade mig. Ett litet leende spred sig på mina leppar. Han kom. Han kom för mig. Jag var alldeles skakig och kände mig svag. Mina ögon var tunga och min kropp var öm. Ont hade jag i hela kroppen. Synen var suddig och syre var svårt att få.
''Lola... Säg mig. Vem är hon?'' frågade han och höll mig i hans famn.
''H-hon...H-hon...Är...S-'' började jag men kunde inte fortsätta. Mina ögon slocknade och hela jag blev tung. Mina andetag blev tunga och färre. Mitt hjärta kände jag dunkade saktare och saktare. 
''Lola?'' hörde jag Justin säga långt ifrån mig. Jag hörde hur hans skrek mitt namn men jag var redan borta... Maybe in heaven.....
 
Allting var vitt. Ingenting fanns. Bara jag. Ingen himmel. Ingen sol. Inga hus. Bara jag. Jag sprang och sprang men kom ingen stanns. Jag märkte att jag kunde gå. Att smärtan var borta. Förvånat tittade jag mig på armarna och magen. Inga blåmärken och inget blod. Jag kände hur tårarna var påväg att komma. Den första tanken som slog mig var att... Att jag var... Död.
''Vakna... Kom igen... Lev!'' hörde jag en röst säga. Jag sprang mot hållet jag hörde det komma ifrån... När jag stannade blev allting ljusare än någonsin.
''Gud... Tack hon lever!'' sa en man som stog jämte mig. Synen var otydlig. Men jag kunde se tillräckligt bra för att se att jag låg på en bår med fem doktorer runt mig.
.
Jag vaknade sakta av soljuset som kommit in genom den lilla springan från persienen. Min blick föll på killen som låg jämte mig. Justin. Han var alldeles utmattad. Jag tittade mig omkring. Jag var på sjukhuset... Igen. Huvudet gjorde ont. Faktiskt hela kroppen. Jag hade få minnen om vad som hände den natten. Jag blev kidnappad. Slagen tills jag hostade blod. Och... Kanske var det Justin som räddade mig? Jag minnns inte. Jag kollade på klockan som hängde på den vita väggen framför mig, 15:26. Jag har sovit sen inatt... Då det faktiskt hände. Det var hemskt. Dörren flög upp in kom två poliser. Dem var kanske runt 35-40 år. Dem gick fram till mig och tittade på en lapp dem hade i handen.
''Lola Monroe?'' frågade den ena. Jag nickade lite förvånat över vad som händer. Justin som nyligen sov satt upp i sängen helt vaken och lika förvånad som mig.
''Vi är här för att ställa några frågor, går det bra?'' frågade han med en hes stämma. Jag kunde inget mer än att nicka och sedan vänta på frågorna.
''Har du några minnen om vem som hjärnings mannen är?'' frågade han. Jag svalde hårt och kollade på honom med en rädd blick. 
''Ehm... Jag vet inte...'' sa jag med en darrig röst. Dem tittade misstänksamt på mig. Jag visste såklart vem det var. Men jag kunde inte säga det... Då skulle jag dö. Hon hade hotat mig. Hotat med att Justin skulle dö. Även jag.
''Är du helt säker?'' frågade han. Jag nickade.
''Du såg inte ansiktet eller? Är du säker att-''
''Om hon inte vet kan du inte tvinga henne till att minnass!'' sa Justin med en bestämd röst. Han harklade sig och nickade. Fler frågor än så var det inte för sedan gick dem. Jag är glad att Justin sa något innan jag höll på att få panik. Jag lutade mig tillbaka i sängen och pustade lätt ut. Han la sig bredvid mig och vilade blicken på mig. Jag vände min blick på honom och log smått.
''Du har sån tur att du faktiskt lever...'' viskade han halvt glad halvt allvrligt.
''Jag har tur sån tur att du finns... Annars skulle jag inte levt...'' Sa jag och la min hand på hans och kramade den mjukt. Han log och nickade lätt. Det var pågrund av honom jag överlevde. Hur vet jag inte men han räddade mig på något sätt. Jag känner mig trygg med honom. Om inte han skulle funnits då vet jag inte hur mitt liv skulle sätt ut? Som ett stort svart hål? Maybe...
.
Klockan två på eftermiddagen... Helt vindstilla och solen skiner något så extremt! Jag sitter på kanten av poolen.  Mina ben är en bit ner i det svala vattnet. Blåmärken finns ännu på min kropp. Det var ju bara för två dagar sen det hände. Smärtan var nästan borta. Säkert för jag tagit smärtsillande. Att gå i bikini med massor av blåmärken är inte riktigt så snyggt... Men jag står inte ut att gå runt med kläder när det är 30'c grader varmt ute. Och inte kan man bada med kläder.
''Kom igen! Hoppas i!'' ropade Justin från andra sidan poolen. Hans hår var blött detsamma med hela honom. Inte konstigt eftersom han var vattnet. Jag flinade stort och hoppade sedan i med ett fnitter. Han simmade fram till mig med ett busigt flin. Han dök under vattent och simmade upp precis framför mig. Jag la mina armar om hans nacke samtidigt som han slingrade runt sina armar om mina höfter.
                     
Jag kunde inget mer än att bara lee. Plötsligt så lutade han sitt ansikte längre fram och kysste mig mjukt på leppärna. Det kom faktiskt som en chock men jag har känslor för honom... Vilket innebär att detta var något jag velat göra länge! Jag besvarade kyssen och avslutade den sedan. Jag vet inte vad som flög i oss? Men detta kändes rätt. Mer än rätt! Han log nöjt detsamma gjorde jag. Han tryckte sinna läppar ännu en gång mot mina vilket var det underbaraste! Hans läppar var så mjuka att kyssa. Jag ville aldrig sluta men gjorde det när någon harklade sig. Bakom oss stog Aria med ett flin och armarna i kors.
''Men oj! Vad händer här?'' Frågade hon. Jag bara log generat. Hon har alltid trott att det var något mer mellan mig och Justin. Det har det aldrig! Inte förrens nu.
''Ehm... Jag går och hämtar dricka...'' harklade jag mig och steg upp. Allt för att få bort den pinsamma tystnaden! Selena, Nessa och Zack hade åkt. Dem hade någon konsert eller vad det nu var. Så bra timeing för min kidnappning hu? Dem hade kommit förbi snabbt till sjukhuset och sedan åkte dem. Mamma har inte fått reda på någonting ännu. Vilket var bra. För det kommer bara göra henne orolig. Jag vandrade ut i köket och gjorde några drinkar. Något att svalka sig med. Igentligen visste jag inte riktigt vad jag hällde i men det smakade gott! Jag gick ut med tre glas på den blåa brickan och ställde den sedan på det lilla bordet på terassen.
''Varsågod!'' sa jag och räckte fram det ena glaset till Aria. Han log som ett tack och tog glatt emot den. Jag gick sedan mot poolen med min och Justins drinkar. Jag la dem på kanten för att sedan hoppa i. Justin simmade mot mig med ett brett leende och tog tacksamt emot glaset.
.
''Så... Du och Justin? hu?'' frågade Aria och smuttade lätt på sin choklad frapino.
Med sugröret i munnen nickade jag lätt.
''Jepp...'' sa jag sedan.
''Jag har alltid vetat att det varit något mellan er!'' sa hon med ett flin. 
''Aria, inte förrens idag var det något mer än bara vänskap. Jag vet igentligen inte vad vi har för relation?'' sa jag med en rynka i pannan. Vänner? Ihop? Lite förvirrande. 
''Lola... Han gillar dig. Vilket innebär att han vill mer än bara vänskap.'' sa hon och höjde på ögonbrynen.
''Ja, jo...'' sa jag och nickade.
''Okej, nog om det! Vi sticker till stranden... Solar, badar utan killarna!'' fnittrade hon. Killarna skulle hitta på något. Vilket innebar tjejdag. Vi har shoppat och nu sitter vi på Starbuck. Sedan ska vi bege oss till stranden.
''Yes!'' skrattade jag. Vi tog frapinon i handen och gick ut från Starbuck. Påsarna med kläder hade vi i andra handen. Där i fanns nya bikinis och faktiskt handdukar. Perfekt! Jag har funderat och tänkt och funderat... Men jag har nu intalat mig själv att jag... Lola Monroe är kär i Justin Bieber. Nej, inte intalat. Jag är kär i Justin Bieber........
____________________________________________________________________________________________
 
Sämsta kapitlet ever! Har inte haft någon fantasi nog! Aja... Hoppas ni blir nöjda ;) Firade ni Justin något igår? Och det går massor av ryckten att hans föddelsedag blev förstörd. Eller den blev det. Justin har själv informerat det, via twitter. Stackarn! Överfallen av massor paparazzis. Dem (crewet + Justin) var nästan med om en bilolycka pgr av papzzen! Kenny va med i ett slags mål och Jaden (smith) blev skadad. Även några fans! #BeliebersHatePaparazzis trändas på twitter... Håller faktiskt med... Dem fick Justin att önska att han inte ville leva detta livet längre... Killen förkännar ett privatliv! paparazzi, show some respect and get a life! Just sayng it. Hoppas iallafall Justin mår bra nu! Pöss på er ♥♥