Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 31. On my way to London...

          
 ''Mamma... Hur? Hur kunde du? Jag tänker inte åka till London! Aldrig! Fattar ni? Inte en channs att jag bor i samma hus med personen som fick er att skiljas, som pappa var otrogen med!'' Skrek jag i full hals. Dem båda tittade på mig chockat. Jag tänkte stå här och vänta på något svar som skulle innehålla: ''Du följer med till London!''. Jag tänker inte följa med! Jag tittade på dem en stund för att ge dem en channs att ändra sig men ingen av dem sa något. Jag skakade besviket på huvudet och sprang raka vägen upp till mitt rum. Min tårar sprutade ut. Den mäst underbaraste personen jag visste och som kunde få mig att må bättre bara jag hörde dens röst var Justin. Jag behövde honom mer än något annat. När jag är ledsen finns han alltid här för mig. I vilka lägen det än är finns han alltid här. Men nu... Nu är han på sin tour. Inte förrens nu ser jag hur beroende jag är av honom. Hur mycket jag faktiskt behöver hononm.... 
 
Just nu satt jag i ett privat jet som Tom - han sitter framför mig - då beställt. Jag vet inte hur han gjorde för att få mig att åka till London men nu sitter jag här, påväg till London. Fortfarande lika arg och ledsen. Hur kunde mamma gå med på detta? Hon visste hur jag kände. Hon visste att jag var lika arg på honom som hon var. Men det värkade inte spela någon roll för henne. Det sista hon sa till mig innan vi åkte var: ''Det är din pappa Lola.'' och ett änkelt hejdå. Jag som trott att under dessa fem år skulle hon förstå mig. Men tydligen inte. Han satt med sin mobil i handen och gjorde, vad vet jag? Något i alla fall. Jag blängde surt på honom en lång stund tills han riktade sin blick mot mig.
''Det är ingen ideé att du surar.'' Sa han med en suck. Jag vände blicken till fönstret istället. Det är heller ingen ideé att försöka få kontakt med mig. Jag är inte motaglig för en pappa. Inte överhuvudtaget.
''Lola, jag är din pappa och jag älskar dig. Det vet du. Och jag saknar dig.'' Sa han med en lugn röst. Försökte han på något sätt manipulera mig eller? Det funkade inte i alla fall. 
''Nej, det visste jag inte. Eftersom du bedrog både mig och mamma och inte hört av dig så visste jag inte att du brydde dig. Men nu är det tyvärr försent! Jag vill inte ha någon pappa. Jag behöver ingen pappa!'' Sa jag kaxigt. Någon gång måste jag faktiskt släppa det. Men någon gång är inte idag. 
''Lola. Skärp dig!'' Sa han med samma lugna röst. Jag ville inte skräpa mig. Han drog med mig hit då får han tåla hur jag är. Jag är ju i vanliga fall absolut inte sådan här. Men han gjorde något mot min vilja - släpa hit mig - så då får han stå ut med vad han har att göra med. 
''Kan denna resan aldrig ta slut?'' Suckade jag iriterat. Jag visste inte hur länge jag skulle stanna hos honom. Dessto jobbig jag är dessto snabbare får jag - kanske - åka hem? Äsch. Bitter pallar jag inte vara i ett helt dygn. Men jag får väl stå ut. Slår vad om att Isabell är snygg. Eftersom han valde henne före mamma. Men jag ville inte tänka så. Jag slöt mina ögon för att tvinga mig trött så jag kunde somna. Då skulle resan nog gå en aning snabbare.
-
Jag öppnade sakta ögonen och fick syn på Tom framför mig. Jag puttade snabbt bort honom och satte mig längst in mot väggen. När jag tittade ut genom det lilla runda fönstret fick jag syn på mark. Vi var äntligen framme! Jag kollade på klockan som visade 08:00. Glad och lättad är jag att få slippa sitta i ett trångt litet flyplan med honom men ändå inte. Arg och sur för att vi är i London och inte i Canada. Om Justin bara var här. Då skulle allting vara så mycket bättre. Jag steg ur planet och tog mina väskor som var fulla med kläder och smink och en massa annat som jag skulle behöva. En svart jeep stog och väntade på oss. Jag slängde in väskorna i bakluckan och hoppade snabbt in i bilen. Jag är så van att Kenny brukar sitta i sådana hära bilar och tänkte nästan att han skulle sitta här också. Men kom snabbt på att han var med Justin och inte i varenda jeep jag sitter i. Tom kom någon minut efter mig och satte sig i förar sätet och började köra. Jag satt bakom honom med blicken ut i fönstret. Allt för att slippa se honom.
''Du kommer säkert trivas!'' Log han. Jo, jag kommer ju värkligen trivas. Det är ju det jag sakt flera gånger i planet och värkligen inte tjatat om att få åka hem. Nej nej. Tänkte jag ironiskt för mig själv. Bilresan gick förvånansvärt snabbt. Han körde upp på en grusväg och in på en stor tomt. Framför oss fanns det ett stort vitt hus med stora fönster och svartatakpaneler. Jag måste erkänna... Det var värkligen snyggt. Kanske mitt tjat om att åka hem var förgäves? Dett kanske ändå blir bra här? Jag steg ut bilen med blicken fastklistrat på huset. Jag släppte blicken och tog mina väskor och började gå mot yttedörren där två personer stog. En ganska så lång kvinna med brunt lockigt hår och en annan yngre tjej med blont ljust hår. Jag antar att brunetten var Isabell eftersom hon såg äldre ut och den blonda var Kate. Jag hade helt fel om Isabell. Inte ett dugg snygg. Jag tvingade fram ett brett leende när jag tillsut kommit fram till dem.
''Hej! Jag är Isabell, jag har hört så mycket om dig Lola.'' Log hon och skakade glatt min hand. 
''Hej! Trevligt att träffas!'' Log jag. Jag tänkte först säga: ''Hej! Jag har hört så lite om dig. Och det jag hört om dig var dåligt. Som att du var personen som fick mina föräldrar att skiljas.'' Men tyckte att det lät lite för hårt även om jag så gärna ville säga det. Hon värkade än sålänge trevlig. 
''Hej, jag är Kate. Trevligt att träffas!'' Log hon och skakade min hand mjukt.
''Hej, Lola. Detsamma!'' Log jag.
-
Jag låg på min säng inne i mitt såkallade rum. Det var stort och väldigt fint må jag säga. Ljus rosa väggar och en stor säng och en stor wic. Ett rum som kanske skulle passa mig? Jag drog snabbt upp min mobil och slog in Justins nummer. Efter tre signaler svarade han.
''Hej babe!'' Sa han glatt.
''Justin! Pappa har tvingat mig till London! Mot min vilja! Jag vill hem! Och jag saknar dig mer än något annat! Jag behöver dig!'' Sa jag hastigt. Jag ville fortfarande hem. Jag kände mig värkligen inte som hemma här.
''Vänta va? Är du i London? Men... Det är ju toppen!'' Skrattade han. Nu fattade jag ingenting. Var det bra?
''Vadå bra?'' Frågade jag förvirrat.
''Lola... Jag är i London! Jag kommer över! Love you!'' Sa han snabbt och la på. Jag tittade chockat på mobilen. Är han här i London? Jag hade ju faktiskt ingen aning om vart hans turne skulle börja. Var det här? I London? För stunden fick det mig en aning gladare. Hur skulle han hitta hit? Han visste ju bara att jag befann mig i London. Hur många hus finns det inte här? Det knackade på dörren och den öppnades sakta.
''Hej... Hur går det?'' Frågade Tom. Jag suckade och öppnade resväskan för att börja hänga kläderna. Jag svarade inte på frågan utan fortsatte. Han visste inte att jag och Justin var ihop. Han visste inte änns att vi var vänner. Att jag kände honom. Det kommer förmodligen komma som en chock för honom när självaste Justin Bieber står utanför dörren. Men man vänjer sig. Han suckade högt och steg in i rummet. Han stängde dörren försiktigt och förblev stående vid dörren. Jag vände blicken upp mot honom.
''Vad?'' Frågade jag innan jag fortsatte sortera kläderna.
''Varför tjurar du?'' Frågade han och satte sig i en utav fotöljerna som fanns i rummet.
''Hm... Undra varför ja?'' Sa jag ironsikt. Han suckade ännu en gång. Jag tycker han borde förstå varför jag är så tjurig och uppkäftig. Först och främst för att jag blev hitsläpad till London mot min vilja - jag vet jag tjatar om det hela tiden - och sen för att jag måste bo med dem alla - inkluderar Isabell, Kate och Tom - i samma hus. Vad mer begär han?
''Kan du inte släppa att jag och din mor skillt oss?'' Frågade han. Inte riktigt som en fråga. Mer att jag ska glömma det. 
''Men du fattar väl att det bara inte är det?'' Sa jag bittert och stängde igen resväskan med en smäll. Jag gick in i min wic och hängde upp kläderna som skulle hängas och la resten i byron.
''Men vad är det då?'' Frågade han. Spelar han dum nu också? Jag är inte på humör att bli ifrågaställd. Jag vill vara instäng i mitt rum själv! Vara med Justin helst.
''Vadå? Du vet inte det? Du tror att jag skulle ha det kul här när du tvingade mig hit mot min vilja. Satte mig på ett plan och trodde allting skulle vara okej sen? Jag tror inte det.'' Svarade jag och satte mig på sängen med armarna i kors.
''Men Lola-''
''Nej! Snälla bara ut ur mitt rum!'' Sa jag och pekade på dörren i en sjäst att han skulle ut. Med en lätt skakning på huvudet steg han motvilligt ut ur mitt rum och stängde sedan dörren efter sig.
 
     
''Men när kan jag åka då?'' Frågade jag ännu en gång. Scooter var så envis att jag skulle träna på koregrafin exakt i fyra timmar. Och inte då ta någon lång paus. Jag fick inte gå och träffa Lola som var här i London utan var tvungen att ta min 15 minuters pauser här i danssalen. Wiho! Jätte kul! Not. Kunde jag inte få träffa min såkallade tjej just för denna gången? Hur offta gör jag något sånt? Aldrig! Att han inte förstår sig på kärlek. Vänta. Vad förväntade jag mig? Att Scooter Braun skulle förstå sig på kärlek? Pfft! Vad tänker jag med?
''Det får bli efter träningen. Alltså om två timmar.'' Sa han med en nickning mot klockan som hängde på den gråa tråkiga väggen. Klockan visade 08:30. Alltså skulle jag inte få åka härifrån förens 10:30. 
''Men komigen! En paus nu, längre en bara 15 minuter och jag lovar att vara mer konsentrerad! Snälla!'' Bad jag snällt. Han suckade och maserade lätt sin tinning.
''Fine! En timme max! Okej? Om du kommer försent får du en timmes extra träning. Deal?'' Sa han med en suck och räckte fram sin hand. Jag tittade på den en stund. Det kan ta en kvart att åka till henne. Vilket får oss att umgås i en halvtimme innan jag måste åka igen. Hellre det en inget.
''Deal.'' Sa jag och skakade hans hand. 
''Okej. Stick nu så du hinner vara tillbaka halv 10!'' Sa han medans han gick mot utgången.
''Oh right!'' Ropade jag efter honom innan jag sprang till min loge där jag kunde byta om till andra kläder som inte var dränkta av svett.
 
       
Vi satt vid frukost bordet och åt något änkelt. Macka och yougurt. Jag tittade på klockan för femte gången. Klockan slog precis 08:45. När skulle han komma? Om han nu hittade hit. Det var helt tyst. Ett tunt lager av tystnad hade lagt sig i hela köket. En obehaglig tystnad. Det kanske var pågrund av mig det var så tyst. För att dem inte var van att ha mig här. Jag stoppade i mig en sked yougurt medans min blick vilade på poolen i trädgården. Plötsligt plingade det på dörren. Jag kände hur glad jag blev innombords. Jag visste att det var Justin. I alla fall hoppades. Kate ställde sig upp och gick med snabba steg ut till hallen. Man hörde ett ljust skrik komma från henne. Ett brett leende klistrade fast sig på mina läppar. Jag ställde mig hastigt upp och gick ut till hallen där Kate stog alldeles förvånad av att Justin Bieber stog i dörrekarmen.
''Justin!'' Sa jag glatt och slängde mig runt hans halls. Han kramade mig hårt och snurrade lätt runt mig med ett brett leende. När vi kramats ett tag släppte han ner mig och kollade på mig med ett leende.
''Vad gör du här i London?'' Log han.
''Jo, jag försökte berätta det i telefonen men du var för glad av att jag var i London så du hörde antagligen inte. Pappa hämtade mig. Och nu är jag här.'' Sa jag. Mitt leende hade sakta men säkert suddats ut sig under meningen.
''K-känner d-du honom?'' Stammade Kate fram med munnen format som ett 'o'.
''Ja, Justin är min...'' Jag visste fortfarande inte vad vi var. Jag sneglade upp på Justin med en frågande blick men tänkte nu ta ett beslut. ''... Pojkvän.'' Log jag. Kate blev ännu mer hyper och nervös. Jag trodde hon skulle svimma. Jag tittade sedan på Justin. Han log nöjt åt mitt svar och kysste mig mjukt på kinden. Pojkvän var det rätta ordet. Och tillsammans var vi ett par. Jepp. Nu var jag, Lola Monroe och Justin Bieber officielt ett par.
__________________________________________________________________________________________________________
 
Officielt ett par nu, hu? KOMENTERA NU BABES!♥♥
 

Kommentarer
Olivia säger:

Så bra!!!!!!! Snälla mer nu!!!! ❤❤❤

KOMMENTAR SKRIVEN:

Linn säger:

Grymm aså!!! Snälla mer!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:




- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback