Inlägget är skrivet under kategorin ✎ Tainted © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

18 - One of those nights

’’Och detta måste vara Abigail.’’ Han klev undan från Justin och ställde sig en bit framför mig. Hans ögon inspekterade varje millimeter av min kropp och stannade tillslut vid mina ögon. Douchebag. Justins arm runt min höft hårdnade.

’’Hon är snygg.’’ Nickade Ash med ett imponerat leende.

’’Och hon är min.’’ Sade Justin medan han drog mig närmre honom.

 

’’Du klargjorde det där ute.’’ Blinkade Ash med sitt högra öga mot Justin.

’’Bäst att vara på säkra sidan.’’ Ryckte Justin lugnt på axlarna. Jag stod där tyst, inte riktigt medveten om vad jag skulle säga eller göra. 

’’Abigail, inte sant?’’ Brandon kom gåendes mot oss och nickade mot mig.

’’Fan tror du idiot?’’ Carter himlade bakom honom med blicken i mobilen.

’’Jämfört med dig så kom han ju fram, så du ska väl ändå inte säga någonting?’’ Jag tittade förbi Brandon och flinade mot Carter. Han tittade upp mot mig och log.

’’Good choice Justin. Vi behöver tjejer som henne här.’’ Han blinkade charmigt mot mig och gav Justin tummen upp. Om detta bara vore äkta, tänkte jag i huvudet. Justin skrattade hest och kysste mjukt min kind.

’’Och du måste vara… Brandon?’’ Jag vände mig mot Brandon igen och log frågande, trots att jag visste. Men för vetande funkade inte, så att vara lite ovetande om killarna - och Jenice - skulle inte skada.

’’Låt mig gissa, Justin har försökt pressa in alla namn i huvudet på dig, hu?’’ Han tryckte upp sina bryn och log brett.

’’Något sådant ja.’’ Nickade jag och skrattade vagt. Plötsligt kom Jenice framgåendes, ställde sig jämte Brandon och grep tag om hans hand.

’’Och jag är Jenice, Brandons flickvän.’’ Hon betonade ordet flickvän mycket tydligare och högre, just för mig att förstå att jag inte skulle stöta på honom. But no way sweetie, jag har - framför henne - Justin.

’’Trevligt att träffas, Brandons flickvän. Som du kanske hört så är jag Abigail, Justins flickvän, och är inte ute efter att stöta på din. Bara för att rensa luften mellan oss två.’’ Log jag gulligt. Killarna fylldes med skratt, vilket fick Jenice att bli sur.

’’Jag gillar henne redan.’’ Sa Brandon han själv. Jag var lite chockad, men tänkte sedan tillbaks på beskrivningen av Brandon jag fått. Han var mån om Jenice och var henne väldigt trogen. Men de behandlade henne som de behandlade varandra. 

’’Ni är inte så dumma heller.’’ Log jag med en axelryckning.

’’Abigail Pott. Äntligen får man ett ansikte framför sig.’’ En mycket mörk och raspig röst närmade sig oss. Jag vände mig försiktigt om, som även Justin gjorde, och fick syn på en lång kroppsbyggnad. Jackson Teller. Proffset som kunde manipulera personer. Justin tog tag om min hand och kramade den hårt under en sekund, innan han slappnade av. Det lutade åt någonting som att jag skulle vara försiktigt, det var i alla fall vad han hade sagt och förmodligen ville säga under den spända sekunden. Men jag förstod honom, det var Jackson Teller vi hade framför oss. Dock igenkänd i Justins ögon, men okänd i mina.

’’Och du är… Jack?’’ Jag låtsades - som den professionella agent jag var (dock inte riktigt professionell) - vara osäker över hans namn, för att inte värka för vetande och förbered. Det skulle ändats vara för misstänksamt.

’’Nära där, Jackson.’’ Han log manligt och korsade sina armar framför bröstkorgen, rönkade mig med blicken och vände sig sedan mot Justin.

’’Sa inte du att hon var långhårig?’’ Väldigt misstänksam var han. Och hade jag varit han - manipulerar proffs som förmodligen var väldigt uppmärksam om saker och ting folk vanligtvis inte skulle lägga märke till - så hade jag också varit väldigt misstänksam.

’’Ett tag höll väl det, tills hon plötsligt bestämt sig för att klippa av allt.’’ Justin skakade på huvudet med en tyst suck, dock log han efteråt.

’’Tjejers behov alltså.’’ Skakade Ashton på huvudet och slängde med blicken mot mig. ’’Killars dömande alltså. Inte sant, Jenice?’’ Jag vände mig mot henne då skuldkänslor bubblat upp inom mig. Jag menar, hur utanför och arg skulle man inte känna sig om någon tjej kom in och bara försökte - och lyckades, tyvärr - ta över stället? Jag hade varit sur, och känt mig väldigt utanför, och även ännu mer om min pojkvän hade sagt att han gillat tjejen precis framför mig. Dock skulle inte det hända i detta fall. Jag var Abigail, jag skulle vara oövervinnerlig inom ord, och jag hade egentligen ingen pojkvän utan var singel alla dagar i veckan. Hon vände sig hastigt mot mig, en aning chockad.

’’Jo… Faktiskt.’’ Hon bröstade upp sig och blev den självsäkra tjejen jag fått syn på i soffan tidigare. Ett vagt leende spred sig på hennes läppar. Kanske kunde jag få bli den första tjejen att bli vän med henne?

’’Vi hade inte behövt döma om tjejer gjort som vi velat.’’ Ashton flinade och slog sig ned i skinnfåtöljen.

’’Ja, tyvärr så är vi ju inga hundar. Och framförallt inga robotar.’’ Svarade jag med skinn på näsan.

’’Då är vi tillbaka på ruta ett, vi dömer och ni lider.’’

’’Synd att göra dig besviken, men jag och många andra tjejer tar inte åt oss. Så… Ruta två, inga hundar. Inga robotar.’’

’’Okej… Pizza någon? Hungrig? Inte? Eller? Spela roll, pizza blir det.’’ Brandon ställde sig emellan oss och tog upp sin mobil. Jag flinade nöjt mot Ashton som enbart kollade på mig.

’’Hon passerade testet, bra.’’ Ashton lutade sig bekvämt bakåt och log ett väldigt nöjt leende. Jag rynkade pannan och skiftade med blicken mellan Justin och Ashton.

’’Vilket test? Diskussionen?’’

’’Honey, för att platsa i vårt gäng så måste man ha lite skinn på näsan och kunna stå upp för sig. Vi kan inte ha ynkliga typer här, som Jenice. Hon är ett undantag.’’

’’Well, det var taskigt sagt Ashton.’’ Jag kollade förvånat på honom och sedan sneglade jag mot Jenice, som synd nog verkade van vid det. Men jag såg - som bara tjejer kunde i många fall - se i hennes ögon att hon blev sårad.

’’Här får man tåla sådant.’’

’’Alltså, dina små tester eller regler funkar inte så bra va? Ta emot taskiga kommentarer, men ändå stå upp för sig själv? Sounds like someone can’t decide.’’ Den sista meningen sa jag tystare. Jag var glad att han inte blev upprörd så snabbt som Justin förklarade det. Han satt där lugnt, kanske påverkad av knark eller alkohol? Men borde man inte bli lättare upprörda då? Jag himlade med ögonen inombords. 

 

De gråa mjukis shortsen drogs över midjan och de vita linnet som nådde över naveln drog jag över huvudet. Jag var tvungen att smälta in i rollen både fysiskt och psykiskt. Och vem visste vad som kunde hända under natten. Inte kunde jag visa mig i mormor trosor och en långärmad tröja. Notera att det var Justins ord. Inte mina. Så det blev ett par matchande spets underkläder i svart. Jag drog lite i shortsen som var rump korta. Precis vad jag alltid velat undvika. Jag försökte se så självsäker ut som möjligt i kläderna när jag la mig i den gigantiska kunga sängen. Justin kom utgåendes med en vit handduk runt midjan och med håret som var alldeles blött och droppade vatten från duschen han nyligen tagit. Jag drog täcket över mig kropp och försökte undvika de faktum att han ställt sig med ryggen emot, släppt handduken och sedan trätt på sina boxers rätt framför mina ögon. Efter det tog han upp handduken, rufsade till håret för att få det torrare, slängde in den i badrummet och hoppade sedan i sängs, precis intill mig.

’’Du skötte dig bra idag.’’ Viskade han och placerade täcket jag hade över mig på honom då det var gjort för dubbelsängar. Jag andades tungt ut, med en väldigt darrande och nervös bröstkorg.

’’De gillade dig, till och med Jenice verkade göra det.’’ Han log stolt mot mig innan han klappade på den tomma ytan mellan oss.

’’Jag bits inte Abs.’’ Abs, smeknamnet som tydde på att gulliga Justin var tillbaka, tänkte jag för mig själv.

’’Men jag gör.’’ Jag försökte se allvarlig ut. ’’Synd att jag inte bryr mig. Men kom igen nu Abs, din pojkvän har behov av att mysa med sin tjej.’’ Han klappade återigen på den tomma platsen. 

’’Baby, har du blivit svag för mig eller?’’ Jag skakade på huvudet och himlade med ögonen samtidigt som jag lät meningen lämna mina läppar. Jag gjorde dock som han velat och lade mig i skedställningen med honom. Hans nakna överkropp pressades mot min rygg som hälften täcktes av det tunna tyget och hälften inte. Hans arm lades runt min mage och hamnade på den delen av magen som inte var täckt med något alls. 

’’Om jag är.’’ Viskade han i mitt öra. Hans trygga stora hand började smeka min mage i försiktiga cirklar medan hans läppar pressades mot min hals. Jag slöt ögonen, både av njutning och trötthet.

’’Mins du hur killarna såg på dig när vi steg in i vardagsrummet?’’ Frågade han plötsligt. Jag rynkade pannan, med fortfarande stängda ögon, och nickade. De hade klätt av mig med blicken. Obehagliga rysningar for igenom min kropp.

’’Jag såg vad deras hungriga blickar betydde när de först såg dig. Och jag vet att du själv vet. Men den ända personen som får röra dig på de sättet de vill, är jag. För du är min, Abigail. Och jag menar det.’’


Nu fick ni en liten bild av hur killarna var :) Och tusen tack till alla söta kommentarer! Ni gör verkligen mina dagar! Fortsätt så, så fortsätter jag uppdatera regelbundet som jag gör nu :)

Q: Vem utan killarna - Asher, Carter, Jackson eller Brandon - tycker ni mest om, en så länge? x)

A: Jag tycker Ashton är en av karaktärerna jag har starkast känslor för, utav killarna i gänget. Även en utav mina favorit karaktärer x) 


Inlägget är skrivet under kategorin ✎ Tainted © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

17 - And she's mine

’’Däremot är Jenice Fitch speciell. Känd för att bli kallad för Bitch. Hon är väldigt på Brandon och låter inte någon gå nära honom. Hon har även svårt med tjejer, det är anledningen till att hon bor med oss och inte har några tjejkompisar. Dom - vi - behandlar henne som en i gänget, och tar inte hänsyn alls till att hon är tjej.’’
"Så... Abby, är du redo?"

 

’’Så redo man kan bli.’’ Himlade jag med ögonen och följde Justin ut mot en bil som väntade på oss. 

’’Lycka till!’’ Ropade Peter efter oss. Jag tittade snett bak mot honom och nickade.

’’Hem och packa kläder och saker du behöver. Se till att gå in för rollen, och välj kläder efter vad du ska agera som person. Du är kriminell, kaxig…-’’

’’Jag vet, hur man väljer saker till detta Justin.’’ Avbröt jag honom.

’’Och fixa håret lite snyggt eller något.’’ Rörde han lätt vid mina toppar. Jag suckade och nickade. Jag hade ingen ork att säga emot, men heller ingen ork att fixa det långa håret som endast irriterade mig. Det var varmt och klibbade sig jobbigt nog mot huden. Chauffören började snabbt att köra iväg. Jag kunde inte låta bli att tänka på Bad Blood Gang. När jag tittade på Justin så såg jag bara så mycket ondska i honom. Inte det sättet att han dödade människor precis som Ashton och dom andra. Utan bara… Kriminell, på något vis. Han på något sätt hörde till deras gäng. Det skulle inte förvåna mig om han i sitt förra liv varit ledare för något Maffia gäng. Jag fnös inombords åt mina tankar och funderingar och tänkte istället på vad uppdraget ens handlade om. Gänget har en tanke om att ta sig in i MI9 och stjäla en viktigt kod - som jag dock inte fick reda på vad det var till för - och även stänga ner hela MI9. Möjligtvis även döda Peter. Och då är tanken, Peter måste ha gjort någonting för att de så gärna skulle vilja döda honom. Vårt uppdrag är att ta reda på hur och när de ska utföra detta, ta reda på så mycket fakta som möjligt och alltså tillslut kunna få stopp på dom.

 

’’Flyget går om 30 minuter Abigail!’’ Ropade Tori från trappan.

’’Jag är snart klar!’’ Ropade jag tillbaks medan jag tryckte ner den sista tröjan. Vi skulle till Houston i Texas. Justin hade sagt att vi skulle vara hos killarna vid 6 tiden så vi var tvungna att åka nu då det tog drygt 2 och en halvtimma dit, eftersom att vi tog direkt flyg. Med andra ord, privatplan. Jag rusade in i badrummet och började kamma håret med en svart borste för att få ut de stora tovorna. När det väl inte ville fungera så blev jag förbannad.

’’Förfan, kom igen!’’ Tjöt jag viskandes med tårar i ögonen. Dock var inte tårarna pågrund av hårets tovor, utan pågrund av exakt allt annat. Som att jag ska flytta till Houston med Justin, att min mamma är död, att min syster är hos en främmande familj, att jag känner mig värdelös och helt enkelt pågrund av allt annat också. Håret är väl bara en ursäkt för att kunna gråta, för att jag är stressad. Skärp dig Abby.

’’Fixa håret? Visst, Justin. Jag ska allt fixa mitt hår.’’ Viskade jag med sammanbitna tänder och började stressat rota bland lådorna under vasken. Tillslut fann jag objektet jag letat efter. Jag grep tag om den silvriga saxen med högerhanden och tog tag om mitt ljusbruna hår med vänsterhanden med ett bestämt grepp.

’’Erat flyg går om en halvtimme Mr Bieber. Det tar max 20 minuter dit.’’ Den indiska chauffören som stod utanför bilen med mig sneglade försiktigt mot mig.

’’Hon är påväg.’’ Nickade jag lugnt mot mannen. Han nickade till svars och lät blicken återgå mot deras ytterdörr.

’’Bieber.’’ Svarade jag kvickt i telefonen som plötsligt börjat ringa i min skinnjacka.

’’Yo Biebs. Hur går det? On your way?’’ Ashtons raspiga stämma fyllde mina öron. Jag nickade samtidigt som jag svarade.

’’Yes, vi ska kliva på planet alldeles strax.’’

’’Hurry up Bieber. Vi är nyfikna att få träffa din lilla flickvän.’’ Jag kunde höra hans breda flin.

’’Sure, låt bara bli att dregla över henne.’’ Himlade jag med ögonen, men fick det att låta som ett skämt. Han skrattade hest.

’’Beror på hur het hon är.’’ Retades han. Trots att hon inte var min, eller att jag inte riktigt ville ha henne som min ägodel, så var det fortfarande oacceptabelt att de gjorde som de gjorde och att de sa som de sa. Vad de visste så var hon min, det finns ingen rätt för dom att tala om henne på det viset de gör. Jag hatade Ash på sätt och vis, medan den andra halvan av mig kunde acceptera de faktum att han var som han var och gilla honom.

’’Well, fuck yourself Ash.’’ Sa jag skämtsamt - dock inte riktigt skämtsamt inombords - och la sedan på. Sekunden efter slängde jag blicken mot ytterdörren som hastigt öppnades. Ut kom en lång och slank gestalt. Benen var täckta av ett par slimmade svarta jeans och överkroppen var inte täckt med så mycket mer än en svart stickad tröja som slutade över naveln, en skinnjacka i min stil - fast tjejmodell - vilandes på ena armen och sin medelstora resväska släpandes efter sig i andra handen. Sedan fördes min blick upp mot hennes ansikte som på ett nytt sätt blivit sedd. Och hennes långa hår, existerade inte, utan var kort klippt precis i min stil - dock fortfarande i tjejmodell. Jag höjde chockat på mina mörka bryn och mötte hennes självsäkra ögon när hon nått fram till mig.

’’Är det fixat nog?’’ Hon höjde frågandes på sina bryn och lade huvudet på sned. Jag blinkade några gånger, lite stel över situationen hon skapat. Det drog i högra mungipan och bildade ett snett leende.

’’Jag… gillar det.’’ Nickade jag, sedan kollade jag ner mot hennes kläder. ’’Och kombon…’’ Mina ögon fästes i hennes igen. Jag vet inte vad som hände där, men det lilla med sitt avklippa hår gjorde henne så mycket mer attraktiv.

’’Killarna lovade mig att inte försökte någonting med dig. Dock kan jag inte lova någonting längre.’’ Jag flinade charmigt och blinkade med högeröga. Hon skrattade generat och skakade på huvudet.

’’Du skrattar.’’ Log jag nöjt.

’’Det är väl inget svårt att göra?’’

’’När man väl gått igenom något jobbigt, är det svårt att skratta igen.’’ Jag granskade hennes ansikte efter att meningen lämnat min mun. Leendet minskades en aning på hennes rosaröda läppar.

’’Nå, förstör inte stunden med ett djupa snack då. Ska vi åka eller inte?’’

’’Att kunna hålla sin roll är även någonting som skiljer proffs från amatörer. Vi båda vet hur lite du gillar detta, och promise me baby girl. Jag är inget stort fan av detta heller. Men låt oss åtminstone hålla det troligt framför gänget.’’

’’Fine. Spela framför dom funkar, eftersom att vi måste. Men bakom stängda dörrar när det bara är du och jag, så finns det inget vi.’’ Spände jag blicken i honom.

’’As you wish.’’ Nickade han. Jag andades tungt ut och försökte ställa in mig på att vara trevlig - dock bad och kaxig när det behövs, det är egentligen bara att läsa av situationen jag befinner mig i och utgå efter det - så att jag får ett bra första intryck. 

’’Här till höger.’’ Påminde Justin Chauffören som sedan gjorde som han sagt. ’’Tredje huset till vänster.’’ Pekade Justin på det stora ljusa huset som vi stunden efter stannade framför.

’’Hälsa Peter att vi är framme.’’ Klappade Justin honom på axeln innan han steg ut genom bilen. Snabbt som vinden hade han tagit sig runt bilen för att öppnade dörren på min sida. Jag var chockad. Men ändå inte, självklart skulle han visa hur bra pojkvän han var. Jag himlade med ögonen inombords och steg ut med ett leende. Väl ute stängde han dörren och fick resväskan av chauffören med ett milt leende som han sedan ställde bredvid mig. Jag var precis påväg att ta tag om den medelstora resväskan när jag istället blev upptryckt mot bilen vi kommit i. Justins händer hade lagts på mina höfter och tryckte min midja närmre hans.

’’Justin.’’ Sa jag med en varnande röst. ’’Fönstret.’’ Var det enda han sade, vilket fick mig att snegla förbi Justins huvud och sedan få syn på en lång och kaxig gestalt i det stora fönstret. Ashton Williams. Jag förstod precis vad han ville komma med detta. Och vad han ville skicka för signaler till dom. 

''Du behöver inte bevisa någonting för dom.'' Himlade jag med ögonen.

''Det gäller att markera sina byten.'' Sade han lite för seriöst. Jag suckade.

’’Vad väntar du på då? Kyss mig.’’ Sa jag bestämt när jag placerat blicken i hans ögon igen. Ett snett flin spred sig på hans fylliga läppar som i sekunden efter pressades emot mina. För att göra det mer dramatiskt så lät jag mina fingrar släpas lösa i hans korta hår på bakhuvudet.

’’Well, nog med kyssar Justin. Är det inte bäst att gå in nu när alla ändå står vid fönstret och glor?’’ Jag lyfte på mitt ena plockade bryn och skrattade försiktigt medan Justin vände sig om och log ett mycket nöjt leende.

’’Förbered dig på… Whatever. Bara, från och med nu, är du försiktig.’’ Han tog resväskan i sin ena hand och min hand i hans andra innan vi begav oss mot dörren. Justin sköt upp dörren med sin armbåge och steg in med mig vid hans sidan. Först var det tyst, nästan för tyst, men sedan när vi väl steg in så började röster att fylla husets stora och öppna ytor. De alla satt i det stora vardagsrummet som bar ett högt tag.

’’Bieber, äntligen hemma.’’ Ashton klev upp ur skinnsoffan och drog sin ena arm om Justin som manligt klappade honom på ryggen.

’’Och detta måste vara Abigail.’’ Han klev undan från Justin och ställde sig en bit framför mig. Hans ögon inspekterade varje millimeter av min kropp och stannade tillslut vid mina ögon. Douchebag. Justins arm runt min höft hårdnade.

’’Hon är snygg.’’ Nickade Ash med ett imponerat leende.

’’Och hon är min.’’ Sade Justin medan han drog mig närmre honom.


And here you are, lite Austin Moment och lite cut cut i Abbys hår. Då får vi se om Abby går in för rollen, men vad det ser ut som än så länge, så har hon klarat sig fint med kyssen ;)

Q: Vad tycker ni om att Abby klippte av sitt hår? x)

A: Tycker själv hon är riktigt cool i kortklippt + så vill jag ha tjejen lite annorlunda i Tainted :) För hur många ''novelltjejer'' finns det inte med långt hårsvall? x) lol

Kommentera lika bra, så får ni nästa lika snabbt, om inte snabbare ;)


Inlägget är skrivet under kategorin Talking to you guys © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Bad Boy or Nah?

 
Jag vet inte om detta var en riktig fråga direkt, eller om du bara tycker att han bara liknar en bad boy mer och mer eller ett påstående.
Men jag förklara ändå, eftersom att det kanske är fler än du som undrar?
 
Svar: Både i början och nu är han en agent och jobbar för MI9. Justin var i början av novellen på ett uppdrag och fångade då - av ren olycka - som sagt Abigail, han hade även fått som uppdrag att ta in någon för MI9 som i detta fall var Abby. :) Då ni såg honom hos Bad Blood Gang - den gången han lämnade henne och kom tillbaks efter en vecka - så var han på ännu ett uppdrag. Alltså han spelade inte ful och var med både BBG och MI9 utan vad man kan säga ''förberedde'' sig för uppdraget han skulle dela med Abby. Hoppas det klargjorde för dig och att du nu förstår bättre hur jag tänkte där :) 
Men som alla nog förstått så är Justin lite bad ändå haha. Alltså så som han agerar och beter sig x)
 
Btw, kapitel 17 är redan färdigskriven :) vill ni ha det snarast så får ni allt fortsätta att kommentera <3
kapitel 16 i inlägget undertill 
 

Inlägget är skrivet under kategorin ✎ Tainted © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

16 - Bad Blood Gang

’’Justin kommer spela kriminell, även du Abigail. Och tillsammans är ni under uppdraget ett par.’’ Han kollade avvaktande på mig.

’’Nej. Nej, Peter. Jag är ledsen, men det kommer inte funka. Det går inte!’’ Jag blev genast nervös och fick panik.

’’Antingen så tackar du ja till uppdraget jag erbjuder eller så packar du dina saker och åker tillbaka till Kanada.’’ Precis som jag sa innan. Jag är inte charmig.

Bara tvingad.

 

Och vad hade jag tänkt mig i den stunden?

Skulle jag bete mig som ett barn och tacka nej pågrund av en jäkla kille istället för att tänka på min syster som behövde dessa pengar? Jag nöp mig försiktigt i handflatan av osäkerhet och skakade försiktigt på huvudet. Peter kollade underligt på mig.

’’Så du tackar nej…’’

’’Nej till att flytta hem igen.’’ Avbröt jag Peter. Justin hade kollat chockat på mig först, sedan sjönk han avslappnat ihop på stolen igen. Peter log nöjt med makt lysande i ögonen och skakade belåtet min hand.

’’Toppen Abigail! Jag visste att jag kunde räkna med dig.’’ Han hade så självklart för sig att jag skulle välja pengarna före fattigdom, för han visste mycket väl om min bakgrund. Och om jag läste honom rätt, så hade han varje minsta detalj om mig, inplanterad i hjärnan för att kunna trycka på punkter som får mig att ge upp direkt. Om detta vore en fördel, inte det minsta. Han hade pengar jag behövde för min syster och mig själv, men det betydde inget mer än ett tvingat jobb jag mer eller mindre fortfarande avskydde. Och Justin. Ja, det skulle inte förvåna mig om han var en del av Peters plan att få mig att tacka ja. De båda var på den goda sidan, men hur goda var de egentligen?

 

’’Så allting var en lek för dig?’’ Jag kollade surt ut genom fönstret där bilar, träd, människor och byggnader svepte förbi.

’’Jag fick en order och gjorde som jag blev tillsagd utan att ifrågasätta. Att inte använda hjärtat när man gör vissa saker är vad som skiljer proffs från amatörer, Abigail.’’ Då jag inte kollade på honom utan ut mot fönstret såg jag inte hans ansikte. Men jag kunde gissa på att han var nöjd med svaret, dock allvarlig som i många av hans fall.

’’Nej, Justin. Det är vad som skiljer människor från zombies.’’ 

’’Ska du neka allt jag säger kommer du aldrig kunna bli bättre! Jag försöker hjälpa dig att förstå!’’ Han lät upprörd.

’’Och vem sa att jag ville förstå?’’ Jag var pissed.

’’Du frågade från första början, du vill ha ett svar och det var precis vad jag gav dig.’’

’’Ditt svar var inget mer än en jämförelse som enligt dig var mellan mig och dig.’’ Amatören var jag, eftersom jag gjorde allting med hjärtat. Justin däremot, var känslokall och i hans fall även proffset då han uteslöt sitt hjärtas order och endast lyssnade på Peters order. Jag vände mitt ansikte mot honom och kollade försiktigt in i hans ögon som djupt stirra in i mina.

’’Ibland måste man göra saker som man inte vill. Det är vad order innebär. Ber Peter dig att döda någon ska du göra det utan att ens tänka på konsekvenser eller vad som kommer orsaka andra. Det är vad som skiljer på amatörer och proffs, mellan dig och mig Abby. Du skulle gå efter vad ditt hjärta sa och vika undan, medan jag inte skulle ge dess order en tanke utan bara göra. Men vi båda vet att det är fel och ingen utav oss vill. Det står mellan att döda eller bli dödad.’’ Han var skärpt i blicken och en glimt av svart fanns i ögonen på honom.

’’Är det ett problem för dig så kommer uppdraget bli svårt nog att kunna hantera. Men främst farligt.’’

’’Tyvärr så finns det ingenting inom mig som kan känna längre. Så det är inget problem, längre.’’ Jag vek undan blicken och var tyst precis som innan samtalet. Justin stirrade däremot fortfarande på mig. Plötsligt kände jag hur han tog tag om min hand som legat på mitt lår. Jag tittade förfärat på honom.

’’Att kunna hålla sin roll är även någonting som skiljer proffs från amatörer. Vi båda vet hur lite du gillar detta, och promise me baby girl. Jag är inget stort fan av detta heller. Men låt oss åtminstone hålla det troligt framför gänget.’’

 

5 timmar tidigare

’’Hur många killar pratar vi om när ni säger ’’gäng’’?’’

’’Fem killar och en tjej. Plus dig och Justin.’’

’’Högst upp på pyramiden är Ashton Williams. Han är känd för brottet han gjorde i Bronx med Carter och Jackson.’’ Peter slängde fram en bild på den väldigt snygga Ashton. Dock är utseendet ingenting om personligheten sägs vara mörkare än natten. 

’’De rånade en bank på 150 miljoner och dödade 10 personer.’’ Tillade Justin.

’’Ashton är ledaren i Bad Blood Gang. Jag skulle rekommendera att vara försiktig i hans närvaro. För Ashton vill man inte se arg. Det säger jag av egen erfarenhet.’’ Sade Justin och lyfte på sin svarta t-shirt så man kunde skymta ett ärr vid hans höft. Ett ärr av en väldigt djup kula som jag då förstod var avlossad av Ashton.

’’Han är farlig med andra ord och knarkar och dricker dagligen. Ser du nya tjejer lämna huset varje dag, kan du rikta blicken åt Ash. Han är oftast personen som tar hem brudar som på rullande band.’’

 

’’Carter Peynee är Ashtons högra - precis som mig - hand. De två har hållit ihop ett långt tag och var de personerna som tillsammans skapade Bad Blood Gang. Ingen utav dom har någonsin blivit tagna av polisen och finns då inte med i deras register. Carter är inte lika farlig som Ashton, men underskatta inte honom för det. Han har dödat personer precis som människor dödar flugor och är precis som Ash en knarkare och alkoholist.’’ Justin slängde fram en bild framför mig.

’’Jackson Teller. Känd för att kunna manipulera personer genom sitt utseende och ord. Vad han än säger, ska man misstänka. Man vet aldrig när hans manipulation påbörjar, och när du minst anar, så har han påkommit dig och nästa steg för dig är döden.’’ Justin såg smått bekymrat på mig och lade bilden på Jackson framför mig. Jag svalde hårt.

’’Håller du dig till mig så finns det inget som kan gå fel. Lita på mig.’’ Tyvärr så fanns det inget att lita på hos honom längre. Men antingen det eller Jackson manipulation.

’’Brandon Corth är den snällaste inom gänget. Han är dock troget tillsammans med Jenice, men bryr sig trots detinte om man konfronterar henne. Han är snällast, men farlig när han väl vill vara farlig och bemästrar vapen bättre än den som uppfan vapen. Han är även en före detta militär, dock tappade han en del av sitt minne i en strid och var därför tvungen att lämna kåren. Efter det hamnade han i depression och började knarka och göra allmänna kriminella saker. Sedan hamnade han hos Ash och Carter.’’ Justin mötte min blick och fick bilden skickad från Peter till mig.
’’JC är ett smeknamn för Justin Celton. Då jag också heter Justin fick han vara den med smeknamnet. JC är farlig precis som alla andra. Han är den mest tekniska av oss alla och tar hand om all information och hackning vi utför och behöver. Mer om honom behövs inte vetas om, han är inte så speciell.’’
’’Däremot är Jenice Fitch speciell. Känd för att bli kallad för Bitch. Hon är väldigt på Brandon och låter inte någon gå nära honom. Hon har även svårt med tjejer, det är anledningen till att hon bor med oss och inte har några tjejkompisar. Dom - vi - behandlar henne som en i gänget, och tar inte hänsyn alls till att hon är tjej.’’
"Så... Abby, är du redo?"

Alltså, alla ni märker nog hur dålig uppdateringen var i veckan va? Jo, självklart. Jag tänker inte be om förlåtelse för det händer allt för ofta och är ingenting som bättrar de faktum att uppdateringen suger ❤️ Jag har liksom varit iväg i Stockholm, Borås, Helsingborg, Bostad imorgon, Kroatien och Italien, lite överallt och har inte riktigt fått tillfälle denna sommarn att skriva som jag velat. Men resten av sommarlovet ska jag inte göra så mycket mer än att umgås med vänner så skrivandets tid kommer öka :) vet att ursäkter inte gör saken bättre men jag vill att ni vet varför bloggen varit så lite aktiv.
KOMMENTERA BRA SÅ KOMMER NÄSTA SNARAST ❤️

Inlägget är skrivet under kategorin ✎ Tainted © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

15 - Im not charming, just forced

’’Pengar ja, för det kom en kille för någon vecka sedan och berättade att du jobbade, att du gav mig pengar för att överleva. Stämmer det?’’ Jag gissade på att killen var Justin.

’’Jag gör det för din och mammas skull.’’

’’När kan jag åka hem igen då? När får jag träffa dig? Och när får jag träffa mamma? Det bara gi…-’’

’’Mamma? Är inte hon med dig?’’ Jag kände paniken stiga. Hon snyftade till och grät lite till.

’’N-nej. De separerade oss två för hon var för sjuk och… H-hon dog tre dagar efter du försvann, Bethany.’’

 

’’Bra jobbat idag, Abby.’’ Sa Diego med ett leende medan han följde mig ut mot parkeringen. Jag nickade.

’’Tack.’’ Mumlade jag fram och tittade neutralt på honom. ’’Är det lönt att fråga hur du mår?’’

’’Jag tror du redan vet svaret, så nej.’’ Jag öppnade bildörren och vände mig försiktigt mot honom.

’’Ännu en gång, jag beklagar verkligen Abigail.’’ Han rörde vid min överarm och kollade medlidande på mig. Jag nickade bara då det inte fanns något att säga.

’’Är det okej mellan dig och Justin förresten?’’ Han såg osäkert på mig. Det var tre veckor sedan Justin kom hem. Tre veckor sedan min mamma dog. Tre veckor sedan allting bara rasade för mig. Och tre veckor sedan jag åtminstone kunde leva utan att jämt oroa mig eller känna mig tom, då jag trodde att jag hade Justin vid min sidan. Men nu… Inte längre. Dock är en del av det mitt fel. Men jag är glad över mina beslut, som att hålla mig undan från Justin. Att se honom nu skulle vara hjärtkrossande. 

’’Jag har inte sätt honom sedan…- Nej, ingenting är riktigt som det ska.’’ Jag pressade ihop mina läppar och höll hårt om ovansidan på bildörren.

’’Antagligen pågrund av hans uppdrag. Han kommer hem idag, när som helst faktiskt.’’ Diego harklade sig.

’’Jag vill inte första din dag - då jag förstår att du kanske inte vill träffa honom - men, du har ett möte i kväll med Peter på hans kontor och med, din mentor.’’ Han drog en hand genom sitt bruna hår.

’’Med mentor menar du’’ han tog snabbt mitt slutliga ord ur munnen på mig ’’Justin.’’ Nickade han.

’’Men… Jag har saker att göra så… Det är nog bäst att jag går. Jag hoppas vi ses igen.’’ Han log och vände på hälen och började gå, men hann inte långt förns jag stoppade honom.

’’Hoppas?’’ Jag blev förvirrad. Han log charmigt och tog ett kliv mot mig.

’’Detta var din sista dag Abigail. Nu är det dags för dig att börja jobba på riktigt, det betyder att du kommer flytta från Chicago.’’ Han lade huvudet på sned.

’’Åh… Jag hade glömt bort det. Ja… Jag antar, att vi kanske inte ses lika ofta då?’’ Jag suckade och han skakade på huvudet som svar. Jag lade mina armar om hans nacke och kramade honom försiktigt innan hans armar funnit sig runt min midja.

’’Tack, för allt.’’

 

’’Är du redo Abigail?’’ Tori ropade från undervåningen med en lugn ton. Hon visste om vad som hänt, precis som Justin och företagsägaren - chefen - Peter Stone. Och hon hade förklarat att det var för mitt egna bästa att inte veta om det. Men nu blev det som det blev, och jag orkade inte gå runt och vara arg på någon som tog hand om mig och lät mig bo i ens hus. Så jag - försökte - släppa det, så gott jag kunde. Dock låg det och tryckte i bakhuvudet mer eller mindre hela tiden.

’’Ja, jag kommer!’’ Ropade jag tillbaks medan jag stod och speglade mig i den svarta kortklänningen som tight satt om min kropp. Hur mycket jag än ville styra min klädsel så fanns det ingen chans att jag fick göra det. Klänningen skickades i Justins namn, så det var mer eller mindre hans val av klänningens färg och längd. Han visste vad jag tyckte om alldeles för korta kläder, och ändå fortsatte han att välja kläder jag avskydde. Först var jag chockad, för det var bara ett möte, ett simpelt möte med Justin och Peter. Sedan öppnade jag den lilla lappen som hängde med där det stod att det blivit ändrade planer. Vi skulle byta mötes plats till en finrestaurang en bit in i stan. Jag pressade ihop läpparna då jag försökte smeta ut det jordgubbsröda läppstiftet till en jämnare mängd, smackade ljudlöst, kammade håret med fingrarna och försvann ut ur mitt sovrum och vidare ner.

’’Den sitter… Perfekt på dig, Abby.’’ Hon log stolt åt hur klänningens resultat blivit och ledde mig ut till hallen medan hon hjälpte mig sätta på skinnjackan.

’’Ha det bra nu, och uppför dig Abigail… Det är Peter Stone du ska träffa.’’ Hon såg mer strikt på mig nu innan jag gled ut genom ytterdörren och gick bort mot den stora grinden för att kliva in i en svart bil som precis enligt lappen skulle vänta på mig klockan 7. Inte en sekund för sen var den. 

’’Mrs Pott.’’ Chauffören log vänligt mot mig och nickade artigt. Jag tvingade fram ett leende och korsade mitt högra ben över det vänstra i baksätet. Sedan körde han iväg.

 

’’Tack för skjutsen…’’ Jag pausade mitt i meningen och funderade om han talat om sitt namn för mig någon gång under färden. Dock fanns det inget på minnet.

’’Rafael.’’ Han log. Ingenting som klickade, så jag antog att det inte var någonting han nämnt.

’’Rafael. Tack.’’ Nickade jag och klev ur bilen med honom som höll dörren öppen för mig. 

’’Det är mitt jobb, Mrs Pott.’’ Nickade han och log lika vänligt som innan. Trots att jag var förstörd, krossade i tusen bitar, splittrad, så kunde jag fortfarande vara vänlig. Det fanns ingenting som kunde ändra på det, för jag ville att folk skulle se min uppskattning. Dock finns det undantag för människor som behandlar mig illa eller bara beter sig illa i mitt sällskap. De får vad de ger. Och det kanske är mer vad jag blivit. Och ja, kanske hade jag fel när jag påstår att ingenting kan få mig att ändra min vänlighet. För jag såg det i mig själv, hur ett svart hål sög in allt det goda i mig. Allt som någonsin hållit mig mänsklig. Jag gick min väg på den röda mattan utanför restaurangen Plaza Majoure. En fyrstjärnig restaurang. En man i svart fin kostym öppnade glassdörren för mig och lät mig stiga in med ett leende. Jag kände mig lite vilse till lede. Då jag egentligen inte visste vad som skulle ske i kväll. Mer än att det var ett väldigt viktigt möte.

’’Trevligt att träffas, Mrs Pott.’’ En röst jag mycket väl kände igen viskade i mitt öra medan personens händer fattat tag om mina höfter.

’’Bara för att jag har på mig klänningen du valde och ska sitta på en trist restaurang med dig och Peter så betyder det inte att du har all rätt i världen att tala med mig.’’ Jag puttade bort hans händer diskret och gick min väg mot bordet som var vårt, där Peter nyligen fått syn på mig och viftade försiktigt med sin hand emot mig att komma. Jag gjorde precis som han ville då det inte funnits något annat att göra och slog mig ner vid bordet.

’’Abigail Pott. Trevligt att äntligen få träffas, jag har fått höra en massa om dig från min dotter.’’ Han log vänligt och skakade hand med mig. Självklart, Nicole.

’’Nöjet är på min sida. Och Nicole har talat om dig också.’’ Han skrattade hest och sträckte lite på ryggen. Justin slog sig ned strax jämte mig.

’’Charmig, visst är hon Justin!’’ Det var ingen fråga han ställt, utan ett påstående. Nog kan jag inte kalla mig charmig. Utan mer… Tvingad.

’’Självklart, det är Abigail Pott vi pratar om.’’ Justin fattade tag om mitt bara lår som klänningen inte kunde täcka och klämde åt precis som om han inte höll med. Jag var snabb med ett ta tag om hans hand och hårt klämma åt som en signal att han skulle lägga av. I samband med det lät jag inte mitt ansikte visa någon känsla alls, vilket faktiskt blivit en vana just nu.

’’Nå, låt oss prata om det vi faktiskt kom hit för.’’ Peter harklade sig och lutade sig mot ryggstödet.

’’Inte för att vara otrevlig, men jag har faktiskt ingen aning om vad jag kom hit för.’’

’’Som du kanske vet så är du klar med utbildningen, och vad jag hört från Diego så har du utvecklats något enormt och är redo för vad du från början skulle utföra.’’ Förklarade Peter. Mer eller mindre så visste jag om allt han nyligen berättat.

’’Du ska på uppdrag, och det startar i morgon. Som alla andra färdigutbildade studenter så måste man jobba med en person som varit på uppdrag i flertals av år. Vi valde personen som fick dig hit från allra första början och som även råkar vara din mentor.’’ Han förde sin blick mot Justin som nu kollade på mig.

’’Justin? Varför inte Diego? Eller kanske Elise som lärt mig handskas med vapen. Vi kommer överens jättebra.’’ Jag såg oroligt på Peter.

’’Tyvärr, Abigail. Det måste först och främst vara det motsatta könet, och för det andra så vet jag att du och Justin kommit närmst varandra. Och vad ni ska spela under uppdraget så behöver man stå varandra nära nog för att kunna utföra jobbet.’’ Han såg en aning upprörd ut, men höll sig trots det lugn.

’’Vad har vi för roller som gör oss två till en perfekt matchning då?’’ Jag rynkade pannan och svepte min blick mellan Justin och Peter.

’’Justin kommer spela kriminell, även du Abigail. Och tillsammans är ni under uppdraget ett par.’’ Han kollade avvaktande på mig.

’’Nej. Nej, Peter. Jag är ledsen, men det kommer inte funka. Det går inte!’’ Jag blev genast nervös och fick panik.

’’Antingen så tackar du ja till uppdraget jag erbjuder eller så packar du dina saker och åker tillbaka till Kanada.’’ Precis som jag sa innan. Jag är inte charmig.

Bara tvingad.


 

Bara jag som typ svimmar så snygg Diego är? Anyway, jag skrev hela kapitlet i bilen då vi körde i 6 timmar :) Så here you go, och förlåt ännu en gång!
 
Q: Vad tror ni Abigail väljer? Tackar hon ja eller nej? x)

Inlägget är skrivet under kategorin ✎ Tainted © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

So sorry

JAG ÄR SÅ LEDSEN.
Förlåt. Jag försvann bara och talade inte riktigt om för er vad som pågick. Och nej, jag har inte slutat skriva. Jag är faktiskt i Stockholm just nu. Sedan mestadels i Uppsala. Och just denna helg (fredag till måndag) så har jag inte riktigt kunnat skriva någonting alls då jag träffat kusiner jag inte träffat på åratal. Men även fast det är så så har jag inte rätt att göra som jag gjorde. Förlåt igen, hoppas ni inte är allt för arga. Dock är jag glad och lättad att alla underbara läsare stannat trots min dåliga uppdatering. 

Jag har faktiskt med mig min Mac så, jag ska sätta mig ner i kväll - trots alla omständigheter - och skriva. Får se hur långt jag kommer och om jag kanske kan publicera det redan i kväll.

Detta ska inte upprepas, jag ska bättra mig med att meddela er om saker och ting då nästan allt jag göra i mitt liv påverkar bloggen. Tack för att ni stannar och har tålamod med mig och uppdateringen. 

Älskar er, oändligt.

Inlägget är skrivet under kategorin ✎ Tainted © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

14 - She died, Bethany

’’Stick härifrån! Du har förstört mitt liv Justin!’’ Jag puttade honom mot dörren jag hårt smällde upp och ännu en knuff för att få ut honom i regnet som fortfarande pågick. 

’’Abigail gör inte såhär.’’ Bad han med en låg röst. Jag snyftade och tog tag om hans kläder i min famn innan jag kastade alla hans saker på honom med hat i blicken.

’’Detta var sista gången du sårade mig, även sista gången du någonsin fick gå nära mig.’’ Sedan smällde jag igen dörren rätt framför hans ansikte.

Jag hatar honom.

 

Mina händer fann tag om hennes höfter och lyfte upp henne i mitt knä för att få hennes ben vid sidan om mina höfter. Hon lutade sina händer på min nakna bröstkorg och mötte mina ögon med sina som vidgades av nervositet.

’’Sluta, Justin.’’ Andades hon tungt ut. Jag såg på henne att det inte var vad hon ville, jag såg att det var precis tvärt emot vad hon ville.

’’Tror du på mig när jag säger att du inte skulle neka en kyss?’’ Viskade jag nära hennes ansikte. Jag såg hur mycket hon ville bryta våran ögonkontakt, men fortfarande höll kvar, och hur osäker hon blev när frågan blivit ställd. Hennes kinder blossade upp i en röd färg. Got’cha.

’’Trodde väl det.’’ Andades jag kaxigt ut och pressade mina läppar mot hennes. Först stretade hon emot en del med hennes händer på min bröstkorg och de uppspärrade och rädda ögonen, tills jag flyttade dom bakom min nacke. Hon lugnande ner sig och tillät mig att placera mina händer på hennes rumpa. Hennes läppar samarbetade tillslut och hennes händer fann tag om mitt hår. Hon pressade sin överkropp nära min och svankade något enormt. Jag trodde inte detta om en oskulding som Abigail. Och jag trodde aldrig detta skulle komma mig på tanken heller. Men jag som kille har mina behöv, dessutom bad Chefen mig ändå att få Abby att bli bekväm i min sällskap, även falla för mig. Gick hon med på detta så var det någonting som gick bra. Men det som gick mindre bra skulle komma strax. Jag släppte hennes läppar med mina och började istället kyssa henne ner för halsen. Gör inte såhär Justin. Tänk på Alexa. Och där sprack min självsäkra bubbla som var gjord av stål. Jag kände hur ögonen vattnades och hur illamåendet byggdes inom mig. Det kittlades i halsen och ville komma upp, trots att det inte fanns någonting i magen att kasta upp. Abigail lyfte försiktigt på mitt huvud och fick en orolig blick avspeglad i sina ögon.

’’Är du okej Justin?’’

 

Jag morrade frustrerat till och plockade upp klädhögen på marken som var alldeles blöt, även mobilen som tur nog hamnat precis vid dörren och inte fått sig en endaste droppe. Hur kunde hon? Easy. Att hitta lappen i fickan var det enda för henne att hata mig igen som krävdes. Fuck.

’’Peter Stone.’’ Svarade en mans röst efter några signaler.

’’Det är jag.’’ Jag satte mig i förarsätet med en suck och slängde kläderna i sätet jämte.

’’Justin. Något problem?’’

’’Ett stort problem.’’ Nickade jag. ’’Vad problemet än är, se till att lösa det.’’ Han var lugn, som vanligt, men fortfarande väldigt strikt och skarp i allt han sa.

’’Det går bara inte att lösa det sådär. Abigail har fått tag på sin systers nummer.’’

’’Och hur kommer det sig?’’ Han lät en aning chockad. Han visste mycket väl vad som kunde ske om hon fick reda på vad som hänt och han var - bortsätt från Tori - anledningen till att hon inte fått det.

’’Jag hade det i mina jeans fickor och hon fick tag på det. Jag hade precis fått henne att tycka om mig, men för bara fem minuter sedan blev jag utslängd.’’

’’Abigail kommer förmodligen ringa, och då kommer det jag inte velat att ske. Du får göra något gått av det onda. Utnyttja vad som kommer från vad hon får reda på. Jag slår vad om att hon kommer bli den tuffa tjejen vi söker efter det.’’ Han harklade sig nöjt.

’’Jag vill inte att hon blir vad vi söker igenom sorg, Sir. Det blir mer problem än fördelar, och det vet både du och jag genom hur jag reagerade efter olyckan.’’ I med att både Tori och min chef - Peter Stone - tyckte det var bättre för Abigail att inte veta så blev det någonting självklart för mig också. Jag kunde både relatera till mig och till Alexa. Vi båda fick gå igenom utbildningen med tyngder som gjorde allting mycket värre och svårare. Hon som förlorat sin syster i cancer och jag som förlorat precis allt. Dock hade jag Alexa fortfarande, tills gud valde att ta tillbaka den sista personen som älskade mig. Jag svartnade i ögonen.

’’Nu har vi inget val Justin. Funkar inte det för dig så lös problemet! Det finns inget annat att göra.’’ Sedan lade han på. Problemet var den, att det inte gick att lösa. Jag bankade frustrerat på ratten och skakade på huvudet. Jag var inte arg eller sårad pågrund av att hon kastade ut mig eller aldrig mer ville se mig. Händelsen där inne med kyssen var någonting jag var tvungen att göra. Det fanns inga känslor som samarbetade i den stunden. Jag var falsk. Men det var mitt jobb. Det som gjorde mig arg var pågrund av numret hon funnit. Jag hade släpat Abigail ändan till Chicago från Kanada för att kunna ge henne en ny start, men framförallt en viktig roll inom MI9. Nu när hon får reda på sakerna jag försökt underhålla för henne så kommer hon knäckas precis som en tunn kvist. Och möjligheterna för henne som en bra och fokuserad agent kommer vara en på miljonen efter det. Jag är kanske självisk, kanske pågrund av vad jag fått gå igenom, kanske pågrund av vad jag inte längre har, men mitt jobb kommer drabbas om inte hon sköter sitt. Och jobbet är det enda jag har kvar. Förlorar jag det finns det inget att leva för längre, och att hamna i en dålig slum med knark och vapen är en stor risk för mig. Att ha hamnat där en gång räcker nog för mig, jag behöver inte problem. Jag har haft nog av dom som satt djupa sår i mig. Jag kollade mot hennes dör och undrade vad hon gjorde där inne. Trots att jag var en känslokall person, så hade jag en del av hjärtat som fortfarande kunde känna. Den hade ännu inte blivit till sten, helt. Just därför kunde jag såras av att se Abigail gråta. Trots att det inte fanns mer än en stel relation till henne så hade jag empati för vad hon kände och gick igenom. Men mer än det lilla jag kände, fick inte gå igenom. Att blanda in känslor i ett jobb som detta fick inte ske. Just därför var det kanske bra för Abigail att få sitt hjärta krossat av både mig och nyheterna hon snart kommer få. Han kanske hade rätt ändå, det kanske gick att få något gott av det onda.

Ta dig samman Abigail

Jag sjönk ner på köks stolen vid det låga bordet och pressade nervöst mobilen mot örat efter att ha slagit in telefonnumret.

’’Kim! Skärp dig! Låt din syster ha på sig koftan!’’ Skrek en dold kvinnoröst innan samma röst lugnt svara igen, fast denna gången till mig.

’’Mary Kate.’’ Jag stelnade mitt i ett snyftande och rynkade försiktigt pannan. ’’Ehm…’’ Jag harklade mig. 

’’Jag tror jag har ringt fel.’’ Ursäktade jag mig, när jag förväntade mig att få höra Celest röst. Besvikenhet sköljde över mig.

’’Vem är det du söker?’’ Frågade hon vänligt men frågande. ’’Celest. Celest Rose.’’ Viskade jag nästan fram.

’’Ett ögonblick’’ Jag kunde höra henne trycka luren mot sin mage för att dölja vad hon skulle säga. Men hon misslyckade om det var det hon hade velat.

’’Celest! Det är någon tjej som söker dig.’’ Ropade hon. ’’Uppför dig nu, fröken.’’ Varnande kvinnan. 

’’Vem är det?’’ Svarade Celest stöddigt och gick ifrån de alla tjutande rösterna i bakgrunden till ett mycket tystare ställe. Jag kunde direkt höra hur hon förändrats. Var det verkligen min syster jag pratade med?

’’Det är jag, Ab…- Bethany. Din syster.’’ Min underläpp började att darra, tårarna började svida i ögonen och var desperata av att släppa taget.

’’B-Bethany?’’ Stammade hon gråtfärdigt. ’’Vart är du någonstans? Varför kan inte jag komma och hälsa på? Vad är det som egentligen händer!?’’ Hon lät panikslagen. Och för att vara ärlig, så var jag också det just nu. Jag visste ingenting om hennes fall, hur hon och mamma hade det eller vart de befann sig.

’’Jag är på ett bra ställe, Cele. Det är… Komplicerat.’’

’’Vaddå komplicerat? Jag bor med en kvinna jag inte känner och tre skrikiga ungar! Det är så himla frustrerat, Bethany! Jag går på en internatskola där alla är klädda i gråa tråkiga kläder. Jag passar inte in! Du förstår inte, Beth, hur svårt jag har det. Jag gråter mig till sömns varje kväll och oroar mig för dig!’’ Hon brast ut i tårar. Stark Abigail.

’’Jag lovar att det blir bättre. Du har trots allt pengar för att kunna överleva. Och bättre än vad vi hade det.’’

’’Pengar ja, för det kom en kille för någon vecka sedan och berättade att du jobbade, att du gav mig pengar för att överleva. Stämmer det?’’ Jag gissade på att killen var Justin.

’’Jag gör det för din och mammas skull.’’

’’När kan jag åka hem igen då? När får jag träffa dig? Och när får jag träffa mamma? Det bara gi…-’’

’’Mamma? Är inte hon med dig?’’ Jag kände paniken stiga. Hon snyftade till och grät ännu mer. Jag bara väntade mig det värsta.

’’N-nej. De separerade oss två för hon var för sjuk och… H-hon dog tre dagar efter du försvann, Bethany.’’


Omigaahd. Död? Really? Och känslokalla Justin bara ''låtsades'' gilla henne? Vad tycker ni om det? ;)
 
Ska iväg på fredag och kommer hem på måndag. Tar med datorn om jag hinner skriva men får se hur uppdateringen blir just då. Hoppas på att kunna hålla jämn uppdatering i fortsättningen i alla fall. Är lite dålig just nu, men det är sommar, så semester från perfekt uppdatering får det bli nu. Gör dock så gott jag kan :)

Inlägget är skrivet under kategorin ✎ Tainted © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

13 - It fucking hurts

Jag bet mig svagt i läppen och svalde hårt. Hans vänstra hand, som var närmst mig, började långsamt röra sig upp för mitt ben tills den stannade vid inlåret där jag precis i samma sekund spänt mig. Han flinade mjukt då det var den reaktionen han ville få från mig.

’’Abs, hjärtat. Du vet om att jag bryr mig om dig, du vet att jag tycker om dig, du vill bara inte erkänna det för dig själv för att du är rädd att kunna känna någonting tillbaks. Men det är okej, för jag är här för att stanna.’’

 

Min kropp blev alldeles varm. 

Alla bekymmer var utom räckhåll för mitt huvud. Jag kände mig för en gång skull uppskattad, och senast var för länge sedan. Det var så länge sedan att jag faktiskt inte mindes det. Men jag brydde mig inte om det för stunden där utan var bara chockad över vad han sagt. Hans ord var så övertygande, att jag nästan trodde på vad han sa. Eller jo, det gjorde jag. Men var det verkligen en bra ide?

’’Stanna, Justin. Säker på att du kan hålla det?’’ Jag höjde på mina plockade och smått ifyllda bryn. Hans hand var fortfarande kvar på insidan av mitt lår. Och våga röra mig ur fläcken jag satt på, gjorde jag inte. Han hade makten över allt och alla. Det hade han bevisat väldigt snabbt. Detta var okej, med tanke på vad han kunde göra. Men mer än så? Då blir det en lavett i ansiktet, för fan heller att denna killen rör mig mer än såhär.

’’Var det inte du som litade på mig?’’ Han höjde precis som mig sina kompakta ögonbryn med ett lekfullt flin.

’’Jag sa att jag inte ville, men gjorde ändå. Så nej inte direkt. Bara den dumma delen av mig som tror på saker du säger.’’ Log jag och satte min hand på hans vid låret och flyttade markant på den. Dock hjälpte det inte. Utan försämrade saker och ting. Hans händer fann istället tag om mina höfter och lyfte upp mig i hans - det förvånar mig inte då han har muskler av stål - knä med mina ben i gränsle över hans höfter. Min blick vidgade sig då den först av allt mötte Justins, sedan mina händer som lagts på hans bröstkorg för att stödja mig. Hans händer fördes från mitten av min rygg till slutet av ryggen, alldeles för nära min rumpa. Jag rös till av hans beröringar, trots att jag minst ville det. Han slickade sig om sina kyssvänliga läppar och pressade mig försiktigt närmre sig med sina händer vid min svanskotan.

’’Justin. Sluta.’’ Viskade jag, även fast jag egentligen inte stretade emot alls. Jag ville inte flytta på mig, och det såg han.

’’Tror du på mig när jag säger att du inte skulle neka en kyss?’’ Viskade han då våra ansikten var nära varandra. Precis sådär sensuellt nära med näsorna som snuddade vid varandra. Och där tvekade jag. Då jag tittade honom i ögonen såg han hur de ville bryta ögonkontakten och gömma mig under en filt för att dölja de rosa kinderna som bubblat fram.

’’Trodde väl det.’’ Andades han kaxigt ut innan han lutade sig fram någon centimeter och förenade våra läppar i en kyss. Mina ögon blev stora som bowlingklot och mina händer började pressa mig ifrån honom. Dock hann jag inte med mer än vad jag försökte med då han grep tag om mina händer, slingrade mina armar bakom hans nacke och gick tillbaks till min svanskota när jag inte längre ville göra emot hans rörelser. Tillslut fann jag detta mindre jobbigt och mer intressant och började sammarbeta med honom. Läpparna rördes, händerna fann hans hår attraktivt i den stunden och hans händer - som försiktigt rört sig ner - på min rumpa var allt mer eller mindre så kraftfullt och passionerat. Våra överkroppar var så pressade mot varandra att inte ens med ett förstoringsglas skulle man finna en glipa mellan oss två. Hans läppar släppte mina läppar, dock var det inte slut där för det.

Han började istället kyssa mig ner för mitt ena käkben och ner för halsen för att kunna stanna vid linnet på min bröstkorg. Hans läppar var fortfarande pressade mot huden som var urringningen till linnet, men där tog det stop. Mina ögon var slutna av njutning och mina händer drog försiktigt i hans hårtoppar. Jag tog saken i egna händer och lyfte försiktigt på hans huvud för att kunna möta hans ögon. De var blanka. Tårar?

’’Är du okej Justin?’’ Jag lutade mig försiktigt bakåt för att helt kunna se hans ansikte. Han var sjukligt blek. Men trots vad jag såg - det var något riktigt fel - så nickade han.

’’Nej, Justin du är alldeles blek.’’ Jag satte mina båda händer om hans bleka kinder och försökte möta hans tomma blick. Det var precis som om hans medvetande hade rymt från hans kropp och endast en tom Justin återstod. Ögonen var fortfarande blanka av tårar, dock inte som jag varit under våran diskussion, utan mer diskret. Hade inte jag suttit så nära så hade jag förmodligen bara lagt märke till hans bleka hy och inget mer. Han skakade snabbt på huvudet och kysste mina läppar mjukt och snabbt innan han blinkade bort tårarna.

’’Jag är bara trött, kan vi lägga oss?’’ Bad han med en raspig röst. Jag nickade bara och klev av honom. Jag trodde aldrig att jag skulle få höra en kille använda en tjejs största lögn. För jag visste att det var något mer än sömn som detta handlade om.

 

Han hade kysst mig godnatt, dragit täcket över oss och lagt sin arm om min midja för att kunna dra mig tätt intill sig. Men den där kyssen han gett mig, var precis som den känslan som han gett mig strax efter jag lagt märke till hans hy och tårar. Osäkert. Plötsligt började en telefon att ringa. Jag hörde direkt att det inte var min, utan Justins som låg i hans nu torra byxor. Då Justin sov och inte hörde det steg jag upp ur sängen för att trippa över till stolen framför min säng. Jag drog upp byxorna, stoppade handen i fickan den låg i och nappade tag om mobilen. Dock var det inte det enda som kom med upp. En liten lapp trillade ut ur fickan när jag dragit upp mobilen. Samtidigt som mobilen slutade ringa böjde jag mig ner för att plocka upp lappen, vecklade upp den och fick syn på någonting som krossade mitt hjärta. Den slitna lappen bar min syster namn och ett telefonnummer.

’’Abigail.’’ Jag kände Justins händer på mina höfter bakom mig. Jag ryckte till av rädsla men steg undan av ilska.

’’Vad fan är detta Justin?!’’ Sa jag upprört och höll uppe lappen. Han slöt sina ögon och andades tungt ut.

’’Din systers nummer.’’ Sade han samtidigt som han mötte mina ilskna ögon.

’’Hur kan du inte ha berättat, Justin? Jag har frågat dig flera gånger om det! Och du går runt och bär på det precis som om min vilja inte har någon betydelse!?’’ Tjöt jag med tårar i ögonen. Han skakade på huvudet.

’’Jag ville ge dig det! Okej?’’ Brast han ut och slängde med armarna åt sidan. ’’Vad var det som hindrade dig, Justin?’’ Jag snyftade sårat och sänkte min hand med lappen i. Han stod tyst framför mig och hade inget svar. Jag skrattade medan jag lät tårarna rinna längs mina kinder. Och skrattet? Ja, det var så falskt och kallt det bara kunde bli.

’’Jag trodde väl det.’’ Viskade jag medan jag skakade på huvudet. Mina händer fattade tag om hans klädhög och mobil. Jag vände mig om och steg ilsket ut ur mitt sovrum för att kunna springa ner gråtandes till undervåningen med dom. Justin följde snabbt efter mig ändan ut till hallen.

’’Abigail! Jag är ledsen!’’ Han grep tag om min arm som fick mig att tappa alla kläder. Men jag ryckte mig snabbt ur hans hand med en äcklad min.

’’Gå, Justin.’’ Sa jag lugnt. Han skakade försiktigt på huvudet. ’’Gå Justin! Detta var ett misstag, fattar du det!? Jag vill inte ha med dig att göra!’’ Tjöt jag gråtandes. 

’’Abigail jag…-’’

’’Stick härifrån! Du har förstört mitt liv Justin!’’ Jag puttade honom mot dörren jag hårt smällde upp och ännu en knuff för att få ut honom i regnet som fortfarande pågick. 

’’Abigail gör inte såhär.’’ Bad han med en låg röst. Jag snyftade och tog tag om hans kläder i min famn innan jag kastade alla hans saker på honom med hat i blicken.

’’Detta var sista gången du sårade mig, även sista gången du någonsin fick gå nära mig.’’ Sedan smällde jag igen dörren rätt framför hans ansikte. Att han bryr sig om mig? Bullshit.

It fucking hurts.


Omg, kärleken började och slutade i samma kapitel, ouch. Vad tror ni kommer hända mellan Austin nu? Och vad varför tror ni Justin - och Tori om ni minns - inte ville ge henne numret?

KOMMENTERA!


Inlägget är skrivet under kategorin ✎ Tainted © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

12 - The scars on my body can never heal, just as my heart

Hennes namn passade bra, Bitch. Jag reste mig upp och började gå mot ytterdörren.

’’Ey! Vart ska du Biebs?’’ Ropade JC efter mig. ’’Hem.’’ Grymtade jag surt. 

’’Och sura?’’

’’Jag kommer igen nästa vecka. Ha klart planen tills jag kommer.’’

’’Yes, sir.’’ Skämtade han. Men jag tog åt mig och var nöjd vid ordvalet. Om de bara visste. Jag var en sergeant. 

 

’’Säg vad som krävs.’’

Det kändes på något sätt fel att behöva ljuga. Men ändå inte. Det var för hennes egna bästa. Hon behövde få höra positiva saker, även fast det krävdes att ta i med lögner.

’’Jag vet, jag ska.’’ Jag suckade lätt och kände hur armen började domna då den hölls högt med mobilen tryckt mot örat.

’’Du ska låta henne vara på gränsen till att falla. Men Justin’’ Han pausade för en sekund. 

’’Ja?’’ Svarade jag frågande.

’’Låt det inte bli som den förra tjejen. Låt det bli fake för att minska risker, men låt det hållas för dig själv. Förstår du?’’

’’Jag hade inga planer på att falla ändå. Drama finns inte med på listan.’’

’’Drama får du skriva upp i sådana fall, för det kommer finnas gått om det snart.’’

’’Du vet vad jag menar med drama.’’ Jag himlade med ögonen och svängde in mot Abigails gata.

’’Jag är framme nu och har säkert en del att förklara för henne. Känner jag henne väl kommer hon vara sur as hell.’’

’’Bli inte för fäst vid henne som vid den förra.’’ Muttrade han. Jag skakade på huvudet. Varför var det så svårt att lita på mig? Men jag förstod, ingen behövde förklara. Det hade hänt innan och då var det inte roligt. Sedan skapades regeln. Ingen kärlek med partners. Aldrig. Dock så hade jag redan innan pågrund av henne förstörts och hade inget val med att följa den regeln. Det fanns inget inuti mig som levde, mitt hjärta var av sten och kunde inte känna någonting för någon längre. Och aldrig igen.

’’No problem, sir. Ärren på min kropp är fortfarande färska och kan aldrig hela, precis mitt hjärta.’’

’’Hur mår du?’’

Jag ville inte ljuga. Men jag vill inte tynga ner allt för henne, jag vill inte att hon ska oroa sig.

’’Jag har ont.’’ Var det enda jag sa. Hade jag inte träffat Nicole så hade jag nog blivit galen rätt snabbt. Det fanns ingen att prata med innan, förutom Justin. Men vem ville prata med personen som varit anledningarna till problemen.

’’Min fot är stukad, så jag mår heller inte riktigt bra.’’ Hon läste av mig, rätt igenom, bara via telefon.

’’Regnar det hos dig också?’’ Frågade jag och kollade ut genom det stora fönstret. Regnet öste ner mot allt och alla som befann sig utomhus. Taket som tog smällen lät något enormt. Mitt huvud höll på att sprängas av alla små ljud som störde. Det var nästan så att mina egna andetag var störande. 

’’Molnen är mörka, så jag antar att det kommer snart.’’ Jag kunde höra henne rycka på axlarna.

’’Vänta lite Nicole, det är någon som knackar på dörren.’’ Sa jag ursäktande och reste mig upp från soffan. Klockan var nu tio på kvällen. En väldigt ovanlig tid för folk att besöka någon på. Men det var säkert Tori som antingen redan var klar eller hade glömt någonting. Jag behöll telefonen tryckt mot örat medan jag sträckte mig mot handtaget och tryckte upp dörren. En kille med en svart och blöt t-shirt stod dyngsur utanför med ett par lika svarta byxor som tröja. Och killen var inte vem som helst.

’’Är det okej om jag ringer dig om en stund?’’ Svalde jag hårt. ’’Självklart.’’ Sedan klickade jag samtalet och pressade ner telefonen i mina slimmade svarta skinnbyxor. Jag korsade armarna framför min bröstkorg och kollade med en rak blick på honom.

’’Vad gör du här, Justin?’’ Jag var avvaktande. Hade han tänkt be om förlåtelse, eller förklara sig nu? Jag himlade åt mig själv i huvudet. Vad förväntar jag mig av en idiot som Justin? Synd nog alldeles för mycket, och det var problemet.

’’Får jag komma in?’’ Han harklade sig och såg surt på mig. Jag förstod att han var blöt, jag förstod hur kallt det måste vara att stå i ösregnet. Men jag utnyttjade tillfället samtidigt som jag heller inte ville ha in honom.

’’Det är bäst om du går, jag är inte på humör.’’ Mumlade jag vagt och tittade försiktigt ner i marken. Han suckade frustrerat och drog sin blöta hand igenom sitt blöta hår som platt låg klistrat mot hans panna, tills han rufsat till det.

’’Jag hade saker att göra Abigail. Jag kan inte bara vara här med dig hela dagarna.’’ Nicole var inte den ända som kunde läsa mig som en öppen bok. Och det störde mig en aning. Dock var det inte bara han som var problemet. Allting just nu, som min syster och mamma, smärtan i min kropp, hur hopplös jag kände mig och givetvis Justin, var mitt problem. Jag var störde mig allmänt på allt och alla.

’’Jag förväntar mig inte det heller, Justin. Jag ber heller inte om det för den delen. Men du måste förstå att genom att föra mig hit, till Chicago, så blev det genast svårare för mig. Det var hjärtkrossande. Det är hjärtkrossande. För jag har ingen aning om hur min mamma mår, jag vet inte vart min syster är. Jag vet ingenting. Men du förde mig hit och du är den ända som finns här Justin. Även fast jag inte vill så litar jag på dig. Och när du bara försvinner sådär utan att säga ett hejdå när du sagt till mig att jag betydde någonting för dig, det är lika svårt för mig som…-’’ Jag klippte av mitt i en mening när jag insätt hur paff han var framför mig, och hur mycket som flödat ur mig. 

’’Jag är rädd Justin. Jag är rädd för vad som kommer hända med mig. Snälla sig att allting kommer bli bra, ljug för mig och säg att allting kommer bli bättre.’’ Jag kollade tårögt på honom. Han stod kvar där ute i regnet och blev bara blötare. Han var alldeles stel i ansiktet och avspeglade absolut ingenting. Det fick tårarna att lämna ögonen. Allting brast när jag inte ville, och när jag innan hade chansen att lätta på alla känslor så fanns det inget som ville komma ut. Men nu, när jag minst ville det, så var alla känslor laddade och visste mycket väl att tårar skulle komma. Jag vände mig hastigt om för att springa därifrån, jag ville inte visa mig svag trots att jag redan gjort det. Men jag hann inte längre än till vardagsrummet då Justin hunnit få tag om min handled och dragit in mig i hans blöta famn. Han kramade mig hårt. Och just nu, när ingenting var bra, så brydde jag mig inte om att jag blev blöt. Jag brydde mig inte om att han kramade mig. Jag kunde inte bry mig om något annat än just oss två i den stunden, trots att det inte fanns något oss eller vi. Utan endast Justin och Abigail. Abigail och Justin. Enskilda individer som båda inte visste vad de vill.

’’Det kommer bli bättre, Abigail. Jag lovar.’’ Viskade han vid mitt öra med sina läppar tätt intill min hud. Hans läppar fördes en bit upp och pressades mot min panna.

 

Jag låg tyst i soffan i ett par gråa mjukisbyxor och ett tight vitt linne. Justin hade fått ett par gråa mjukisbyxor över höfterna som jag funnit i Toris rum, men dock fanns det ingen tröja han kunde bära, så han låg shirtless med ett stelt ansiktsuttryck. Det var inte pågrund av att han var naken på överkroppen, nog mestadels pågrund av incidenten som för en stund sedan skett.

’’Litar du på mig?’’ Han kollade smått chockat på mig. Jag ryckte på axlarna och kollade på den färgstarka teveskärmen som hade en gammal film igång. Någonting jag inte var intresserad av.

’’Du bryr dig ändå inte, så varför vilja veta?’’ Mumlade jag. Han suckade.

’’Varför tror du att jag inte bryr mig om dig? Det är inte så att jag struntar i dig och behandlar dig som skit, Abby.’’

’’I mina ögon så är det precis vad du gör, Justin. Du struntar i mig.’’ Inte känslomässig igen Abigail.

’’Jag har svårt att visa mina känslor, och när jag bryr mig om någon så gör jag det på fel sätt. Jag blir för hård och jag sätter för höga krav och får dig att tro att du inte betyder något i mina ögon.’’ Han ställde sig upp och slängde ut med armarna. Jag kollade inte först då på honom, halvt sårad, halvt glad. Fast glad var nog inte rätt uttryck, jag kände mig mer… Varm inombords.

’’Gör jag det då? Betyder jag någonting för dig?’’ Jag kollade upp på den långa muskulösa killen jag hade framför mig. Hur kunde jag inte bli alldeles till mig pågrund av hans vältränade mage? Hur kunde jag inte bli till av hans beröringar, kramar och ord? Jo, jag hade en spärr. En spärr som försöker hålla mig borta från personer - som Justin - jag visste att jag kunde falla för. Och notera ordet försöker. För spärren håller inte länge till, vem vet då vad jag plötsligt kan känna? Han skakade på huvudet med ett torrt flin innan han lyfte på mina ben, satte sig ner och lät mina ben vila på hans lår. Jag väntade på honom att svara. Men han tog god tid på sig. Hans händer fattade tag om mina bara fötter och började försiktigt att massera dom med sina lena stora händer medan hans blick följde de olika personerna i filmen. Jag bet mig svagt i läppen och svalde hårt. Hans vänstra hand, som var närmst mig, började långsamt röra sig upp för mitt ben tills den stannade vid inlåret där jag precis i samma sekund spänt mig. Han flinade mjukt då det var den reaktionen han ville få från mig.

’’Abs, hjärtat. Du vet om att jag bryr mig om dig, du vet att jag tycker om dig, du vill bara inte erkänna det för dig själv för att du är rädd att kunna känna någonting tillbaks. Men det är okej, för jag är här för att stanna.’’


(2000 ord exakt) Kan inte vara lyckligare än när jag har er, ni är bäst! Ni ger mig sådan lycka att det är löjligt. Hoppas verkligen att ni förstår hur mycket ni betyder för mig, min kärlek till er är oändlig! Och tack så mycket för alla kommentarer på 11:an, ni gjorde min dag! Tror ni att ni kan kommentera lika bra på detta? Love u all <3

 

Q: Vad tycker ni om att Yovanna och Justin är ett par? Och har ni sätt alla de söta bilderna på dom när de kramas och håller hand? UPPDATE: Vet inte riktigt om de är ett par, det är endast vad jag sätt och hört :)

A: Jag ÄLSKAR Jovanna. Justins lycka är det enda som spelar roll, älskar han henne gör jag det också, bara att acceptera hans val liksom :)


Inlägget är skrivet under kategorin ✎ Tainted © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

11 - Justin Bieber goes bad

’’Jag leker inte med dina känslor, Abigail. Hade jag fått göra såhär på mitt jobb, så hade jag tagit chansen.’’ Precis när den meningen var sagd kände jag hur mobilen i min hand vibrerade till och ett svar från Nicole hade kommit in.

 

’’Nej, det gör du inte. Du vill, men du kan inte.’’

 

Och efter det.

Var det som om det aldrig hänt. Han var borta. Och jag var ensam. Dock inte riktigt ensam då jag hade Nicole på MI9, Tori och Tatiana, även många fler på utbildningen. Men det var ensamt och tomt trots att jag inte ville erkänna det för mig själv. Han var orsaken till att jag splittrades från min familj. Han är dålig. Mycket mer än så behövdes det inte för att nästan hata honom då Celest varit min livlina fram tills nu och faktiskt fortfarande är det. Hon och mamma är det enda skälet till att jag inte ger upp utbildningens smärtsamma genomgångar då de behöver pengar, likaså jag. Tori betalar för tillfället då jag bor med henne och Tatiana. Men det finns självklart någon som betalar henne som får henne att kunna försörja den lilla delen av mig som är kvar.

En vecka har gått. Jag har fått min bil som Justin lovat mig. Och jag har fått stryk. I flera mängder på utbildningen. Inte trodde jag att man skulle stå två och två och möta varandra i ett slagfält. Den som klarade sig utan att svimma vann självklart. Jag som inte ens kunde slå boxningspåsen kunde inte klå mer än 1 av 10 personer. Och denna personen var ynkligare än jag själv, vilket underlättade mycket. Jag steg in genom ytterdörren och stängde dörren utan att dra till mig nödvändigt mycket uppmärksamhet. Dock hörde alla i huset att jag var hemma, vilket jag velat undvika. Jag ville inte visa mig svag inför dom, jag ville inte visa mig gråtfärdig eller blåslagen som jag just precis var.

’’Jag är här inne!’’ Ropade Tori från köket, jag kunde höra hennes leende. ’’Hur gick det?’’ Hon var nyfiken. Men om jag varit hon, så skulle jag mer än gärna hållit tyst för att slippa se en 20 årig flicka gråta. Jag gillade att hon brydde sig, det gjorde jag, men i detta tillfället ville jag ha tystnad och ensamhet. 

’’Precis som gårdagen.’’ Suckade jag och drog försiktigt av mig min skinnjacka jag fått av Justin dagen innan han stuckit - vart han nu skulle - från stan. Faktiskt den kvällen han hållit om mig i min säng och förklarat för mig att han hade känslor. För det var väl det han sagt? Var inte det lite för snabbt att kunna känna någonting för mig? Och varför - om han skulle få känslor - valde han den misslyckade tjejen ingen någonsin velat ha? Det var tråkigt nog ingenting jag skulle få veta. För jag var här i Chicago medan Justin var… Gud vet vart!?

’’Mår du bra? Klarar du av att stanna hemma själv? Jag måste träffa en klient.’’ Tori kom utgåendes från vardagsrummet med en svart, lång och tight klänning som matchades med ett par höga klackar.

’’Klient säger du?’’ Jag höjde mina bryn ’’Och ja, jag klarar mig fint och mår bra.’’ Lögn. Lögn, lögn, lögn. Jag mådde piss! Men jag klarade mig. En vit lögn, kan man väl ändå säga.

’’Affärer.’’ Hon skakade leendes på huvudet och kysste min panna som bar ett blåmärke. ’’Om du säger det så.’’ Jag flinade.

’’Tatiana är iväg och besöker sina döttrar i New York och kommer inte hem förns i morgon eftermiddag. Jag kommer hem i morgon bitti. Är det någonting, ring mig.’’ Hon släppte händerna från mina överarmar och gick mot dörren.

’’Vart sover du?’’ Ja, jag hade börjat bry mig. Det gick liksom inte att inte bry sig om någon så varmhjärtad. Det hade egentligen inte spelat någon roll om hon var det eller inte, jag var en människa skapad för att kunna bry mig om alla. Precis som att jag brydde mig om Justin som egentligen bara skapat tårar hos mig. Det var ingenting jag valde, jag var bara illa tvungen att lyda min kropp.

’’Jag checkar in på ett hotell. Oroa dig inte Abigail.’’ Hon log lugnande och steg sedan ut genom dörren, vinkade löst mot mig och stängde sedan dörren igen. Med en suck tog jag mig till vardagsrummet och slog mig ner i den bruna fina soffan.

Jag knep hårt ihop med ögonen och pressade min hand emot ena ögat. Skulle jag gråta, nu när ingen kunde se? Skulle jag skrika, nu när ingen kunde höra? Skulle jag visa precis allt jag kände, när ingen ändå var hemma? Jag var tvungen att känna efter, leta efter det rätta beslutet i alla mina stökiga fack i huvudet. Men fann ingenting alls. Jag var tom, trots att det fanns en glaskula som speglade mer än vad man normalt kunde känna som max. Men jag var inte normal. För en normal människa skulle inte behöva tänka efter om personen behövde gråta, personen behövde inte mata in en massa styrka för att prestera någonting man egentligen inte vill men man måste intala sig själv att man ändå vill. Man behöver inte bli mindfucked av sina egna tankar, när man är normal. Och man ska inte behöva fråga sig själv om man kommer överleva om man är normal. Så nej. Jag är nog mer eller mindre allt negativt än normalt. 

Och oälskad.

’’Vart är din brud?’’

’’Hemma.’’

’’I Chicago?’’

’’Yes.’’

’’Varför inte bjuda henne hit?’’

’’Hon har affärer att göra, Ashton, jag har berättat det’’ Jag suckade och damp ner i skinnfåtöljen. ’’jag har även berättat att hon kommer om tre veckor.’’

’’Skulle hon flytta in?’’ Jenice reagerade mitt i allt och flög upp från Brandons famn. Jenice Fitch. Mer känd för Jenice Bitch. Dock är hon snällare i umgänget vi har hemma, utan några andra tjejer här omkring. Det blir antagligen ett problem när min flickvän flyttar in.Ashton Williams, Carter Peynee, Jackson Teller, JC, Brandon Corth. De är mer uppspelta för få se henne, träffa henne, och i deras drömmar… Få henne i sängen. Det kommer inte hända. Det tillåter jag inte hända. Med dessa grabbar är man inte säker med någonting. Brandon är väl antagligen den sista som skulle ge sig på henne, då han har Jenice. Men Ashton, Carter, JC och Jackson skulle inte ha någonting emot det. Desperata jävlar ska inte lägga ett finger på min tjej. Dock vet Abigail inte om detta ännu. Och synd nog är hon inte min tjej, än. När nyheterna kommer, så blir det kalabalik. Att neka finns inte med på lista, som med precis allt annat, får hon bita ihop och glida med.

’’Ja, Jen. Jag förklarade det ungefär samma dag jag kom hit.’’ Jag himlade med ögonen. Jag är glad att Brandon inte bryr sig så mycket om henne. Det gör det enklare för oss andra att kunna säga precis - nästan precis - vad som helst till henne utan att han får retard ryck och slår ihjäl oss. Han är mer ute efter ligg, men endast med henne, han är nog den trognaste av oss alla här. Men när Abigail blir en del av detta blir jag den mest trognaste.

’’Jag vet inte, Justin.’’ Jenice såg obehagligt på mig och la huvudet på sned. ’’Det är inte ditt beslut att ta, Jenice. Vi alla har gått med på det.’’ Sköt Carter in. Jag vet inte om det berodde på att han var desperat av att ligga med Abigail, eller om han ville göra mig en tjänst. Vad det än var så tackade jag honom, för att ligga med Abigail kunde han endast drömma om. Både jag och Abby skulle inte gå med på det. Och med tanke på att hon knappt låter mig röra henne, låter hon nog inte ens killarna komma nära henne.

’’Jag tar en cigg.’’ Suckade Brandon och klev bort från Jen och ut på terrassen i andra änden av vardagsrummet.

’’Du får vänja dig.’’ Ryckte jag på axlarna. ’’Du vet att jag inte passar bra ihop med tjejer.’’ Hon hade rätt där. Me no shit att jag låter planerna ändras pågrund av henne.

’’Inte mitt problem.’’

’’Det blir ditt problem om hon inte lyder mina regler.’’

’’Du har inga fucking regler, Jen. Sluta överdriv. Jag vet att du är rädd att hon hamnar i säng med Brandon, men det är inte jag. Hon skulle inte ligga med sådant skabb och är inte som du Jenice. Dessutom har hon en pojkvän som i detta fall är jag, om du kanske glömt det?’’ Jag morrade till och spände blicken i henne. Hon suckade frustrerat och skakade på huvudet medan hon ställde sig upp.

’’Fine! Låt henne bo här.’’ Sa hon medan hon gick mot terrassen. ’’Hon hade flyttat in i vilket fall som helst för jag minns inte att jag bad om din tillåtelse.’’ Spottade jag efter henne. Hon korsade armarna framför bröstkorgen och fortsatte ut, sur. Hennes namn passade bra, Bitch. Jag reste mig upp och började gå mot ytterdörren.

’’Ey! Vart ska du Biebs?’’ Ropade JC efter mig. ’’Hem.’’ Grymtade jag surt. 

’’Och sura?’’

’’Jag kommer igen nästa vecka. Ha klart 4 8 15 16 23 42 tills jag kommer.’’ Kodord för: uppdrag 4, förstörning.

’’Yes, sir.’’ Skämtade han. Men jag tog åt mig och var nöjd vid ordvalet. Om de bara visste. 

Jag var en sergeant.


Har uppdaterat Karaktärerna som ni finner under katergorin Tainted eller längre ner på bloggen. Bra att kolla in så man hänger med vem som är vem!

 

Låt mig inte tjata om kommentarer, jag avskyr att göra det. Kommentera bra så får ni nästa snarast, annars... får ni vänta att tag.


Inlägget är skrivet under kategorin ✎ Tainted © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

10 - No, you don't

Har de tänkt att jag ska leva upp till dessa punkter? Ska jag ha en attityd för att kunna sänka folk? Hur ska jag kunna vara orädd genom att välja bort rädsla som en känsla, när rädsla är min största fiende? Hur ska jag kunna klara mig i en värld som denna när problemen kryllar? Det är bäst att ställa in mig på detta redan nu.

Jag är Abigail Pott och rädsla är en känsla jag valt bort.

 

Var och en hade fått en boxpåse framför sig.

Den var svart, tung och fick nävarna att svida av smärta. Hård med andra ord. Diego hade först visat olika slag och grepp man skulle öva på. Jag var ingen vidare bra på detta då jag kände mig svagare än ett nyfött spädbarn. Alla var uppradade på en linje med två rader där vi fick boxas och öva, utan handskar. Justin och Diego gick fram och tillbaka för att se så vi gjorde rätt. Diego skulle precis gå förbi mig, när han stannade och iakttog mina slag jag då försökte ge så mycket kraft åt jag bara kunde. Plötsligt stoppade han mig, bakifrån, med hans händer om mina armar. Jag blev alldeles varm om kinderna, tack och lov så stod han bakom mig och kunde inte se de knallröda kinderna jag fått. 

’’Kraften kommer härifrån’’ Hans hand lades på min magen ’’spänn.’’ bad han mig och pressade sin hand hårdare mot min mage ju mer jag spände.

’’Bra. Behåll nu spännet medan du övar.’’ Hans händer lämnade min kropp, jag sneglade bak och fick ett snett leende av honom avfyrat. Jag log nervöst och nickade för att sedan se honom gå. När han gått stod Justin på den andra raden, bakom mig och iakttog vad Diego nyligen gjort. Hans ögon var farligt mörka. Fylld med hat. Jag vek undan min blick och försökte fokusera på det Diego sagt. Men det gick inte då det enda som fanns i mitt huvud var Justins blick. 

 

’’Hur tar du dig hem? Behöver du skjuts?’’ Nicoles snällhet tog mig med storm varje gång.

’’Tack så mycket, men min mamma hämtar mig.’’ Nickade jag. Det kändes konstigt att kalla henne mamma, men det var bara att vänja sig, som med precis allt annat. 

’’Men då ses vi i morgon, ha en fortsatt trevlig dag Abby!’’ Och trevlig, det fick jag inte glömma att påpeka. Hon drog in mig i en kram och så hejdå innan hon gick mot en svart Range Rover - som alla här i Chicago tycks ha - med en chaufför som stod och väntade på henne. Själv stod jag kvar i källaren - då det var där allas bilar och chaufförer väntade - och letade med blicken efter Tori. Det gick fem minuter, tio minuter. Men ingen Tori hade skymtats trots att vi slutat för drygt 15-20 minuter.

’’Tori kommer inte, hon är iväg på ett ärende.’’ Justin röst fick mitt inre jag att hoppa till, medan jag där utanpå försökte se så oberörd ut som möjligt. Dock så blev jag rädd, men det kunde jag bara erkänna för mig själv.

’’Och hur tar jag mig hem?’’

’’Du åker med mig.’’ Han greppade tag om min hand för att kunna fläta ihop våra fingrar medan vi började gå mot hans bil. Men jag drog åt mig handen innan han hinna göra någonting. Han stannade.

’’Abigail.’’ Hans röst hade den tonen som tydde utmana-inte-ödet. Men jag gjorde det i vilket fall som helst.

’’Du kan inte bara leka med mig sådär.’’ Morrade jag och gick med tunga steg mot bilen och satte mig i framsätet för att dra pokerface över ansiktet. Jag såg honom himla med ögonen i backspegeln innan han gick mot sitt säte och satte sig där.

’’Jag leker inte med dig Abigail.’’

’’Du behandlar mig som om jag vore vem som helst här, medan när vi är ensamma så är det okej att synas med mig, hand i hand. Det kallar jag för att leka med mig och mina känslor.’’ Medan meningen lämnade läpparna så vägrade jag att kolla på honom. Jag ville inte se hans perfekta drag och perfekta läppar med de perfekta uppåt kammade håret. 

’’Jag förklarade för dig att jag endast var din lärare där och inget mer.’’

’’Om det inte funkar med något mer än en stel relation som student och lärare så ska det vara så även utanför. Dessutom finns det inget mellan oss ändå, så det finns ingen anledning att hålla hand eller andra saker som kramar.’’ Jag korsade mina armar hårt framför bröstkorgen.

 

Efter att jag sagt precis som jag känt så blev det tyst från bådas sidor. Justin hade inte ens kollat på mig efter det. Man kunde knappast höra hans tunga andetag längre. Det var som om han hållit andan igenom hela resan hem. Han körde in genom grinden och vidare upp på våran uppfart där Toris bil brukade stå, men inte gjorde längre. Anledningen var pågrund av ärenden hon gjorde, enligt Justin. Men vem vet vad hon faktiskt gör? Jag steg ur bilen med en tom blick och började gå mot ytterdörren då jag  stannade för att jag hörde Justin gå efter mig.

’’Vart ska du?’’ Jag rynkade lumpet pannan medan jag iakttog honom öppnade dörren framför mig.

’’In, med dig.’’

’’Jag klarar mig bra själv, Justin.’’ Jag suckade och klev in. ’’Det vet jag. Men jag är inte här för att vakta dig.’’ Han drog av sig sin skinnjacka och de svarta Supra skorna han bar på sina fötter innan han försvann in mot vardagsrummet och upp för trappan. Jag stönade och suckade, hoppades på att Tori snart skulle komma hem och kunna skicka hem honom till sin lägenhet som låg långt härifrån. Jag drog upp min mobil för att smsa Nicole som jag tidigare idag fått numret av.

 

’’Justin är hemma hos mig och behandlar mig som om vi hade en relation som tydde på att vi var mer än vänner, men på utbildningen så ser han knappast på mig. Jag hatar honom.’’

 

Jag följde försiktigt den vägen han tagit, som ledde till mitt sovrum. Jag bet ihop med käkarna och skakade frustrerat på huvudet innan jag öppnade dörren med ett neutral ansiktsuttryck. Han låg utsträckt på min säng med ögonen stängda.

’’Abbs, kom.’’ Han klappade med sin hand på den tomma platsen bredvid honom. När jag inte rörde mig ur fläcken öppnade han sitt ena öga smått och klappade ännu en gång på samma plats.

’’Kom, nu.’’ Återigen så sade tonen på hans röst att jag inte skulle utmana ödet, så jag gjorde precis som han bett mig att göra. Jag satte mig först på sängkanten, men slog sedan upp benen på självaste madrassen och rullade ner, kota för kota, innan huvudet sjönk ner i den mjuka kudden. Jag lade mig på sidan för att undvika honom så mycket det bara gick. Men vad jag inte förväntade mig var att han skulle göra precis samma sak. Hans arm sträckte han över min midja och fattade tag om min hand för att göra vad han tänkte göra innan, fläta ihop våra fingrar.

’’Jag leker inte med dina känslor, Abigail. Hade jag fått göra såhär på mitt jobb, så hade jag tagit chansen.’’ Precis när den meningen var sagd kände jag hur mobilen i min hand vibrerade till och ett svar från Nicole hade kommit in.

 

’’Nej, det gör du inte. Du vill, men du kan inte.’’

 

Inlägget är skrivet under kategorin Länkbyten © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Länkbyte - Jbiebznovell


Kayleigh Sierra Jones är en tjej på 17 snart 18år från Kansas där hon bor tillsammans med sin pappa och sin ett år yngre bror Benjamin. Hennes mamma har hon inte ett minne av. Hon stack nästan direkt efter Benjamins födsel och har inte hört av sig sedan dess. Inte för att hon bryr sig. De klarar sig bättre utan henne säger hennes pappa, men hon har många gånger hört hur han instängd i sitt sovrum har gråtit om kvällarna. Kay, som hon kallas, är inte någon speciell egentligen. Det tycker i alla fall inte hon själv. Hon är inte populär, men hon är inte heller en outkast. Hon är en i mängden och det trivs hon jättebra med. Hon är en senior. Hon ska på bal och hon ska sluta skolan. Hon är för första gången på länge riktigt lycklig. Men lycka varar inte för evigt. Det är det som gör livet så skört. Även det allra minsta snedsteget kan förstöra allting som man är och har. I värsta fall lämnar det ärr för livet, om man inte hinner blir räddad