Inlägget är skrivet under kategorin ✎ Tainted © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

16 - Bad Blood Gang

’’Justin kommer spela kriminell, även du Abigail. Och tillsammans är ni under uppdraget ett par.’’ Han kollade avvaktande på mig.

’’Nej. Nej, Peter. Jag är ledsen, men det kommer inte funka. Det går inte!’’ Jag blev genast nervös och fick panik.

’’Antingen så tackar du ja till uppdraget jag erbjuder eller så packar du dina saker och åker tillbaka till Kanada.’’ Precis som jag sa innan. Jag är inte charmig.

Bara tvingad.

 

Och vad hade jag tänkt mig i den stunden?

Skulle jag bete mig som ett barn och tacka nej pågrund av en jäkla kille istället för att tänka på min syster som behövde dessa pengar? Jag nöp mig försiktigt i handflatan av osäkerhet och skakade försiktigt på huvudet. Peter kollade underligt på mig.

’’Så du tackar nej…’’

’’Nej till att flytta hem igen.’’ Avbröt jag Peter. Justin hade kollat chockat på mig först, sedan sjönk han avslappnat ihop på stolen igen. Peter log nöjt med makt lysande i ögonen och skakade belåtet min hand.

’’Toppen Abigail! Jag visste att jag kunde räkna med dig.’’ Han hade så självklart för sig att jag skulle välja pengarna före fattigdom, för han visste mycket väl om min bakgrund. Och om jag läste honom rätt, så hade han varje minsta detalj om mig, inplanterad i hjärnan för att kunna trycka på punkter som får mig att ge upp direkt. Om detta vore en fördel, inte det minsta. Han hade pengar jag behövde för min syster och mig själv, men det betydde inget mer än ett tvingat jobb jag mer eller mindre fortfarande avskydde. Och Justin. Ja, det skulle inte förvåna mig om han var en del av Peters plan att få mig att tacka ja. De båda var på den goda sidan, men hur goda var de egentligen?

 

’’Så allting var en lek för dig?’’ Jag kollade surt ut genom fönstret där bilar, träd, människor och byggnader svepte förbi.

’’Jag fick en order och gjorde som jag blev tillsagd utan att ifrågasätta. Att inte använda hjärtat när man gör vissa saker är vad som skiljer proffs från amatörer, Abigail.’’ Då jag inte kollade på honom utan ut mot fönstret såg jag inte hans ansikte. Men jag kunde gissa på att han var nöjd med svaret, dock allvarlig som i många av hans fall.

’’Nej, Justin. Det är vad som skiljer människor från zombies.’’ 

’’Ska du neka allt jag säger kommer du aldrig kunna bli bättre! Jag försöker hjälpa dig att förstå!’’ Han lät upprörd.

’’Och vem sa att jag ville förstå?’’ Jag var pissed.

’’Du frågade från första början, du vill ha ett svar och det var precis vad jag gav dig.’’

’’Ditt svar var inget mer än en jämförelse som enligt dig var mellan mig och dig.’’ Amatören var jag, eftersom jag gjorde allting med hjärtat. Justin däremot, var känslokall och i hans fall även proffset då han uteslöt sitt hjärtas order och endast lyssnade på Peters order. Jag vände mitt ansikte mot honom och kollade försiktigt in i hans ögon som djupt stirra in i mina.

’’Ibland måste man göra saker som man inte vill. Det är vad order innebär. Ber Peter dig att döda någon ska du göra det utan att ens tänka på konsekvenser eller vad som kommer orsaka andra. Det är vad som skiljer på amatörer och proffs, mellan dig och mig Abby. Du skulle gå efter vad ditt hjärta sa och vika undan, medan jag inte skulle ge dess order en tanke utan bara göra. Men vi båda vet att det är fel och ingen utav oss vill. Det står mellan att döda eller bli dödad.’’ Han var skärpt i blicken och en glimt av svart fanns i ögonen på honom.

’’Är det ett problem för dig så kommer uppdraget bli svårt nog att kunna hantera. Men främst farligt.’’

’’Tyvärr så finns det ingenting inom mig som kan känna längre. Så det är inget problem, längre.’’ Jag vek undan blicken och var tyst precis som innan samtalet. Justin stirrade däremot fortfarande på mig. Plötsligt kände jag hur han tog tag om min hand som legat på mitt lår. Jag tittade förfärat på honom.

’’Att kunna hålla sin roll är även någonting som skiljer proffs från amatörer. Vi båda vet hur lite du gillar detta, och promise me baby girl. Jag är inget stort fan av detta heller. Men låt oss åtminstone hålla det troligt framför gänget.’’

 

5 timmar tidigare

’’Hur många killar pratar vi om när ni säger ’’gäng’’?’’

’’Fem killar och en tjej. Plus dig och Justin.’’

’’Högst upp på pyramiden är Ashton Williams. Han är känd för brottet han gjorde i Bronx med Carter och Jackson.’’ Peter slängde fram en bild på den väldigt snygga Ashton. Dock är utseendet ingenting om personligheten sägs vara mörkare än natten. 

’’De rånade en bank på 150 miljoner och dödade 10 personer.’’ Tillade Justin.

’’Ashton är ledaren i Bad Blood Gang. Jag skulle rekommendera att vara försiktig i hans närvaro. För Ashton vill man inte se arg. Det säger jag av egen erfarenhet.’’ Sade Justin och lyfte på sin svarta t-shirt så man kunde skymta ett ärr vid hans höft. Ett ärr av en väldigt djup kula som jag då förstod var avlossad av Ashton.

’’Han är farlig med andra ord och knarkar och dricker dagligen. Ser du nya tjejer lämna huset varje dag, kan du rikta blicken åt Ash. Han är oftast personen som tar hem brudar som på rullande band.’’

 

’’Carter Peynee är Ashtons högra - precis som mig - hand. De två har hållit ihop ett långt tag och var de personerna som tillsammans skapade Bad Blood Gang. Ingen utav dom har någonsin blivit tagna av polisen och finns då inte med i deras register. Carter är inte lika farlig som Ashton, men underskatta inte honom för det. Han har dödat personer precis som människor dödar flugor och är precis som Ash en knarkare och alkoholist.’’ Justin slängde fram en bild framför mig.

’’Jackson Teller. Känd för att kunna manipulera personer genom sitt utseende och ord. Vad han än säger, ska man misstänka. Man vet aldrig när hans manipulation påbörjar, och när du minst anar, så har han påkommit dig och nästa steg för dig är döden.’’ Justin såg smått bekymrat på mig och lade bilden på Jackson framför mig. Jag svalde hårt.

’’Håller du dig till mig så finns det inget som kan gå fel. Lita på mig.’’ Tyvärr så fanns det inget att lita på hos honom längre. Men antingen det eller Jackson manipulation.

’’Brandon Corth är den snällaste inom gänget. Han är dock troget tillsammans med Jenice, men bryr sig trots detinte om man konfronterar henne. Han är snällast, men farlig när han väl vill vara farlig och bemästrar vapen bättre än den som uppfan vapen. Han är även en före detta militär, dock tappade han en del av sitt minne i en strid och var därför tvungen att lämna kåren. Efter det hamnade han i depression och började knarka och göra allmänna kriminella saker. Sedan hamnade han hos Ash och Carter.’’ Justin mötte min blick och fick bilden skickad från Peter till mig.
’’JC är ett smeknamn för Justin Celton. Då jag också heter Justin fick han vara den med smeknamnet. JC är farlig precis som alla andra. Han är den mest tekniska av oss alla och tar hand om all information och hackning vi utför och behöver. Mer om honom behövs inte vetas om, han är inte så speciell.’’
’’Däremot är Jenice Fitch speciell. Känd för att bli kallad för Bitch. Hon är väldigt på Brandon och låter inte någon gå nära honom. Hon har även svårt med tjejer, det är anledningen till att hon bor med oss och inte har några tjejkompisar. Dom - vi - behandlar henne som en i gänget, och tar inte hänsyn alls till att hon är tjej.’’
"Så... Abby, är du redo?"

Alltså, alla ni märker nog hur dålig uppdateringen var i veckan va? Jo, självklart. Jag tänker inte be om förlåtelse för det händer allt för ofta och är ingenting som bättrar de faktum att uppdateringen suger ❤️ Jag har liksom varit iväg i Stockholm, Borås, Helsingborg, Bostad imorgon, Kroatien och Italien, lite överallt och har inte riktigt fått tillfälle denna sommarn att skriva som jag velat. Men resten av sommarlovet ska jag inte göra så mycket mer än att umgås med vänner så skrivandets tid kommer öka :) vet att ursäkter inte gör saken bättre men jag vill att ni vet varför bloggen varit så lite aktiv.
KOMMENTERA BRA SÅ KOMMER NÄSTA SNARAST ❤️

Kommentarer
camilla säger:

I början trodde jag Judtin jobbade för "polisen" eller ja agent då, men nu börjar han mer och mer se ut som en bad boy :S vad är han egentligen?

Svar: Svaret finns i ett inlägg!
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Så braaaa

KOMMENTAR SKRIVEN:

Wilma säger:

OMG längtar så tills dom börjar uppdraget och det börjar hända saker på riktigt mellan dom😬😬
Snälla låt det inte ta lika lång tid till nästa avsnitt🙏🙏🙏🙏

Svar: Kommer hända lite saker i 17 ;) Och nej, redan ute 🙏🙏🙏
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Åh såååå bra

KOMMENTAR SKRIVEN:

Sandra säger:

Såå sjukt braa asså!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Erica säger:

Jätte bra längtar redan tills nästa

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emelie säger:

Jätte bra! :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Michelle säger:

Jag gillar det :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Ohhh i love it!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Sjukt bra asså, längtar till lite (jabby? Austin?) Moment

Svar: Och det kommer nuuu
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ylva säger:

As bra juh😚✋

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Bästa novellen!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Alex säger:

JAAAA NÄSTA KAPITELL BBYY

KOMMENTAR SKRIVEN:

im säger:

Omg detta kapitel dödar mig!! Den är så bra😍😍 vad gör du med mig jag blir mer och mer inne i novellen och när jag läser kan jag se det framför mig asså det som händer för jag tycker om den så mycket!! Längtar redan !! Snälla lägg up en kapitel

KOMMENTAR SKRIVEN:

Deena säger:

ÅÅÅÅÅHHH JAG ÄR SÅ TAGGAD FÖR NÄSTA KAPITEL!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Doge säger:

Very talent. Such amazing. Much wow.

Svar: Thank youuu *-*
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Jag är ny på din blogg, upptäckte den för några timmar sen och har sen dess suttit och läst dina noveller, haha! Du är så himla duktig på att skriva och dina noveller inspirerar mig verkligen. Jag kan liksom inte förklara det genom ord, men jag älskar verkligen dina noveller så himla mycket att jag föredrar dem framför böcker! Och jag är en bokälskare, läser allt från skräck till litteratur. Jag överdriver inte när jag säger att jag nästan är besatt av Tainted, då den är min favorit. Jag hoppas du fortsätter skriva länge.
PS: jag skulle älska om du gav mig namnen på killarna som spelar Diego, Ashton och Carter :)
Xo ♥

Svar: Att få vakna upp till din kommentar var hur mysigt som helst 😍 du förstår inte hur glad jag blev när jag läste detta! Tack så himla mycket för de fina orden!
Självklart fina du. Ashton-Ash(ly) Stymest
Carter-ColeMohr & Diego-Diego Barrueco ❤️
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Skit braaa❤️❤️

KOMMENTAR SKRIVEN:

Liv Frendin säger:

awesome kapitel !!!!!😊

KOMMENTAR SKRIVEN:
- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback