Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 25. Its over...

             
''Jag har alltid vetat att det varit något mellan er!'' sa hon med ett flin. 
''Aria, inte förrens idag var det något mer än bara vänskap. Jag vet igentligen inte vad vi har för relation?'' sa jag med en rynka i pannan. Vänner? Ihop? Lite förvirrande. 
''Lola... Han gillar dig. Vilket innebär att han vill mer än bara vänskap.'' sa hon och höjde på ögonbrynen.
''Ja, jo...'' sa jag och nickade.
''Okej, nog om det! Vi sticker till stranden... Solar, badar utan killarna!'' fnittrade hon. Killarna skulle hitta på något. Vilket innebar tjejdag. Vi har shoppat och nu sitter vi på Starbuck. Sedan ska vi bege oss till stranden.
''Yes!'' skrattade jag. Vi tog frapinon i handen och gick ut från Starbuck. Påsarna med kläder hade vi i andra handen. Där i fanns nya bikinis och faktiskt handdukar. Perfekt! Jag har funderat och tänkt och funderat... Men jag har nu intalat mig själv att jag... Lola Monroe är kär i Justin Bieber. Nej, inte intalat. Jag 'är' kär i Justin Bieber........
 
Solen brände på min lätt bruna hy. En halv timma i 30'grader är mycket. Det var varmt. För varmt. Det gick inte att njuta av solen. Jag sneglade på Aria som låg nöjt med sina svarta Raybans och ett brett leende. Hur kunde hon njuta i denna - alldeles för - soliga dag? Jag la mig ner igen och försökte blunda och njuta. Vad gör killarna nu då? Badar i en svallkande alldeles kall pool? I alla fall något mycket roligare. Att sola är inte det minsta kul! Man får bara stå ut för att få en perfekt hy. Vilket jag inte har! Jag har heller ingen tålamod att ligga här.
''Aria... Jag tar ett dopp!'' sa jag och ställde mig upp. Hon svarade inte så jag gick mot havet utan ett svar. När jag kommit till det blåa havet tittade jag ner i det. Små fiskar simmade runt i det. Det var vackert. Jag satte ena foten i det behagligt kalla vattnet och sedan den andra. Fiskarna som nyligen simmat där försvann fort åt olika håll. Jag gick längre in med blicken i vattnet tills jag kommit så långt in att vattnet var upp till hakan. Jag tog ett djupt andetag och dök sedan ner i det turkosa vattnet.
-
Jag sitter just nu på planet. Påväg hem till lilla Stratford. En hel vecka har redan gått. Tänk vad tiden går snabbt. Det ska bli skönt att få komma hem. Vem kan tänka sig att jag nästan tröttnade på solen och allt badande. Det var nästan det ända vi gjorde alla dagar. Solen var framme 24/7. Hela dygn nästan. Jag kollade på klockan som hängde framför mig, 15:30. Justin satte sin arm runt mig och kramade mig mjukt. Jag sneglade upp på honom och log. Justin lutade sig mot en kudde som han hade och somnade ganska snabbt. Att vara i solen hela dagarna får en att bli ganska utmattad. Jag lutade mig mot hans axel och slöt mina ögon. Mina andetag blev tyngre och snabbt föll jag i en djup dvala.
-
Jag tog min resväska i min högra hand och gick trött in i mitt rum. Justin kysste mig lätt på pannan innan han steg ur mitt rum och stängde den efter sig. Jag slängde mig fullt påklädd i sängen och drog täcket över mig. Trött som tusan var jag. Klockan var bara 21:00. Vi hade åkt i ett flygplan i mer än 5 timmar. Sedan har vi åkt i en bil i över en timma. Justin var lika trött som mig om inte tröttare. Jag har sovit hela resan hit men jag är lika trött ändå. Jag slöt mina ögon och somnade om igen.
-
På morgonen vaknade jag av solen som lös mig i ögonen. Jag var trött på solen. Kan det bara inte regna eller något? Bara inte sol! Jag steg iriterat upp och sedan in i wicen. Jag bläddrade bland alla kläder som hängde i galjorna. Jag drog av mig kläderna jag hade på mig och satte på mig 
   
en bäsh stickad tröja och ett par vita jeans shorts. Jag satte på mig ett kors halsband och ett skärp. Sedan lockade håret snabbt och sminkade mig på nytt. Med mobilen i handen sprang jag ner till köket där mamma stod och lagade frukost.
''Hej och godmorgon!'' sa jag och gick fram och gav henne en kram. Jag hade inte sakt hej eller något i gårkväll då jag var för trött för att knappast tänka.
''Godmorgon!'' sa hon och besvarade kramen mjukt. ''Så... Hur var det?'' frågade hon nyfiket. Jag log och satte mig sedan vid köksön.
''Jo... Det var väl roligt. Jag, Justin, Aria, Chaz, Ryan, Vanessa, Zac och... Selena-''
''Vanessa o Zac?'' avbröt hon mig.
''Jepp, I alla fall det var vi och ett stort lyxigt hus! Med pool som hade en bar och en massa andra saker!'' sa jag och slog ut med armarna. 
''Wow... Låter som en bra semester!'' sa hon och log. Jag nickade och log tillbaks. Efter några få minuter var hon klar med frukosten och allting stog framdukat vid bordet. Ägg, bönor och bacon. En favorit! Jag stoppade hungrit i mig maten och drack av juicen. Jag lutade mig tillbaka i stolen och pustade nöjt ut. Mätt var jag defenitivt!
''Tack för frukosten!'' sa jag medans jag dukade av. Jag sprang ut till hallen och satte på mig mina svarta converse och sprang över sedan över till Justin. Utan att knacka på dörren eller ringa på dörrklockan steg jag in.
''Hej hej!'' ropade jag glatt medans jag tog av mig mina skor och vandrade in i köket där Pattie satt med ett leende på lepparna.
''Godmorgon hjärtat!'' sa hon med ett varmt leende. Hon kallar mig alltid för hjärtat. Hon är världens gulligaste människa jag vet! Hur underbar får man vara? 
''Sover Justin fortfarande?'' frågade jag medans jag tog ett äpple från fruktkorgen som stog på golvet. Hos familjen Bieber/Mallette så känner jag mig som hemma. Jag beter mig som om jag vorre hemma. Detta är mitt andra hem kan man säga.
''Ja, men gå du upp till honom.'' sa hon och log.
''Tack!'' sa jag och blinkade med ena ögat och log innan jag trippade upp för den vita trappan och sedan smög jag in i hans rum. Jag möttes av ett svart rum. Hans rullgardiner var neddragna så hela rummet var alldeles kolsvart. Jag stängde dörren försiktigt bakom mig och smög sedan mot hans säng där han låg. Justin var inte direkt trevlig på morgonen när man väcker honom. Men jag står ut med hans bittra beteende. Jag la mig jämte honom i sängen och började nynna på en utav hans låtar.
''Beauty and a beat, ho can make my life...nanananana!'' sjöng jag högt nu. Jag nästan skrek det och hoppade i hans säng.
''Va fan?'' sa han iriterat och la kudden för ansiktet. Jag började skratta och satte mig ner jämte honom med ett dunst.
''Justin... Vakna! Klockan är snart...'' sa jag och kollade snabbt på klockan och fortsatte ''... Tolv!'' sa jag och slog ut med händerna.
''Jag vill sova...'' sa han trött.
''Justin... Kom igen! Vi hittar på något.'' sa jag och la mig ner jämte honom. Han vände sig mot mig och kollade på mig med en trött blick 
               
''Som vadå?'' frågade han bittert. Jag suckade åt hans attityd men valde att ignorera den. Jag tänkte efter ett tag... Tills jag kom på något.
''Vi kan... Åka skridskor!'' sa jag med ett flin. Hans ögonbryn höjdes och han gav mig en blick som menas are-you-kidding-whit-me? 
''Seriöst? Det finns ingen is nu mitt i sommarn.'' pnös han.
''Jo... Det finns det visst!'' fnös jag tillbaka. 
''Jaså? Vart?'' frågade han med ett flin. Jag log nöjt och lutade mig över honom.
''Det får du se...'' viskade jag innan jag kysste honom mjukt.
-
''Här?'' frågade han med en rynka i pannan. Jag nickade och tittade mig omkring.
''Jepp... Här!'' sa jag och gick mot en bänk för att sätta på mig skridskorna. Han gick efter mig och satte sig på bänken. Vi tog på oss våra skridskor och trippade sedan ut på isen. 
''Får jag lov?'' frågade han och tog tag i min hand. 
''Självklart...'' skrattade jag. Någon löjlig låt började spelas och vi gled runt på den vita isen.
-
Jag gick mot bänken och satte mig ner. Mina ben värkte. Att åka skridkor är roligt men att göra det i 2 hela timmar är ganska jobbigt. Justin åkte fortfarande runt på isen. Min mobil plingade till vilket fick mig att rycka till. Jag drog upp mobilen ur min ficka och slog in koden. Jag läste smset: ''Mysigt ni har det på isen... Men det är över nu! Lämna honom ifred! Annars vet du vilket öde han kommer få... Döden. Du vet vad jag är kapabel för. Testa inte mina gränser. Du vet att jag håller det jag säger... Puss -A'' Rädslan spred sig. Hon stog och kollade på mig just nu. Jag kunde inte låta henne skada honom. Jag vet att hon kommer göra det om jag inte gör som hon säger. Jag drog snabbt av mig mina skridskor och på med mina vanliga skor. Jag såg hur Justin kom springandes med skidskorna på sig.
''Lola? Vart ska du!?'' ropade han efter mig. Jag sprang medans tårarna rann. Jag sprang ut ur byggnaden med skridskorna i handen.
''Lola!'' sa han och stoppade mig. Han tittade på mig med en orolig blick.
''Justin... SLäpp mig.'' sa jag och stirrade på hans hand som höll fast mig. Han släppte mig snabbt och frågade...
''Vad är det?''
''Justin...'' jag funderade en stund. Ska jag värkligen göra detta? Såra honom? Men hålla honom borta från döden? Låta honom leva medans jag får gå runt med en mördare? Allt för honom... Jag har bestämt mig. Detta beslutet är svårt att ta. Men jag älskar honom. Vilket innebär att jag tillåter ingen att skada honom.
''... Förlåt, men det är... Slut...'' sa jag medans jag tårarna rann ner för kinderna.
''Lola...  jag...''
''Det är slut!'' sa jag högt och sprang därifrån. Jag vände mig snabbt om och såg honom sparka i gruset med tårar rinnande ner för kinderna.....
____________________________________________________________________________________________

Kommentarer
Noa säger:

Så bra! Kommer dem bli ihop igen? Kommer A skada Justin? Meeeer

KOMMENTAR SKRIVEN:

Oliviah säger:

Nej! Var hon tvungen att göra slut? Fast det är klart. Hon ville ju inte att han skulle bli skadad!<3 gör inget att kapitlet kom ut sent! För det var så braaa! Mer

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym chey ♥ säger:

Du är duktig :) Vill gärna ha ett till kapitel nu c:

Du fick mig ju att gråta i slutet :c
Skriv mer nu!

Svar: Nawe! Tack så jätte mycket! Håller på att skriva nu ;)<3 Ska försöka få upp det ikväll annars lovar jag att det kommer ett imorgon! Kram ♥
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:




- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback