Inlägget är skrivet under kategorin ✓ A Savior In The Darkness © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

4 - One Night Stand

’’Skit samma. Är du hungrig? Jag har lagat lasagne.’’ Han trollade fram ett leende medan han gick mot mig och sträckte fram en hjälpande hand. Jag lovade att inte hamna i säng med honom, trots att jag inte svarat på Dallas fråga. Men han visste mitt svar. Och att försöka vara vänlig var väl inget brott? Jag nickade och placerade min hand i hans med ett påtvingat leende. Men att fejka leenden var vid dina tidpunkten jag ett expert på. Jag har fått göra det allt för ofta för att få det som en vana.

 
 
Jag slog mig ner på den vita breda sängen som jag mjukt sjönk ner i med ett stelt leende.

’’Får jag ställa en fråga…?’’ Undrade jag plötsligt. Han stod med ryggen mot mig medan han bläddrade bland böcker som var uppradade på en hylla. 

’’Det beror på.’’ Han andades tungt ut och sjönk ner bredvid mig. Jag mötte hans ögon och la huvudet långsamt på sned.

’’Hur kommer det sig att du hamnade i fängelset?’’ Frågade jag nyfiket. Han log snett och tittade ner i sängens vita tyg. Hans ena finger snuddade vid tyget och började långsamt göra cirklar medan han funderade på sitt svar.

’’Vill du verkligen veta?’’ Han tittade upp på mig och mötte mina ögon igen. En läskig svart färg drogs som en skugga i hans bruna ögonfärg. Rysningar for genom min kropp när jag väl förstått att det kanske inte var någonting jag egentligen ville veta.

’’Ehm… Jag måste nog hem nu.’’ Harklade jag mig och for upp på fötter. ’’Klockan är bara 9?’’ Han såg bekymrat på mig.

’’Jo, jag vet. Men jag har utegångsförbud och vill vara hemma innan morsan kommer hem.’’ Jag kliade mig nervöst i nacken och började långsamt ta mig mot hallen som var några meter bort. Han följde tyst efter mig och stirrade granskande på mig när jag drog på mig mina skor.

’’Behöver du skjuts?’’ Frågade han för att värka artig. ’’Dallas kan säkert hämta mig.’’ Skakade jag nekande på huvudet.

’’Nej men jag kör dig.’’ Svarade han på sin egna fråga, slank i sina skor och följde med mig ut för att hoppa in i den svarta porsen. Jag spred ett leende som knappt nådde till öronen och hoppade in jämte honom. Under hela bilturen så var det knäpp tyst. Varken han eller jag vägrade att säga ett ord. Han sneglade emellanåt på mig, men mer än så var det inte. Jag var måttligt imponerad på hans uppförande då jag trott att han bokstavligen skulle våldta mig. Men tack gode gud så uppförde han sig och höll fortfarande sitt löfte om att endast vara vänner. Det fick mig nästan att tro honom. Men bara nästan.

’’Du är inte så bad som alla säger.’’ Sa jag med en ointressant blick riktad mot vägen framför oss.

’’Du känner inte mig, Noah.’’ Hans mörka ton gled långsamt in i mina öron. Jag tog in varenda lilla ord han uttalat.

’’Vill jag det då?’’ Frågade jag, och för första gången under hela färden lät jag min blick riktas mot honom. Samtidigt som han stannade utanför mitt hus vände han sina bruna ögon mot mig.

’’Jag vet inte? Vill du det?’’ Hans fråga var svår att svara på. Jag ville inte det. Det var vad min magkänsla sa. 

’’Tack för skjutsen och tack för i kväll.’’ Jag log falskt - som vanligt - och steg ur bilen, stängde dörren och rundade bilens huv innan jag joggade mot ytterdörren. Det kändes bäst att bara inte svara på frågan. Innan jag slank in genom dörrens lilla öppning jag gjort slängde jag en sista blick mot Justin som fortfarande inte hade åkt. Han tittade allvarligt på mig och körde sedan iväg när jag stängt dörren.

 

Jag satte mig sömndrucket upp i sängen och kliade mig i det rufsiga håret. De ljusa små strålarna tog sig - trots persiennerna - in genom gliporna och hade på något sätt lyckats träffa mitt ansikte. Och just idag, efter mer eller mindre en sömnlös natt, så var solen tvungen att väcka mig klockan 5 på morgonen. Jag suckade frustrerat och slängde mig trött bak i sängen igen. Dessvärre var jag inte trött, bara fysiskt och hade inte förmågan att somna om. Jag mumlade något irriterat som knappt jag själv hörde och steg upp ur sängen som var alldeles varm och mysig. Egentligen hade jag inte alls lust att vakna, men jag var varken trött eller pigg, så vad hade jag för val? Mina steg vandrade vidare mot badrummet som var någon meter bort. På vägen in slängde jag av mig kläderna allt eftersom och stod sedan alldeles avklädd framför duschkabinen. De silvriga munstycket sprutade ut vatten efter jag satt igång kranen till den. Efter bara några få minuter hade de kalla vattnet omvandlats till ljummet. Det var min signal att stiga in.

 

Jag torkade mitt hår en sista gång med handduken innan jag nöjt steg ut till mitt rum igen. De luftiga vita kläderna flög lätt på mig innan jag steg ut i korridoren där allas rum befann sig, trippade ner för den vita trappan och vandrade ut till köket där Dallas förvånansvärt satt.

’’Godmorgon.’’ Sa han utan att slita sin blick från mobilen framför sitt ansikte. ’’Vet du hur mycket klockan är?’’ Frågade jag lätt chockat. Han skulle aldrig få för sig att vakna tidigare än halv 8 en vardag. Så vad fick honom då att vakna halv 7?

’’Vet du hur mycket klockan är?’’ Han tittade upp på mig och höjde menande på ögonbrynen. Jag himlade med ögonen och la detta samtal bakom mig för att göra iordning en ordentlig frukost som jag nästan aldrig brukade göra. Men för en gångs skull hade jag tid. 

’’Ingen frukost idag?’’ Frågade jag medan min blick långsamt rönkade alla varor i kylskåpet. Jag hörde hur han ryckte på axlarna.

’’Inte sugen.’’ Grymtade han. Jag skakade långsamt på huvudet och gjorde istället bara frukost till mig själv.

 

’’Dallas!’’ Jag skrek hans namn från hallen och lät mina händer trava över alla prylar i den lilla lådan under möbeln.

’’Har du sätt min mobil!?’’ Ropade jag utan att få svar. Tunga steg hördes rusande mot mig tills jag fått syn på honom vid hallgången.

’’Du hade den senast igår?’’ Ryckte han lättat på axlarna. ’’Vafan! Jag behöver den.’’ Morrade jag frustrerat och fortsatte leta efter den bland alla lådor, jackor, väskor. Tills jag stannade till. Det slog till mig som ett skott i ryggen. 

’’Helvete!’’ Mumlade jag innan jag försvann ut ur ytterdörren med Dallas förvånade blick efter mig. Penny och Jesse satt otåligt och väntade på att jag skulle skynda mig. Jag såg hur Jesse’s desperata blick skrek av otålighet. Han ville iväg snabbt, och det lös om honom, precis som Penny ville hinna till skolan i tid.

’’Vi får lägga till 10 minuter.’’ Jag hoppade in i bilen och log nervöst. De båda suckade innan de samtidigt tittade bak på mig.

’’Vart ska vi?’’ Jag drog en hårslinga bakom örat och trollade fram ett leende. ’’Till Bieber.’’ 

De ljusa strålarna nådde långsamt till mina ögon. Jag drog den svettiga kudden över huvudet och andades tungt mot tygget som fick det svårare för mig att dra in syre. En len hand drogs över min mage medan jag försökte somna om. Men det var omöjligt när allt och alla störde mig. Jag stängde ögonlocken och suckade mot kudden innan jag slängde den på golvet. Mina ögon slogs snabbt upp och vreds mot en brunett som nyfiket log mot mig.

’’Godmorgon.’’ Rösten kom inte från tjejen då munnen inte synkade till hennes mun. Jag vände på huvudet och fick syn på en blondin som endast bar ett par rosa underkläder. Hon flinade brett och lutade sig mot dörrkarmen. Min hand greppade tag om brunettens hand innan jag äcklat slängde av mig den och for upp på fötter. Alla muskler i kroppen knakade skönt när jag sträckte på mig. 

’’Klä på er. Ni ska vara borta om fem minuter.’’ Mumlade jag oberört och drog långsamt på mig mina kläder jag lyckats få fram igår kväll. Deras breda leenden försvann fort. På bara några ynka sekunder hade de samlat ihop sina kläder och lyckats få sig dom i ett och samma drag. Tillsammans steg vi ner till undervåningen där killarna stod redo för att sticka till skolan.

’’Fuck vad ni var högljudda igår kväll.’’ Travis tittade surt på mig. ’’Jävligt högljudda.’’ Intygade Trenton lika irriterad. Det ända jag gjorde var att himla med ögonen och sedan ignorera dom.

’’Ni slipper mig fram över. Jag flyttar in till pärlan.’’ Ett flin spred sig på mina läppar. ’’Thank god.’’ Viskade Tyson, fullt medveten om att jag hörde.

’’Där kan du fucka vem fan du vill, hur högt du vill.’’ Trenton klappade mig på axeln innan de öppnade dörren.

’’Bye Bieber!’’ De nickade mot mig och försvann mot deras bil. Jag smällde igen dörren men var tvungen att öppnade den i samma sekund då någon knackade otåligt. Ett frustrerat ljud släpptes från min mun innan jag ryckte upp dörren igen. Mina ögon mötte en vacker tjej. Och en tjej jag mycket väl träffat innan.

’’Noah.’’ Andades jag leendes ut. Hon log smått, men de lilla leendet jag blivit tagen med, försvann lika fort när engångs brudarna steg ut genom dörren med ett snett flin riktat mot mig.

’’Ring mig!’’ Viskade den blonda och vinkade socker sött innan hon följde efter sin vän som lika slampigt lämnade våran uppfart. Hon mötte mina ögon med en äcklad blick vilket fick mig att sucka. Vad fan var det jag såg hos henne? Hon var visserligen jävligt snygg och charmig. Men det ända jag ville var att få henne i sängen. Varför gav jag bara inte upp och letade efter någon mer lätt förförd tjej som enkelt skulle falla för min charm?

’’Jag glömde min mobil hos dig igår kväll.’’ Harklade hon sig och slickade jag om läpparna. Jag spände mina nävar i jeansfickorna för att behärska mig. Jag ville dra med henne in. Kyssa henne. Kyssa hennes fylliga röda läppar. Men jag avstod som den nyktra jag kunde göra. Jag hade lovat henne att inte försöka något. Jag skulle hålla det… Tills hon föll för mig. Och jag visste att det förr eller senare skulle hända. Det ända som hindrade mig var mitt tålamod som jag inte var säker på skulle hålla i en längre tid. Jag backade några steg in i hallen och sträckte mig efter den vita IPhonen som låg på den vita möbeln. Mina fingrar snörade sig runt den kalla mobilen och gick fram till henne, sträckte den mot hennes hand som låg öppen. Jag lät mina fingrar snudda vid hennes hand och släppte den när hon väl greppat tag om den.

’’Ehm… Tack.’’ Sa hon osäkert på vad hon skulle säga eller göra. ’’Ha det kul i skolan.’’ Nickade jag sarkastiskt. 

’’Ska inte du gå?’’ Hon rynkade lätt pannan. ’’Jag släpptes nyligen och har viktigare saker att göra. Jag börjar inte förres på torsdag.’’ Förtydligade jag det för henne.

’’Åh, okej.’’ Nickade hon och började långsamt backa ifrån mig. ’’Men… Hejdå?’’ Hon rynkade pannan samtidigt som hon avfyrade ett leende mot mig. Hennes fötter ökade takten när hon närmat sig den röda caben som stod och väntade på henne. Där inne satt de två personerna hon hade hängt med på festen Trenton och killarna haft efter deras vinst. Jag avfyrade ett charmigt leende innan jag vänligt vinkade av dom som snabbt körde från mitt synhåll. När jag inte längre skymtade den röda bilen stängde jag snabbt dörren efter mig och drog upp mobilen i min hand. Mina fingrar drogs långsamt över touch skärmen och ett nummer slogs snabbt in. Jag höjde den svarta luren mot örat och väntade på signalerna att övergå till hans röst.

’’Duke.’’ Svarade en mörk röst. ’’Det är jag.’’ Svarade jag långsamt. ’’Bieber.’’ Hans leende hördes tydligt.

’’Du vet vad jag vill.’’


 Fråga: Någon som fått biljetter till hans nästa konsert 2015/ någon som ska gå på hans konsert?

Svar: Buhuu, nej :( men jag VILL och SKA gå ❤️


KOMMENTERA BABES! 


Kommentarer
Stella säger:

Meeeeeeeeeeeeeeer! Är typ beroende! XD

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emelie säger:

sjukt bra ! :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://storiesaboutjustinb.blogg.se

Anonym säger:

Sååå bra

KOMMENTAR SKRIVEN:

Hilda säger:

Jääääätteeeeee braaaaaa!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Oline säger:

Ååh jag undrar verkligen hur den här novellen kommer sluta :)
Svar: Tror det, men är inte säker om han kommer till Belgien där jag bor.

Svar: Bor du i Belgien? Gud vad kul!❤️
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Melissa säger:

Grymt braaaaa!

Kommer Justin till Sverige? :o wtffff (efter löl)

Svar: Jaaa det gör han x)
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ylva säger:

Jätte bra!😍

Svar: jag vill men, nej ingen biljet 😑

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emilia säger:

Så jvla bra!

Svar: de har väl inte släppts än...?

Svar: Dom som är med på en speciell sida har förköp, som jag... Men nej nej, inga biljetter till mig ändå :(😂
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Bra

KOMMENTAR SKRIVEN:

Camilla säger:

VA SKA HAN KOMMA TILL SVERIGE!? HERRE GUUD! NU HAR JAG MIN CHANS...vilken sida släpps biljetterna på? Btw perfa kapitel!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Carro säger:

Har inte hört något om några biljetter? O.o Eller bestämd konsert. Bara att han ska typ ha turné 2015. Vet du när han kommer nästa år? :o. Fast biljetter släpps ju på ticnet sedan? (: by the way GREAT KAPITEL

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Så himla underbart! Love it babe! :*
Sv: what?! Ska han komma till Sverige?! Jag måste gå då, hur mycket biljetterna än kostar! *-*

KOMMENTAR SKRIVEN:

Michelle säger:

Jag älskar det :)

Jag trode bara det var ett rykte att han ska komma hit 2015 :S

KOMMENTAR SKRIVEN:

Lmssy säger:

Ren perfektion gumman! Längtar så sjukt till nästa! :*

Sv: What! Kommer Justin igen ska jag ha biljetter, vad de än kostar! *-*

Svar: Tack babe!:*
Japp, he does ;) haha samma här!
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://lmssy.blogg.se

nevereverland.blo.gg säger:

Lika bra som vanligt!
Haha, man får la hoppas att man lyckas få tag på biljetter!
Men tänkte även bara fråga om du möjligtvis hade kunnat tänka dig och göra ett länkbyte? Kram på dig :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://nevereverland.blo.gg/

Becca säger:

Hur kan man skriva så bra? Kommer aldrig tröttna på dina noveller, älskar varenda en av dem. Och kapitlet var helt awesome och perfekt, as always

Jag ska köpa biljetter, det är en sak som är säker.

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://Bieberheaven.blogg.se

Celebnovell säger:

Sjukt bra boo! Ett sista kapitel och den plågande väntan kommer ta tag i mig inför kapitel 6. :P♥

Sv: Får se vad som händer i framtiden..

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se/

Anonym säger:

Wwwwuuuuuttttttttttttt kommer justin t sverige och hur fannska man få billjätter nu?????😱😱😱😱😱🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Svar: Billjetter ska typ säljas i mars :)❤️
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Justtwitter säger:

Hallå hur fan vet ni ?? Får damp fattar i get och har inte hört nött snälla förklara <3 btw love the blogg

KOMMENTAR SKRIVEN:

Lizette :) säger:

Hej! Sjukt bra inlägg! Första gången jag tittar in på denna bloggen fakstiskt.

Svar: Vet ngn när han kommer? O vart kan man köpa biljetterna? Måste verkligen gå! Det är liksom en dream att få se han :D Ngn som vet vart han ska uppträda eller ha sin konsert då?<3

KOMMENTAR SKRIVEN:
- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback