Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Recaps © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

3 - Brown eyes

 
Ännu en morgon då jag vaknar med ett ryck, då drömmarna tagit över min kropp och inte låtit mig vakna förrän nu. Det var en hemsk känsla. En vidrig, illamående känsla som rörde sig i magen. Var de tvunget till att börja nu? Egentligen överhuvudtaget? Att sova var något jag inte längtade efter, det var något jag skulle vilja undvika om jag kunnat. Jag somnade sent på kvällarna, just på grund av mardrömmarna.
''Holly!'' Ropade en ljus röst. Det var bara till att lägga dem bakom sig för att idag... Idag börjar skolan. En ny skola, för oss då. För alla andra var det att bara komma tillbaks från sommarlovet. Men för mig var det nytt, med alla människor jag skulle få träffa. Det var bara så... Läskigt.
''Holly!'' Ropade en intensiv röst. Jag stönade irriterat till och slängde av täcket innan jag släpade mina fötter mot wicen.
''Jag kommer!'' Tjöt jag tillbaks. Jag hade sådan tur att både Izzy, Jace och Alec skulle börja med mig. På samma skola då. Det fick allting att bli en aning lättare. Vi gick igenom allt tillsammans. Vi fyra, syskonen Lightwood. Medan jag var inne i min lilla värld av funderingar hade jag hunnit sätta på mig mina kläder jag även valt under tiden och börjat trippa ner för trappan. Izzy, Jace och Alec satt vid köksön och proppade stressat i sig sin mat.
''Du får skynda, vi måste åka snart!'' Stressade Alec och drack en klunk mjölk. Jag ryckte lugnt på axlarna och slog mig ner bredvid honom för att sedan få en tallrik med yougurt, flingor och bär serverad framför mig. Av ingen mindre än, mamma. Jag log tacksamt och började skopa i mig de medan de andra satte disken i diskon. Jag lät mamma ta de, så lat som jag var, och rusade mot hallen där jag drog på mig skor och hängde skolväskan på min axel innan vi tillsammans började gå mot bilen. Den bilen vi körde med hit, även känd för den röda caben. Den är mer våran bil än vad den är mammas och pappas bil. Även fast dem köpte den till sig, blev den slutligen våran. Jag satte mig i framsätet denna gången och höll hårt i väskan av nervositet. Jag var tvungen till att samla till mig mod, för jag visste att jag inte skulle vara personen i skolan som var populär, eller någon dom skulle känna igen när jag gick förbi. Jag skulle bara vara en utav dem alla eleverna som inte hade en stor roll. Ingen Cheerleader eller liknande, utan bara mig själv. Jag ville heller inte bli någon populär typ. Det hade egentligen ingen betydelse vart jag hamnade i populärmätaren. Framför oss tonade en stor parkering upp, även den stora skolgården och självaste skolan, William McKinley High School. Med andra ord, WMHS. Massvis av elever yrde runt på skolgården, fast det förvånade mig inte. Jace stannade jämte en svart Fisker Karma och tillsammans steg vi ut. Våra fötter rörde sig långsamt mot skolans dörr som stod öppen. Väl inne mötte vi massvis av elever. Dem olika grupperna som alltid finns på en skola. Vid den högra väggen stod fotbollslaget, på vänstra väggen stod dem söta Cheerleaderna, töntarna längst ner i korridoren, körgänget bredvid dem... Och slutligen gänget jag inte alls kände igen. Men jag antog det var de elaka gänget då alla var alldeles svartklädda. Cheerleaders var likadant som bitchar. Dem var skolans bitchar. Det kunde jag lätt konstatera. Nu var det bara för oss och hitta vart vi höll till.
Jag steg ut ur rektorns kontor och började sakta, med pappret framför näsan, röra mig mot mitt skåp som stod en bit bort, ungefär där Cheerleaderna stod innan. Jag tryckte böckerna - jag nyligen fått, mot bröstet och försökte slappna av så mycket som möjligt. Izzy och Alec hade fått skåp längst ner i korridoren, vid töntarna och Jace vid mig ungefär. På väggen mittemot. Jag ställde mig framför raden där mitt skåp skulle befinna sig, och det stämde mycket riktigt. Jag krånglade upp låset och tryckte in böckerna innan jag kollade schemat. Första lektionen var... Matte. Jag suckade högt och drog ut matte böckerna innan jag smällde igen skåpet och vände mig om för att möta ett par ljus bruna ögon, kraftiga ögonbryn och tydliga käk ben. Jag svalde hårt och kunde inte släppa blicken från honom.
''Holly, eller hur?'' Sa en ljus röst som fick mig att bryta ögonkontakt med honom för att sedan vända mig mot henne. En tjej med en röd Cheerleading uniform tight om hennes kropp, svart utsläppt hår, blåa fina ögon och röda fylliga läppar stod framför mig.
                      
Hon fluffade till sitt svarta hår och tittade med ett snett leende på mig. En nick räckte för att få henne övertygad.
''Jag är, Chanel.'' Höjde hon på ögonbrynen och log mjukt. ''Du är ny här, så låt mig förklara några saker.'' Sa hon och hennes leende försvann på någon sekund.
''Här i skolan är det jag som regerar. Jag är en Cheerios och killen du stirrade på tillhör mig.'' Sa hon bestämt och tog ett steg närmre mig.
''Så jag rekommenderar att du håller dig borta från honom.'' Viskade hon med en raspig röst. Jag skrattade hest och skakade långsamt på huvudet.
''Tack, men jag frågade inte efter din hjälp.'' Höjde jag på ögonbrynen och steg förbi henne, jag hade vunnit en konversation för första gången, på länge. Och dessutom var tjejen ingen mindre än Chanel Holt. Jag visste mycket väl vem hon var, det gick inte och missa. Jag sneglade bak och mötte hennes mördande blick och fick sedan syn på en blond tjej bredvid henne som log mjukt mot mig. Vissa av dem kanske inte är så dumma ändå?
''Ser att du mött Chanel Holt.'' Sa en hes röst. Jag ryckte till och vände snabbt min blick mot rösten. Ett leende spred sig på mina läppar när personen såg ut att vara vänlig, som Chanel inte var. 
''Är hon så mot alla.'' Undrade jag med en rynka i pannan. ''I princip.'' Skrattade han.
                      
''Speciellt dem som stöter på hennes kille.'' Flinade han och slängde en blick på den brunögda killen som jag innan kollat på. Ett skratt lämnade mina läppar och min blick fördes ner mot marken.
''Jag är inte intresserad av honom.'' Skakade jag leendes på huvudet och mötte hans blick.
''Bra, för han är inte bra nog för dig.'' Skakade han på huvudet.
''Daniel King.'' Log han ''Holly Lightwood.'' Sa jag strax efter. ''Så du är den nya tjejen?'' Frågade han förvånat. 
''Trodde inte någon skulle lägga märke till de.'' Ryckte jag på axlarna.
''Och vem är du, förutom att du heter Daniel.''
''Ledaren för fotbollslaget.'' Blinkade han med ögat.
 
''Jace, Izzy, Alec... De här är Daniel.'' Dem stirrade chockat på honom lika så han på dem. Ingen utav dem sa något utan bara stirrade på varandra. Sedan spred sig ett leende på deras läppar.
''Daniel!'' Sa dem glatt. ''Känner ni varandra?'' Undrade jag förvirrat. Dem var mina syskon, inte kände dem honom... Då borde väl jag också gjort de?
''Ehm... Nej, vi träffades innan, på lektionen.'' Sa Daniel med ett mystiskt leende. Jag nickade misstänksamt men log sedan och lät det passera innan jag stoppade en kycklingbit i munnen.
''Förresten, ni borde komma på festen i kväll.'' Tog han en klunk ur sin cola burk. ''Vilken fest? Hos vem?'' Han skrattade hest och mötte min blick.
''Hos... Chanel, en 'välkommen-från-sommarlovet fest. Hon har alltid en fest första skolkvällen för att fira att skolan äntligen börjat igen.''
''Jag kommer inte.'' Korsade jag armarna när jag hörde att det var just Chanel som skulle hålla den. ''Jo! Kom igen! Låt henne inte göra så att du missar allt roligt...'' Försökte han och la huvudet på sned. 
''För din skull.'' Suckade jag snabbt, för jag hade en stark känsla av att han inte skulle ge upp. 
''Vi hänger också med!'' Sa Izzy glatt. ''Toppen! Jag hämtar er vid 9.'' Flinade han,
''Måste dra nu, har träning snart.'' Log han mot mig och tog sina saker och mötte resten av fotbolls killarna vid matsalens dörrar.
''Han gillar dig!'' Tjöt Izzy hyper. ''Vi är bara vänner, dessutom träffades vi idag.'' Skakade jag på huvudet.
''Jag tror dig inte, han gillar dig. Du bör umgås med honom.'' Nickade hon övertygad. Allt hade gått så snabbt. Jag hade redan fått en vän och skulle på fest i kväll. Hos den populäraste tjejen på skolan. Fast hon var rent ut sagt, elak. Så det var egentligen ingen stor grej. Bara att allt hänt så snabbt. Jag var inte vad man kan kalla populär. Men visst, jag kanske var det i New York. På ett ungefär. Alla i skolan kände till mig. Men det var först och främst för att jag var ihop med skolans populäraset kille och sen för att jag själv var en Cheerleader. Svårt att tro, men så var det. Jag var ledaren... Och jag var grym. Jag har alltid bara varit så bra på att röra mig, göra volt och massa trix. Faktiskt sedan liten. Jag hade det i mig utan att behöva öva. Men nu bor jag här, i Miami. Och inget kan bli som det var då. Nu kom jag att tänka på att jag sagt att Cheerleaders var skolans bitchar. Och det stämmer... Om man är som Chanel. Och jag lovar, jag var helt tvärt emot jämfört med henne. Plötsligt slog en konstig känsla mig som en örfil rätt i ansiktet som sedan spred sig i hela kroppen. Jag blev varm, kokhet och kände hela kroppen spänna sig. Mina ögon ville rulla bakåt och stänga sig, men jag försökte hålla dem öppna så länge som möjligt. Min blick drog sig mot en kille som stirrade paralyserat på mig. Som jag nu gjorde mot honom. Hans bruna ögon mötte mina och våra blickar var fast i varandras. Sedan tittade den mystiska killen på mig, lika paralyserad som oss andra. Killen som tydligen var Chanels kille. Synen försämrades och allt började snurra, hela min kropp började skaka och snart kunde jag inte se annat än mörker och den hemska drömmen spelades upp i huvudet...
''Holly!''

Woah, vad var det som hände? Den mystiska killen... Kan ni gissa vem det kan vara ;) Samma kille som är Chanels kille...
 
Fråga: Er/a absoluta favorit låt/ar just nu? x)
Svar: Hello - Beyoncé, Burn - Ellie Gouldning, Right Now - Rihanna och Welcome To The Jungle - Alvaro & Mercer & Lil Jon :D<3 
KOMMENTERA NU ÄLSKLINGAR!
 

Kommentarer
Maria :* säger:

OMG vad hände? Åhh det är rkt spännande! Grymt bra tjejen!

Svar: de du ;) Vad braaa! Sötis, tack!<3
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Jessica säger:

Omg, du är bäst!!
Min favorit låtar är roar-katy Perry holy grail-Justin Timberlake Jay-Z

Svar: Du är bäst!<3
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

L säger:

Åååååå så sjukt bra och spännande!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Josefin säger:

Ååh du skriver det så bra och noggrant.
Svar; det är nog If I were a boy av Beyoncé

Svar: Sötnos :')
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emelie säger:

jätte bra :D

KOMMENTAR SKRIVEN:

Bella<3 säger:

super bra! ...mer....

KOMMENTAR SKRIVEN:

Thilda säger:

superbra! längtar till nästa kapitel :) <3

svar: Slave to the rhythm med JB och MJ, även Super bass med Nicki Minaj, Lolly och Wait a minute

Svar: STTR Är gryyym! Även WAM :D:D Hur kunde jag missa att skriva dom!? Btw, tack hjärtat!
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Celebnovell säger:

Spänning + drama = ASDFGHJKL. Älskar det! Tror det är Justin som är den "mystiska killen."
Sv: wait a minute - Justin Bieber ft Tyga, Russian Roulette - Rihanna, Be careful - Jason Derülo, I'm out - Ciara ft Nicki Minaj. :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se

Becca säger:

A-M-A-Z-I-N-G! Det är Justin, haha.
Den här novellen låter verkligen jättespännande, och det ska bli jätteroligt att läsa den här novellen!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Michelle säger:

Jag gillar det :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

c: säger:

omg, bästa kapitlet hittills :D orkar inte skriva alla men seremedy, Justin och girls generation +miley

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

OMG!! så bra, längtar till nästa!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Amanda säger:

Guuuud vad bra längtar till nästa!! :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Vänta är se här en novell med massa superkrafter osv?

KOMMENTAR SKRIVEN:

nattish säger:

JÄÄÄÄTTE BRAAA

KOMMENTAR SKRIVEN:

Amanda säger:

SUPA DUPA BRAAAAA

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

ÄLSKAR DIG, DEN HÄR NOVELLEN ÄR GUDOMLIG👌

Svar: Älskar dig också babe - puss! :') Du gör min kväll kvinna!!!!!!
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:




- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback