Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Recaps © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Kortfattat

Okej, snabbt och kortfattat till dig hjärtat ❤️

Justin och Holly blev tillsammans den natten Justin kom full hem till henne. De kysstes osv. När skolan väl börjat igen såg ju Holly Justin och Chanel stå tillsammans i korridoren. Chanel klängde på honom men han gjorde inget åt det, utan lät henne helt medveten om vad hon gjorde, fortsätta. Holly gick fram, dissade henne och visade vem som styrde. Efter de hade hon sagt till Justin att han var tvungen att välja mellan henne och Chanel:

''Hon klängde inte på mi...-''
''Vad gjorde hon då, Justin? Kan du förklara det för mig?'' Jag kände mig sårad inombords av att han inte svarade. Det var ett klart tecken om att han själv visste det. En suck lämnade min strupe. Jag var besviken... Till och med sårad.
''Antingen mig, eller henne.'' Mumlade jag och min blick vek sig innan jag gick därifrån. Både jag och Chanel hade gått från Justin, med mungiporna ner till hakan.

Hoppas det var till hjälp hjärtat!❤️

Kommentarer
Anonym säger:

Din berättelse verkar jätte bra och så! Men jag tycker det går lite fort fram... Liksom det är bara kapitel typ 18 och dom har redan sagt att dom vill spendera resten av livet med varandra... Men det är endast min åsikt

Svar: Jag förstår, jag har planerar saker så wait and se ;)<3
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:
- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback