Inlägget är skrivet under kategorin © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

#Sneka Peak på 21:

''Är det okej mellan oss?'' Undrade han. Han verkade inte ett dugg full jämfört med mig. Jag hade ännu kontroll över min kropp. Och visste mycket väl vad jag gjorde.
''Jag... Jag antar det.'' Ryckte jag på axlarna och tog en klunk av drickan innan jag slängde iväg den då jag inte kände något sug i magen längre att dricka mer. Det var snarar sakt tvärt om. På drygt 15 minuter hade jag supit mig full. Druckit så mycket att jag nu mådde illa. Han tog några steg närmre mig vilket fick mig att backa in i palmen strax bakom mig. Han tittade mig intensivt i ögonen. Sökte efter något. Mer än bara en blick. Känslor?
''Jag vill att du ska veta att... Jag gillar dig.'' Sa han likt en viskning och tryckte mig mot trädet innan han tänkt att kyssa mig. Jag stretade argsint emot och försökte putta bort honom då han höll fast mig. ''Släpp mig!'' Tjöt jag och knäade honom i magen. Han tjöt till och höll om sin mage innan han sträckte på ryggen och gav mig en arg blick. Tog hotfulla steg mot mig och tryckte mig ännu en gång mot trädet.
''Släpp henne!!!'' Röt en hotfull och raspig röst. Jag ryckte till och vände snabbt blicken åt hållet jag hört det komma ifrån medans jag puttade bort honom. Där stod ingen mindre än... Justin. ____________________________________________________________________________________________
Lovar er att den kommer ut ikväll!♥

Kommentarer
Celebnovell säger:

OMG längtar! ♥♥

Svar: Haha! Du behöver inte längta mer! Because its out NOOOOW! :D♥
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se




- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback