Inlägget är skrivet under kategorin ✓ DID 2: Dark Night Rises © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Two Worlds One Reality

 
Two Worlds One Reality är den nya novellen jag kommer skriva på efter DID är avslutad :)♥ Fast det är ju inte förränns om några kapitel.
Handling:
Justin Bieber. Popstjärnan alla pratar om. Killen med den underbara rösten. Med det snygga utseendet. Ja, Justin Drew Bieber, killen från lilla staden Stratford. Han är iväg på sin Tour. Vilket han tycker ska bli spännande. Men... Kvällen då han vaknar upp i ett, vitt litet rum. Med en läskig liten järn säng och en stor vit metall dörr. Då är det något som är fel. Kläderna hade hade på sig innan dess var inte längre på honom. Utan vita pösiga kläder täcker hans kropp. Ororligheten stiger. Panik är till max och vid denna tid punkten vet han inte vad han ska göra. Tills... En kvinna kommer in. En okänd lång kvinna. Med glasögon som vilar på hennes nästipp.
''Du heter Jason. Inte Justin. Du har aldrig varit känd.'' Var det första hon sa när han började ställa frågor. Och vad tror du han då tänker? Jason? Inte Känd?
''Det var bara en dröm.'' La hon till. En dröm? Var hela hans liv, en dröm? Eller var detta en dröm? Vad är verkligt och vad är en dröm. Det mystiska är att ingen letar efter honom. Det gör så att han blir ännu mer fundersam. Kanske till och med övertygad? Och Reachel... Tjejen som ska vårda honom. När hon faller för honom. Vad händer då? Och vad kommer hända med Justin? Kommer han någonsin få reda på vad det är som händer? Varför dem gör som dem gör och varför han hamnde där?
Two Worlds One Reality (TWOR) 
 
 
Jaou... Jag tänkte liksom, eftersom jag inte kommee hinna med att lägga upp ett kapitel så kan jag lägga ut typ, handling på den nya novellen. Eller, inte riktigt handling. Men åtminstone typ lite utav handlingen. Puss! Love you all!❤❤❤❤

Kommentarer
Anonym säger:

Oh my bieber! Den verkar såååå jävla bra!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emelie säger:

Låter bra! :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Celebnovell säger:

Låter perfekt! :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://Celebnovell.blogg.se

Maria :* säger:

Låter helt awesome!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Bella säger:

OMG det låter hur spännande som helst!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Linda säger:

Förlåt, Tycker den låter tråkig :/ vet inte ifall jag kmr läsa

Svar: Förväntar mig heller inte att alla kommer gilla den :(. Men vänta åtminstone tills den ''riktiga'' handlingen kommer upp? :)♥
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Caroline säger:

OMG! Awesome! Jag kommer definitivt läsa din novell

Till Linda du får ge det en chans!!!

Svar: Awe, tack!♥
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Hanna Hoflin säger:

ÅÅH verkar asbra! :D

KOMMENTAR SKRIVEN:

Bella säger:

älskade slutet och hela novellen. Jag kommer 1000% att stanna kvar. Älskar din blogg och det sättet du skriver. Det kommer vara väldigt spännande att läsa den nya novellen. Till alla som säger att det låter inte spännande eller se, men ni kan ju iallafall ge den en chans!

KOMMENTAR SKRIVEN:




- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback