Inlägget är skrivet under kategorin ✓ DID 2: Dark Night Rises © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

1 - One year later

 
Jag satte mig långsamt upp och satte handen för ögonen i ett försök att kunna titta utan att bli bländad av den extremt varma solen. Suckandes drog jag istället på mig ett par sol glasögon som fick solen att dämpas. Min hud var torr jämfört med vad den var för drygt 10 minuter sedan då jag stigit upp ur de ljumma, turkosa havet. Ett år utan pappa, utan gänget, vänner och underbara New York. Hur klarade jag mig ens? Frästande tittade jag på mobilen bredvid mig, kanske ska jag ringa honom? Höra hur Justin mådde? Han hade antagligen glömt mig, för gott. Med tanke på att han inte hört av sig. För den delen har resten av killarna inte heller gjort det. Jag var säkert bara en tillfällig tjej dem få månaderna vi var tillsammans tills han tröttnade på mig. Tills han hittade en annan tjej som dög bättre än mig. Eller... Så har han bara glömt bort mig, för stunden. Jag kände hur ett par mjuka läppar trycktes mot min kind och sedan ett hest skratt.
''Hey babe.'' Sa en hes stämma bredvid mig. Jag vände på huvudet och log mjukt mot honom.
''Jay...'' Viskade jag tyst fram, knappt hörbart. Han satte sig i sol stolen bredvid mig och satte på sig sina sol brillor.
''Saknat mig?'' Flinade han.
''Ja, de är klart... Men, skulle inte du komma hem förräns om en vecka?'' Jag tittade förvirrat på honom. Saknat honom? Om jag har! Fyra veckor utan honom var som att inte få vatten på dagar. Och att han kommit hem tidigare än förvänntat var bara ett under med tanke på hur hans chef är noga med att dem jobbar exakt dem timmar han beodrat. Justin var vid denna tidpunkten helt bort glömd. Jag kunde inget mer än att gå vidare. Som jag i detta fall gjorde. Han log nervöst och sträckte sig efter min hand som han sedan kramade mjukt och varsamt.
''Jay? Är det något som hänt?'' Sa jag en aning oroligt och satte mig upp innan jag vände mig mot honom. Han suckade nedstämmt och satte sig upp.
''Dem fick in en ny kille för några dagar sedan.'' Började han.
''Och..?'' Jag väntade otåligt på att han skulle komma till saken.
''Det visade sig att han var ett under. Vilket sedan ledde till att jag fick sparken.'' Hans besvikna blick slog han ner i den kritvita sanden och en lång, utdragen suck lämnade hans strupe.
''Babe.'' Andades jag ut och kröp fram till honom dem få centimeterna som var mellan oss. Jag satte mina händer om hans kinder och letade otåligt efter hans blick som slutligen mötte min. Hans blåa underbara ögon borrade sig in i mina ögon vilket fick mig att lee mjukt och lugnande mot honom.
''Synd för honom... Han går misste om en underbra kille.'' Smilade jag. Han fnös till och höjde på ögonbrynen.
''Underbar? Fantastisk!'' Flinade han och innan jag ens hann blinka hade våra läppar tryckts mot varandra och han kysste mig mjukt. Jag log mot hans läppar och skulle precis till att kyssa honom tillbaks då en plingade ton hördes strax bakom mig. Jag avbröt kyssen och nappade åt mig min mobil som surrade och lät. Med stora bokstäver stod det Marilyn på displayen. Vågade jag svara? Rick kanske skulle spåra upp mig. Hitta mig och ta mig hem igen? En del av mig tjöt av glädje, medans den andra delen ville slänga mobilen i vattnet och se den gå sönder.
''Ska du inte svara?'' Han tittade frågande på mig. 
''Ehm...'' Var det ända som kom ut ur min munn. Och andra sidan så var min mobil ospårligt. Tack vare Zack som för länge sedan hade fixat det.
''Jo'' Pep jag till innan jag klickade på den gröna knappen.
''Marilyn?'' Svarade jag snabbt och började sakta gå därifrån för att kunna prata ostört.
''Summer!'' Tjöt hon överlyckligt. Jag skrattade nervöst och harklade mig sedan.
''Gud, vart är du!? Fattar du hur oroliga vi är!'' Tjöt hon andfott. Jag stannade vid en stor palm som gav mig skugga, slog mig sedan ner på sanden och lutande mig sedan mot palmen.
''Mm...'' Jag försökte låta så oberörd som möjligt. Men igentligen ville jag säga hur mycket jag saknat henne, hur mycket jag vill hem, men ändå stanna här där allting är perfekt. Det finns inget att bekymmra sig för. Allting är bara så lugnt och fridfullt.
''Vadå 'mm'? Vart är du?'' Hon lät träffad. Sårad och besviken.
''På semester.''
''Jag vet att du inte är det.''
''Oroa dig inte.'' Försökte jag lugnande. ''Tror du att det är enkelt att sluta bry sig så plötsligt?''
''Jag sa inte att du skulle sluta bry dig. Utan bara inte vara så orolig. Jag mår bra.'' Suckade jag.
''Är Justin där?''
''Hurså?'' Nej, han är långt borta? Eller vad vet jag? Han lämnade mig, vi skildes åt, jag har ingen susning! 
''Jag vill bara veta...'' 
''Han är här.'' Ljög jag suckandes. ''Han är inte elak mot dig va?'' Han stack, från mig och killarna.
''Nej då!''
''Lova att komma tillbaks.'' Fan. Jag kan inte lova något. Inte ens att jag ringer tillbaks. För jag kommer inte göra det. Jag kommer inte tillbaks. Inte idag, inte imorgon, aldrig.
''Lovar du?'' Upprepade hon. Jag suckade tyst.
''.'' Var det sista jag sa innan jag hastigt la på och pusta ut. En aning lättad men samtidigt besviken. På både mig och Marilyn. För jag visste att hon inte undrade. Självklart gjorde hon det. Men... Denna gången var det inte hon. Utan personen som ljög för mig rakt upp i ansiktet på mig. Som svek mig. Rick. Han letar ännu efter oss. Mer efter killarna än mig. Varför är han så övertygad om att han måste hitta dem. Måste ta fast dem och måste straffa dem? Vad har dem gjort som berör honom? Inget. Det ända fel dem gjorde - nu menar jag mest Justin - var antagligen att... Döda mamma och Maddie. Men det är bort glömt och förlåtet. Inget jag ödslar tid på i onödan.
              
Jag tog mig långsamt ut genom hotellets dörr och började sedan jogga förbi alla människor som blivit blöta på grund av regnet som öste ner. På inte mer än 10 sekunder hade hela jag blivit dyngsur. Kläderna klibbade fast sig på kroppen och håret var klistrad mot min panna. Även fast det regnade sken solen starkt vilket bildade en regnbåde långt upp på himmlen. Jag började närma mig det lilla huset som nu mer var mitt hem. Om man ens kunde kalla det för ett hem. När jag väl kunde skymmta det lilla, vita trä huset började jag springa ännu snabbare för att slippa bli ännu blötare, om man ens kan det. Jag skyndade mig in och stängde dörren med en hård smäll. Där jag stod, vid dörren med alla kläder fortfarande på, lämnades en stor pöl med vatten under mig. Jag suckade högt innan jag började dra av mig kläderna. Vattnet gled emellan plankorna som skulle föreställa ett golv. Huset var mer som en stuga. Trångt och litet. Hela kroppen var is kall. Varenda lilla kroppsdel. Utan att ens torka av dem få vattendropparna som stannat kvar på min kropp drog jag otåligt på mig nya kläder som värmde min kropp. Den vanliga kropps temperaturen började sakta återkomma. Jag tittade mig omkring. Från att bo i ett lyxigt, stort hus i New York, till att bo i en liten skit stuga var en extrem skilnad. Jag saknade allt med huset. Killarna som kunde gå mig på nerverna. Den underbara sängen som jag varje natt sov i, mitt rum. Allt. Och när jag menar allt, är Summer en del av det. Men allt de är då tid. Jag har ingen blekaste aning om vart Summer är, vart killarna befinner sig. Det ända jag är säker på är att jag är övergiven. Jag känner mig övergiven. Killarna stack. Medans jag och Summer höll ihop en tidsperiod. Med andra ord, någon vecka. Sedan vet jag inte riktigt vad som hände. Hon började göra saker för sig själv, jag gjorde saker för mig själv. Och sakta började vi glida isär tills jag nu sitter här och Summer är..? Vart hon nu är någonstanns. Hon hör aldrig av sig. Hon har säkert sluta bry sig, glömt mig och förträngt alla minnen om oss. Varför? Kanske jag ska ringa? Jag kanske är den som ska ta första steget. Ta kontakt. Fråga hur hon mår, vart hon är... Eller så låter jag bara henne vara. Som jag gjort under hela året som hunnit passera. Jag slängde mig på den hårda sängen som stod intryckt i ett hörn. Jag suckade fundersamt och drog fram min mobil. Slog in min kod och började bläddra bland mina kontakter tills jag såg Summers namn. Jag funderade ett tag. Om jag ska ringa... Eller bara gå vidare. Jag har gjort det. Försökt gå vidare. Träffat tjejer, festat, druckit. Men inget kändes rätt. Istället fortsatte jag bläddra och såg Damons namn. Honom tvekade jag inte ens en sekund att ringa, så jag klickade på den gröna knappen på skärmen innan jag tryckte luren mot örat och väntade på att hans hesa stämma skulle svara. Otåligt trummade jag med den lediga handen på min mage i väntan på att han skulle svara.
''Personen du försöker nå kan tyvärr inte svara just nu. Lämna gärna ett meddelande efter tonen... *piiiii*'' En kvinnas röst hördes. Fucking telefon svarare. Jag suckade besviket och slängde mobilen, utan att ens bry mig om den går sönder eller inte, en bit från sängen. Det dunstade till i golvet men inget såg ut att ha förstörts från de avståndet jag såg det ifrån. Men jag brydde mig inte. Jag ville igentligen inget mer än att bara få tillbaks mitt liv. Livet jag hade förr. Innan jag var tvungen att fly från jävla Rick. Suckandes satte jag mig upp och tittade mig omkring. En trasig liten lampa som hängde i taket. Den såg ut att ner som helst trilla. Det bästa med huset är väl att det är vid stranden. En ynka bit bort från stranden. Plötsligt hörde jag hur det bankade hårt mot trä dörren. Huset var fall färdigt. Som om man skulle luta sig mot väggen, skulle hela huset rasa ihop. Så kändes det när man såg huset. Dem fortsatte knackade ännu hårdade och otåligare. Irriterat ställde jag mig upp och gick med snabba steg, tog hastigt tag om dörr handtaget och ryckte upp dörren. Med en arg blick tittade jag upp på dem fyra blöta ansikterna framför mig. Men snabbt förvrängdes mitt ansikte då jag kände igen dem...

 
Vad tycker ni om första kapitlet? Och att Summer hittat en anna kille... ;)♥ Let me know what you think! Som sagt så är det ett år senare. Saker och ting har ju förändrats om ni märkt det. Det är inte på något sätt så att jag fortsatte skriva direkt där det slutade, jag tror ni märkt det. Men hoppas verkligen ni gillar det och inte är förvirrade eller något :)♥ Puss och kram!♥
 

Kommentarer
Celina säger:

Omg omg meeeer! D:

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Omg Omg Omg MEEEEEEER!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Vanja säger:

Grym!! Längtar till nästaaa!! :D

KOMMENTAR SKRIVEN:

LMSSY säger:

Grymt!! Längtar tills nästa kapitel <3

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://lmssy.blogg.se

Natalie b. säger:

Älskar den , du är verkligen skitbra på att skriva . Längtar såhäääääääääääääär mycket till nästa !

Svar: Awwwwe! Tack gumman!♥
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ebba säger:

Jag gillar inte hennes nya kille.... MEEN JÄTTE BRA!!! :)

Svar: Haha, awwwe tack :D♥
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Celebnovell säger:

Åh herregud vad bra! ÄR SÅ NYFIKEN PÅ VILKA DE DÄR KILLARNA ÄR PÅ SLUTET ^^

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se

Hanna säger:

De fyra killarna är nog Damon och dem ;) Jag bara gissar :P

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emelie säger:

Sjukt bra! :)
Mer!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Meeeeeeeeeeeer

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Jävla bra<3
Mer

KOMMENTAR SKRIVEN:

Nattis säger:

Jag döööör!! Hoppas hon gör slut med den där Jay och blir tsm med Justin igen :'(

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym chey ♥ säger:

JÄTTE BRA! :D Älskar det! haha belv så frusterrad över den andra handlingen du tänkt först haha, jag menar han är ju Justin inte Jason osv och han borde förstå att han är justin c'x haha... :P

KOMMENTAR SKRIVEN:

Thilda säger:

riktigt bra! :), mer typ nu hehe :).. älskar din novell.

KOMMENTAR SKRIVEN:

Maria :* säger:

Sjukt BRA!! Meeeer

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

OMG!!
Så sjukt bra!! Längtaaar till nästa!!:)
Tycker inte om att summer har hittat en annan kille..:(
Vill ha Justin:)
Men samtidigt blir det säkert spännande när Justin får reda på det:)<3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Meeeer assä gud började läsa hela din nkvell i gör och har löst ut den meer emrr mer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ellen säger:

Jag gillar att hon har en ny kille, för att se hur Justin tar de sen :P
Men älskar det!!! SÅ perfekt skrivet. DU e så grym :D

KOMMENTAR SKRIVEN:

Agnes säger:

Jag gillar inte att hon har ny kille, känns som hon fortfarande gillar Justin och Justin henne. BRAAAAAAAAAAAAAAA

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://justinbdrew.blogg.se




- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback