Inlägget är skrivet under kategorin © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Svar + hjälp

           
 
Hej! Haha varsågod ;)♥ Jag kan hjälpa dig så du vet hur man gör (och till er andra som heller inte vet):
 
Vill du ha med en bild på självaste bloggen som är länkad till bloggen? Gör då såhär:
1.  Gå in på självaste bloggen du ska länka med. Tryck på knappen ''PrtSc SysRq'' som är längst upp på tangentbordet en bit till höger. 
2. När du gjort det är hela sidans bild kopierad (inkluderat designen). Har du GIMP (Har du inte det kan du hoppa över detta och istället läsa ''För er som inte har GIMP)  klistrar du in den i fönstret (ni som har GIMP förstår nog hur jag menar). Innan ni gör det får ni ställa in storleken på hur stor bilden ska vara. Storleken ska passa in till bilden. Om den blivit större eller mindre är det bara att minska/förstora bilden. ''Till er som inte har GIMP'' gör jag det en aning enklare. Ni klistrar helt enkelt bara in självstaste bilden i paint.  
3. När du gjort det kommer det se ut såhär: 
4. När du fått det såhär klickar du på beskär som jag ringat in med svart ovanför. Du väljer självaste headern och när du ringat in delen du vill ha klickar du på besker igen. Då kommer bilden automatiskt klippas ut och det du beskärt kommer då vara kvar. 
5. Du klickar nu på sparar knappen längst upp eller så klickar du på ''Ctrl + S'' samtidigt kommer du få upp dokumänt. Du sparar det i en fil du vill spara den i. Sen klickar du på ''Spara/Save'' och då är den sparad.
6. (tror dem flesta kan detta. GIMP'are kan fortsätta läsa nu♥) Nu vill du säkert lägga in den i inlägget. Du klickar på ''Välj filer från datorn'' och så kommer en massa mappar upp. Välj mappen/dokumäntet du sparade den i och dubbel klicka på bilden. (Gör som du brukar göra för att ladda upp en bild här.) Nu ligger den på inlägget. 
7. Nu ska du lägga in en länk i bilden. Du markerar bilden (genom att klicka som vanligt på vänsterknappen) så den blir blå. Då ska du klicka på denna: 
När du klickat på den kommer detta upp: 
8. Där det står ''Länkens URL'' ska du klistra in bloggens länkadress t.ex: http://biebstoory.blogg.se/ 
Fast då den länken till bloggen du ska länka med.
9. Klicka nu på ''Mål''. Olika alternativ kommer komma upp: 
''Öppna länken i samma fönster'' och ''Öppna länken i nytt fönster'' Ni får självklart välja vilket ni vill, men jag brukar alltid välja alternativ 2.
10. På ''Titel'' behöver du inte skriva något om du inte vill annars kan du bara skriva bloggens namn. T.ex: Biebstoory.
11. Klicka på den gröna knappen ''Infoga'' så är det klart! Nu har du länkat bilden. Så när du publicerat och man klickar på bilden kommer man automatiskt komma till bloggen :)♥
 
Detta kanske lät komplicerat? Men det är jätte enkelt! ;)♥ Det blev längre än vad jag trodde haha.
Hoppas detta hjälpte dig Amanda. Sedan kan du bara göra detsamma med ''Om Novellen''. Alltså ta kort på skärmen ''PrtSc SysRq'' och beskär självaste delen där handlingen står ^♥^ Så gör jag! Annars om du inte förstår hur jag menar med ''Om Novellen'' kan du bara kolla på mina andra länkbyten jag gjort. Det finns bland kategorin. Om du inte förstår detta kan jag börja ;)♥ Kram!
 

Kommentarer
amanda säger:

Haha så gulligt av dig! ^^ men ja jag förstår, jag gör det i kväll och TACK så mkt för hjälpen! Kram❤❤❤

Svar: Haha varsågod ^^♥♥♥ Glad att det hjälpte! ;)♥
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://biebzznovell.blogg.se

Amnda säger:

Asså jag förstår allting men det går inte att kopiera och när jag trycker på *part sc och sys rq* så händer det ingenting.. :( Jag har försökt flera gånger men det går inte. Tack för att du förskte hjälpa mig<3 Vet inte vad jag ska göra nu. Du behöver inte hjälpa mig om du tycker att jag är jobbig. ;) <3

Svar: Haha jodå! Hjälper dig gärna! Säker på att du trycker på rätt? Du trycker en gång på *PrtSc SysRq* och sedan klistrar du in med *Ctrl + V*. Hm... Jag har tyvärr ingen aning vad du gör för fel i sådana fall.♥ Du vet va att man ser inte när skärmen tar foto ;)♥ Testa en gång till. Klickan på *PrtSc SysRq* och klistra in det på paint eller GIMP. ♥ Annars om det inte funkar skicka din mail adress till mig så skickar jag en bild på min header ;)♥ Då kan du fortsätta med att länka bilden. Kram!♥
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://biebzznovell.blogg.se

amanda säger:

Hahha Tack!❤❤ jag har prövat hur många gånger som helst och det funkar inte men min dator är bara konstig.. Kan du skicka den på min mail istället? :) ❤ [email protected] Tack snälla du! ;)❤

Svar: Haha okej!♥♥ Du prövade i alla fall. Självklart! ;)♥
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://biebzznovell.blogg.se

Elyy säger:

Hej, kan vi göra ett länkbyte? :) Kanske inte så lockande att göra ett med en ny startad blogg, men när jag nåt 50-60 läsare så kn mn ju göra ett inlägg i bloggen. Eller bara i sidomeny? Snälla? :)

Svar: Haha jo, varför inte ;)♥ Någonstans måste man ju börja, right♥
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://shawtie.blogg.se

Elyy säger:

Jag har lagt till dig :)<3

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://shawtie.blogg.se

amanda säger:

Så har ÄNTLIGEN gjort det nu! ;)❤❤

Svar: Vad bra! Nu har jag länkat dig med ;)♥
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://biebzznovell.blogg.se




- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback