Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Recaps © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

6 - Im sorry, okey?

''Daniel...'' Kom som en viskning ur mig. Han tittade med en arg blick på Justin... Sedan på mig, skakade på huvudet och gick därifrån. Jag tittade upp på Justin som nu hade fått alldeles kol svarta ögon innan han tog tag i min överarm och viskade
''Om du berättar för någon om vad som hände igår... Kommer jag att döda dig.'' 
 
''Jag vill höra dig säga det!'' Morrade han och hans grepp hårdnade. Jag hade stirrat med rädda ögon på honom medan han flertals av gånger sagt att jag ska lova att inte berätta för någon. Men jag varken vågade andas eller säga ett pip. Jag hade inte ens fått reda på hans namn?
''Jag lovar...'' Mumlade jag och vågade slutligen att möta hans svarta ögon. ''Justin.'' Det var som om han läst mina tankar och bara svarat på det. 
''Holly.'' Jag sänkte min blick och började sedan gå därifrån. Utan att slänga en sista blick på honom steg jag in genom skoldörrarna och blev attackerad av en svarthårig tjej.
''VART FAN HAR DU VARIT!'' Skrek hon mig bokstavligen i ansiktet. Jag knep ihop ögonen och drog axlarna upp mot huvudet innan jag försiktigt kikade med ena ögat på henne. Den svarthåriga tjejen visade sig vara min syster, min oroliga syster.
''H-hos... Quinn.'' Mumlade jag och försökte se så övertalande jag bara kunde på henne. Idiotsikt svar! 
''Quinn Fabrey?'' Hon tittade chockat på mig. ''Mhm.'' Nickade jag på huvudet medan jag tog mig igenom den långa korridoren och gled fram till mitt skåp med Izzy hack i häl.
''Hur i hela friden blev du vän med henne? Du vet att hon är en Cheerleader va?'' Hennes oroliga sida var som bort blåst, tack och lov!
''Det är inget fel med Cheerleaders.'' Morrade jag och drog ut mina Kemi böcker som jag sedant tryckte mot bröstet.
''Men det är fel på denna skolans Cheerleaders.'' Hon korsade armarna framför bröstet och tittade misstänksamt på mig.
''Tro det eller ej! Men jag var hos henne, hela kvällen!'' La jag huvudet på sned och fick syn på - killen som tydligen hette - Justin gå en bit bakom Izzy. Hela min kropp stelnade till och jag mer än gärna ville sjunka under jorden. Inte för att han var här, eftersom han inget annat än kunde gå till skolan som alla andra, utan de faktum att jag hatade att bli påmind om kvällen då hela det dramatiska hände. Det var bara så himla ironsikt, att det skulle hända mig. Just mig!
''Holly!'' Ett gält tjut for genom mina öron och fick mina ögon att stängas. Innan de öppnades och mötte den mest hatade personen, enligt mig, även den personen jag absolut inte ville träffa.
''Chanel.'' Jag kom att tänka på att vi, varje gång vi möts, säger namnen först, innan vi börjar prata... Om vad hon nu vill klaga om.
''Vad är det klagomål för idag?'' Korsade jag armarna. Izzy stod tyst bredvid mig och pendlade med sin blick mellan oss två.
''Jag hörde att du kom hit med min pojkvän? Du försvann från festen igår kväll... Även Justin!'' Hon drog slutsatsen till att vi drog tillsammans, frivilligt. Lilla fröken jag-är-en-bitch vet absolut ingenting! Jag sneglade mot Izzy som nu började tvivla över vad jag berättat om Quinn historian och kansken skulle lyssna på vad Chanel hade att säga, kanske till och med tro på vad hon sa? Fast det förvånade mig inte, eftersom det hon säger, eller kommer säga, är ren sanning.
''Falskt, lilla gumman.'' Jag brydde mig inte ett skit ifall jag var en bitch nu, inte för att jag var en sådan person. Jag kände bara för att inte vara snäll, tyst och lydig just nu. 
''Men berätta då för mig varför jag såg dig och Justin ute på parkeringen!'' Tjöt hon så allas blickar for på oss, även - åh nej - Justin och hans gäng stirrade på oss. Speciellt Justin som säkert trodde att Chanel hade sätt oss på festen, då han... Mördade killen och kidnappade mig.
''Kan du sluta vara så känslig Chanel!'' Tjöt jag och spände blicken i henne så hon höjde ögonbrynen och tittade chockat på mig. 
''Du överdriver om exakt allt! Kan du sluta bete dig som en bitch och försöka bry dig om honom istället för om alla ryckten som är om honom!? Det är så jävla omoget!'' For ur min mun, utan att jag hann stoppa mig själv till att säga de jag egentligen bara tänkte i huvudet. Jag rullade in läpparna och vände mig mot Izzy, som tittade lika chockat på mig som jag själv var, sedan mot Justin... Som också var chockad, Quinn... Som idag verkade alldeles ledsen. Slutligen blickade jag ner i marken och började med snabba steg ta mig förbi alla stirrade och tysta elever ändan in till tjej toaletterna. Stängde dörren och låste för att sedan slå mig ner på toalocket och ta några djupa andetag.
 
Jag smällde till ytterdörren och slängde av mig alla kläder för att tillsammans med min mobi, tryckt mot örat, ringa Daniel för att be om ursäkt för igår kväll. Jag hade ingen lust till att göra det. Men vad hade jag mer för val när han imorse var riktigt arg på mig? Signaler surrade i luren tills en raspig röst svarade.
''Hallå?'' Mumlade han. ''D-Daniel, hej!'' Började jag stammandes medan jag trippade upp för trappan.
''Vad vill du?'' Han var sur, kanske fortfarande arg? Eller irriterad? Jag kunde inte läsa av honom via det lilla jag fick höra. Men han var inte glad, det listade an lätt ut.
''Jag vill bara säga... Förslåt.'' Jag slängde mig på min mjuka säng och snurrade runt på rygg för att kunna titta upp i taket.
''Mm...'' ''Det var inte meningen att försvinna sådär!'' Började jag ursäkta mig för igår kväll. Det var ju inte meningen, för jag hade inget val, right?
''Men du gjorde det... Ändå.''
''Jag säger förlåt! Vad är det du inte förstår!?'' Jag började genast bli upprörd över hans kaxiga och uppkäftiga attityd. Jag liksom ringde upp honom för att be om ursäkt, över att jag gjort honom arg och lämnat honom. Så svarar han och slänger massa uppkäftiga ord rakt i ansiktet på mig.
''Du var med Justin!.'' Sedan kom jag på hur han reagerade första dagen i skolan... 
 
''Ser att du mött Chanel Holt.'' Sa en hes röst. Jag ryckte till och vände snabbt min blick mot rösten. Ett leende spred sig på mina läppar när personen såg ut att vara vänlig, som Chanel inte var. 
''Är hon så mot alla.'' Undrade jag med en rynka i pannan. ''I princip.'' Skrattade han.
''Speciellt dem som stöter på hennes kille.'' Flinade han och slängde en blick på den brunögda killen som jag innan kollat på. Ett skratt lämnade mina läppar och min blick fördes ner mot marken.
''Jag är inte intresserad av honom.'' Skakade jag leendes på huvudet och mötte hans blick.
''Bra, för han är inte bra nog för dig.'' Skakade han på huvudet. 
 
Det var som om han precis visste vad Justin var kapabel till. Som om han visste vem Justin var, vad han gjorde och att han var kriminell. Hur? Frågar jag mig då.
''Varför har du problem med det!?'' Tjöt jag och satte mig upp. ''Vet du vad... Svara inte på de! Jag försökte säga förlåt, men jag antar du inte förlåtit mig då, om du ändrar så vet du att jag finns här...'' Suckade jag, klickade samtalet och slängde mobilen bredvid mig.
''Holly Beleza Lightwood!'' Sa en sträng röst och dörren flög upp. Snälla... Inte mer drama.
''Vad är det mamma?'' Mumlade jag och tryckte ansiktet mot kudden. ''Vart i hela friden har du hållit hus!? Vi har varit jätte oroliga och var nästan tvungen till att ringa polisen!'' Skrek hon och gick mot mig, vad jag antog eftersom jag inte ville se eller höra henne just nu. 
''Snälla mamma, jag har haft en dålig dag och orkar verkligen inte att prata om det nu.'' Stönade jag medans jag ställde mig upp och gick ut ur dörren.
''Holly!'' Ropade hon efter mig. jag stängde ute hennes röst, totallt och gick ner mot köket när det knackade hårt på dörren. En irriterad suck lämnade min strupe innan jag stampade mot dörren, tog tag om handtaget och ryckte upp dörren. Mitt ansikte mjuknade och hela jag fick nästan skuldkänslor för att jag reagerat så hårt. 
''Får jag komma in?'' Hennes ledsna röst fick mitt hjärta att spricka och hennes rödsprängda ögon var som en nål som stack igenom min bröstkorg. Vad hade hänt?

Är man king så är man ;) Detta kapitlet skrev jag till dig, Anonyma tjejen för din gulliga kommentar!
 
Fråga: Vilket föredrar ni: Att läsa böcker eller noveller på internet?
Svar: Noveller helt klart, har svårt för att hitta någon bra bok jag kan läsa :/ tips?<3
Älskar er mina söta läsare! Kommentera nu en massa!<3
 
Btw, Har inte renskrivit, så ursäkta för stavfel!
 

Kommentarer
Thilda säger:

Jaa, Alltid lika Awesome på att skriva dina kapitel!! Love it :), längtar till nästa, Undrar vem Det var som knackade på dörren!? <3

Svar: jag föredrar Novellen helt klart, tråkigt att läsa böker plus att jag hittar typ aldrig någon som jag fastnar för! :)<3

Svar: Sötis ;)<3
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ebba säger:

Älskar kapitlet! Och om du vill ha tips på bra böcker så finns det: Beautiful Disaster, walking disaster, perfect chemistry och switched... Fast alla dom är på engelska

Svar: Tack hjärtat! Alla fem verkar bra :) tycker faktiskt engelska böcker är bäst xD so thats great!
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonyma tjejen säger:

Åh tack så jätte mycket, det var jätte bra! Undra vem som knackade på dörren.? :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Vicky säger:

ÅHH VÄRLDENS BÄSTA NOVELL SÅ OTROLIGT BRA!❤❤

KOMMENTAR SKRIVEN:

Sarah säger:

Aså Gud sjukt bra du har säkert A på svenska älskar dig tack för att du finns :)

Svar: Söta du :') tack för att "DU" finns hjärtat <3
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

VEM VAR DET :O Du är så duktig!! more!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

celebnovell säger:

Gud vad jag älskar din novell. Spelar ingen roll om det var renskrivet eller inte - helt perfekt ändå!
Sv: Jag gillar noveller då det är Juju som är huvudperson. :P Älskar alla dom sidor får fram hos honom. <3

Svar: Älskling ❤😘 Du är perfekt, din novell är Perfekt!❤
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se

Josefin säger:

jätte intressant <3
svar; Jag gillar nog läsa mer böcker faktist, men novellerna är ju om Justin så läser dem också.

KOMMENTAR SKRIVEN:

L säger:

Asbra'

KOMMENTAR SKRIVEN:

Rebecca säger:

Kan inte säga så mycket så säger bara .. Perfekt.

KOMMENTAR SKRIVEN:

amanda säger:

men hur känner hon quinn? :O

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://liindstrand.blogg.se




- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback