Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Recaps © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

16 - Its just wrong timing on wrong place

 
Nu var det ännu en ny dag. Jag var trött, på dåligt humör och helt enkelt inte pigg för att gå till skolan. Om jag visste att mamma skulle sagt ja, skulle jag bett henne om att stanna hemma för att må dåligt. Men efter att jag släppt ut min ilska på henne igår - och det konstiga samtalet om albumet poppade upp, hade vi inte pratat med varandra på hela dagen. Jag hade lagt mig med en magsmärta som nästan fick mig att gråta... Och att mardrömmarna anföll mig när jag slog igen ögonlocken hjälpte inte direkt. Jag kände mig skyldig till att mammas mungipor hade sjunkt ner till hakan när jag skrikt på henne. Men det var mitt fel. Jag kunde inte säga förlåt till mitt dåliga beteende när det både var för sent och att någonting inte stämde. Hon hade vägrat berätta för mig. Och den fighten hade jag inte orkat ta med pappa, så jag lät de ämnet vara och hade bara sprungit upp till mitt rum för att göra... Inget. Bara önskat att Justin höll om mig, med sina muskulösa mysiga armar. Jag suckade högt och satte mig raklång upp, kliade mig i hårbotten och slängde stelt mina ben över sängkanten innan jag lät dom nudda det kalla golvet som fick rysningar att gå genom hela min kropp. Jag släpade mina fötter i golvet när jag gick in i wicen där jag drog ut en vit blus med bruna knappar som fanns i mitten, från blusens början till halsens börja. Jag drog på mig den och knäppte ovanför där behån slutade och drog sedan på mig ett par normala, blåa jeans innan jag trött gick vidare in i badrummet. Mitt hår var i en ända röra, nästan så att jag knappt vågade röra de med en borste - då jag nästan helt säker visste att den skulle fastna. En hög suck lämnade min mun innan jag försiktigt kammade igenom det innan jag snabbt lockade det. Dte blev inte så bra, men jag hade ingen lust att bry mig om mitt utseende idag, förutom om jag verkligen skulle se riktigt hemsk ut, vilket jag inte riktigt gjorde just nu. Jag drog fram eyelinern och gjorde en vinge på det högra ögonlocket, innan jag gjorde det på de andra ögat och kletade sedan maskara på min svarta ögonfransar. Innan jag gick ut ur både badrummet och mitt rum, smörjde jag på en rosa glänsande lipsyl på mina läppar. Väl ute från båda rummen tog jag mig tyst ner för trappan som jag gjorde varje dag för att sedan ta mig till det stora vita köket. Jag var själv, ingen mindre än min spegelbild syntes till i det stora fönstret framför mig. Det var nästan så tyst att jag kunde höra mitt hjärta slå i bröstkorgen. 
Jag började dra fram de olika ingredienserna på köks ön innan jag fyllde skålen med flingor och yoghurt. Den svarta kniven framför mig använde jag för att smörja de grova brödet med smör och stoppade tillbacks allt i kylskåpet. När jag stängde dörren fick jag syn på en bild mig där jag och Jazmyne höll en arm runt varandras axlar och skrattade med stora leenden. Det fick min mage att knyta ihop sig till en knut. Jag fick genast ångest av att inte ha ringt henne. Det hade gått ungefär två veckor, knappt det - och jag hade inte hört av mig. Inte ens ringt henne när jag hade kommit fram. Skuldkänslor bara sköllde över mig. Jag ställde snabbt fram maten på köksön innan jag drog upp min mobil ur jeans fickan och skrollade bland mina kontaker och stannade till när jag äntligen hittade hennes namn. Jag klickade snabbt på det och hennes namn lyste starkt på skärmen innan jag tryckte luren mot örat i hopp om att få höra hennes underbara röst.
''Ja hallå?.'' Svarade en vänlig röst.
''Jazmyne!'' Sa jag lyckligt och ett brett leende spred sig på mina läppar. ''Holly?'' Sa hon förvirrat och chockat.
''Gud, vad jag har saknat att få höra din röst!'' Andades jag ut. Det var tyst ett tag... Endast hennes andetag hördes.
''Har det hänt något?'' Undrade jag på grund av att hon inte sa något. Var hon inte glad över att jag ringde? Eller är hon ledsen på grund av att det tog sådan tid för mig att ringa? Jag kunde höra snyftningar och suckningar.
''Jazmyne, snälla svara på min fråga...''
''Ehm... Jag är li-te upptagen just nu, k-kan jag r-inga upp dig?'' Stammade hon nervöst. Utan att svara på hennes fråga la hon på och ett pipande ljud började höras i luren efter de att hon lagt på. Ska hon också börja betee sig konstig?
 
Jag steg ur bilen - och som vanligt gick mina syskon jämte mig med breda leenden. Jag försökte smällta in och klistrade ett leende på mina läppar innan jag vi steg in genom skoldörrarna. I korridoren kunde jag skymmta de alla olika grupperna. Cheerleaderna, hippiserna, fotbolls spelarna och Justin och hans gäng. Och sådan tur att få slippa Chanel hade jag inte. Jämte Justin, med hand på hans axel och kroppen tätt intill honom stod hon med ett belåtet leende. Jag kunde inte låta bli att fyllas av ilska, men lät mitt gäng gå innan jag tog raska steg mot gänget.
''Justin.'' Sa jag med en faikat leende innan jag vände mig mot Chanel och det falska leendet suddades bort.
''Vad gör du här Molly?'' Sa hon och himlade med ögonen. ''Holly.'' Rättade jag henne. ''What ever.'' Korsade hon armarna framför bröstet.
''Vad var det du inte förstod när Justin gjorde slut med dig?'' Sa jag kaxigt och höjde ögonbrynen.
''Ursäkta?'' Hon höjde chockat på ögonbrynen. ''Du hörde mig, Chantale.'' Sa jag för att göra henne irriterad.
''Chanel!'' Rättade hon mig ilsket. ''Ser det ut som om jag bryr mig?'' Jag tittade ett tag på henne med en blick som tydde: stick-innan-jag-slår-skiten-ur-dig. Även fast hon inte stack härifrån, så skulle jag inte slå henne. Men det var vad jag kände just nu.
''Låt mig förtydla en sak...'' Sa jag och drog ut mina armar ur de korsande-ställningen. Jag tog tag i hennes hand och drog bort den från Justins axeln, satte mina händer på hennes axlar och fick henne att backa några steg ifrån honom. Justin och resten av gänget stirrade chockat på mig.
''Han...'' Jag pekade på Justin och satte min hand på hans axel. ''Är min.'' Sa jag innan jag tryckte mina läppar mot Justins perfekt formade läppar. Maserade dom mot varandra och plötsligt kände jag hur hans armar slingrade sig runt min midja och drog mig tätt intill hans kropp, så våra magar var trykcta mot varandra. Jag lutade mig en bit ifrån honom innan jag nöjt vände min blick mot Chanel som tittade förkorssat på mig.
''Förstått?'' Log jag nöjt innan hon vände sig om och gick därifrån alldeles förudmjukad och hjärtekorssad. Jag gjorde bara precis vad hon hade gjort mot mig första dagen i skolan. Hon hade satt märke för vad som var hennes, nu hade jag visat vad som var mitt. Jag la mina händer mot Justins bröstkorg innan jag tryckte mig ur hans grepp.
''Är jag tvungen att jaga bort henne när hon står och klänger på dig?'' Korsade jag armarna och tittade argt på Justin. Han vaknade ur chocken han hade hamnat i från de att jag började prata med Chanel. 
''Hon klängde inte på mi...-''
''Vad gjorde hon då, Justin? Kan du förklara det för mig?'' Jag kände mig sårad inombords av att han inte svarade. Det var ett klart tecken om att han själv visste det. En suck lämnade min strupe. Jag var besviken... Till och med sårad.
''Antingen mig, eller henne.'' Mumlade jag och min blick vek sig innan jag gick därifrån. Både jag och Chanel hade gått från Justin, med mungiporna ner till hakan.
 
Jag slängde av mig mina skor och min väska på golvet innan jag steg in i köket, sträckte mig efter ett äpple ur fruktskålen och tog en stor tugga av den. Mina smak körtlar sattes igång och de olika smakerna bildade en och samma, till smak av detta äpple. Jag böjde på benen för att ta satts och hamnade på sten bordet - köksön - och kände min mobil vibrera i bakfickan. Jag byte äpplet till min vänstra hand och stoppade den högra i fickan och greppade tag i mobilen. Och på skärmen lyste Jazmynes namn. 
''Jazmyne.'' Svarade jag snabbt.
''Mamma... H-hon...'' Stammade hon, långsamt. Jag hörde hur hon svalde hårt och snyftade till.
''Hon är spårlöst försvunnen.''

Damm damm daaaaaamm! :D Kliff hanger, visst är jag elak ^^ 
Skälet till att det inte kom något i tisdags, eller igår - var för att jag hade ett prov idag som jag under veckan pluggade stenhårt inför. Så hata mig inte, utan det var ett vettigt skäl ^^ Haha...
 
Fråga: Någonting ni ser fram emot? T.ex: resa, födelsedag, semester.
Svar: Längtar som tuuuusan till novemeber då jag och min bästavän (+ våra mammor) ska åka till London :D Ska bli så gött att få slippa skolan + att få shoppa loss bland alla miljontals av affärer!<3
 
Måste bara få säga att... Jag älskar er, tack för att ni stannar även fast min uppdatering inte är på topp utan rent ut sagt suger just nu. Puss ^^

Kommentarer
Sarah säger:

Jätte bra
Svar: jag ska ochså åka till London ska åka på höstlovet

KOMMENTAR SKRIVEN:

Jessica säger:

Sjukt bra kapitel! Älskar när hon är kaxig
Jag längtar la till måsar då en ny låt släpps och till jul då Justins film släpps

KOMMENTAR SKRIVEN:

Josefin säger:

Gud vad förvånad jag blev där!
Svar; Det är nog att åka till Sverige och hälsa på mina vänner.

KOMMENTAR SKRIVEN:

Sasha säger:

Din uppdatering är den bästa av alla noveller jag läser just nu så säg inget om det babe! :) och den här kapitlet var otroligt bra och du är utroligt duktig på att skriva jag har läst alla dina noveller. Jag älskar DID och DNR och hopas att den här blir lika bra. Men det värkar sol det redan nu i början ovh jag är personligen fast vid den här novellen. Hoppas att du fortsätter skriva för det är du jätte duktig på!! :D

KOMMENTAR SKRIVEN:

Sasha säger:

Jag glömde skriva att jag längtar tills i jul då jag åker till England och träffar släkten och firar Jul där!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Johanna ♥ säger:

Du skriver så sjukt bra kapitel önskar ja kunde skriva lika bra som dig ♥

Ja, jag längtar till juli för då sa ja och mitt fotbollslag va med på gothia cup :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Grym :D

KOMMENTAR SKRIVEN:

Wow säger:

Jag kan bara säga att Due grym obeskrlivtihy

KOMMENTAR SKRIVEN:

Sandra säger:

Sjukt bra!!!!
Svar: Jag längtar till 2 december då jag ska ha fföreställning med min teatergrupp och vi håller på att göra en pjäs till filmen tusen gånger starkare jag längtar sjukt mycket!!!!

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://www.nattstad.se/justinlover

Maria :* säger:

Sjukt bra! Kan inte Holly gå med i cheerleader gruppen? Eller göra Justin avundsjuk eller nåt? Skulle bli rkt rolig att se vad Justin gör :D
Btw hoppas du lyckas med provet <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ebba säger:

jääättebra!

KOMMENTAR SKRIVEN:

L säger:

Du är jätte duktig! :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Engla säger:

Åh vad du är duktigt !!!


Jag längtar tills jag ska tävla med min hund första gången i november. Ska bli jätte roligt :D

KOMMENTAR SKRIVEN:

Celebnovell säger:

Så sjukt bra gumman!
Har inget vettigt svar till din fråga, haha. xD

Svar: Så söt, tack gumman!Haha xD
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se

Anonym säger:

Jag längtar till BELIEVE 3D!!!!! Så sjukt bra att hon är lite kaxigt mot Justin btw!!!

Svar: GUUUD JAG MED!❤️
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Rebecca ツ säger:

Hinner inte kommentera/skriva så mycket, dö tar det snabbt. JÄÄTEEE BRAA (:

KOMMENTAR SKRIVEN:

Vicky säger:

OMG GUUUD VA BRAA JAG DÖR OMG SÅ SJUKT BRAAA!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emelie säger:

omg jätte bra meer :D

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Jätte BRA! :D

KOMMENTAR SKRIVEN:




- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback