Inlägget är skrivet under kategorin ✓ DID 2: Dark Night Rises © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

3 - It used to be you and me

 
Jag steg ner för stolen och skyndade mig mot nattduskbordet. Jag nappade åt mig den, satte mig på sängen och utan att se vem det var tryckte jag luren mot örat.
''Ja hallå?'' Sa jag och la mig ner raklång med mina ben hängandes över sängkanten.
''Summer...'' Jag kände hur hjärtat hoppade till och hur jag plöstligt slutade andas. Pullsen ökade till 180 och jag frös snabbt till is och tittade chockat upp i taket.
''J-Justin?'' Stammade jag fram. 
 
Han harklade sig i andra änden och plötsligt var det alldeles tyst. Skärp dig, Summer.
''Vad vill du?'' Sa jag och lät min normala, oberörda röst tala.
''Vi måste prata.''
''Om vad?''
''Inte via telefon.''
''Nehe...''
''Vi hämtar upp dig.'' Jag suckade högt och sneglade mot Brook som log mot mig.
''Inte nu, jag har besök.''
''Nu eller aldrig, Summer.'' Sa han med en irriterad ton. Jag kunde inte berätta för Brook om att killen hon mötte igår nyligen ringt mig och ville träffa mig. Hur ska jag förklara att jag måste gå?
''Fine! Hämta mig om 15 minuter.'' Morrade jag irriterat och la snabbt på.
''Vem var det?'' Var hon snabb med att fråga. Längtan efter Justin var för länge sedan borta. Glöden vi haft har slocknat och kommer nog aldrig tändas. Jag har Jay. Justin har... Brook. Om han ens bryr sig om henne.
''Brook... Ehm... Jag måste iväg.'' Sa jag och väntade på hennes reaktion.
''Måste du?'' Jag tittade bekymrat ner i golvet och suckade.
''Ja. Men det tar nog inte så långt tid.'' Log jag och skyndade mig in mot min WIC. Jag tittade ner på mina kläder och sedan upp mot tröjorna som hängde i en metall stång. Snabbt drog jag av mig den stickade tröjan och drog på mig en slags septs tröja. Halva min mage syntes. Men jag brydde mig inte. Fort som tusan sprang jag vidare in i badrummet där jag fixade till mitt hår, satte på lite puder och flera lager med lipsyl på mina läppar. Jag la huvudet på snedden och tittade fundersamt på mig själv innan jag nöjt gick mot hallen.
''Du kan stanna här tills jag kommer tillbaks, om du vill?'' Sa jag medans jag började krongla på mig mina låga Converse skor.
''Varför fixa du till dig? Du ska väll inte träffa någon annan!?'' Hon tittade misstänksamt på mig. 
''Nej! Varför skulle jag?'' Fan. Jag hade själv inte tänkt på det. Hur jag piffade upp mig, för Justin!?
''Struntsamma.'' Log hon och slängde sig i den vita stora soffan. Jag log nervöst mot henne innan jag steg ur huset med telefonen i handen. Dem hade ännu inte kommit. Så jag satte mig ner på den nedersta trappan strax utanför dörren. Det hade slutat regnat för en stund sedan och nu sken ennbart den starka solen. På den smala vägen kom en svart bil körandes och stannade framför huset. Jag tittade upp mot bilen och svalde hårt innan jag ställde mig upp och började gå mot bilen. Jag greppade tag om dörrhandtaget och öppnade dörren med ett klickade ljud. I baksätet där jag skulle sitta satt även Justin oturligt nog. När jag hörde hans röst via telefonen så kändes det som om jag skulle spricka av glädje. Jag saknade honom... För stunden, tills hans irriterade ton hördes. Då var all längtan som bortblåst. 
''Ska du med eller?'' Sa han nonchalant. Jag himmlade irriterat med ögonen innan jag steg in i bilen och knäppte fast bil bältet. Damon som satt i förar sätet satte riktning mot vart vi nu skulle och sneglade via backspegeln på mig. Det var en obehaglig och pinsam stämning. Jag hade lust att be dem vända så jag kunde kliva av bilen för att gå hem igen. Men valde att vara tyst istället då alla värkade på dåligt humör.
''Vad är det som är så viktigt då?'' Jag korsade amrarna ovanför bröstet och tittade allvarligt på Justin. Han ignorerade mig helt och låtsades som ingenting. Idiot.
''Om det inte är så akut att berätta - som det inte verkar vara - så kan ni stanna bilen. Jag sitter inte här inne och slösar tid på er i onödan när jag har andra saker att göra.'' Morrade jag irriterat. Han suckade högt och vände sakta sin irriterade blick mot mig.
''Inte här och inte nu. Ha tålamod, Summer.'' Sa han med sammabitna tänder. Det kändes som om han kollade rakt igenom mig. Nu kände jag mig... Naken på något sätt. Lurad. Jag hade - uatn att ens tänka på det - bytt om och fixat mig för honom. Helt i onödan. Jag vände suckandes min blick ut mot fönstret. Barn sprang runt och lekte medans föräldrarna sprang efter dem och säkert sa till dem att inte leka på gatan... Som vanligt. Vart vi skulle hade jag ingen blekaste aning om. Men jag ville hem. Ingen utav killarna värkade på något sätt glad över att se mig. Visserligen så var det endast Justin, Damon och Stefan i bilen. Dem allvarligaste. Om jag visste att stämningen i bilen skulle vara såhär, skulle jag tackat nej och mer än gärna stannat kvar hemma. Nog om det, vi kan inte vända nu. Damon roterade på ratten några få gånger och svängde in mot ett vitt hus som såg på ett ungefär ut som mitt. Bara de mycket längre bort från mitt hus. Jag fattar inte att jag inte mött dem när vi alla befinner oss på samma avlånga ö. Så svårt kunde det väll inte vara? Men jo, tydligen. När killarna hade stigit ur började jag göra detsamma fast mycket långsammare. Dem väntade inte på mig en sekund utan steg bara in i huset och lät dörren vara öppen för mig. Jag tittade besviket på Justin som fullt nonchalant steg in som dem andra utan att ens bry mig om jag kanske blev kidnappad framför deras hus. Även han har förändrats. Jag stängde dörren efter mig och började gå in mot köket där alla befann sig. På dem två bar stolarna kunde jag skymmta Zack och Tyler sitta som nu fått syn på mig och log brett. Tänk att bara de kan få mig på bättre humör. För att vara med i ett gäng så är dem väldigt prat glada och har inga problem att visa se glad till skilnad mot dem andra som är kalla som is. Jag gick med ett leende fram till dem och utan att ens vara beredd på det slingrade Zack sina armar runt min lilla kropp och gav mig en varm kram.
''Fattar du hur mycket vi saknat dig?'' Sa han och lutade sig ifrån mig. 
''Mm, jag har märkt det.'' Sa jag och tittade menande på Justin som gav mig en iskall blick tillbaks. Sedan vände jag återigen min blick upp mot Zack och gav honom ett mjukt leende.
Damon slängde plötsligt fram två bilder framför mig och lutade sig mot väggen. Jag tittade förvirrat på honom men tog sedan upp dem.
''Vilka är de?'' Undrade jag och granskade dem med blicken. Dem hade markerade konturer och väldigt kraftiga kroppar. 
''Mexicos mest farligaste mafia gäng, 5 Lobos, som betyder dem 5 vargarna.'' Sa Justin som nu stod på andra sidan bordet rakt framför mig. Jag svalde hårt och la ifrån mig bilderna.
''Då antar jag att det finns 3 till.'' Sa jag allvarligt, satte handen på bilderna och hasade fram dem till Justin. Damon gick fram till mig och la en mapp framför mig på bordet. Med stora bokstäver stod det ''5 LOBOS''. Jag öppnade den sakta och fick syn på en massa bilder och texter. På alla fem.
''Josehp Gonzales, ledaren för gänget.'' Andades Damon. Det stod inte mycket om honom. Jag antar att dem är rätt så duktiga på att dölja det mesta dem gör. Alltså får folk inte mycket information om dem.
''George Malik, Josehps högra hand.''
''Riley Shankovski är data geniet.''
''Alehando McFury och Tay Dazel är dem två nyaste medlemmarna. Det finns ännu ingen information om dem.'' Harklade Damon sig. Alla tittade storögt på bilderna och försökte läsa den lilla texten under det hela.
''Varför var detta så viktigt för mig att veta?'' Jag tittade frågande på dem och stängde mappen.
''Dem är konkuränter till oss, Summer. Vi är fortfarande ett gäng.'' Sa Stefan som steg fram.
''Ni må vara ett gäng, men inte brottslingar som dem.'' Sa jag övertygat och nickade mot bilderna.
''Det är inte bara de...'' Sa Taylor. Jag vände min blick mot honom och väntade på att han skulle fortsätta. Men istället öppnade Justin sin munn,
''Dem är ute efter oss.'' Andades Justin allvarligt. Jag svalde hårt och tittade ner i det svarta sten bordet. Jag skakade snabbt på huvudet.
''Nej, nej jag flyttade hit för att kunna leva utan att oroa mig över att behöva riskera mitt liv varje gång jag stiger ut genom dörren.'' Sa han förtvivlat. Då valde jag inte det tryggaste stället... Mexico. Det mest farligaste landet i världen. Där folk kidnappas dagligen och dör. 
''Du kan inte backa ur det nu...'' Suckade Damon. ''Nej, jag valde inte det här. Ni kunde låtit mig vara utanför allt det här.'' Stönade jag.
''Nej, Summer. Dem är ute efter dig också.'' Sa Justin och tittade allvarligt på mig. Jag tittade ner i golvet och skakade på huvudet. Jag ville slippa allt det här. Kunna leva ett normalt liv utan faror som kretsade runt sig hela jävla tiden.
''Snälla... Bara håll mig utanför det här.'' Bad jag med en tanig röst och började gå mot hallen. Jag hade startat om på nytt. Hittat en kille som inte är kriminell. Det innebär att jag måste lämna både Jay och Brook. Jag tänker inte låta dem ungås med mig om det riskerar att dem hamnar i fara. Jag tillåter ingen skada dem, inte så som det hände med Cece, just på grund av att hon skulle hjälpa mig. Och nu är hon döv, kanske för livet? Jag började gå från deras hus och visste inte vilket håll jag skulle ta för att hitta hem. Jag var helt borta hela bilturen och såg inte vart vi svängde... Jag stannade upp och pendlade med blicken mellan vägen åt höger och vägen åt vänster. Jag stönade irriterat och slog mig ner på en bänk som stod några meter ifrån mig. Deras svarta bil kom sakta körandes framför mig. Bilrutan hissades ner och i framför ratten satt Justin.
''Ey! Summer, hoppa in i bilen.'' Bad han och sträckte sig till andra sidan och öppnade bildörren. Den öppnades sakta så jag kunde se in i bilen, där Justin satt med ena handen på ratten och andra på fönsterrutans öppning. Jag vände min blick ner i marken och försökte ignorera hans plötsliga vänlighet.
''Hoppas in i bilen, Summer.'' Sa han denna gången väldigt bestämt. Jag orkade inte argumentera eller sitta på bänken som heller inte skulle visa mig vägen hem. Så jag hoppade motvilligt in i bilen och stängde dörren med en smäll. Han började sakta köra därifrån och sneglade på mig. Jag korsade armarna och vände min blick ut mot fönstret.
''Varför så snäll plötsligt?'' Undrade jag och vände min blick sakta mot honom. Han släppte inte blicken med vägen och suckade.
''Varför så chockad?''
''Jo, kanske för du tilltalade mig med en kall, irriterad ton innan. Har jag gjort något fel, Justin?'' Jag ville möta hans blick. Hans hassel bruna ögon. Kunna se in i hans ögon och se om jag fortfarande kände något för honom efter ett helt år.
''Nej, du har inte gjort något.''
''Så varför är du så nonchalant och arg på mig?'' Jag ville ha ett ärligt svar. Förstå varför han plötsligt beter sig om han inte bryr sig om mig... Eller han kanske inte gör det längre?
''Summer.'' Suckade han och stannade utanför mitt hus. 
''Vi har inte sätts på ett helt år, okej? Jag vet inte hur jag ska bete mig.'' Han vände sin blick mot mig och tittade in i mina bruna ögon.
''Var bara dig själv.'' Sa jag och med en lite axelryckning.
''Det är de som är problemet! Jag vet inte vem jag är längre! Utan dig har allting varit så... Tomt. Att ringa dig har varit så jävla svårt att stå emot. Och sedan få höra din underbara röst... Summer.'' Han tittade tårögt på mig. Fan. Fan. Fan. Han har fortfarande känslor för mig. Nu önskar jag att jag inte tog upp alltihop. Utan lät honom vara kall mot mig. Det skulle göra allting mycket enklare... Men nu, när jag vet att hans känslor för mig inte försvunnit. Hur ska jag förklara att jag gått vidare? Att jag har en kille? Att jag älskar honom och inte känner något för Justin längre?
''Justin...'' Jag kände hur det knöt sig i magen. Hur halsen blev alldeles grus torr och hur det plötsligt blev varmt i bilen. Orden ville inte komma ut. Jag ville inte såra honom. Det var de sista jag ville göra.
''J-Justin... Det brukade vara du och jag. Men nu har det gått ett helt åt. Jag trodde du inte ville veta av mig, så jag gick vidare...'' Stammade jag fram. En tår rann ner för hans kind. Jag bet mig i kinden för att själv inte börja gråta.
''Det bordet du också.'' Pep jag till och steg snabbt ur bilen och rusade in i huset. Jag smällde till dörren efter mig och sjönk ner på golvet. En tår rann ner för min kind. Jag har Jay... Och jag älskar honom, Eller?

Mer än 2000 ord!! :O Dramatiskt, hu? ;)♥ Kommentera nu vad ni tyckte om kapitlet!♥ Love you guys!♥
 

Kommentarer
Anonym säger:

Super meer

KOMMENTAR SKRIVEN:

Agnes säger:

Såååå Bra, det är fett gulligt när Justin gråter :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://justinbdrew.blogg.se

Issa säger:

Super Bra Vill Ha Meer

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

ÅHHHH Justin babe

KOMMENTAR SKRIVEN:

Hanna säger:

Jag tror jag grät lite på slutet :'( Men det var mycket bra, älskar din uppdatering ;)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

meeerrr!!
Åhh, så gulligt när justin gråter.. :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Celebnovell säger:

Jättebra! ^^

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://Celebnovell.blogg.se

Erika säger:

Åh, vad himla bra du skriver! Naww han grät, how sweet? gud skynda med nästa jag vill veta vad som händer nu ju!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Sjukt bra, aww han grät, hoppas det blir dem två igen snart!

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://biebzstoory.blogg.se

Emelie säger:

Omg!!
Jätte bra! :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

LMSSY säger:

As Bra!

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://lmssy.blogg.se

Maria :* säger:

Jätte bra!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Karro säger:

Kapitlet var jätte bra!! Älskade de! ❤

KOMMENTAR SKRIVEN:

Aya säger:

Gash, meeer!! Nu!!😭😭❤

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Awww han grät så gulligt, bara en tipbs skulle det inte bli typ bättre om jay är en av medlemmarna i 5 lobos och summer måate typ välja om hon vill fortsätta med justins gäng eller 5 lobos eller så kan hon typ vara med i en bil olycka och hamna med i 5 lobos sen det blir lite drama?

Svar: Grymt förslag!♥ Har själv en plan om hur allt ska gå, men får se om jag kanske gör om den lite och får med lite utav ditt!♥ Kram!
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Thilda säger:

Super bra! Hoppas summer fortfarande har känslor för justin!! Btw inget illa mot Jay men hoppas hon fortfarande älska justin och typ får känslor för honom när/om hon börja jobba med gänget! :) längtar till nästa.

KOMMENTAR SKRIVEN:

Bella säger:

stackars Justin! Hoppas e hittar varandra igen. Bra kapitel som vanligt!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Agnes säger:

Du gör väll bilderna i GIMP om du gör det hur lärde du dig att
" smälta ihop " bilderna som du alltid har i bilderna till inläggen?
Hur gör man?

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://justinbdrew.blogg.se




- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback