Inlägget är skrivet under kategorin ✓ DID 2: Dark Night Rises © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

12 - Nothing goes as planned

 
''Tror du jag är rädd för dig?'' Viskade jag i samma ljudnivå. Ett hest skratt lämnade hans perfekta läppar.
''Nej, men jag tror du fallit för mig, baby.'' Jag frös till av hans plötsliga påstående och det nya smeknamnet han gett mig, baby. Kunde det stämma? Att jag kanske gjort det? Om det var så, skulle ha inte få reda på det. För han verkar inte ha känslor för mig längre. Nej, han har inte det. 
''Tror du? Well... Det får vi allt ta reda på.'' Jag slingrade mina armar runt hans nacke och tittade nu rakt in i hans normal bruna ögon. Som sagt, kraftiga humörsvängningar. Ett brett flin tog plats på hans läppar innan han böjde sig fram så våra läppar snuddades mot varandra, men precis när kyssen skulle på börjas vek jag undan och puttade bort honom.
''Vad tror du om mig, Biebs? Att jag skulle falla för dig, igen? Inte channs.'' Fnös jag och steg förbi honom. Well... Där blev han dissad. 
 
Efter vårat lilla så kallade bråk hade han varit nere hela denna tiden vi spenderat på att försöka göra en plan, eller åtminstonde lösa problemet med att inte bli dödade. Dem hade något att hota oss med, jag bara kände det på mig. Varför skulle dem annars börja kontakta oss så plötsligt? Jag gick fram till Justin som satt på den ena bar stolen medans resten av killarna satt utomhus då det var något så otroligt fint väder ute.
''Vill du inte sitta med oss där ute?'' Undrade jag och sökte efter hans blick. Han skakade smått på huvudet. Blev han sårad efter vad jag sagt? Jag kanske var lite för hård mot honom? Vad tror du om mig, Biebs? Att jag skulle falla för dig, igen? Inte chans. Min känslokalla mening ekade i mitt huvud. Hade jag verkligen sagt det? Uttalat dem orden, rätt framför honom och sårat honom djupt?
''Är du sur efter vad jag sagt?'' Undrade jag medans jag tog ett kliv närmre honom.
''Jag menade inte vad jag sa, baby.'' Smekte jag hans kind med ett leende. Men han varken tittade på mig eller reagerade. Lyssnade han ens på vad jag sa? 
''Justin, sluta sura.'' Denna gången lät min röst bestämd. Jag slingrade mina armar runt hans nacke och började dra mina fingrar upp mot hans sammetslena hår. Med små, cirkel rörelser maserade jag hans hårbotten med mina finger toppar, vilket fick honom att sluta sina ögon av behag. Jag tryckte mina läppar mot hans mjuka kind och väntade på hans reaktion. Han rörde inte en muskel, så jag fortsatte lägga fjäder lätta pussar i hans ansikte.
Tillslut ryckte det i hans mungipor och ett flin spred sig på hans läppar. Så sur kunde han väl inte vara? Dessutom stämde inte ett ord med vad jag hade sagt förut. Det var en stor fet lögn, efter som jag var rädd. Rädd för att förlora honom igen eller bli sårad. Jag vet till 90% att jag kommer bli sårad. Det är bara någonting man inte kan undvika i förhållanden, speciellt inte när man är ihop med en kriminell kille. Men nu är jag osäker på vart vi står. Det står och hänger mellan vänskap och mer än så. Vad kunde jag säga, för att få honom glad igen, även fast jag visste att han redan var på rätt så bra humör då han nu log. Plötsligt slog han upp ögonen, som strålade kärlek. Var det ens bra att starta något nu, när vi har ett gäng efter oss? Att falla för honom, erkänna för både mig och för honom att jag känner något. Det vore det värsta jag kunde göra i denna situation. Jag - och Justin - vore väldigt sårbara då. Gänget kunde kidnappa mig, hota Justin att om han inte gör si eller så dödar dem mig. Men nu var det för sent. Jag hade hamnat i hans fälla. Blivit alldeles knä svag för honom. Han hade - medans jag drunknat i mina tankar - dragit sina armar runt min midja i ett stabilt grepp. Det pirrade i magen, som aldrig någonsin förr. Nervositeten ökade för varje sekund jag befann mig så nära honom som jag nu gjorde. Jag harklade mig och drog mig ur hans grepp.
''Ehm... Dem väntar nog på oss.'' Pep jag nervöst till och drog med honom ut. Jag sköt upp detta hela tiden. Jag är en sådan mes, som inte vågar kyssa en kille. Speciellt när jag känt honom länge, då borde det inte vara några problem, right? Men för tillfället skyller jag på Jays död. Att jag inte är redo att gå vidare. Jag suckade högt, fucking mes.
''Några fram steg ännu?'' Harklade Justin sig. Deras blickar drogs åt honom - som önskat. Zack skakade långsamt på huvudet.
''Tyvärr, men det är omöjligt att spåra upp dem.'' Jag tittade på Zack som väntade på att få värsta utskällningen och vände mig sedan mot Justin. En lång suck lämnade hans strupe innan han slog sig ner i den sista lediga ute fotöljen. Vilket resulterade att jag fick stå upp, jämte honom. Men det tyckte han tydligen inte var okej då han plötsligt drog ner mig i sitt knä, med ett snett flin. Hans arm slingrade han runt min midja och drog mig några centimeter närmre sig.
''Jag känner att jag satt allt för höga krav, det är lungt Zack. Jag är inte arg.'' Skakade han på huvudet. Varken arg, irriterad eller sur. Rynkor bildades i deras pannor.
''Usch, tack och lov att du själv erkännde det.'' Andades Zack lättat ut. Justin himlade med ögonen innan han vände sin blick mot mig.
''Men därimot, dig Summer.'' Nu var den normal lugna Justin bort blåst. Han tittade allvarligt på mig. Vad ska han nu sätta för höga krav på mig då? Inte andas? Sluta gå ut ur huset för att det är för riskabelt? Säkert någon väldigt mesigt i den stilen
''Det var din ide att göra en plan för att - jag vet inte hur - döda dem. Du vet att jag är helt emot det. Jag går med på det på ett vilkor, okej?'' Det lät bra, en så länge. Jag nickade misstänksamt. 
''Du flyttar in till oss.'' Jag brast ut i skratt så fort meningen lämnat hans läppar. Men när jag märkt att både han och killarna satt seriösa och kollade på mig, kände jag mig genast som en idiot.
''Du skojar va?'' Sa jag alldeles för osäkert för att försöka vara seriös.
''Du kan inte bo här själv, i detta hus, när dem vet att du befinner dig här. Du riskerar att dö.''
''Men jag...-''
''Detta är slut diskuterat, Summer.'' Jag kände mig genast obekväm i hans omgivning och krånglade mig ur hans grepp för att ställa mig upp.
''Packa dina saker, vi väntar i bilen.'' Han spände sin blick i mig innan han ställde sig upp och gick förbi mig tillsammans med resten av killarna. Jag bet ihop med tänderna innan jag gick med arga steg in i huset och vidare mot min wic. Slängde fram en resväska på golvet innan jag slängde i kläder från alla håll och kanter. Samtidigt andra saker man kunde behöva. Vem vet hur länge jag skulle bo hos dem? Om jag ens överlever att bo med fem killar... Jag suckade frustrerat och satte mig ner med en dunst på väskan innan jag drog igen dragkedjan och gick med den ut till hallen. Jag gjorde en knut på huvudet innan jag snörade på mig mina vans. Jag hatar honom, att han bestämmer över vad jag ska göra, att han ska veta mitt bästa, att han tror han gör allting rätt, att han är chef och ingen annan bestämmer, att han kan läsa mig som en öppen bok, hur han kan läsa mina tankar... Men det jag hatar mest av allt, är att jag inte kan hata honom. Inte ett dugg, inte en smula, inte överhuvudtaget.
             
Hur fucking långt tid ska det ta att packa en väska? Hon gick mig på nerverna. Jag trummade otåligt på ratten med mina fingrar medans jag varannan sekund blickade mot dörren ihop om att hon när som helst skulle stiga ut. Det hade gått 10 minuter sedan vi lämnade henne själv i huset. Skulle det gå yttligare 10 minuter för henne att göra sig redo? Jag skakade trött på huvudet. Precis när mitt tålamod tagit slut och jag var på väg att skicka Tyler för att hämta henne, steg hon ur ytterdörren med en svart resväska i handen. Den värkade tung då hon kämpade sig fram till bilen och slängde den i bakluckan utan att vara rädd om den. Sedan steg hon runt bilen och hoppade in i baksätet där den enda lediga platsen fanns. Inget gick för tillfället som planerat. Inte överhuvudtaget. Gänget hade hittat oss, inte för att jag tvivlade på att dem inte skulle göra det. Men jag hade hoppats att det skulle tagit dem tid att spåra oss då vi inte är lika efterlysta som dem var, resulterat att det var svårt att spåra oss. Men tydligen inte, då dem hittat oss, inte bara fått reda på i vilket land vi befann oss i, utan verkligen spårat oss till max. Hittat vart vi bor, säkert fått reda på hela våran bakrund. Jag tvivlade inte ett dugg på det. Jag hade min blick fast på vägen som vi snabbt körde på. Jag tryckte min fot hårdare mot gaspeddalen då jag var desperat över att få stiga ur bilen. För tystnaden hade lagt sig som ett tjockt lager över oss alla. Ingen hade ork eller lust att bryta den. Oturligt nog var det en obehaglig tystnad. Då Summer surade med blicken ut mot fönstret och killarna som heller inte verkade på humör gjorde detsamma. Och andra sidan hade jag inget att klaga över då jag själv inte var på humör. Jag ville stänga in mig i ett rum, där tystnad endast existerade. Jag och en stor säng, med ögonen stänga, kunna sova ut som jag inte gjort på länge. Men jag visste mycket väl att det aldrig skulle ske. Det kommer alltid något emellan. I detta fall, Summer. Jag körde upp på våran uppfart innan jag vred om och drog ut nyckeln som gjorde att motorn slutade brumma. Alla steg ur bilen och började gå in i huset där vi samlades som en klunga när alla skulle ta av sig skorna samtidigt. När jag slutligen hade fått av mig mina Supra steg jag in mot vardagsrummet med Summer strax efter mig. Det kom att tänka på allt som hänt idag. Hur vi först var sura på varandra, hennes hårda ord som verkligen sårade mig - jag är en sådan mes - och sedan dem fjäder lätta pussarna jag fått. Var det en dröm? För mig var det overkligt, jag hade aldrig trott att sura, som jag gjorde, skulle få henne att visa sina känslor för mig. Eller det kanske bara var för att få mig på humör igen? Men jag struntade i det just nu, det viktigaste var att hon var här, i trygghet med oss. Hon steg fram till mig, vad jag trodde skulle innebära något liknande en kram, ett leende. Något som skulle tyda på att hon inte var arg på mig längre. 
''Vart ska jag sova?'' Undrade hon istället med blicken nerslagen. Jag suckade, vad fan trodde du Justin? Att efter vad jag gjort - tvingat henne hit, att bo med oss - skulle hon tycka att allt var okej. En idioit, det är vad jag är.
''Upp för trappan och rummet längsat ner till höger.'' Sa jag så irriterat som jag förmådde mig att vara. Inte ens ett tack kunde hon säga då hon gick förbi mig med en knuff på axeln och vidare upp för trappan som jag förklarat för henne. Jag suckade ännu en gång och damp ner i fåtöljen. Jag hann inte slappna av i en sekund förrns min mobil surrade till i bakfickan. Jag lyfte på rumpan någon centimeter för att kunna slinka under med handen och greppa tag om den innan jag kunde svara, dolt nummer.
''Justin?'' Svarade jag hest.
''Remeber me?'' Jag stelnade till. Rösten var bekant, allt för bekant.

Kan ni gissa vem det är? Tror ni kanske gjort det ;)♥ Its love in the air... Tills Justin förstörde allt med sin bitterhet, typical Justin ;)♥
Fråga: Vilken är eran favorit affär? (kläder, smink mm)
Mitt svar: Har svårt att välja. Men, New Yorker, Ginatricot and... Hollister, gaash, i just love it!♥
*Detta var det sista tidsinställda kapitlet. Ni får nästa så fort jag kommit hem och hunnit skriva klart det ♥*

Kommentarer
Agnes säger:

Jag gillar Victoria's Secret, Gina Tricot och H&M! :***

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://justinbdrew.blogg.se

Becca säger:

Grymt bra! Mina favoritaffärer är nog Gina Tricot, Bik bok och New Yorker<3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emelie säger:

Gud vad bra ! :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

celebnovell säger:

Gina Tricot och New Yorker är stora favoriter. *-*
Jag vet inte längre vad jag ska gissa på dina kapitel, varje gång jag försöker så har jag fel, haha. Sjukt bra! ♥
Angående länkbyte där kan du vara lugn och ta den tid du behöver. :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se

Anonym säger:

Jätte bra! Mer innan jag döööör

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://biebnovells.blogg.se

Aya säger:

GASH! Due ju fan för bra!! Gina tracot, Victoria secret, H&M😍

KOMMENTAR SKRIVEN:

Maria :* säger:

Sjukt bra!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Michelle säger:

Jag älskar det!!

Mina favorit affärer är Gina Tricot, New Yorker, H&M

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Meer! Jag älskar cubus, gina tricot, bik bok new yorker och forever 21, gud gråter när jag ser kläder från forever 21!! O älskar andra affärer som victoria secret o annat som nt finns i sverige :))

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

http://justinbieberstory.devote.se/

KOMMENTAR SKRIVEN:

Adina säger:

Gryyymt

KOMMENTAR SKRIVEN:

Josefin säger:

Älskar hur du skriver :3

Svar; America Today, Amber crombi & Fitch och Victoria secret Pink.

KOMMENTAR SKRIVEN:

Biebzstoory säger:

sjukt bra <3

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://biebzstoory.blogg.se

Anonym säger:

Sjukt bra♥

Mina favoriter e H&M, Ginatricot och victoria secret

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym chey ♥ säger:

Cubus, New yorker och H&M är mina favorit affärer c:

KOMMENTAR SKRIVEN:

Bella<3 säger:

<3 Bra chapter! Odd Molly, Viktoria sekret och Ginatricot

Svar: Victoria Secret *o* ♥ ;D
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:




- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback