Inlägget är skrivet under kategorin ✓ Forever and Always © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

Chapter 3. Project partners

 
Vi alla fyra tjejer gick i korridoren på väg till våra skåp. Vi gick till våra skåp -som ligger jämte varandra- och kollade våra scheman. Alla i hela korridoren pratade i mun på varandra. Helt plötsligt blev alla tysta. Jag vände mig och och såg Justin komma i gången... Med... ehm... Chaz och Ryan. Känner dem varandra? Han såg mig och gav mig ett snett leende. Jag gav honom ett milt leende.
''Går Justin Bieber på vår skola!?'' sa Aria förvånat.
''tydligen'' sa jag fortfarande med blicken på honom och ett leende.
''oj oj oj! är du och Biebes redan på g eller?'' sa Emily till mig med en knuff på axeln.
''lägg av! jag har en kille'' sa jag med ett flin. De kom gåendes mot oss. Nervositeten steg inom mig. Jag har en känsla av att denna dagen kommer gå dålig... jag vet inte varför? Det bara känns så..... 
 
 
 Justin, Ryan och Chaz kom gåendes mot oss. Han hade böcker och papper. Alltså hade han redan varit hos rektorn. De gick som sakt mot oss. Det såg nästan ut som i en film. De gick i slow-mo och alla andra runt om dem kollade på dem med hakan ner till golvet. 
''Hej Lola!'' sa han när de väl kommit fram till oss.
''Hej!... Justin'' sa jag med ett leende.
''det här är Aria Emily och Spencer mina vänner'' presenterade jag.
''Hej... trevligt att träffas tjejer!'' sa han med sitt typiska Justin smile.
''Heeeej!'' sa de i kör. Klockan ringde och alla började gå mot sina lektioner.
''Ehm... vi ses väl!'' sa Justin innan de gick mot sina lektioner. Jag nickade som svar samtidigt tjejerna också. Jag kände två armar om min midja. Den enda jag kan tänka mig göra så... Zane.
''hej babe.'' sa han och pussade min kind. Jag var förvånad... För jag har inte direkt saknat honom, inte känt längtan att träffa honom.
''hej...'' sa jag enkelt med ett leende.
''Skulle bara säga hej... Men vi ses'' sa han och gav mig en enkel kyss. Jag hann inte svara innan han gått. Jag ryckte lätt på axlarna och öppnade mitt skåp för att själv gå till min lektion. Jag tog mina Kemiböcker och började långsam gå mot lektionen. Bara för att klockan ringt så känner jag mig inte stressad. Jag tar det i min tackt och går mot kemin långsamt. Aria Em och Spenc hade gått för en liten stund sen. Fast vi har inte kemi tillsammans. Utan dem har matte... tror jag? När jag kommit till dörrkarmen var allas blickar på mig. Något jag var ganska van vid. Så det var inget jag brydde mig om. Jag log glatt mot Mr Blackbun som glatt log tillbaka. Jag tittade mig om i klassrummet för att finna en plats som var ledig. Det fanns en plats kvar. När jag kollade jämte platsen som var ledig såg jag Justin sitta där. Varför just jämnte honom? okej, jag har inget emot honom men... Det bara känns så märkligt att det alltid är Justin jag stöter på. Jag märkte att han tittade på mig. Jag tog ett djupt andetag och gick mot honom och satte mig på den tomma stolen. Lektionen hade visst börjat för fem minuter sen. Så jag var sen. Men det är sällan jag får kvarsittning, som tur var!
''Hej igen.'' sa han med blicken fastklistrad på tavlan.
''Hej... igen.'' sa jag och la mina böcker på bordet.
''Så... vi är visst labbpartner'' sa han med ett flin. 
''Jupp'' sa jag. 
''Jag vill att ni fyller i olika exempel på hur man kan kombinera dem olika vettskorna'' sa Mr Blackbun eller han heter Peter. Han delade ut ett papper till varje ''par''.
''så... ehm... den kan kombineras med... ehm... den'' sa jag och läste dem olika vettskorna eller vad det nu är?
''Okej... och den här... kan... göra så att... den här... blir till en grön slime'' sa han med ett snett leende. Jag log åt hans försök till förklaringen om hur det blir till slime.
''okej'' skrattade jag.
 
Lektionen hade flytit på. Nu var det bara en minut kvar. Jag satt med blicken på klockan. Sekund visaren tickade. Om bara några ynka sekunder skulle det ringa ut.
''Så... ni i par ska göra ett projekt tillsammans.'' var det sista han sa innan klockan ringde och alla for ut ur klassrummet. Inklusivd jag och Justin.
''så vi ska göra ett projekt tillsammans.'' sa jag medans vi gick längs koridoren där det var fullt med massa elever som trängdes och försökte ta sig för bi för att gå till deras skåp.
''ja... så vi kan väl börja redan idag. Hemma hos mig?'' sa han.
''ehm... visst!'' sa jag. Vi fortsatte gå lite till tills vi kommit till våra skåp. Där stod Aria Emily och Spencer. Till och med Chaz och Ryan. Jag vinkade smått till dem. Dem for upp i ett leende.
''hej!'' sa dem alla i kör.
''tjena!'' sa jag och Justin. Jag hörde en bekant röst en liten bit bort. Min blick ricktades dit. Där stod Zane och någon tjej prata. Tjejen hade en cherlider dreckt. Alltså var hon cherlider. Dem nästan mer än pratade. Hon stod och klängde på honom. Svartsjuka och ilska bubblade inom mig. Hur kan han bara göra så mot mig!
''vad är det?'' sa Justin helt plötsligt. Jag svarade inte utan fortsatte kolla på dem. Hans blick vändes åt deras håll.
''Han är en idiot som byter tjej hela tiden'' fnös han.
''Han är min kille'' sa jag så tyst att knappast jag hörde. Det var nästan pinsamt att säga att han är min kille.
''Va!? är han din kille?'' sa han förvånat.
''ja...'' sa jag med blicken ner i golvet.
''Lol... du förkännar någon mycket bättre. någon som kommer älska dig för varje sekund som går. dumpa honom.'' Sa han. Han hade så rätt. Jag förkännar någon bättre än honom. Han förkännar inte mig.
''jag vet... men jag kan inte.'' sa jag och vände blicken upp mot honom.
''varför? det är änkelt. bara... dumpa honom.'' För honom låter det änkelt ja. Men det är det inte. Det går inte att bara gå fram till honom och göra slut. Nej. Han accepterar inte sånt. Och jag... Gillar honom. Näst intill älskar.
''du förstår inte... det går inte. och jag... gillar honom. okej?'' sa jag. 
''jaja... Om han sårar dig är han död.'' sa han med en kall blick. Vi känner knappt varandra. Men ändå så känns det som om vi kännt varandra hela livet. Och att få de beskyddet från honom känns tryggt.
''tack... antar jag?'' Jag såg hur Zane sett mig. Att han sätt att jag sätt honom... Och... Henne. Tillsammans. Jag tittade på honom surt. Han tittade på mig... Jag vet inte hur. Men jag kunde inte tyda hans blick.
Just nu orkade jag inte bry mig om honom. Ett bråk ville jag inte heller starta. Och att se honom stå där med den tjejen kändes fel. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Snabbt vände jag blicken bort från honom.
''Kom... vi går ut på rast. tar lite frisk luft. okej? så får vi dig på bättre tankar'' sa han snällt. Jag nickade som svar och följde med honom ut. Tjejerna + Chaz och Ryan stannade kvar i koridoren. Dem värkade ha mycket att prata om. Vi gick ut mor den ljumma luften som träffade min hud. Jag rös till snabbt. Av behaghet. Vi gick en bit bort från alla elever som gick ödsligt på skolgården. Solen sken ganska starkt. Det var vindstilla. Det kändes skönt att komma ut till det fria och glömma saker och ting för en stund. Vi gick och satte oss på en bänk i skolparken... Under träden. Löven var knallgröna och fina. Våren är en utav mina favorit årstider.
''känns det bättre?'' frågade han. Jag nickade som svar... Igen. Vi satt där på bänken hela rasten i tystnad. En bekväm tystnad.
''kom... våra lektioner börjar nog snart'' sa han med ett litet leende.
''okej'' sa jag och log.
''föresten!'' sa jag snabbt innan vi hann börja gå
''ja?''
''tack!''
''för vad?''
''för att du är så shysst mot mig. och typ hjälper mig på andra tankar'' sa jag med ett leende.
''inget du behöver tacka mig för'' sa han och blinkade med ena ögat. Jag log tacksamt. Vi fortsatte in mot skolbyggnaden och gick in i koridoren igen. Jag har en kännsla av att denna dagen ändå kommer bli ganska bra!
 
 
Dagen har gott förvånasvärt bra! Jag har undvikit Zane hela dagen idag. Jag orkade värkligen inte med honom. Och Justin och jag är vänner. Jag trodde att kändisar som är så berömda som honom skulle vara snobbiga och själviska. Men Justin är helt tvärt emot. Han hjälpte mig på andra tankar imorse när jag såg zane med en annan tjej. Just nu satt vi i Justins bil på väg hem till honom. Vi skulle somsakt börja på vårat projekt. Mitt i allt började en svart bil förfölja oss. Jag antog att det var hans livvakter. Men hade så fel när jag hörde alla blixtar. Papparatzzis.
Jag hörde hur Justin svor för sig själv. Jag satt i sätet helt stel. Jag hade ju aldrig varit med om att bli förföljd av paps förr. Så detta... Var nytt. Vi svängde in på våran gata och papzzen förföljde oss än. När vi väl parkerat utanför hans hus så skulle vi gå in genom stängslen då vi blev attackerade av papzzen, blixtrar från deras kameror slog och jag blev bländad ett par x-anntall gånger... Helt plötsligt blev allt svart.
_____________________________________________________________________________
 
Here you are! Kapitel 3. Uppdateringen funkar bra tycker jag... vad tycker ni?♥
 
Puss på er ♥♫
 

Kommentarer



- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback