Inlägget är skrivet under kategorin ✓ DID 2: Dark Night Rises © BIEBSTOORY.BLOGG.SE

15 - I won't hurt you... Yet

 
''Köpte du inte glass?'' Undrade han. Jag ville inte nämna Victoria... Eller honom. Dåliga minnen skulle spelas upp, som det gjorde för mig. Han släppte ner mig på fötter och väntade på svar.
''Det var slut.'' Ljög jag suckandes. Om han skulle få reda på att jag både sätt och pratat med dem... Då skulle saker och ting förändrats. Då skulle han mer än bara be mig bo hos honom... Nej, utan värre. Jag vore levande död. 
 
Jag lutade mig bak mot sätet medans jag lät min blick vila ut mot fönstret. Träd åkte förbi i en väldig fart, även dem få människorna som var ute och gick. Mitt humör hade sjunkigt snabbt. Jag hade varken lust att sola - som jag nästan aldrig kan neka att göra - eller bada. Utan hade bara suttit alldeles tyst på den stora klippan ovanför killarna. Vad som var skönt var att ingen utav dem tyckte jag beteede mig konstigt, förutom Justin såklart. Just därför sitter vi i bilen, igen. På grund av att Justin insisterade att vi skulle hem. Men jag hade nekat, flera gånger för att jag visste att ingen utav dem egentligen ville det. Jag hörde Justin sucka, innan han sneglade på mig.
''Har det hänt något?'' Undrade han, tyst. Jag skakade på huvudet.
''Prata med mig, Summer.'' Manade han denna gången med en bestämd röst. Jag orkade inte med något tjaffs eller bråk, så jag gjorde som han ville. Vände mig mot honom och öppnade munnen.
''Jag är bara trött.'' Stönade jag. Lögn. ''Jag vet att du inte är trött.'' Mumlade han.
''Varenda gång jag inte är på humör, behöver det inte betyda att något hänt, Justin!'' Sa jag upprört och korsade armarna framför bröstet.
''Fine! Vi säger väl så då.'' Morrade han, inte ett dugg övertygad. Jag skakade på huvudet innan jag satte mig i samma ställning som innan. Det tog inte alls långt tid innan vi äntligen vara hemma. Stranden låg bara några minuter ifrån, som tur var. Jag steg ut, trött. Resan - även fast den knappt var 10 minuter - hade gjort mig trött, vilket gjorde det jag sagt till honom ändå inte var en lögn. Jag drog av mig mina sandaler och la strandväskan på den vita möbeln innan jag började gå upp för trappan. Men blev stoppad när jag kommit halvvägs.
''Lägg dig i mitt rum, så kommer jag snart.'' Sa han änkelt och gick vidare mot köket.
''Varför?''
''Bara gör det.'' Spottade han irriterat. Jag stönade till innan jag släpade mina ben efter mig ändan in till hans rum, drog ner hans rull gardiner och sjönk ner på hans guddomligt mjuka säng. Den var helt klart mycket skönare än den jag fått i gäst rummet. Jag kröp in under täcket och stängde mina - förvånatsvärt - tunga ögonen. Mina andetag blev tyngre, min kropp slöare och sakta men säkert drogs jag in i drömmarnas land... Ett startk sken lös rakt i mitt ansikte. Jag kisade med ögonen för att se att det endast var Justin som stigit in i rummet och sedan stängt dörren. Han smög sakta bort mot den andra sidan av sängen som jag nu vände mig mot. Han la sig ner bredvid mig och lät sin blick vila på mig. Det hade varit mycket änklare att somna, när jag inte hade någon som stirrat på mig innan. Jag var tvungen att kisa för att se honom då det var riktigt mörkt. Men mina ögon hade vant sig efter ett tag. Hans hand letade försiktigt efter min hand som han slutligen greppat tag om, höjt mot sitt ansikte och tryckt sina mjuka läppar mot mina knogar. 
''Du vet att jag älskar dig, right?'' Viskade han. Nu blev han sådär igen... Vänlig, mysig och känslosam. Jag nickade sakta, nära på att somna. ''Och vad som än händer, så kommer jag alltid göra det.'' Jag var helt borta vid detta lag, så jag svarade aldrig på hans sista mening.
''Jag älskar dig också.'' Mumlade jag istället innan jag somnade. Men det var som om jag fortfarande var vaken då jag kunde höra hur han steg ur sängen och började röra sig mot dörren innan han mumlade något.
''Jag ska iväg med killarna... Jag... Sen.'' Jag hörde bara några få ord, kanske en mening? Men jag var alldeles för trött för att svara eller reagera. Sedan stängde han dörren, försiktigt, för att inte väcka mig. 
 
Ett bankade ljud väckte mig med ett ryck. Jag satte mig hastigt upp och tittade mig omkring, en aning rädd. Men när ljudet hade slutat kunde jag slappna av igen och sjönk ihop. Det bankade ännu en gång. Och igen, och igen, och igen. Vilkte gjorde mig lite lätt orolig över vad som händer. Så jag valde att se efter, egentligen hur jävla dumt som helst om det skulle vara en mördare i huset. Men jag kunde inte göra något annat än de. Jag drog av täcket från min kropp och började smyga ut ur Justins rum.
''Justin?'' Ropade jag med en darrig röst. Varken han eller någon utav killarna svarade. Då kom jag att minnas vad han sagt, Jag ska iväg med killarna. Fuck. Jag rusade över till mitt rum för att snabbt dra på mig en vit stickad tröja och gick sedan ner för trappan. När jag märkt att det endast var någon som knackat på dörren lättade det på trycket. Jag suckade irriterat och gick mot hallen medans jag drog ner ärmarna så dem täckte mina händer. Jag låste upp och tryckte långsamt ner handtaget.
''Har du glömt nyck...-'' Jag stoppade mig själv när jag såg vem det var. Och det var verkligen inte Justin. Inte i närheten. Jag släppte dörrhandtaget och började sakta backa ifrån honom.
                   
''Summer.'' Flinade han. Jag spännde käken. ''Joseph.'' Mumlade jag, rädd, arg, panikslagen. Allt på en och samma gång.
''Vad gör du här?'' Mumlade jag förtvivlat. Han skrattade hest. ''Vad gör du här?''
''Jag...-''
''Du bor här, jag vet.'' Tog han orden från min mun. ''Svara på min fråga.'' Bad jag, allt för lugnt.
''Kom.'' Han räckte sin hand mot mig. Jag spännde min blick i honom, som svar på att jag vägrade ta hans hand. En suck for ur hans strupe innan han drog den emot sig och började gå mot sin svarta Range Rover. Inte förrns då märkte jag att klockan var mycket, stjärnorna hade tagit plats på himmlen och månen hade bytt plats med solen. 
''Jag tänker inte skada dig... Ännu.'' Flinade han. Och det skulle få mig lugn? Idiot. Jag vågade inte säga emot eller smälla till dörren. Vem vet vad han skulle göra då? Döda mig? Kidnappa mig... Slackta mig? Så jag tog mod till mig innan jag steg ur dörren och stängde den efter mig för att sedan gå mot bilen han nu satt sig i. Motorn startades med ett brummande ljud innan han körde ut på vägen. Det var först tyst, ett tag. Tills jag avbröt tystnaden. 
''Vad är det du vill?'' Jag vände mig mot honom. Redo att få en spydig kommentar slängd i ansiktet.
''Jag vill få allt klart för dig.'' Istället sa han det i en lika lugn ton som han tilltalat mig innan.
''Som vadå?'' En rynka bildades i min panna. Jag visste att det fanns saker som jag inte visste. Men att han skulle förklara det för mig. Det hade jag inte förväntat mig.
''Du vet att vi vill döda er.''
''Så varför gör ni det inte bara nu? Ni har chansen, hela tiden. Varför dra ut på tiden?''
''Det är komplicerare än så.''
''Att döda oss kan inte vara så komplicerat.'' 
''Du förstår inte!'' Morrade han. ''Förklara för mig då.'' Bad jag. All min rädlsa för honom, det var bort blåst. Det var som om jag visste att... Vad som än händer, så skulle han inte döda mig. Men det var förmodligen inte så. Han var en mördare.
''Jag får inte prata om det för honom!'' Tjöt han. Jag ryckte till. Även fast han nästan skrek det, höll han sig lugn.
''Vem är han'' Detta blev bara konstigare och konstigare. ''Är inte du chefen?'' Han skulle göra allt klart för mig, om vad som händer och så vidare. Men sen, får han inte prata om det? Jag fattade noll. Han vägrade att svara utan kramade hårt om ratten och spännde sin blick på vägen.
''Jag såg dig på stranden.'' Sa jag för att byta ämne. ''Det var mening att du skulle de.'' Mumlade han.
''Varför?''
''För att du skulle veta att jag håller ett öga på dig.'' Han vände sin blick mot mig och log mystiskt. Rysningar for genom min kropp ändan ner till tårna. Hålla ett öga på mig?
''Jag såg att du pratade med Victoria.''
''Du känner väl inte henne?''
''Om jag gör.'' När jag trodde att det inte kunde bli mer förvirrande, blev det de. Frågor virvlade runt i mitt huvud, men få tal av svar fanns. Han kände Victoria? Hur? Och varför? Jag bestämde mig för att sluta ställa frågor till mig själv då jag kände hur rädsla spred sig i min kropp som gift.
''Varför är du så... Snäll mot mig?'' Jag slog till mig mentalt och bet mig i tungan.
''Föredrar du mig arg?'' Jag var snabb med att skaka på huvudet. Inte förrns jag vänt min blick upp mot vägen såg jag att vi inte längra var på någon väg, utan befann oss på killarnas uppfart.
''Du kan gå nu.'' Suckade han och böjde sig över mig för att öppna dörren. Jag steg ur bilen sakta och vände mig fundersamt mot honom. 
''En sista fråga...'' Jag korsade armarna. ''Hur visste du att jag bodde i huset och att ingen förutom jag var hemma?'' Han skrattade hest och skakade roat på huvudet.
''Först och främst, det stod inga bilar parkerade på uppfarten och som sagt... Jag håller koll på dig, vart du bor, vart du befinner dig och vad du gör. Så gör inget dumt nu, Summer.'' Jag svalde hårt innan jag stängde dörren, chockad, stod kvar på samma ställe och såg på när han körde iväg med dem tonade rutorna.
 
                       
 
Jag satt fundersamt i skin stolen på mitt kontor. Redo för att höra vad Joseph hade att säga. Dörren öppnades av en utav vakterna och in steg just han, som jag hade förväntat mig. Jag tittade på klockan. Precis i tid.
''Så, Joseph. Berätta för mig... Hur gick det?'' Jag lutade mina armbågar mot trä bordet och flätade ihop mina fingrar. Han var rädd, jag kunde se de i hans ögon. Att han, var rädd för mig. Det kallar jag respekt just nu. Då han är en av världens största mördare.
''Jag gjorde som du sa.'' Försäkrade han mig.
''Jag hoppas du talar sanning, annars kommer vi märka det med tiden.'' Jag spännde min blick i honom. Något sa mig att de inte stämde. Men mitt huvud bultade så hårt att jag inte hade ork att slösa min tid på honom.
''Du kan gå nu.'' Jag viftade med handen i en gest att vakterna skulle ta ut honom. Dem steg allvarligt fram till honom och greppade tag om hans armar innan dem ledde honom ut ur mitt kontor. Jag suckade högt och masserade min högra tinning.
''Victoria!'' Ropade jag lagom högt för att hon skulle höra och kom rusande in. ''Ja?'' Hon såg stel ut, rädd, men förmådde sig att le ändå. Jag har känt henne allt för länge för att läsa av hennes kropps språk.
''Du sa inte för mycket va?'' Hon skakade hastigt på huvudet. ''Bra...'' Nickade jag. Hon vände sig om men hann knappt sätta ner foten innan jag stoppade henne.
''När du ändå är här, kan du hämta en panodil.'' Bad jag bestämt och snurrade ett halvt varv runt stolen så min blick var vänd mot dem stora fönsterna som visade en stor del av Mexico. Ur min byxficka drog jag upp en bild på Summer som nyligen var tagen. Hon och The Outlowers. Jag rev bort killarna så endast hon var kvar.
''Kolla... Josh, är inte det din dotter?'' Flinade jag innan jag höll fram bilden mot glaskuben där han befann sig, inlåst, strax jämte mig.

Nu vill jag att ni kommenterar EN MASSA om vad ni tycker och tänker om vad som nyligen avslöjats! Ni undrar säkert vem ''han'' är. Well... Ni kan än så länge bara gissa, för det säger jag inte, ännu.
Fråga: Är lite nyfiken på hur ni hittade hit till min blogg? Genom google, instagram, en annan blogg? 
Det kan tyvärr inte 'jag' svara på, lol xD♥
Är sjuuukt glad över alla som tittar in här på bloggen! Läsarna bara ökar!♥ Men det är även lite, mysko... Statistiken ökar, men kommentarerna blir nästan bara färre, why? Sluta inte kommentera! Jag upprepare, Vad ni än gör, sluta inte kommentera! Ni ska bara veta hur mycket varenda lilla kommentar betyder. Ni som har/äger en blogg vet nog vad jag menar och känner. Har ni svårt att kommentera? I så fall, bara svara på frågan, begär inte mycket mer än så, Älskar er babes!♥

Kommentarer
Thilda säger:

Asså först trodde jag att det var hennes pappa som var chefen men sen eftersom att han var inlåst i något rum/glaskub så kunde det ju inte vara han så jag tror att det är Rick som ligger bakom det och han vill typ få dom dödade bara för att Summer bröt mot hans regler och inte ville ha något med han att göra längre! vet inte men bara lite av min gissning!! jag kanske är helt ute och svärar på moln, Hehe :D... iallafall grymt kapitel som alla andra typ :).

Mitt svar: jag tror att jag hittade din blogg igenom en länk bytning på en annan blogg :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Thilda säger:

Asså först trodde jag att det var hennes pappa som var chefen men sen eftersom att han var inlåst i något rum/glaskub så kunde det ju inte vara han så jag tror att det är Rick som ligger bakom det och han vill typ få dom dödade bara för att Summer bröt mot hans regler och inte ville ha något med han att göra längre! vet inte men bara lite av min gissning!! jag kanske är helt ute och svärar på moln, Hehe :D... iallafall grymt kapitel som alla andra typ :).

Mitt svar: jag tror att jag hittade din blogg igenom en länk bytning på en annan blogg :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Hittade genom länkbyten :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

OMG as bra kapitel! Jag vet inte varför men jag tror att det är Rick även fast det är helt galet :D min vän tipsade mig om din blogg, så hittade jag hit ;)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://biebur.blogg.se

Maria :* säger:

ÅHH! Det blir bara bättre och bättre. Älskar Novellen!
Jag tror att det är Rick.
Svar: Hittade din blogg genom länkbyten :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Detta kapitel gjorde mig sjukt rädd kan jag säga, usch tycker inte om sådana berättelser :/ Men novellen är sjukt bra, bara jag som är ganska vettskrämd utav mig, hehe. Hitta bloggen genom länkbyte :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ellen säger:

Hittade bloggen genom ett länkbyte faktiskt!
Förövrigt tyckte jag att kapitlet var grymt, får faktiskt nån känsla av att det är Rick. Känner det bara på mig, får rysningar av honom hahah...

KOMMENTAR SKRIVEN:

Hanna säger:

??? Jag fattar inte slutet... Hur kan josh befinna sig i en glaskub? Innan så hade en tjej denna blogg adressen före dig, sen så tog hon bort bloggen, och när jag hade tråkigt skrev jag in blogg adressen till hit. Och då såg jag du har startat en ny novell.

KOMMENTAR SKRIVEN:

Aya säger:

Sååå bra!! Ja hitta den på Google randomly typ ;)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Celebnovell säger:

Vart ska jag börja? Hm... först av allt, du skriver PERFEKT - vilket jag antagligen har skrivit några gånger hittills.
Jag har misstänk att Rick är chefen eftersom Victoria är med "honom" men samtidigt så känns det som om du har någonting planerat och kommer överraska oss precis som du alltid gör! ^_^ Sv: jag hittade din blogg genom ett länkbyte. ♥

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se

Rebecka säger:

jag tror typ att det är rick, jag menar han har ju länge velat se the outlowers döda elr åtminstånde inspärrde, och sen hatar han ju typ summer för att hon bröt mot hans lagar. Och jag menar victoria sa ju i förra kapitlet att rick fortfarande letade efter de. så jag tror att det är rick som spelar de ett spratt.

jav vet inte hur jag hitta din blogg elr så, men jag är glad att jag gjörde det då det här är bland de bättre novellbloggarna

KOMMENTAR SKRIVEN:

Agnes säger:

Jag vet inte hur jag hittade till din blogg, det var så länge sedan..

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://justinbdrew.blogg.se

Ellen säger:

Jag hitta den från biebsdrews blogg. Åhhh jätte bra kapitel😍👏

KOMMENTAR SKRIVEN:

Tonya säger:

Jag hittade din blogg från Biebers.blogg.se! Först så läste jag vad den handlade om och då blev jag som fast, jag läste alla dina kapitel som du hade skrivit då på 2 dagar (jag sommarjobbar så jag har inte så mycket tid för mig själv).

KOMMENTAR SKRIVEN:

Becca säger:

Det är säkert Rick, eller något! Kan knappt vänta att få reda på vem det är.
Svar: Genom ett länkbyte på någon annan novellblogg, tror jag.

KOMMENTAR SKRIVEN:

Josefin säger:

Ögh.. tror typ att "han" är chefen, för DID (minns inte vad han heter XD) eller någonting liknande.
Svar; Hittade bloggen via ett länkbyte av någon.

KOMMENTAR SKRIVEN:

Rebecca säger:

Som alla andra sa så tror jag faktiskt också att det är Rick. Eftersom att han vill se the outlowers döda och att Victoria är där. Trodde faktiskt först att det var Josh som var "han" först men nej nej nej. Han är ju i en glaskub eller nåt sånt. Btw tror jag inte dem vill döda Summer utan bara hålla koll på henne så hon inte gör något dumt. Grymt kapitel. Grym novell. Jag är helt kär i den. Du skriver gudomligt! c:

Svar: Babe, du är grym!♥ Tack, haha. Fortsätt gissa ;)♥
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Michelle säger:

Jag älskar det!

Jag hittade din blogg genom ett länkbyte :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Lea säger:

Jag älskar det!

Jag tror du följer mig på instagram, så därifrån... Eller så var det igenom länkbyten... ;)

Svar: Det kanske jag gör? :)♥
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ebba säger:

OMG va bra!! Jag undrar verkligen vem "han" är!
Längtar tills nästa kapitel, måste bara få läsa!!!:D
Jag tror att jag fick din blogg genom min kompis som också läser din novell:)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Soffe säger:

Du skriver så sjukt bra! Hittade dig via ett länkbyte❤👍

KOMMENTAR SKRIVEN:

jbiebsstories säger:

Hej sötnos ska vi göra länkbyte igen :) tänkte på att både du och jag började med en ny novell? :D <3

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://jbiebsstories.blogg.se

nattis säger:

tror de är rick som ligger bakom allt detta

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emelie säger:

OMG!!! grymt bra o spännande :D

KOMMENTAR SKRIVEN:

L säger:

Hittade just bloggen genom länkbyte på annan blogg.
Har suttit och läst alla kapitel och jäklar vad du är duktig!!
Helt sjukt bra är du, ännu en novell jag kommer följa! :)

Svar: Jaså? Haha *generad* vad gulligt, tack! Alltid roligt med nya läsare!♥ puss
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Biebzznoveller säger:

Åh Gud vad jag älskar din blogg!
Allt är perfekt hur du skriver hur du får oss att bli dragna till dina kapitlar! Du är grym på att skriva och jag vill bara säga att du aldrig ska sluta skriva för du är sjukt duktig!
Din blogg är den bästa jag har läst hit tills!
Mitt svar: genom en länkbyte! Och är sjukt glad över det!❤❤❤❤

Svar: Du gör mig galen med dina ord!♥ Du är för söt, tack :')♥ Awwwwe!♥
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://Biebzznoveller.blogg.se

Anonym säger:

Omg så bra du skriver jag tror att chefen är rick.
Svar: jag har glömt var haha men tror det var typ länkbyte eller Google:)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Bella <3 säger:

OMG så spännande! Jätte bra kapitel, du äger!
hittade din blogg på google! Much love!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

GRYYYMT BRAAA!!!!! När kommer nästa ?!:D

Svar: Soon...♥
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Du är jätte grym, och jag vet att jag kanske e efter bliven men vem är Rick?
Fortsätt att skriva så jävla bra, älskar dig hihihihi <3

Svar: Rick är chefen för DID, agent företaget, även Summers förra chef :)♥Haha sötnos, älskar dig också! ^^
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Sara säger:

Omg såååå braaaa..... Läste alla dina kapitel idag och din novell är skit braaaa!!
Svart: genom en länkbyte :)

Svar: Gulleeee ♥ Tack haha :')
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anna säger:

ÅHHH NÄR KOMMER NÄSTA ORKAR INTE VÄNTA MER ABSOLUT BÄSTA BIEBERNOVELLEN!!
hahahaha och jag har läst otroligt extremt många

Svar: SOOON BABE!♥ :'D ÅHH SÖTNOS!♥ :') ordlös.
Handling

KOMMENTAR SKRIVEN:




- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback